Hjärtat!

Blev ensam på dagispromenaden idag.. ingen ordning på folket! ;p Jag och Chia hade iallafall en galet härlig långpromis + träning i regnet. Måste säga att jag älskar mina nya vandringskängor! Tack åter igen mor och far!

Blir så barnsligt glad och lycklig över allt julpynt i stugorna och på stan. Nu saknas bara snön, sen är allt perfekt! Allt blir ju faktiskt så mycket ljusare, vackrare och roligare med lite snö! =)
 

__________________________________________________________________________________________
Lite spännande är det ju allt. Kan inte låta bli att hoppas, trots att jag aldrig någonsin skulle erkänna det!


Vilken fantastisk helg!

Har haft en helt fantastisk helg i Övik med mina älskade föräldrar! Checkade in på hotellet vid 14 i fredags. Då bjöds det på vin på mor och fars hotellrum följt av shopping. Fick ett par ruskigt bra vandringskängor så nu blir det än mer promenader! =) Kvällen fortsatte med middag, mer vin på hotellet och därefter Winnerbäck på Swedbank arena!

Lördagen började med shopping följt av Hamam. Galet skönt! Skrubbning, helkroppsmassage och tvättning. Oerhört skönt! Tillbaka till hotellet för mer vin och sedan middag på Mammamia som fasen va det godaste jag någonsin har ätit (både varmrätten och efterrätten var magiska). Tillbaka till hotellet för ett glas vin innan stegen styrdes mot Swedbank Arena för att se Modo-Rögle. En helt magisk stämning och alla hjältarna i lineup-en. Galet! 

Söndag började med brakfrukost på hotellet och därefter hemfärd mot Umeå för lite julskyltning och paketshopping. Är redan nu klar med över hälften av alla klapparna, och det är inte ens december ännu! =) Har även hunnit med att pynta här hemma. Jag älskar verkligen advent, jul och alltihopa! Fasen vad mysigt det blir! I veckan blir det att göra julgodis oxå så att stämningen blir på topp!  

Här kommer lite bilder från helgen...


Kung-Lasse! =)


Den helt magiska desserten!


Modo tackar klacken efter segern! =)

____________________________________
This is the time of my life!

I am off! =)

Nu är jag packad och klart för att påbörja resan mot Ö-vik!

Ha en ruskigt härlig helg för det ska jag ha!!!

puss


Torsdag

Är fruktansvärt trött och sliten idag. Försov mig lite men var ändå på jobbet tjugo i åtta. Chia har fortfarande lite problem med tassen så det blir nog vila ytterligare någon dag. Känns inge vidare att åka ifrån henne imorgon då hon är så här låg.. men jag ser ändå verkligen fram emot denna helg! Ska bli helt underbart och välbehövligt!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos mig med tre fantastiskt härliga människor, 2 hundar och Cheesecake! Kan inte bli bättre! =)

Denna torsdag är fullspäckad med kurs, lunchmöte och sektionsmöte. Mellan detta skall jag försöka klämma in lite skrivande. Ska få iväg förslag på delstudie 2 till handledarna inför telefonmötet imorgon samt försöka skriva lite på artikeln (om jag nu hinner det). Denna dag kommer sannerligen gå fort, sen är det bara halva fredag innan jag styr bilen mot Övik och en helg med mor och far! Mys!
______________________________________
Det är visst någon som är tillbaka! =)

Detta är inte okej....

Jag har accepterat och försonat mig med tanken på att jag var och varannan natt vattnar blommor, diskar, gömmer saker, river ut kläder ur klädskåpet, tänder lampor osv.. MEN det är verkligen inte ok att vakna och upptäcka att mitt singstar är i full gång. Mickar och dosan låg utdragna mot i soffan.. läskigt! Tycker sannerligen synd om mina grannar om jag kört igång med singstar duell med mig själv på högsta volym mitt i natten! Det är ju inte första gången jag sjunger i sömnen i så fall, men att dra igång med mickar och musik till känns ju som att det hörs lite mer. GALET! Kan bara hoppas att mina grannar inte hatar mig nu! 

__________________________________
So what?! I´m still a rockstar! =)  


Stolt!

Har lyckats byta lampan fram på bilen idag! Började lite på fel ända (med att skruva lös lite delar men insåg efter ett tag att det var bättre att använda livlinan ring en vän för att få veta om jag var på rätt väg... efter lite tips var jag i farten igen och efter mycket krånglande (det var självklart lampan som satt där det var som svårast att komma åt) lyckades jag faktiskt byta lampan! =) Känner mig galet stolt!

_____________________________
ohh happy day!

Så underbart!

Började dagen med att skicka in rapporten som nu äntligen är klar! Så oerhört skönt att lämna ifrån sig den! Nu blir det full fokus på att skriva på vetenskapliga artiklar och göra klart för delstudie 2. =) Isn´t life just great!?! Jag skall även försöka beta av den långa "list of things to do". Får se hur många jag kan bocka av innan veckan är slut! Känner att en liten tävling med mig själv inte är helt fel... =)

Längtar galet mycket till helgen! Kommer vara precis vad jag behöver! Men först måste jag ju avklara även denna intensiva vecka + fixa bilen!! Någon händig och stark karl som kan det här med bilar som har lust att hjälpa en kvinna i nöd?! ;)

__________________________________
It was on my list of things to do...

All in my head

Många tankar som flyger i mitt huvud just nu (som vanligt kanske jag borde säga). Måndag, sista hela veckan i november. Det är helt galet vad tiden går fort! Blir lite rädd när jag tänker på det. So much to do, so little time!

Jag kom in på kursen i Oslo!! =) En vecka i januari och en vecka i februari kommer jag därför befinna mig på BI i Oslo för en kurs Consumer Research med Luk Warlop! Kommer nog bli en ruskigt bra, intressant och givande kurs! Ser redan nu fram emot det!

Lilla Chia slog upp tassen ikväll på promisen också. Det roliga är att hon inte bryr sig när vi är ute men så fort vi kommer in blir on som ynklig, "mattig" och mysig. Promisen blev denna gång i Ersboda-skogen med Mia, Lotta och alla hundarna. Riktigt nice!
______________________________
How do you rate the morning sun?

Lillskruttan är skadad...

Lillskruttan min är skadad. Igår under en cykeltur började hon tokblöda från en klo, efter bus med Leo på kvällen började hon blöda igen så kraftigt att jag fick bandagera.. Sen idag under promenad med Lotta och alla hundarna slog hon upp det igen.. Nu ligger hon helt utslagen här hemma och är galet mysig å "mattig!. Surrade med veterinären på telefon som tyckte jag skulle hålla henne lite stilla ett tag så resten av dagen och kvällen blir det nog bara lite kortare promisar. Får kompensera det med lite stilla träning och sök-övningar här hemma.

Helgen har i övrigt varit galet mysig! Började med långpromis i regnet med Malin och Leo i fredags. Kvällen spenderades i soffan framför Idol med Lotta. Lördag var full fart med massa ärenden som skulle kirras och lång cykeltur i solen! Synd bara att Chia gjorde sig illa.. Kvällen bestod av god mat i goda vänners lag följt av lite mer vin och lite mer folk! Very nice! =)

______________________________
I just haven´t met you yet!

Friday!

Snart helg igen..
ska bara avverka föreläsning, tentamensgenomgång, handledning och därefter möte, sen är det dags att packa ihop och möta upp härliga Malin och Leo för en promenad. =) Träningen med Chia igår gick alldeles lysande trots en hel del störningar i form av andra hundar, skrikande barn och en fyllegubbe så jag hoppas att hon sköter sig lika exemplariskt idag.


Trots det oerhört tråkiga vädret kan jag inte låta bli att vara på galet bra humör!
______________________________________
Börjar känna mig lite på bushumör..hmzz ;)

What a lovely day!

Har haft en riktigt härlig dag idag! Möte på morgonen som faktiskt var riktigt effektivt och givande som följdes av lunch med mycket trevligt sällskap! =) Därefter var det full fart igen... avslutade arbetsdagen med lite roligheter.. "jag är en stor och elak varg.................... jag vill ha småbarn, jag vill ha småbarn och gamla tanter!" haha.. ja, jag har dålig humor ibland =)

Är nu helt vimsig efter akupunkturen. Kan fortfarande känna nålarna i mig.. hua! Men men, det är säkert bättre imorgon! Ändå bra att jag svarar så på behandlingen... lr iof rätt dåligt eftersom det är beviset på att nacken verkligen är fucked up just nu. Kanske inte så konstigt att det under denna höst varit mer regel än undantag att jag varit tvungen att spy lite titt som tätt pga smärtan.. Nu kanske det vänder!! Hoppas! =)

Nej. nu är det dags för det dagliga kvällsträningspasset med vovven! =)

_______________________________________________
Måste slå mig själv lite på fingrarna tror jag.. ajjabajja!

passar även på att bjuda på två bilder från curlingen förra veckan... Det ser ju ändå stabilt ut! =)


Jag lägger in en sten!.. Sofia och Helena är redo att sopa... =)



Jag och Helena är ruskigt sammansvetsade i sopandet! =) Oj så bra det gick! Tjejerna vann som sagt! =)


You make me smile!

Pratade ikväll med underbara Emma P i telefon! Grymt kul att få uppdatera lite om vad som händer här i livet, jag måste verkligen skärpa mig och höra av mig oftare hädanefter. Fasen vad jag saknar dig gumman min!

----

Kom idag att tänka på hur imponerad jag är över människor som vet exakt vad de vill. Själv har jag bara kommit till att jag vet att jag vill bli doktor i marknadsföring - konsumentbeteende. Vart jag vill bo, om jag vill gifta mig eller skaffa barn osv det är för mig blankt. Likaså vad jag vill göra efter jag blivit doktor. Blir imponerad över att folk kan säga precis hur de vill ha det och vara säkra på det. Sen finns det ju många som inte riktigt vet vad de vill men ändå nöjer sig för att de inte törs något annat, inte törs ge sig på något de aldrig varit med om förrut, inte törs lämna tryggheten trots att de egentligen inte trivs i den. Jag beundrar människor som vågar satsa och hänge sig åt något eller någon. Tänker direkt på farmor och farfar som fortfarande efter så många år är nyförälskade och goa med varandra. Så vill jag oxå ha det. Varje dag skall kännas unik, varje gång man ses skall det pirra i magen och sprida en glädje genom kroppen oavsett hur man i övrig mår. Varje vidrörning skall skjuta en eld genom kroppen. Självklart finns toppar och dalar men trots att man är osams skall dessa känslor ändå finnas med. Från och med nu kommer jag inte nöja mig med något mindre än detta. För det är äkta kärlek! Det vet jag att jag vill iaf! =)

___________________________
You make me smile!  

Trötter

Peter Forsberg är ju ändå helt underbar! Det är ju tydligt att han har bra gener i sig! ;) Jag känner sannerligen slutspels-vittring. Nu kör vi!

Är galet trött och slut i kroppen idag. Somnade (äntligen) vid halv tre och vaknade igen vid halv fem... inte mycket till sömn. Får hoppas att massagen idag gör att det släpper iaf lite och att jag får sova inatt. Det behövs verkligen för att jag skall orka även denna hektiska vecka. När skall det bli lite lugnare???

Stackars Chia verkar hängig också.. hon har varit galet matte-mysig men även väldigt loj och låg. Tror lillgumman är lite sjuk.. Får hoppas det inte blir värre bara.

________________________________
But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining

Överbevisad

Foppa och Näslund är nu klara för MoDo.. Ikväll laddar vi för att spöa Brynäs! Har tack vare denna nyhet fått upp hoppet om ett slutspel trots allt! Ska bli galet kul att se MoDo med Foppa och Näslund i spetsen nästa helg!! =)

Slutar aldrig förvånas över människors beteende. Har sannerligen valt rätt ämne att forska inom! Det är ju faktiskt helt galet intressant dock är det riktigt svårt med outliers... för jag hoppas sannerligen att det är outliers och inget normalt beteende. Vill inte leva i en värld där det är normalt beteende eller ens accepterat beteende, så hur har jag då råkat hamna mitt i det?! Ärlighet och tillit är viktigt, utan det finns det inget, oavsett vad det handlar om.Försöker ta det med ro, låtsas som ingenting men gränsen är sannerligen nådd och jag känner att mitt tålamod är slut. Jag har nu fått alldeles för mycket bevis som gör att till och med min godtrohet och naivitet har slagits i spillror.

_________________________________________________________
Now it´s my way or the highway, You can´t control me!!!
but if you´r lost you can look and you will find me.. time after time

Längtan..

Promis i skogen med Lotta och lilla Kiwa, följt av te på Lövstigen! Mycket trevligt! Bra avslut på en annars rätt risig dag! Har verkligen haft en "blond-dag" idag, men iaf bra att jag lärt mig lite enkla grejer i word som kommer underlätta det rejält för mig. Tack Philip, du är en pärla! Mina händer har krånglat rejält idag.. tappar saker hela tiden. Ruskigt irriterande! Avskyr verkligen när jag inte har koll på min kropp men men nacken är iallafall något bättre idag..

Efter lite surr på kontoret om glögg, jul, julgodis och sådant (vet inte hur vi kom in på det) så är jag galet laddad inför julgodis-bak! Jag verkligen längtar tills jag får pynta lägenheten med julsaker och baka lussebullar, pepparkakor, göra pepparkakshus och julgodis! MYS!

_____________________________________________
Slutar aldrig förvånas över människors beteende..

ohh sweet sunday?!!

Har verkligen haft en väldigt svängig dag..

+ En massa roligt bus med Chia! Underbara sötrumpan! =)
- Lite för lite sömn, har verkligen en period nu (har varit ganska länge) när jag sover galet dåligt..
+ go-frukosten med Emma
 - trött vovve som fick "tvingas upp" för mat och promis 
+ promis med E och Chia
 - SLASK
+ Mys med bästaste vovven
 - E var tvungen att fara hem..
+ Cykeltur och träning som gick galet bra! Chia var grymt duktig!
 - All snö är borta
+ Ruskigt god middag
 - otrevligheter som jag verkligen inte förtjänar!
+ Underbara Malin och Leo kom förbi med kaffe och banankaka!!! =) Så underbart härligt att se Leo och Chia tillsammans! De är sannerligen hur söta som helst! T

__________________________________
Efter regn kommer sol! =)

Time to...

Försöker få ordning på mina papper. Måste verkligen ta tag i detta idag så advokaten kan jobba vidare. Diggar den skarpa kvinnan, skulle inte vilja ha en annan åsikt än henne, hon är guld värd! Måste dock hitta mina papper, kvitton och dylikt + läsa igenom skrivelsen från försäkringsbolaget och justera deras dåliga text. Sen får vi se vad som händer... lär ju iof ta lång tid innan något svar ges, men ändå! =)

Försöker även få lite ordning på företagets alla papper, beställningar och grejer.. ordning och reda eftersträvas denna dag! =)

Försöker få ordning i skallen oxå.. det är kanske den svåraste pucken denna söndag. haha... Ju mer jag tänker, analyserar och försöker få ordning i skallen, desto mer förvirrad känner jag mig! illa!  

______________________________________________
Hot and cold, yes and no. In and out, up and down!?!
Wrong and right, black and white


Produktiv morgon!

Vaknade galet tidigt imorse. Har inte lika ont idag, men är fortfarande rätt mör och öm i nacke och rygg. Galet vad behandlingen tog igår! Har iallafall varit ruskigt duktig nu på morgonen... tvättning, städning (hoppas inte grannarna hatar mig nu), lång cykeltur, bus och träning med Chia och sedan bakade jag bröd till frukosten! MUMS! Surdegsbröd är verkligen galet gott! Skönt att få en bra start på morgonen för än är "my list of things to do" lång. Bara att ta tag i nästa punkt på listan! =)

_________________________
Unbreakable!

Helt knäckt!

Var hos sjukgymnasten idag igen och är helt knäckt! Låg kvar en stund efteråt för att inte svimma på väg ut. Känns fortfarande som att nålarna sitter kvar i rygg, nacke och händer trots att de togs ut redan vid tre.. galet! Var iaf en sväng och hälsade på några kollegor på AW för att käka lite, sedan blev det storhandling och långpromis innan jag landade i soffan för Idol. Resten av kvällen kommer sannerligen enbart bestå av mys! Hoppas rygg och nacke inte gör lika ont imorgon samt att jag återfått lite energi.. har ju galet mycket som behöver göras! So much to do, so little time! Hjälper ju inte heller att skallen snurar på ultrarapid.. gahhh...

Bäst i idol ikväll:
Solo: Tove
Duett: Mariett & Calle

________________________
I am so confused right now....

Curling!

Aldrig förr har en dag pendlat så ofta och myckt mellan ris och ros. Tror ändå (och hoppas) att jag slutar på ros och att ros väger över! =)

Var idag och spelade curling för första gången med sektionen! Galet roligt! När jag tog de första stegen på isen kände jag genast flashback till Bambi på hal is (jag på skridskor när jag var yngre).. Trodde verkligen inte att jag skulle ta mig därifrån hel men jag måste säga att vi blev rätt bra allihopa! Självklart vann tjejlaget oxå! =)

Togs en hel del bilder så jag ska försöka få vantarna på dem imorgon... =)
 

_________________________
You can´t control me!

Mys-promenad

Tredje dagen i rad med en riktigt härlig långpromis i gott sällskap! Känns som att det var en evighet sedan jag träffade underbara Malin och Leo! Skönt att få uppdatera lite så vi är i fas igen.. tänk som mycket som hänt på bara en vecka hahaha! Tack gumman, du är underbar!

Förstår inte vad tiden verkligen springer förbi.. redan onsdag och ännu en helg närmar sig med stormsteg. Önskar ibland att jag bara kunde frysa tiden! Skulle även vilja ha en fastforward och rewind knapp så jag kunde kika lite in i framtiden på hur saker och ting artar sig.. Förstå vad härligt det skulle vara!!
______________________________________________
"you have to be a little bit wild and crazy, you know!"


Fototävling

Fick precis reda på att min bild på Chia  har valts ut till delfinalen i tävlingen "Skolstart"som går nu. Så nu tycker jag att ni allihop skall gå in på Facebook och bli ett fan av Mecenat för att därefter rösta på bilden på Chia! =) Här är bilden som är med i tävlingen...



______________________________________________________________

Tävlingsmänniskan i mig har vaknat på allvar.. denna tävling skall jag vinna! =)


My head is spinning...

Med en snarkande och mycket nöjd hund vid mina fötter, en kopp te och en skiva hembakat bröd i min hand sitter jag nu ihopkurad i soffan och funderar. Funderar på vad jag bör göra eller om jag kanske ska låta bli att göra något alls?! Varför ska allt vara så komplicerat och leda till nya funderingar och en skalle som går på högvarv och överanalyserar precis allt?! Eftertanke är alltid positivt, men att överanalysera och vrida å vända på exakt allt är fasen inte hälsosamt! Det finns så många regler i världen och vi blir tidigt tillsagda att följa dessa regler... ändå är det så många som struntar i regler så varför skall då alltid jag vara duktiga kickan och följa reglerna?




Håller tummarna för att morgondagen bringar med sig glada nyheter i kubik! Förhoppningsvis kommer besked om försäljning av lägenheten och kanske även ett nytt försäljningsrekord för företaget? =)

______________________________________________
Two can play that game... and I promis, I won´t loose!

Are you born to follow?

We Weren’t born to follow
Come on and get up off your knees
When life is a bitter pill to swallow
You gotta hold on to what you believe
Believe that the sun will shine tomorrow
And that’s a saints and sinners pleas
We weren’t born to follow
You gotta stand up for what you believe


Denna låt av Bon Jovi har verkligen fastnat hos mig just nu! Den känns ruskigt klockren måste jag säga. Den får mig alltid på galet bra humör och ger mig styrka! Jag är sannerligen inte född till att följa, det tror jag har visat sig igenom hela min uppväxt och i mycket jag gör. Det finns så många som inte har förmågan, inte törs och inte vill annat än att följa någon eftersom det alltid är tryggare att följa än att leda. Jag tror själv inte att jag skulle trivas med att bara följa! Jag är ingen nickedocka som nöjer mig med något annat än det bästa! Bara det bästa är bra nog! Jag har alldeles för mycket åsikter och tankar för att hålla inne med det och låtsas som ingenting. Är det något jag tycker är bra säger jag det, är det något jag verkligen inte gillar så kan du/ni vara säkra på att jag säger det också!

_____________________________
I am not born to follow... are youi?

Måndag - så underbart!

Har haft en helt fullspäckad dag så nu känns det helt underbart att komma hem och glida ner i soffan och reflektera över allt en stund innan det är dags för sängen...

Kursen gick ruskigt bra idag, fick till och med höra från professorn att jag har något mycket intressant och bra på gång.. Nu återstår "bara" att skriva ihop artikeln. haha.. synd att jag inte har någon rutin på det ännu, men jag skall nog kunna snickra ihop något så han fortsätter vara nöjd med mig! Tror inte han varit så nöjd med mig innan med tanke på att jag inte haft så mycket tid över för denna kurs, men jag hoppas (och börjar tro) att jag kan kompensera detta med något bra och nytänkande nu på slutet! =)

Måste säga att det var helt galet härligt men smärtsamt hos sjukgymnasten. Han konstaterade rätt snabbt att det sannerligen var på tiden att jag var tillbaka och att min kropp reagerade direkt han stack ner nålarna i mig. Var en aning yr, trött och utmattad av smärta efteråt men nu känns det bättre. Med tanke på hur illa han tyckte det var fick jag en ny tid redan på fredag.. nice!

Efter promenad med dagisgänget (vi är inte många tappra kvar nu i höstmörkret men ändå trevligt) avrundade jag en stressig men härlig dag med att gå på bio. Riktigt trevligt! =)

__________________________
We weren’t born to follow
You gotta stand up for what you believe

Grattis far!

Farsdag och jag har precis surrat med min far i telefon. Ser så oerhört mycket fram emot sista helgen i november när det blir en hel-helg i övik med mor och far! Kommer bli galet mysigt!

Tackar alla inblandade för en härlig gårdag... lite skumt stundvis men mycket trevligt! Tror dock inte det blir gayklubb någon fler gång. Vi blev ju inte kvar där speciellt länge haha..

Är lite förvirrad just nu men det klarnar nog snart...hoppas jag iallafall =)

__________________________
Mysterious man


Lördag

Gårdagen var ruskigt bra! Oerhört bra mat, gott vin, trevligt sällskap och en massa snygga karlar i kostym... mmm.. vad mer kan en flicka begära?! =) Det är sannerligen något speciellt med en kille i kostym. Galet snyggt!

Har precis kommit in från en promis i I20 skogen med Chia och P. Riktigt skönt att traska runt i snön, trots att det blev lite blött! Är så glad att snön har kommit och att den fortfarande ligger kvar! Nu blir det att fixa och lämna väskorna för företaget! Fest ikväll.. håller tummarna för att det bli ännu ett sälj-rekord! =)

Har lite beslutsångest inför kvällen... what to do?! En skön helg i soffan eller mingel? hmzz...

_________________________________
Men in black....


Disputationsfest!

Efter en mycket produktiv morgon blev jag bjuden på lunch av en stilig karl! Det var galet längesen jag såg honom så trots att lunchen blev en aning kort var det mycket trevligt! =) Tack J!

Eftermiddagen bestod av disputation för doktor Bergh och ikväll väntar nu den efterkommande disputationsfesten. Med en drink i handen har jag den senaste timmen dansat runt i underkläderna till en massa härlig musik, men nu börjar jag inse att det kan vara en fördel att sätta lite kläder på kroppen, fixa håret och sminket innan underbara Lotta kommer och hämtar upp mig för att köra mig till festen! Du är sannerligen en pärla som ville köra mig L!! Mången tack!

Ha en trevlig kväll allihopa för det ska sannerligen jag ha! ;)
____________________________
Dancing the whole way home!

Snö! =)

Så grymt mysigt det är att det kommit snö!! Jag hoppas verkligen den får ligga kvar nu så det blir lite ljusare och mysigare! =) Träningen med Chia gick galet bra igår (och i förrgår oxå för den delen)! Det vi körde mest var inkallning, fritt följ och läggande under gång. Under träningspasset passerade en massa hundar. Chia spände sig och spanade som vanligt men minsta lilla ord från mig så vände hon snabbt uppmärksamheten mot matte och var redo för ett nytt moment. Körde till och med en inkallning när en hund passerade en bit snett bakom oss. Gött!! =) Hon är så duktig min lilla tös!

Livet är ändå fantastiskt härligt! Trots oerhört mycket jobb att göra och saker att ta tag i även hemma är jag på galet bra humör idag! Kanske är det snön, kanske något annat, oavsett känner jag mig på topp och snart är det helg också! Kan det bli bättre?! Har snöat in mig på Michael Bublé just nu... låten Haven´t met you yet är sannerligen en "gla-låt"! En sån där låt jag vill plutta igång på högsta volym och dansa runt i underkläderna med en drink i handen till! Kanske måste bli det senare idag när jag gör mig redo för kvällens bravader! ;)
___________________________________
I just haven´t met you yet!


What to do?

Så knackade det omoraliska på dörren idag igen (och kanske lite av det ondskefulla)... hmzz! Inge vidare! Har flera gånger ställt mig upp och skakat hela kroppen för att komma ur "dumheterna"! ;) Vad har hänt med snälla, gulliga Elin?! Börjar göra mig förtjänt av mitt smeknamn igen! ...  hahaha!

__________________________
It´s all in my head!


3 O´n som spökar... =)

De saker jag verkligen vill göra just nu är antingen omoraliskt, ondskefullt eller olagligt… hmzz… finns det en väg runt detta eller måste jag motstå min egen vilja?? Det är nog tur att jag är stark i mina principer! haha Bara att gräva ner dessa tankar och idéer i mitt inre och låtsas som att det snöar!... lr?  ;)

_______________________________
It´s my life...


November

Tänk vad snabbt tiden går! Det är redan November! Skönt iallafall att denna månad fått en bra start, för sen en tid tillbaka har jag kännt mig trött men det är tur att I may be weak but I'm never defeated och just i dag är jag stark, just idag mår jag bra och man frågar sig gång på gång:Hur e d möjligt?? Inget ont som inte har något gott med sig och det borde snart vara min tur nu, vinden har vänt! Igår när alla vännerna gått hem kändes lägenheten lite tom men here I go again on my own! ;)

Måste verkligen ringa min sjukgymnast för det var alldeles för längesen vi sågs, men its all in my head och jag lyckas alltid glömma det! Funderar på att kolla med någon annan oxå, behöver höra någon säga I will try to fix you, men where have all the good men gone and where are all the Gods? Min nacke är verkligen inte att leka med just nu! And all that she wants is another. Det är ändå över en månads-tid som jag i princip varje dag har haft nära kontakt med porslinet och jag lovar: jag blir hellre jagad av vargar! Men åååhh när det äntligen är över . fasen vad härligt det kommer kännas! Tänker ofta tillbaka till hur det var att vara barn, när ingenting känns komplicerat, ingenting känns svårt! Skulle just nu verkligen vilja turn back time och återgå till den tiden! Det är tur att jag är en tuff brud i lyxförpackning och den absoluta vinnaren i längden! Jag är tuffare än somliga tror och det finns ingen som kan slå mig på fingrarna där! ;)

hahha.. nej så dålig sång-text humor jag har! Jag är ändå lite stolt att jag fick med så många låtar i detta lilla inlägg. Hur många låtar/textrader kan ni hitta? ;)

Nej, nu är det dags att mata Herman, det är ju ändå dags för tillagning! =)

_______________________
Goodnight sweetheart! ;)

Halvtant

Så har jag då blivit halvtant... nu börjar jag allt bli rätt old.. =) Har haft en helt fantastiskt underbar helg med tjejerna och festen igår var magisk! =)

Fredag bestod av en 2 h och 45 minuters promenad med syster, malin och hundarna. Ruskigt härligt, men en aning kallt. Väl hemma blev det tacos, vin och idol med tjejerna! Riktigt mysigt.

Lördagen bestod av liten utflykt till skravelsjö för att promenera i skogen där och lämna Chia. Ruskigt god middag med tjejerna och sedan drog festen igång! Riktigt härlig stäming, helt galet mycket folk (mer än 30pers i min lilla två), massa godsaker och utgång på Rex! Kan inte bli bättre! =) Tack allihopa för en mycket lyckad kväll!!

Idag har vi inte gjort många knop. Har varit helt galet mysigt att bara mysa på i soffan med mina älskade brudar! Tack för att ni finns, det har varit underbart att ha er här i helgen!
_________________________________
Keep your hands to yourself!