Helg i Ö-vik

Spenderade helgen i Ö-vik för att fira födelsedagen ett par veckor tidigt. Har ju blivit lite av en tradition att smita iväg till Övik för en underbar weekend med mor och far. Hur mysigt som helst! I år dök syster upp som en liten extra överraskning :) Började lördagen med shopping och sedan blev det spa med helkroppsmassage och floating. Floating var verkligen häftigt. Jag trodde först att jag skulle bli uttråkad men jag somnade nästan direkt och det går verkligen inte att förkla hur avslappnad vi var när vi gick därifrån! Väl på hotellet blev det lite vin innan det var dags att stega ner till Fjällrävencenter för middag och kika på Modo. Oerhört god mat och massa vin under matchen.. enda negativa var ju att Modo tyvärr förlorade... men en bra match var det iallafall. Resten av kvällen spenderades på hotellrummet med vin, ost och kex å en massa surrande. Älskar våra Ö-viks-weekends!!! 
 
Syster och far myser på fjällrävencenter innan matchen 
 
Mor
Boysen gör entré! 
____________________________________
Come light the fire in my room

Tårar av smärta

Jag kan inte få tårarna att sluta rinna nerför mina kinder. Tårar av smärta. Det går inte att beskriva känslan, illamåendet och yrseln som allt beror på den olidliga smärtan i nacken. Stunder som denna önskar jag verkligen ingen! Spelar ingen roll hur jag än vrider och vänder på mig så kommer jag inte undan. Avskyr framför allt känslan av att känna mig så svag och det faktum att jag måste avstå träning på grund av smärtan... Jag vill ju träna! Jag vill vara glad, sprallig, positiv och vara full av energi! Oftast håller jag god min och försöker klistra på ett äkta leende genom smärtan men ibland känns det övermäktigt. Jag vill egentligen inte beklaga mig för faktum är ju att det hade kunnat vara värre... det kan alltid vara värre men ibland, som ikväll, så orkar jag bara inte vara tapper och låtsas som att allt är bra. Ikväll låter jag tårarna rinna och konstaterar bara hur fruktansvärt ont det faktiskt gör! 
_________________________________________________
Even heroes have the right to bleed

Tävling!

I helgen deltog jag och Chia i en tävling utanför Vindeln. Ruskigt roligt och vi lyckades undvika jumbo-platsen och  placerade oss på en 3:e plats och slog vårt personliga rekord på den sträckan (3.5km på 7.52 min). Hur kul som helst! Har nog blivit rätt biten av det här med draghundssport! :) 
 
Kamilla ägde så klart klassen "kickbike".. Hon kom etta med Jussi och Unni och 2:a med Dagny. 
 
Blev lite firande ute på Allstars i lördags. Träffade några jag inte sett på väldigt länge.. som jag saknar! Kvällen va helt underbar så när som på en irriterande detalj som aldrig verkar vilja ge upp. Vet inte om jag kan vara så mycket tydligare än vad jag är! När skall poletten ramla ner?! Men men, som tur är kan jag nu för tiden bara gå därifrån, skaka av mig det och fortsätta ha kul!! Kvällen fortsatte med trevliga och roliga människor! :)
 
Var rätt trött i söndags och lyckades somna rätt tidigt i soffan. Vaknade vid 3- tiden och bestämde mig snabbt för att ta en liten sovmorgon så jag fick ta igen lite sömn.. Var nog ett klokt beslut men känner fortfarande att sömnkontot ligger lite på minus. 
 
Nej. dags att fixa lite innan det är dags för flitiga-lisa träningen! :) 
____________________________________________
And it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah


Njut!

Att träna igår igen var definitivt en bra idé. Träningsvärken är fortfarnade ett faktum men idag kan jag iallafall andas utan att det gör ont. :)
 
Ibland känns livet bara helt underbart. Känslan av att kunna klara vad som helst. Den där inre glädjen som gör att det känns som solsken fastän det är grått och trist utomhus... Idag är en sådan dag! Vaknade imorse med ett stort leende på läpparna. Tog en härlig promis med sötrumpan och sen myste vi på å tog lite extra tid på oss innan vi cyklade mot dagis och jobb. Gäller att njuta av de stunder då allt känns rätt för vips så känns allt bara fel istället. 
_____________________________________________
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me