Hipp hipp hurra!! :)

Idag fyller lilltösen min 3år! Detta firas självklart med go-maten, älgben, paket och glass! :)

Stockholmsvisiten börjar lida mot sitt slut. Har hunnit med galet mycket ändå. Tors va resdag och sen middag hos bror och Mia. Chia åkte tunnelbana för första gången och klarade det galant! Fredag fick jag gå till naprapaten och sen spenderade jag kvällen med Mia. Lördag va det mys med Anna-Linda hela dagen, klappgröt och en tur på kungsgatan med Chia sen var det bara att fixa sig inför kvällens middag med syster, Petter och Anna-Linda och sen började folket droppa in allt eftersom! En tur på solidaritet blev det oxå. :) Söndag spenderades ute i Rimbo följt av middag hos bror och Mia. Gårdags kvällen bjöd Märta på middag och nu börjar jag göra mig iordning för att bege mig till härliga Eglands! :) Bara en dag kvar sen... den kommer spenderas hos naprapaten och sedan en tur till Rimbo innan det är dags att bila hemåt. Är inte speciellt taggad på att packa ihop men det är ju som tur är inte speciellt länge tills jag kommer tillbaka! :)

___________________________________________
Don´t be afraid to be young and free

Monday

Måndag och ännu en helg har passerat. Har haft det galet bra här i Stockholm och är glad att jag har ett par dagar till att spendera här! I fredags var jag till Sveriges mest erkända naprapat och jisses så han mörbultade mig! Är fortfarande galet öm i ryggen... tydligen var min bröstrygg helt platt pga olyckan, huden och bindväven satt ihop vilket har gjort att jag har noll blodcirkulation i ryggen och nacken var rätt fucked up. Han knäckte, slet, tryckte och hade sig.. (inte konstigt jag är öm) Skall dit igen på onsdag... bara att förbereda sig på smärta! hahah, men men det som inte dödar, det härdar juh!

Chia sköter sig galant här i Stockholm. Åker tunnelbana och rulltrappa utan rädsla. Ruskigt kul att se! Helt slut är hon varje kväll oxå för detta är sannerligen ett äventyr för henne! Min duktiga kicka!

Börjar bli galet less på att min förkylning aldrig vill ge sig! Jag vill ju springa och träna för fullt, men icket! Bara att dricka en massa te och försöka ta det lugnt! Får iallafall en hel del jobb gjort! Så härligt att låsa in sig och bara skriva!

Bjuder på lite bilder från vår Stockholms trip....


Promis någonstans mellan Sundsvall och Stockholm.

Jag och finaste vännen Anna-Linda myser på systers inflyttningsfest!


Therese debuterar på dressyrbanan med lilla Pelle. Klubbmästerskap ute i Rimbo!


Jag och Chia väntar på tunnelbanan i solna centrum, på väg hem till bror och Mia
_____________________________________________
What does not kill you makes you stronger!


Chia goes city-dog!

Nu sitter jag inlåst i systers lägenhet och jobbar för fullt. Bilade ner hit igår och sen blev det middag hos bror och Mia. Chia åkte rulltrappa och tunnelbana för första gången i sitt liv och skötte sig galant. Lite jobbigt med så mycket folk men hon va faktiskt inte rädd (som jag trodde hon skulle vara) utan mer nyfiken och kanske lite skeptisk. Rulltrappan tyckte hon till och med va rolig hahaha. Min lilla city-dog!

Nej, åter till skrivandet innan det är dags att bege sig till Sveriges mest erkända naprapat och få nacken knäckt!

____________________________________________
I know everything changes


Morgonstund

Så oerhört härligt det är att vakna tidigt en lördag. Rätt roligt att promenera och möta lite folk som traskar hemåt i typisk "walk of shame" hehe. Jag kan aldrig låta bli att bara le mot dem, speciellt de som ser extra besvärade ut över sina äventyr hihihi. 

Har en galet mysig hund i knät så skrivandet går ju si så där. Sötrumpan min är ju alltid som mysigast på helgerna, lördagarna börjar alltid med kramar och mys! 

Svarade igår på en journalist frågor kring köpbeteende. Tydligen hade hon fått nys om att jag forskar inom detta och ville ha svar på några frågor till en artikel hon skulle skriva.. får se hur den blir. :)

Efter promis och frukost är jag galet laddad för ett benpass på IKSU med tjejerna! Vet dock inte om jag kan vänta till halv tio så får nog bli en långpromis till innan det är dags! Alltid bra att värma upp lite ;) 


gammal bild, men ändå. Mys-skruttan min!
______________________________________________
 I know you wanna stay in bed, but its light outside!


Frihet!

En sådan fullständig, underbar känsla! Jag är äntligen helt och hållet fri! Som jag har väntat och längtat efter denna dag! Många år av lögner, en separation och vänskap som följdes upp av att jag blev hotad till livet... allt detta är nu äntligen över! Alla papper är skrivna, lägenheten såld, konton avslutade och allting är ordnat!

Frihet!!! 
_____________________________________
If I have to, I can do anything!


Tjejkväll med banken

Har haft en ruskigt trevlig kväll med underbara Therese! Tjejkväll med Handelsbanken bestående av fond-snack, snittar och modevisning följdes upp med ett biobesök!

I övrigt har gårdagen och dagen varit rejält svängig. Åkte till IKSU igår, ruskigt laddad för ett triceps-pass. Efter uppvärmningen hoppade jag upp och skulle köra dips varpå det bara small till i skrutt-nacken. Bara att stå över med andra ord. Blev alldeles yr och illamående så gav snabbt upp och åkte hem igen. Bäddade ner mig under massa filtar i soffan med back-on-track kragen, massage-nackkragen + en varm vetekudde. Slocknade självklart i soffan redan innan 21 och sov som en stock fram till fem-snåret. Kändes lite bättre under dagen idag men på eftermiddagen kom eländet tillbaka igen. Tur nog kändes det lite bättre under tjejkvällen :)

Fick även en liten dos av saknad idag. Förstår inte riktigt varför, men det är tur att jag inte är ensam iaf. :) Jag borde vara superlycklig och glad (vilket jag även är) över att få fokusera helt och hållet på forskningen. Men på något vis saknar jag de studenter jag haft denna termin.... det var ett riktigt härligt och duktig gäng som har varit roliga att ha!
____________________________________
I guess you can hang with me

Prinsessa!

Har sannerligen haft en helt undebar helg. Kickade igång med ett bra pass på IKSU. Kvällen bestod av dejt med finaste Ina! Vin, ost, kex och en massa surr! Helt underbart! Avslutade kvällen med en att skaka rumpa på Allstar där vi fick sällskap av Marie. Träffade en hel del härligt folk! Tydligen är jag "modern tids ideal kvinna"! hahaha helt underbart! ;)

Efter alldeles för lite sömn styrde jag tidigt på lördagen bilen mot Övik för att möta upp mor och far. Lite shopping och sedan blev jag avlämnad på Hamam. Helt underbart härligt!  Inte helt fel att bli skrubbad, tvättad, masserad och ompysslad av en hunk med bar överkropp. :) Snacka om att bli behandlad som en liten prinsessa. Efter närmare 3h var jag något mosig när mor och far fiskade upp mig igen. Hann knappt lämna stället innan jag hade en liten jäger-flaska i handen. :) Lite vin på hotellet och fantastisk god middag på mammamia där Modos sportchef tittade förbi och peppade inför matchen följdes upp av lite mer vin på hotellet. Sen var det dags att bege sig till Fjällrävencenter och se Modo spöa Södertälje med 6-3.


Fredrik Andersson - sportchef Modo


Älskade mor och far på Mammamia


Modo in action! Ruskigt bra platser hade vi! :)

Denna härliga söndag började med hotellfrukost, hemfärd och IKSU med Lotta! Vi fick till ett helt sinnessjukt bra ben-pass. Tog mig knappt uppför trapporna ut från IKSU och trappan upp till lägenheten. :)

__________________________________________________
If perfect's what your searching for then just stay the same


Sjung så det skrålar!

Kom på mig själv med att sjunga med i musiken på kontoret idag... hahah inte lätt inte. Får hoppas jag inte sjöng så högt att det faktiskt hördes ut i korridoren, fast det känns ju som att chansen att det inte hördes är liten då jag alltid sitter med dörren öppen. Hahaha well, jag bjuder på den! Är på något vis på helt galet bra humör! Inte ens att Handelsbanken har lyckats spärra mitt kort och jag kan förvänta mig ett som fungerar först på måndag eller tisdag har dämpat mitt humör (konstigt nog)! Har strukturerat om och skrivit på konferenspapperet som skall in nästa torsdag så nu är det bara att vänta på handledarnas input! Det finns verkligen något riktigt bra i papperet, måste bara lyckas förmedla det i skrift och inte bara i mitt huvud! Imorgon blir det att rycka tag i två av mina andra påbörjade papper och försöka få samma ordning på dem!

Blev bjuden på middag i Anna och Morgans nya villa i Holmsund idag oxå. Galet gott och mysigt! Inte nog med att jag fick middagen serverad, åkte därifrån med en grill och en ”mackapär” som går att koppla i bilen och i vanliga eluttag och blir då som ett kylskåp. Perfekt till alla utflykter och bus vi hittar på!!

Tiden fullkomligt flyger iväg för mig. Kan inte riktigt förstå att det redan är en vecka in i oktober! Tiden börjar komma ikapp mig. Dags att slå i en högre växel nu! De säger ju att ”tiden går fort när man har roligt” och visst är det så! Inser att jag har fullt upp varje dag och något att göra varje kväll fram till Stockholms-resan! Lovely!

______________________________________
Let life give you energy


Släkten växer!

Har idag fått ytterligare tillökning i släkten. Alve och Märta har nu fått en liten lillebror! Stort grattis till kusin-Maria och Simon till detta tredje lilla mirakel! Ska bli riktigt kul att träffa lillen!

Full huggning i övrigt idag. Bra fart på jobbet, bra träningspass med Mia (och Lotta kikade in och lekte PT oxå) och sedan några timmars kvällshandledning med Almighty på kontret. Galet nog är jag ruskigt peppad på att det ska bli morgon så jag får åka tillbaka till kontoret och försöka omvandla alla ord till skrift och få ordning på konferenspapperet! :)

Även idag gjorde några studenter min dag! Kommer som sagt att sakna denna härliga studentgrupp!


Bara 3 dagar kvar till Övik, Hamam, shopping, MoDo-match, go-middag och hotellövernattning med älskade mor och far!
Bara 15 dagar kvar till Stockholm!!
___________________________________________
If you just smile!

Ruskigt stark idag!

Dagen började med att väckarklockan inte ringde (alternativt att jag stängt av den utan min egen vetskap) så kom lite sent till jobbet. Rättade undan de sista tentorna så nu är det bara att hugga tag i forskningen igen! Härliga tider! Kommer dock sakna dessa två studentgrupper... de var riktigt härliga och duktiga så de va kul att jobba med dem. Fick en sjukgymnast på besök på kontoret oxå så nu lär det hända grejer.. hon konstaterade en hel del direkt och skulle skriva ihop ett brev med förändringar som måste till så nack-skrutten min mår lite bättre. Gött! Hon klämde lite på axlarna/nacken min oxå och blev förskräckt.. sen såg hon än mer plågad ut när jag bara konstaterade att nacken nu är bra! hehe.. tydligen blir det några besök hos henne oxå! :)

Har hunnit köra ett riktigt härligt ben-pass på IKSU med söta Mia. Riktigt kul att hon nu skaffat kort där också! Kände mig faktiskt galet stark idag, ökade på alla övningar! :) Inte blev jag ledsen över att höra att mina kära studenter saknar oss som föreläsare heller. Skönt att höra, då har vi gjort något bra på denna kursen iaf ;)

Nu blir det promis med skruttan innan det är dags för seminarium med alla doktoranderna i vinkällaren på Lottas! Ska bli riktigt nice! :)
__________________________________________
Cause you're amazing just the way you are.


Hockey!

Blev galet besviken imorse när jag klev upp och inser att jag åter igen traskat runt i sömnen. Det var längesen nu så jag trodde det beteendet var borta, men icket! Än mer besviken blev jag över att se locket till min söta te-kanna krossad på köksgolvet. Denna gång var mina talanger på att diska uppenbarligen inte de bästa. Well, disken var diskad, blommorna vattnade och mina jobb-papper ordentligt ihoplagda i fina höga, dock hittade jag mina kontorsnycklar i frysen igen. Får kanske ha lite överseende med lite krossade och gömda saker med tanke på allt jag faktiskt lyckas göra bra i sömnen.

Tog en riktigt härlig cykeltur med Chia idag. På sandbacka mötte vi en annan dobbis! :) Riktigt kul att se fler i stan. Gubben hälsade glatt! Dobbisfolk är bra folk! ;)



Nu har jag precis kommit hem efter att ha sett Björklöven-Luleå. Björn gjorde debut och höll nollan! Iof kanske han inte fick överdrivet mycket att göra men han räddade ändå friläge och såg stabil ut i målet! Riktigt roligt var det iallafall. Lär bli en hel del timmar i hockey-hallen denna vinter för att hålla Marie sällskap och spana lite på hockeyn. :) Skrattade så jag grät i periodpaus när de skickade in små kids som lirade. Så oerhört söta de var!


Björn i målet vid en avblåsning...

Något som slog mig är att det är hopplöst att se hur spelarna ser ut med tanke på alla skydd, hjälmen och allt. I andra sporter som handboll, innebandy och fotboll går det ju iaf att vila ögonen på något snyggt om spelet skulle vara si så där. ;) En annan sak som oxå har slagit mig är att det ofta är så att de snyggaste spelarna i laget även är de bästa i laget... hur kan detta komma sig?!?

_________________________________________
Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone


Glad

Har haft en helt underbar helg so far. Kickade igång helgen med idolmys med Marie.

Klev upp tidigt idag och tog mig en rejäl morgonpromis med lillskruttan. Sen har dagen rullat på med tentarättning, ytterligare en härlig långpromis i solen och ett besök på ICA Maxi. Träffade en gammal granne på Maxi och surrade lite med honom ett tag. Han gratulerade så mycket till försäljningen av lägenheten, tror han förstod hur härligt det måste vara för mig, sen kommenterade han hur bra jag såg ut att må. När han skulle gå strök han mig över kinden och sa "du är så söt, sköt om dig". Poängterar med eftertryck att denna man absolut inte stötte på mig utan bara var vänlig. Fruktansvärt vänligt och galet så glad jag blev! :)

Nu är "linas nyttiga lassagne" i ugnen och brödet står och jäser.... dags att hugga tag i en hög tentor igen! :)



____________________________________
Dancing the whole way home

Fredagspepp!

Efter en ganska tung vecka känns det helt underbart att det äntligen är fredag! Började dagen med en liten sovmorgon så jag var inte på jobbet förrän runt 8! Galet sent! ;)

Idag försöker jag stöka undan en hel del "små-fix-saker" jag har samlat på mig. Dock känns det som att listan bara blir längre ju för trots att jag tickar av en hel del så kommer jag bara på fler saker jag måste göra. Typiskt!

Tänkte försöka hinna rätta undan en hög med tentor som ligger på skrivbord så att jag hinner få undan en hel del av dem innan nästa hög med tentor dimper ner. Hoppas studenterna mina har skött sig! :)

Peppar denna fredag med "Elins gla´ musik"! Nu kör vi!
________________________________________________________
Dags att förstå att allt ändå bara rinner av mig som vatten!