drömmer jag?!

frågan är ju om jag drömmer eller om jag lever i verkligheten. Är så många som poängterar olika saker för mig så jag börjar tro att jag lever i en fantasivärld. Jag vet inte vad jag skall tro längre.. jag kan enbart hoppas på att allt är som det ska.. men frågan är ju hur mycket jag väljer att inte se...jag vill verkligen inte lita på vad alla säger runtomkring mig men det börjar bli svårt att inte påverkas av allting. Är så förvirrad just nu!


För tidigt för en söndag

Jag som brukar längta till min sovmorgon på söndagar, men jag får fortsätta längta till nästa vecka. Dags att börja dra sig mot uppsats-skrivandet. Känns ruskigt jobbigt men det är bara att bita ihop och köra!

Det är iallafall strålande väder idag.. måste hinna med en promenad i vårsolen! Det kanske kan pigga upp denna helg. Den har varit allt annat än rolig måste jag säga. Fylld av jobb, uppsats och tjafs känns det som. Inge vidare! När ska jag ta tag i mig själv och göra något åt allting? Börjar kännas som att det behövs krafttag för att något skall hända!


Life as it should be

Kommer inte låta dig förstöra allt som betyder något i mitt liv! Ställer du dig i min väg kommer jag inte att visa någon barmhärtighet, jag kommer helt enkelt att flytta på dig. Det finns inget jag inte gör för att säkra det som betyder allt för mig. Du kommer inte lyckas ta det ifrån mig! It´s to important to me!!

Step aside! Du kommer inte klara det ändå. Förstår inte att du ens ids försöka. det är dömt att misslyckas på förhand!!