Härliga tider

Efter två pass på IKSU följt av en långpromis med Chia är det två trötta töser på idrottsallén. Mötte en av våra polare i i20skogen (som vanligt). Måste säga att jag uppskattar att ha ett helt hygge mellan oss och älgen istället för att nästan ramla in i den/dem. Vi stannade och kikade på älgen ett tag. De är rätt mäktiga djur!

Är lite ledsen över att mina härliga grannar nu flyttar ut. I helgen kommer nya grannar och det är tyvärr helt omöjligt att det blir bättre än de jag haft. Kommer sakna de boysen i trapphuset!

Nej nu blir det duschen, lite te och sen natti natti! :)
__________________________________________________
What in the world can make a brown-eyed girl turn blue


Galenskaper

Folk är inte riktigt 100 ibland... Jag och Lotta blev nästan påkörda av en cyklist och därefter skällde eländet ut Lotta... hela historien hittar ni på Lottas blogg här.

Har i övrigt haft en lite trög arbetsdag. Råkade på ett problem i slutet av dagen som jag fasen inte fick till. Tror jag tänker för mycket just nu haha. Skönt att då bara få surra med en härlig kollega ett tag och vips så föll allt på plats efteråt och jag kunde bege mig hemåt! :)

Är ruskigt sugen på att fara till IKSU och köra ett hårt pass men skall behärska mig och vila även idag. Imorgon däremot är det dags igen! :) Back-on-track kragen är på under promisarna och likaså under natten så imorgon borde det vara ok att träna lite lätt :)

Är i övrigt lite förvirrad just nu. Varför skall saker och ting vara så svåra att tolka och få grepp om?!?

_____________________________________
Meet me halfway!


Söndag

På väg hemåt igen (ändå lite roligt att kunna surfa i bilen) efter en mycket härlig och välbehövlig helg med familj och goda vänner! Nacken känns bättre, inte 100% fit for fight men ändå ruskigt bra! Nu är jag galet laddad för en arbetsvecka! ;) Helgen har kantats av familjemiddagar, strosande på stan, kära återseenden, lite galej och framför allt mys med nära och kära! Saknar att ha dessa människor i min närhet! Önskar verkligen att vi sågs oftare!!

___________________________
Release me


Rastlös

Spenderar dagen i soffan och är ruskigt rastlös och uttråkad! Jag passar verkligen inte till att vila och ta det lugnt.. Snart slutar far iallafall så då händer det ju någonting! Ser fram emot en helg med familj och vänner! Nästa vecka är jag back in business igen med nya tag friska tag! :)

________________________________________
What does not kill you makes you stronger!!


Planeringsdagar

Två dagar har spenderats på Källans hotell och Spa utanför Norsjö med kollegorna. Ruskigt bra mat, bra diskussioner och trevligheter under gårdagen. Denna dag missade jag tyvärr precis allting. Har ju varit rätt snurrig de senaste dagarna men imorse var det helt omöjligt. Fick i mig en tugga macka och två skedar yoghurt innan jag kände mig alldeles för svimfärdig och illamående så jag begav mig tillbaka till rummet. Resten av dagen spenderades därför i sängen med undantag för spyattacker och svimattacker. SUCK!! Tur jag har fantastiska kollegor och vänner som hjälte mig!! Försenade dock bussen hem pga att chefen och kollegor var oroliga och ville få till en sjuktransport istället för en skumpig buss. Dock gick inte detta då de enbart kör till närmaste vårdcentral. Väl i bussen fick alla höra att vi skulle göra ett litet stop på vårdcentralen i Norsjö... där satt hela bussen och väntade medan Elin fick träffa farbror doktorn..Han sa, precis som jag visste, inte något annat än andra läkare har gjort och kontentan av det hela blev att jag åter hamnade på bussen och vi kom hem 1½h efter planerad tid. Tycker synd om alla som var tvungen att vänta och kom för sent hem pga mig!

Som tur var va älskade far i stan just denna dag så han mötte upp på jobbet så jag fick sällskap och hjälp. Efter att få behålla lite mat mår jag aningens bättre. Blir nog en sovmorgon imorgon!! :)

___________________________________
But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining


Memories

Helt galet hur många minnen som vaknar till liv genom en person, en låt eller bara en tanke! Har nu på eftermiddagen verkligen haft "a trip to memory-land". Helt plötsligt är jag tillbaka i Österrike och alla galenskaper vi hittade på då! Måste verkligen åka tillbaka dit och hälsa på igen! Saknar stället, människorna och äventyren! :)

Fick mig även att tänka på andra människor från Österrike-tiden! Var tvungen att googla på "vår bondes" band och det visade sig att de till och med finns på Spotify nu! Wunderbar! Jabberwalky frambringer sannerligen än fler minnen! åååhh vill tillbaka!!!

___________________________
Mr Mister

Sunday

Lite, lite bättre i nacken idag men helgen har verkligen inte varit en bra nack-helg! Har iallafall varit skönt att röra på sig och träna så det har blivit myckt av den varan! En hälsosam helg med andra ord! :)

All träning och lugn i helgen har fått tankarna att snurra rejält i skalle-bangen. Finner inte något riktigt fäste och vet egentligen inte vart jag står. Å ena sidan vill jag ha svaren NU bara för att veta men å andra sidan vet jag inte om jag vill ha ett svar då jag inte vet hur jag ställer mig till de möjliga svaren som kan vara aktuella. Vet inte heller vad jag skulle göra med svaren, om det skulle påverka något åt något håll. Hmzz...  

_______________________________________________
Det är ingen idé att springa om man springer åt fel håll

Skrutt-nacke!!

Ikväll är verkligen ingen bra kväll sett ur nack-perspektiv! Gick hur bra som helst på träningen, storhandlandet och allt, men för drygt en timme sen när jag äntligen slog mig ner i soffan och tog det lugnt sköt smärtan som knivar genom nacken! Har svimmat av två gånger när jag varit uppe och traskat oxå så nu blir det att vila så snällt i soffan ett tag innan jag måste försöka ta mig ut på en kvällspromis! Ursch vad less jag blir!! Skulle behöva massage just nu! Typiskt! Får hoppas nacken är bättre imorgon! Det är ju trots allt mitt favvo-pass imorgon! :)
_________________________________
Det som inte dödar härdar


Walk of life

Då min kära PT Ekman är sjuk bestämde jag mig för att prova på BodyComat idag istället. Galet roligt och jobbigt! Blir definitivt fler pass. Passade på att köra lite extra mage i gymmet efteråt oxå! :) Långpromisen och träningen med Chia nu på kvällskvisten verkar ha tagit musten ur tösen. Hon ligger vid mina fötter och snarkar gott! Sötrumpan min!

Nu är det dags att förkovra sig lite i några artiklar! Känner mig lite sugen på att ta en nattpromis senare. Får se om jag får med mig vovven! :)

_________________________________________________________
We weren´t born to follow


Härliga onsdag!

Onsdagen har fortsatt i positiva vibbar! Har fått mycket gjort, har en bra plan fram till sommaren och det rullar på för fullt! :)

Belönade mig själv med lite akupunktur hos sjukgymnasten innan det var dags för Afro följt av Funk-pass på IKSU! Riktigt härligt! En mycket trevlig fika på stan och en promis med vovven senare har jag nu landat i soffan med en kopp te och några vetenskapliga artiklar! Lovely!
________________________________
Time of my life


Glad överraskning

Efter middagen igår blev det bara massa mos kvar, det vill säga inte mycket till matlåda! Förlikade mig med tanken på att köpa lunch idag och började fundera på vart samtidigt som jag tog fram lite kött till kvällens middag. Imorse när jag vaknade fick jag en glad överraskning när jag kom ut i köket. Jag har tydligen steg på köttet och gjort iordning två matlådor + diskat undan diverse verktyg som jag använt under natten. hahaha. Är det inte underbart?!?!! Återstår dock att se hur gott det blev! Kanske är jag en riktig stjärnkock i sömnen! ;P

_______________________________
Sluta aldrig att förvånas!

Klumpeduns-dag

Har varit galet klumpig idag måste jag säga! Dagen började ruskigt bra men sen började klumpigheterna. Lyckades på något vis tappa stegräknaren (det är enbart dag 2 på tävlingen) när jag var ute och traskade. Trots att jag följde mina egna spår samma sträcka tillbaka kunde jag inte hitta den! Suck! Lyckades radera ett meddelande när jag skulle svara på det och har inte numret. Gah! Efter ett bra pass på IKSU och ytterligare en promis lyckades jag svimmade i duschen , vaknade på golvet inlindad i duschdraperiet och med ett badrum som var plaskblött! Galet jobbigt att städa upp! Lyckades efter detta, när jag skulle fixa lite te, tappa vattenkokaren full med vatten på golvet i köket eftersom händerna domnade bort som vanligt! Gaah ännu mer torkande!! Nu blir det fasen sängen!

______________________________________
Det blir inte alltid som man tänkt sig

Underbara söndag

Gårdagen spenderades på kontoret följt av lite kvällsjobb och därefter lite spontana trevligheter med Malin. Trilskades med mina syntax-filer innan jag fick ordning på problemet och kunde göra körningarna på min nya datainsamling! Nu är jag redo för en vecka med full fart och data-analyser! :) Whiii! Galet taggad!

Idag har jag haft en helt galet mysig dag och kväll i Hörnefors!! Fint väder, mysig promenad i solen, gott fika, grymt god mat, roliga påhitt och fantastiskt sällskap! Helt enkelt en perfekt dag! Nu kommer både jag och Chia att sussa gott!
____________________________________________
If it's worth having it's worth fighting for!

Busig

Har varit på ruskigt bushumör idag och det vägrar släppa taget trots irriterande inslag som jag önskar bara försvann och två pass på IKSU! Hmzz.. kanske borde jag inte behärska mig utan istället ge hän för min barnsliga busighet! ;)

Träffade på underbara E på IKSU idag! Helt galet längesen jag såg honom! Riktigt kul! Nu vankas det äventyr!  Måste se till att det blir av nu bara!! whiii! Ruskigt laddad! :)

Nej, nu ser hjärtat mitt busig ut oxå...sådan matte sådan hund!! ;) Dags för lekstund!
_______________________________________
Always look on the bright side of light!

Bra start på dagen

På väg till jobbet idag såg jag något som verkligen fick mig att le! En kille stannade sin cykel en bit framför mig, såg lite trumpen ut och slet fram mobilen. Precis när jag är på väg att passera ler killen stort och rodnar lite försynt åt det han precis läste i meddelandet. Jag ler även jag och börjar fantisera och fundera på vad som stod i meddelandet. Var det något gulligt meddelande från flickvännen? Eller kanske ett skamligt förslag?! Eller var meddelandet från en vän som skrev något roligt?! En främling, en vän eller familj?? Galna förslag på planer för helgens aktiviteter? Semester? Jag dör av nyfikenhet!!! Har ingen aning men meddelandet fick den trumpna killen att lysa som en sol och sannerligen gjorde hans morgon till den bättre! Jag gillar sådana meddelanden!
_____________________________________________
Dancing the whole way home!


Heroes or thieves??

Som den naiva och godtrogna människa jag är tror jag att alla människor är godhjärtade och vänliga, tills motsatsen är bevisad. Har dock senaste tiden fått mig en tankeställare och börjar numera fundera på vad människor egentligen går för. Tvivlar på min förmåga att skilija gott från ont på förhand, att skilja på det innan det är för sent!
_____________________________________________
Heroes and thieves at my door
And I can't seem to tell them apart anymore



Sleepwalking

Fick en glad överraskning imorse! Upptäckte när jag slog mig ner för att äta frukost framför nyhetsmorgon att kablarna till TV och högtalare var uppsatta! Har irriterat mig över det faktum att dessa kablar legat på golvet sen jag flyttade in för drygt ett år sedan men aldrig kommit till skott och satt upp dem. Ibland är det ruskigt bra att gå i sömnen! :) Att det kanske inte ser lika perfekt ut som om en vaken Elin hade spikat upp kablarna får ändå vara ok. Tycker dock lite synd om mina grannar som fått lyssna på spikande mitt i natten! 

Lyckades ju under påsken skrämma Lotta lite när jag helt plötsligt klev upp för att traska bort till Chia och lägga mig där å mysa lite en stund innan jag trippade tillbaka till sängen igen.. Förstå hur rädd stackaren hade varit om jag trippat iväg med en hammare i högsta hugg! hahahaha!
__________________________________________
 Now here I am, but I'm just sleepwalking.
Yes here I stand.
But I guess I'm just sleeptalking for myself.


Påsken

Påsken har varit helt fantastisk! Spenderade den med härliga Lotta i hennes stuga i Portbron (Hemavan). Vandring, skidåkning, bus med hundarna, god mat, go-dricka, lite partaj och mycket trevligt folk. Helt enkelt en fantastisk helg!


På väg upp på Jofjället!


På toppen av Jofjället! Vackra vyer!


Chia på Jofjällets topp!


Blåste lite kyligt på toppen!


Chia och Kiwa busar som vanligt!


Trötta tjejer efter att ha vandrat upp på fjälltoppen och busat!


Några mil på skidorna blev det oxå denna helgen. Jofjället syns i dimman bakom.


Vackra Chia på väg upp på Jofjället igen!


Lotta på väg upp på fjället!


Lottas stuga i Portbron! MYS!


På väg hemåt efter en mycket härlig helg!

_________________________________________________
Time of my life!!