Just smile

Jag brukar alltid se livet från den ljusa sidan och alltid finna något gott i allt som händer. Den senaste tiden har det blivit allt svårare och det känns som att mina rosa små fluffiga moln har fått sig en törn men jag vägrar släppa taget!! Vägrar låta något ta glädjen och mitt positiva sinne ifrån mig!! Jag klamrar mig fast vid det positiva i livet och försöker samla kraft för att ta även nästa smäll med ett leende. 
 

_______________________________________________________

Smile, though your heart is aching
Smile, even though it’s breaking
When there are clouds in the sky
you’ll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You’ll see the sun come shining through
for you

Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness Although a tear may be ever so near
That’s the time you must keep on trying
Smile what’s the use of crying
You’ll find that life is still worthwhile
If you’ll just
Smile


Balans

Ett inlägg i månaden börjar bli standard nu så kanske dags att uppdatera den månad som gått.. ;) 
 
Spenderade början av november på Malta hos underbara bror, Mia och lilla Astrid. Så otroligt roligt att få träffa finaste lilla skatten och det var verkligen svårt att släppa taget om henne när taxin kom och det var dags att åka hemåt. Är så glad att de kommer upp en sväng vid jul så jag får träffa dem alla igen. 
 
 
Vackra Giulia skall gifta sig i mellandagarna så i mitten av november kidnappade vi henne för en härlig möhippa. Lite snälla uppdrag och en fika på stan följdes upp av poledancing. Shit så kul det var! Kvällen fortsatte med att tillverka och äta sushi och en helt underbar chokladprovning innan vi avslutade kvällen på krogen med karaoke och en massa dans. Love you girls! 
 
 
Kickade igång vintersäsongen med ett träningsläger i Sorsele med ett härligt gäng galningar! Jag har alltid tyckt att jag är rätt aktiv och duktig med min träning trots att jag inte kunnat köra på riktigt hårt sen jag skadade nacken. Dock har jag ju insett i sällskap med denna liga att jag ligger lååångt efter. Träningen har därför steppats upp några nivåer både för mig och Chia så jag hoppas det ger resultat senare i vinter! :) Helgen i Sorsele va helt fantastiskt! Lyckades få till 9km med Chia och Niila tillsammans på fredagen. På lördagen körde jag totalt 11.2 km utan hundar och 29km med hund (Niila och Chia var för själv) fördelat på två pass. Innan hemförd på söndagen blev det 5.6km utan hund och 18km med hund (Niila och Chia var för sig). Har inte åkt så mycket utan hund på två säsonger och nu har jag anmält mig till en skate-kurs så kanske kan börja hjälpa hundarna i spåret detta år ;) 
 
Blev bjuden på en fantastisk konsert på Norrlandsoperan av finaste vännen Maira. Riktigt coolt måste jag säga. 
 
Prinsen kom på besök på handelshögskolan och surrade om enterprenörskap. 
 
Denna helg kickades igång med att vara barnvakt till underbara bröderna. I lördags blev det däckdragning med härliga gänget. Chia är verkligen sjukt duktig på det.. så härligt att se henne borra ner huvudet och ta i trots att jag lade på ytterligare ett däck. Niila var även han en riktig kämpe. Från att inte riktigt förstå vad vi gör och vilja ge upp när det är lite tungt så la han sig fint i selen och drog på. <3 Är nog träning för honom att förstå att han gör rätt och får dra när det blir lite tyngre. Jag behöver ju all hjälp jag kan få i spåret! 
 
Lördagen fortsatte med en underbar lunch hos Z och A. Fantastisk god iransk mat, trevliga samtal och många skratt. På väg hem fick jag ett mail med orden "-Thank you for the submission of your paper entitled:
'Consumers´ satisfaction with grocery shopping in supermarkets and convenience stores'. Your submission is accepted for publication. It will be published in International Journal of Sales, Retailing and Marketing, Vol.2, Issue 4 which is due in December 2013." Kan inte beskriva hur underbart det känns. Verkligen en stor lättnad och en helt fantastisk känsla! Firade med Marie på kvällen och måste erkänna att bodypump och spinningpasset på söndag-morgon kändes si så där när jag vaknade men väl där gick det utmärkt. Toppade kvällen med salsakurs följt av skidåkning med Chia. Helt underbar helg med andra ord! Firade artikeln med härligaste kollegorna i tisdags också. Riktigt kul att den nya traditionen att gå ut och fira tillsammans fortfarande håller i sig! :) Behövde lite positiva nyheter och bra saker som händer just nu för att väga upp allt och skapa balans!!
 
Är så glad och tacksam för att ha så många fina personer i mitt liv!! <3 Gårdagens jobbiga och smärtsamma start vändes till en mysig och trevlig dag med underbara vännen Maira!! Tack också för supporten på avstånd! Mår bättre idag men inte 100 så dagen spenderas arbetandes från soffan men snart är jag tillbaka starkare än någonsin igen!! :)
___________________________________________