Kursstart

Idag är den stora dagen då alla studenterna kommer tillbaka och kurserna drar igång. Ska bli riktigt kul! Korridorerna har ekat alldeles för tomma men nu lär det bli lite mer rörelse här!

Känner mig både ruskigt trött samtidigt som jag är peppad. Hur går detta ihop?

Nej, en kopp te och sedan är det dags att hälsa studenterna välkomna till handelshögskolan och kursen i mf A =)

_____________________________________________________
Ibland skulle vara bra med alko-lås på mobilen för att få skicka sms..



AW, debut och festligheter

Är helt slut efter en mycket trevlig och fullspäckad helg.. ändå har jag hela denna dag med allt som skall kirras kvar innan det är dags för ny vecka och nya tag. =)

I fredags blev det afterwork med kollegorna som blev en utekväll. =) Mycket trevligt sällskap, god mat och massa gott att dricka! vad kan en tjej mer begära?

igår gjorde jag och Chia tävlingsdebut på agilityplanen. Första loppet var hon rätt uppskruvad av allt runtomkring. Hon stannade och snusade på nummerkonerna vid andra hindret och fick vid ett tillfälle för sig att en tjej som plötsligt dök upp vid staketet och stirrade på oss var farlig, så Chia bestämde sig för att skälla ut henne lite innan det var dags att fortsätta banan. Vi blev diskade. Suck. Andra loppet var betydligt bättre. Vi hade fint flyt genom banan men när vi kom till slalomet missade Chia ingången och vi fick ta om, dock missade hon igen och igen så vi diskades.. men för att vara första tävlingen måste jag säga att det var helt ok ändå. Fick en hel del beröm av han som jag går kursen med, som menade att det såg bra ut och att vi kan bli riktigt duktiga! =)

Emma kom förbi och surrade en hel del. Mycket mycket trevligt! Det var verkligen längesen. Saknar dig gumman!

Kvällen spenderades hos Lotta med goda drinkar och massa surrande. Chia verkade helt slut från en händelserik dag, hon snäste till och med av lilla Kiwa som fösökte leka.. Inte lätt att vara trött inte...


Stormsteg!

Nu närmar sig helgen med stormsteg!

Har fastnat rejält för David Cook´s underbara låt; "Time of my life!" Låter några rader från den låten sätta punkt för denna arbetsvecka och öppna upp för helgen! Börjar nämligen bli dags för AW med kollegorna.....
But now I'm rising from the ashes 
Finding my wings
And all that I needed was there all along
Within my reach
As close as the beat of my heart

And I'll taste every moment
And live it out loud 
I know this is the time, 
This is the time to be 
More than a name 
Or a face in the crowd 
I know this is the time 
This is the time of my life 











______________________________
Have a nice weekend!



Fredag!!

Sista arbetsdagen på veckan och jag känner mig fortfarande ruskigt pigg och peppad! Här skall produceras!  =) Dagen kommer  jag och en hel hög kollegor avsluta med Afterwork nere på Allstar! Kommer bli galet roligt. Måste dock ta det lite lugnare än förra onsdagen då jag var ut med ett par kollegor...vi ska ju trots allt tävla imorgon! =) 

Har så mycket olika roliga grejer att ta tag i här på jobbet så jag kan inte riktigt bestämma mig i vilken ända jag skall börja! RP, delstudie 2 & 3, rapporten, schemaläggningen för Mr Britton, presentationen för butikscheferna eller undervisningen?!? Vill göra allt samtidigt!! =)

_______________________
Have a nice day! ;)

Fortsättningskursen har startat

Ikväll började fortsättningskursen på agilityn. Började kanske inte så lysande eftersom jag lyckades köra vilse, trots att jag hade en karta med mig. Blev en kvart sen men hade nog inte missat mycket mer än presentation av alla. Vi är sex ekipage på kursen så det betyder mycket tid per person! Gött! När vi väl kom ut och körde igång var Chia helt lysande! Fick ruskigt mycket beröm av Johan som håller i kursen. Han tyckte vi hade utvecklats fantastiskt bra sen nybörjarkursen och att vi absolut borde vara med på lördag! =) Vi gjorde en hel del svåra övningar, som Chia kirrade fint. (lr kanske jag borde säga att jag lyckades visa chia, eftersom hon redan kan allt så länge jag gör rätt!) Bästa från kursen va när Johan skriker högt "HElt PERFEKT`!! Åhh så bra ni är!" =) Lovande inför lördag! ;)

Med en mycket trött och lycklig hund som snarkar gött på golvet, bäddar jag ner mig själv i soffan under en filt med en kopp te! Perfekt avslutning på en mycket bra dag!

_______________________________
I just can´t stop smiling! =)  xxx

Läskig kvällsträning

Helgen närmar sig med stormsteg. Känns som att jag precis kom hem från stockholm och nu är det redan helg igen! Det är så sant som det är sagt.. "Tiden går fort när man har roligt"! Har haft något varje kväll och så fortsätter även resterande del av denna vecka. Härligt!

Var hurtig igår kväll och tog mig en liten jogging-tur i mörkret.. Måste dock sluta med mina sena kvällar/nattliga promenader och jogging-turer. Det börjar fasen bli alldeles för mörkt och läskigt! Chia fick frispel igår mot ett gäng buskar som det prasslade konstigt och sen lät det som någon som hostade ifrån buskaget... själv hade jag inte de minsta lust att undersöka saken utan ökade istället tempot för att snabbt komma därifrån! Kan säga att jogging-turen kanske egentligen skall klassas som spurt-tur! Galet vilket tempo jag höll efter denna händelse. Hualien så läskigt!! Tur jag har hunden med mig iallafall! Hon torde skrämma bort idioter! 

Mys-onsdag

Har haft en ruskigt härlig dag! En väldigt produktiv morgon följdes av massage efter lunchen och därefter en sväng på staqn med Malin för att kika på nya Tiger butiken! Riktigt fint ställe och galet snygga kavajer och jackor! Ville ha allihopa! =) Det var verkligen välbehövligt med massage måste jag säga. Dock måste jag nog se om min sjukgymnast är tillbaka från semestern för allt skit i rygg och nacke kunde hon inte fixa på den korta tiden (trots att jag fick 1h istället för 30min). Hennes kommentar "men du, hur kan du ens le och prata när rygg och nacke är så förstörda!! Det är ju knutar i olika lager, och  precis överrallt!!! Du måste ha oerhört ont" haha.. jag som inte tycker det är så farligt, trots sommar-uppehåll från akupunktur och sjukgymnastiken! =) Men det kan ju iof förklara varför jag haft så många besök med porslinet senaste veckan samt svimmat några gånger! =)

Fortsatte dagen med agility-träning! Gick strålande måste jag säga! Hon är en sådan liten pärla! Imorgon börjar vi fortsättningskursen ute i Börsta! Ska bli kul! Får se om vi hittar dit bara haha..

Nu vankas middag... Potatis och rotgrönsaker i ugnen + fläskfilé! Vardagslyx! =) Försöker peppa mig själv till att äntligen sy fast dragkedjan på kjolen... får se om jag orkar ikväll efter städningen!

Fick lite musiktips av p.. Shinedown! Några låtar är riktigt bra måste jag säga! Känns lite som creed och three doors down..

Kan hända att det blir debut på lördag .. får se om jag/vi törs! =)

_______________________

Today is the first day of the rest of your life!


Rosa moln

Ännu en produktiv dag! Går fortfarande runt som på små rosa moln efter helgen och är galet produktiv! =) Handledning idag och jag fick lite att jobba med på mitt RP. Sen klurade vi ut hur delstudie 2 och 3 skall läggas upp! Äntligen har den hårda nöten knäckts! Kommer att bli vansinnigt bra tror jag!! Alltid spännande att hitta lösningar och undersöka saker som ingen annan gjort tidigare! =)

Tog en liten promis med M och vovvarna idag. Chia blev så glad när hon kom ut från dagis och fick se Leo komma traskandes! Kärlek! =)

_________________
"and I was dancing the whole way home"

Helt magiskt!!

Helgen kan summeras i ett enda ord... MAGISK!!! Fredagen började med vin och middag med tjejerna, följt av en liten lätt utgång på debaser vid slussen. Så härligt att träffa tjejerna och att vi alla var samlade samtidigt!! Gött!

Jag och syster fredagen..



Lördagen började med fem-kamp på grönan.. Tyvärr måste jag säga att jag inte var i toppform och Märtis tog hem segern! Grattis, grattis! Åkte berg och dalbanan plus flygande mattan... kanske inte så bra idé när nacken redan var skräp och jag hade haft några dejter med porslinet redan men men kul var det! Men galet läskigt! Det är inte lugnt hur rostig och gammal rälsen ser ut att vara.. hua! Vi tog oss iallafall ner helskinnade! Eftermiddagen fortsatte med mat, vin och uppladdning inför konserten. Förbandet hette White Lies och jag måste säga att jag diggar dem! Helt värt att kolla upp och lyssna lite mer på! Det måste dock vara lite drygt att spela när alla enbart står och väntar på att Coldplay skall inta scenen! Hela konserten med Coldplay var helt makalös! Magi helt enkelt!!! Chris Martins dans må kanske inte vara den bästa men den är genuin och helt spontan! Fantastiskt!

Anna, Märta, Kristin och Johanna i taxin på väg till stadion!


Jag, Johanna, Kristin och Märta i väntan på Colsplay!!


Therese, Anna och Märta! Ivriga! =)






Efter konserten begav vi oss till Cliff Barns med ett gäng "galningar" ;) Sjukt kul att träffa på dem på konserten bara så där.. har inte sett G på grymt länge! Stället var iallafall grymt! Ungefär som att stiga in på after-ski! Folk dansade som galningar, stod på bord, stolar och i fönster! Grymt härlig stämning!

Söndagen spenderades i Rådis-parken med picknick och sol! Så härligt!!


Denna dag har även den varit bra. Började dagen med att läsa ett mail som gjorde mig väldigt glad! Alltid kul med beröm! ;) Dagen fortsatte med reunion med lite kollegor och ett trevligt telefonsamtal! ;)

_______________
Tack brudar för en fantastisk helg!! Love you!

Life is good!!! =)

Äntligen fredag

Har som sagt haft en grymt härlig och händelserik vecka och nu är fredagen äntligen här. Skall ner till Stockholm för reunion med tjejerna! En helg fylld av galenskaper... schemat börjar se tight ut! =) Ikväll blir det Grolsch Block party och höjdpunkten av helgen händer imorgon-kväll då vi inter stadion för att se Coldplay! Ska bli galet roligt!

Gick långpromis med härliga M och vovvarna igår! Trevligt som alltid! Jag var bara så fruktansvärt trött pga sömnbrist orsakad av onsdagens trevligheter!

Nej, nu skall här packas det sista och sedan jobba på lite innan det är dags att styra kosan till flygplatsen!

Have a nice weekend!
___________________________
xxx

Life is good

Hade en helt galet härlig dag igår! Jobbet gick riktigt bra! Lämnade in mitt Research Proposal för kommentarer från handledarna och fick positiv feedback för den första rapporten som jag sedan tidigare lämnat in. Lite små-fix men i övrigt ser det riktigt bra ut! Så grymt skönt!


Kvällen spenderades först med en riktigt lång cykeltur med Chia... tror att den kanske var lite jobbig för Chia eftersom det på slutet knappt var styrfart på cykeln men men, då är hon i alla fall nöjd och glad! =)


Fortsatte kvällen med avskedsmiddag på Olle´s för Marie och Björn.. riktigt trevligt men trist att de skall flytta! Tur de kommer tillbaka i vår! Efter några öl joinade Lotta och inte långt efter även två kollegor till mig! Vet inte riktigt vad som hände där men ölen byttes ut mot long-island icetea, bartender icetea och jäger... galet! Traskade hemåt vid två tiden men på grund av öl, musik och massa surr med kollegorna blev det inte sängen förrän de gavas sig hemåt framåt fem-snåret... illa! Glömde ställa väckaren men som tur var ringde P och väckte mig....Tycker att jag var rätt duktig som lyckades vara på jobbet innan nio trots allt!


Trots sämsta förutsättningarna för att jobba går det riktigt bra även idag! Har kläckt en riktigt bra idé om ett forskningsspår som även min handledare blev ruskigt taggad på! Ett litet sidspår från min avhandling, men det kan bli riktigt, riktigt bra!

_________________________________________
Kommer bli en helt underbart trevlig och galen höst!


Mys-tisdag!

Fick ruskigt mycket gjort på jobbet idag! En massa bra saker som bara föll på plats! Gött! Fler sånna dagar efterlängtas denna vecka!

Ikväll blev det pannkaksmiddag hos Susanna & Pjotr. Ruskigt trevligt! Pjotr är en riktig hejjare på att steka pannkakor! Vardagslyx på hög nivå att bli serverad mat, te och trevligt sällskap! Tack för en härlig kväll!

Fick hem förstoringarna på Chia idag oxå! Blev galet snyggt! Här kommer lite bilder på mnina nya fina tavlor! (måttet på tavel-ramarna är 55*55) Hon är ju bara för fin gumman min!! Blev taggad på att kirra lite bilder till sovrummet oxå... hmzzz.. =)







Tack till syster som tagit bilderna på Chia! Riktigt snygga!!

____________
xxx


Kick-off med jobbet

Igår var det kick-off med jobbet. 08.15 styrde bussen ut från handelshögskolan och mot skeppsviken! En riktigt härlig dag med många diskussioner och tankar! Självklart fanns även lite teambuilding tävlingar med i spelet och behöver jag poängtera att lag 2 med mig som lagledare tog hem första pris!?! =) Presentkort på SF så nu måste det verkligen bli bio snart (har 2 gratisbiljetter sedan tidigare i sommar oxå)! Gött! Bussen styrde tillbaka mot Umeå vid nio, halv-tio tiden men några av oss kände fortfarande lite sug efter öl så för V, N, J och mig fortsatte kvällen på bischops + Avenyn (efter en sväng med att bära soffa och skänk dvs.)


_____________
Life is good!

Kärlek

Nyss inkommen från en rejäl långpromis i regnet med M och hundarna! Riktigt härligt trots regnet! Det är så himla kul att se Leo och Chia tillsammans! Har aldrig sett hundar som faktiskt pussas förr! Sötrumporna! Det är kärlek det! Efter långpromisen stannade vi till hos M för lite fika och surr!

Chia och Leo pussas, en lite soligare dag än idag! =)

Regniga söndag

Hade ruskigt kul med tjejerna igår! Jag och M började här hemma med lite drinkar innan vi tog cyklarna upp till I och de andra tjejerna! Mycket trevligt! Cykelturen ner till Rex orsakade dock att M fick eskort hem av min kollega och sanna gentlemannen M istället för ut på krogen. Cyklar, alkohol och nerförsbackar hör helt enkelt inte ihop! Vi andra spenderade största delen av kvällen på dansgolvet! De spelade helt galet bra musik uppe på stora dansgolvet! Äntligen har de börjat fatta! Mycket dans och mycket skratt! Love it! Träffade massa roliga människor som jag inte sett på väldigt länge.. En toppenkväll med andra ord! Lite roligt dock hur vissa killar reagerar när de får svaret på frågan "vad jobbar du med då?" haha.. galet roligt. Bäst från igår är; "oj.. forskar du?! Coolt!! du måste vara sjukt smart! och ändå är du så snygg!" haha boys, boys, boys! det finns faktiskt snygga tjejer som har en hjärna! Sorry!  ;) hahaha 

Idag blir det nog mest lugnt.. ska ta en promis med M och hundarna lite senare, men hoppas att regnet skall ge med sig någon gång! Funderar även på att ta mig en sväng på affären så jag kan baka lite hallon/vitchoklad muffins och blåbärsmuffins! mmm... rackarns att jag inte har någon vitchoklad hemma här...

Vill ha sommaren tillbaka!!!


Ha en mysig söndag!
xus xus


Härliga lördag!

Började dagen tidigt trots att sömnen fick lite "störningar" där mellan två och halv fyra.... Irriterande att bli väckt mitt i natten men det blev till slut ändå på något vis trevligt. Skönt att se positiva och ömtåliga känslor komma upp till ytan och att äntligen åter igen få se den person jag en gång kände.. det var längesen! Det är okej att ibland vara svag och visa hur man känner!  Vissa kommentarer är dock inte helt ok med tanke på situationen.... förstår ibland inte riktigt hur det måste kännas när ord, känslor (iaf påstådda) och handlingar så uppenbarligen ligger oerhört långt ifrån varandra. Måste vara jobbigt att leva så! Men men.. det är ett val i sig!
 
Innan lunch hann vi iallafall träna ett långt pass agility och plocka bär i skogen! Nu blir det blåbärs-smoothies och muffins! =) Ska baka lite muffins imorgon tänkte jag.. både blåbär och hallon + vit choklad! MUMS! Hälsade på P oxå och sedan igen för att lämna Chia. Trevligt! Go-gumman verkade dock rätt trött efter förmiddagen måste jag säga! Känns som att jag hunnit galet mycket idag! Har hunnit städa och rensa bort saker till förrådet oxå.. Duktig kicka! =)

Ikväll blir det vin och drinkar med tjejerna! Mycket trevligt ska det bli! Med andra ord betyder detta att jag redan blandat några drinkar, spelar massa bra musik, sjunger och dansar runt för fullt i bara underkläderna här hemma! Min standard-ritual som gör mig så peppad och glad! Finns inget bättre! Musik, sång och dans gör mig sannerligen galet glad!

Have a nice evening!

xx


Mysfredag!

Så härligt med helg! Svidade om efter jobbet för att springa med Chia vid hämtning från dagis! Riktigt härligt!

Nu vankas myskväll!



Ha en trevlig kväll allihopa!
_________
xxx

Höst i luften

Känns som att hösten har börjat sitt intågande. Imorse var det bara åtta grader när jag började bege mig mot hunddagis och jobbet! Solen värmer ju i och för sig fortfarande men i skuggan känns hösten! Jag som inte vill att sommaren skall ta slut! Sista dagen på första veckan nu iallafall. Känns rätt härligt!

Har hunnit med mycket i veckan, både på jobbet och hemma men det ska bli rätt härligt med helg! 

 


Lydnad och agility

Har varit på klubben och kört lite lydnad och agility! Härligt att komma igång lite med agilityn igen efter semestern.. måste ju öva lite inför kursen som börjar snart! Känns grymt roligt att vi fick plats! Snart är vi ute och tävlar! ;)

Har ju lärt in lite nya trick också.. riktigt kul! Måste dock komma på lite fler saker att lära henne. Det syns ju hur roligt hon tycker att det är! Bara min egen fantasi som sätter gränserna!

Fick mig ett gott skratt på väg hem från träningen... såg en ung tjej komma "gående" i ett par klackar som hon verkligen inte kunde gå i! Det är ju så oerhört underhållande med tjejer som drar på sig höga klackar men ser typ skitnödig ut när de går eftersom de inte klarar av att gå i pjuxen! Underhållning på hög nivå! Tänkte nästan hissa ner rutan och fråga om jag skulle skjutsa henne! Dock var jag rädd för att garva henne i ansiktet så jag struntade i det! =)

Ska fixa och dona lite nu medan Chia snarkar sött! =) 


My opinion

Jag blir så trött...  Jag försöker bara skaka av mig det och fokusera på jobbet istället, men det stör mig ändå! Kanske för att något säger mig att allting inte står riktigt rätt till, att det är någonting som är galet, att jag vill hjälpa. Kanske för att jag, trots allt är chockad över alltihopa. Dags att ta tjuren vid hornen, gå igenom, försöka förstå och lösa det! tycker jag iallafall! Finns ingen anledning att hålla på, ingen anledning alls. Olika syner kommer alltid att finnas på saker och ting, men pajkastning, lögner och övriga elakheter är ju trots allt väldigt onödiga! I alla fall hoppas och tror jag att det inte är någonting som någon egentligen vill... Kanske inte är alldeles lätt men det gäller ju att hitta roten till det onda och kompromissa fram en lösning som känns fair. Eller?!


Hurtbulle

Blev inspirerad av Lotta och tog mig en löptur efter jobbet! Riktigt skönt men jag känner att kroppen inte riktigt är ok efter att jag provlåg terränghindret i fredags... Ändå skönt att få rensa skallen och ta ut sig! Har hunnit tvätt, laga mat, diska och städat lite oxå! Duktig kicka! =) Chia verkar även hon lite trött efter löpturen. Min lilla "snarkgris"!

Nu skall jag försöka slänga upp lite grejs på väggarna.... lr iallafall fundera ut hur det skall vara! =)

xxx


Underbart!

Gårdagen bestod av middag, vin, update, sång, dans och utgång med Marie! Mycket trevligt! =) Dock var det inte så mycket folk ute, men mycket trevligt folk iallafall! Tog mig en liten sovmorgon idag och landade i kontorsstolen halv nio istället för halv åtta. Tack och lov för flexibla arbetstider! Känner mig även idag (trots gårdagen) pigg och redo att prestera! Gött!


Jo De La Rosa - "You can´t control me" ..... När skall denna underbara låt finnas på Spotify? Det är iallafall galet roligt att härliga Andreas Viberg numera finns med på Spotify! Är så glad att det går bra för honom! Fantastisk röst och fantastisk som människa! All lycka! Varje gång jag lyssnar på honom slängs jag tillbaka i minnen från ett helt gäng underbara och roliga människor hemifrån och alla fester när gitarren och sången varit helt i centrum!

"Fighting for an independent mind
Try to see what lies behind
My opinions and my sight of life
Crucial times put me to the test
Things of value and worth will last
It looks like a lot is going to change"


__________________
Flygresan är bokad! Bara 10 dagar kvar nu... pepp!  =)


Scary!

Inte direkt något chockerande, men ack så sant! Övervikt och rökning gör att du lättare kan bli sjuk. En sund livsstil minskar risken med hela 80%! "Att äta nyttigt betydde i studien att äta mycket frukt, grönsaker och fullkorn och lite rött kött, med att motionera regelbundet menade man 3 och en halv timmes motion i veckan, och med en hälsosam vikt avsågs ett BMI under 30."  

Vilken tur att jag äter mycket frukt, grönskare och fullkorn! Motionen per vecka är definitivt mer än 3½h och mitt BMI ligger lååångt under 30, nämligen 19! Inte så svårt att ligga under 30... jag menar 30 räknas ju som fetma.. För att jag, med min längd, skulle ha BMI över 30 så skulle jag måsta väga 110kg!!! GALET! Det är ju nästan två Elin!

xx


Dag 2

Måste erkänna att upstigning dag två var betydligt mycket jobbigare än dag ett! Ville helst av allt dra täcket över huvudet och somna om (vilket jag i och för sig gjorde en gång innan jag tog mig själv i kragen)

Igår blev det promenad med dagisgänget! Riktigt härligt och grymt kul att få se Lottas lilla valp! Har varit så nyfiken! Kiwa är verkligen hur söt som helst och en liten kämpa som ville traska runt själv hela långa promenaden! Vilken energi!

Var en sväg på mediamarkt igår för att införskaffa en extern hårddisk. Måste säga att stället är rätt trevligt och bre service! Tummen upp för killen som så snabbt var framme och hjälpte mig hitta min lilla röda, fina och bra externa hårddisk! =)

Idag ligger fokus på konsument-beteende teori! skall även fundera lite på huruvida jag har något intressant att presentera för ett gäng butiksägare om ungefär en månad.. =)

Gjorde ett lite roligt test på facebook igår.. Det hette "Vilket av de fyra elementen är du?" Resultatet blev jord: "Du är trofast och har en stark personlighet. Du är både klok och säker och bryr dig alltid mer om vänner än dig själv."

Gött! =)
xus xus

Bebis-epidemi

Det har verkligen gått och blivit bebis-epidemi på jobbet! Nu är nästan hela mf-korridoren gravida! Galet! Det kommer eka tomt i korridoren till våren!

Första arbetsdagen går över förväntan måste jag säga.. trodde jag skulle vara trött och trög men känner mig fortfarande pigg, glad och alert! Skönt!! Har fått många fina kommentarer om hur brun och fin jag är och favoriten "du måste haft en riktigt bra semester, du strålar ju till och med mer än i vanliga fall!" =)

Kolla in Jason Mraz nya platta.. riktigt härliga låtar. Lucky är galet fin! Även daughtry´s nya är riktigt bra! 
 
xus

Back on track

Så var första morgonen på kontoret snart avklarad! Började med att jag inte ens höll på att ta mig in här! haha.. har under semestern tydligen glömt bort koden till mitt passerkort... inte bra inte bra. Efter ungefär 20 minuters väntan kom iallafall vaktmästaren förbi och kunde släppa in mig! Skönt! Korridorerna ekar lite tomt men det är faktiskt härligt att vara tillbaka! Skönt att komma in i vardagen igen och gnugga geniknölarna!

Idag kommer fokus att ligga på metod sant även lite repetition av det jag skall undervisa på om ungefär en månad då kursen drar igång! (ja, jag gillar att vara väl förberedd och ute i god tid!)

Timo Raisänen piggar upp denna morgon! Har sagt det förr och jag säger det igen! Killen är magisk!

xxx

Härliga tider!

Härligt att avsluta semestern på samma sätt som jag påbörjade den! Har precis kommit in från en riktigt härlig långpromis med Malin och Leo! Chia var ruskigt glad över att se sin fästman igen! =) Så härligt med update oxå, både positiva och negativa nyheter... och så många skratt! Nu ligger Chia helt utslagen på golvet och snarkar redan högt. MYS!


I´m alive!

Galet längesen jag bloggade. Semester i sommarstugan utan tillgång till internet är anledningen till mitt avbrott! Men nu är jag back in the game! Tillbaka i Umeå och spenderar min sista dag på semestern! Imorgon är det dags att återgå till verkligheten! Har haft en helt fantastisk semester!

Har dock galet ont i hela kroppen sedan i torsdags! Tog en tur på terrängbanan och det gick lite snett några gånger... provlåg ett hinder och sedan även marken en gång.. AAJJJ!!! Tips: Släng er inte rakt in i en stor vedhög! Det får konsekvenser på kroppen! i mitt fall speciellt knä, revben, huvud, armbåge och armen... + givet den sedan tidigare trasiga nacken! Inte bra, inte bra... Tips 2: Säkerhetsväst och hjälm är fasen inte att föräkta! Det gör det inte lika smärtsamt att landa på hindret!  Tips 3; Kan vara bra att iallafall ha provat att hoppa lite innan du beger dig ut på en terrängbana! Kan vara bra att veta vad man pysslar med ;) Det var hur som haver galet roligt och nu blir det definitivt att åka hem lite oftare för hopplektioner och mer galenskaper så att jag slipper ramla av nästa gång det är dags för terrängbanan!! =)

Gårdagen blev av förklarliga skäl väldigt lugn.. Var och kikade på Höga kusten maraton som syster skulle vara med och springa (halvmaran men som pga en skadad fot blev kvarts-maran) samt även Johannes som fullföljde hela maran! Galningar!!! Blev taggad att snöra på mig skorna bege mig ut och springa! Dock tror jag att det tar några dagar innan min kropp pallar det! Så typiskt att gå och skada sig när man är ordentligt på g med träningen! SUCK! Min vanliga otur!

Har iaf precis anmält Chia till fortsättningskurs i agility! Ska bli galet roligt! Den börjar redan tors 27 augusti! =) Snart är det sannerligen dags att börja tävla! =)

Bjuder på lite bilder från min underbara semester! =)

Jag och Chia i sommarstugan!


Vackra Chia!


Jag och Presse på terrängbanan!


Det som inte dödar härdar..... skojja inte vad härdad jag börjar bli!!!

xxx