EMAC 2011 i Ljubljana

Konferensen i Slovenien var helt underbar. 731 deltagare, bra konferens, fint väder och en massa utflykter och påhitt! Tänkte bjuda på lite bilder....
Galina och Jag på invigningen
Utsikt ifrån slottet
Slovensk folkdans på slottet
Ramlade in på en konsert mitt i Ljubljana på väg ner från slottet
Några av de många härliga tyskarna!
Vacker omgivning att springa i på morgonkvisten!
Grottvandring! Ruskigt häftigt! Förväntade mig nästan att Gullum skulle komma krypande...
Galina och två nyvunna tyska vänner kollar in intressanta presentationer
Fler tyska konferensdeltagare! :)
Som sagt, mysig omgivning att springa i! :)
Ruskigt duktig kör innan Gala middagen. Finns på youtube. Bör lyssnas på!
Gala middag.. 731 deltagare = mycket folk! :)
Vlad och Johan myser i stan
Extremely useful wast of time.. Skulle inte gå att ha sönder den enligt försäljaren. Om den gick sönder skulle han bjuda på kaffe.. Tydligen är jag den andra personen någonsin som lyckats ta sönder den kluriga leksaken.. Han lär iaf komma ihåg mig! ;)
Fick låna en ny och hel + att jag fick hjälp av Johan
Så här glad blir man när man lyckas ta lös eländet!!! :)
Vackra Ljubljana by night!
_________________________________________
On the edge of glory

Bytt är bytt....

...och kommer aldrig mer tillbaka! Nu har jag sagt adjö till SaGA och istället hälsat lilla Grålle välkommen! :)
.
Hade som vanligt en mycket trevlig kväll hos boysen igår. Bortsett från en stor detalj då, där var det ord men inga visor vill jag lova! Kommer krävas en hel del smörande om detta skall gottgöras... kan bli intressant! ;)
___________________________________
I hope you had the time of your life

Kulturnatta

Galet mycket folk på stan igår. Blev iallafall en ny bikini och ett par nya solbrillor. Love them! :)
.
Kvällen börjades på Umedalen där det serverades grillat (mjums!). En massa dryck och surr senare landade vi på båten. Kul med ett nytt ställe i Umeå! Drog vidare in mot stan och landade till slut på Bishops i härligt sällskap. Hemvägen blev minst sagt krokig. Följde gänget en bit på vägen och tog sedan av till vänster för att närma mig haga. Vet inte riktigt hur jag lyckades men hamnade vilse där öst på stan. Som tur var hittade jag hem efter mycket om och men. Det här med "genvägar" på ställen jag inte gått tidigare är sällan en bra idé. When will I learn??
.
Måste erkänna att den där milen känns i kroppen idag. Morgonpromenaden gick långsam, mycket långsam. Gör att tankar fastnar. Varför är det så lätt att hitta på något smart att säga som svar i efterhand? Inte lätt att vara så snabbtänkt och besvara frågor som kommer så oväntat. Frågor som är svåra att svara på eftersom de egentliga svaren förvånar en själv varpå andra svar förmodligen är bättre. hmmzz
-
Nej, nu är det dags att möta upp Malin för lite träning med hundarna. :)
________________________________________________
If we agree, Oh, you can hang with me

Dumdristig eller envis?!

Vet faktiskt inte om jag skulle beskriva mig själv som dumdristig eller envis. Jag backar sällan undan från en utmaning så när herr Tinglev föreslog att vi skulle springa SM spåret var jag på direkt. Det går ju inte att tacka nej till en utmaning. Dock visste jag inte riktigt hur SM-spåret gick eller hur långt det var. Är riktigt nöjd och stolt över att jag nu på förmiddagen har sprungit SM-spåret (oj så branta backar det var) på 62 min. Känns ändå som en helt ok tid för första löppasset denna vår (bortsett från intervaller då) och första milen någonsin!!!! Riktigt jobbigt var det men herr Tinglev såg knappt berörd ut när vi var i mål.
.
.
Nu skall denna nöjda tös ut och kika lite på stan. Är lite sugen på en ny bikini (eller flera) och sen behöver jag ju köpa lite dryck till kvällens grillning!
Have a nice day! :)
________________________________
I can do anything!!!

Fredag på kontoret

Fredagsfeeling på kontoret idag! Skaka rumpa listan på Spotify är igång och arbetet flyter på som phd-comics stripen nedan visar. Kom igen katten, det svänger ju!!! ;)
________________________________________________
Put on your shades cause I'll be dancing in the flames

På topp

Dagens träningspass med laget bestod av sex svängar uppför bräntis med hund följt av däckdragning och traktordäck vältning. Chia ligger helt däckad vid mina fötter och snarkar gott. Mysigt!
Är trött i både kropp och knopp nu. Flytet fortsatte idag på jobbet. Nu är jag verkligen på g! Känns fantastiskt bra! :)
___________________________________
I´m on top of the world

I´m in a flow! :)

Bra flyt i skrivandet idag. Tänkte äta lite snabbt för att hinna till IKSU innan det var dags för promenad med Malin och hundarna men lyckades förlora mig i skrivandet samtidigt som jag åt middag. Glömde både tid och rum varpå jag vaknade till ur "the flow" när Malin ringde. Istället för IKSU blev det ett final draft på en artikel och ett första draft på en annan! Duktig kicka!
_____________________________________________
I'm working on a dream
Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream
And how it will be mine someday

Så var det måndag igen...

Helgen har verkligen flygit förbi... Har ju hållit mig borta från krogen i 6 veckor och denna blev det istället en 2-dagars! :) 

Spikning, bubbel, vin, middag på Invito, pubrunda, fira Björn, Allstars, Skravelsjö för att hälsa på familjen Pärson (alldeles på tok för längesen jag var där så det var på tiden).

Tappade stegräknaren i golvet på väg ut från Lottas i fredags.. Inte bra! Alla dagens steg åt pipan. Tog därför en långpromis med Chia då på natten. För mig finns inte att "ta ungefär som du brukar gå" etc etc. Är jag inte 100% säker så börjar jag om.

Gårdagens kväll spenderades i bästa sällskap. Middag med mina boys framför hockeyn! Surt bara att Sverige förlorade.

Blev lite besviken imorse när jag upptäckte att disken inte var diskad. Frågan är nu: ta tag i den eller hoppas på att jag sköter mig bättre denna natt ;)

______________________________________________
All that I am, All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see

Lagträning

Gillar verligen att vara med i ett lag! Intervaller uppför bräntis först fyra gånger med hund längst vägen upp på sidan av backen följt av lite styrketräning. Som avslutning körde vi, utan hundar, 30-sekunders intervaller uppför backen (en gång i själva backen och sedan i liften). Känner mig så där löjligt nöjd nu. :)

_____________________________
I just can´t get enough


Dop, sol och mys

Snyggaste paret med finaste lilla dottern Saphira på hennes dop
Jag efter dopet, och lilla Chia lyckades komma med på kortet också! :)
Sol och mys!

Puss älskade lilla vovvsing!

_____________________________________________
It´s a beautiful day!

Inspiration!

Blev inspirerad idag efter att ha surrat ett bra tag med sötrumpan M. Det är verkligen roligt med så duktiga och härliga kollegor!  (Stort, nu blev även du nämnd i bloggen. ;)) Bara att sätta igång med skrivandet!
Insåg idag (efter samtal med två andra duktiga kollegor) vad det beror på att jag inte riktigt får till min artikel. Jag har ju inte sysslat med mitt "kreativa skrivande". Denna kväll är därför upplagd för detta. Med lite bra skrivar-musik i bakgrunden och ett vinglas att sippa på så spenderas kvällen framför datorn. Känns genast mycket bättre! Nu börjar det hända grejer! :)
_____________________________________________
It's something unpredictable but in the end it's right.
I hope you had the time of your life

Maj

Kan inte förstå att det redan är maj! Time is flying by!

Valborg spenderades med underbara Malin, lilla Saphira och hundarna. Trodde inte det var möjligt, men den lilla tösen har verkligen stulit mitt hjärta. Helt underbar lilten tjej som det är svårt att ta ögonen ifrån!

Dagens träningspass var galet bra! Ben stod på schemat och jag stapplar fortfarande fram! Ser fram emot morgondagens pass! v11, 2012 kommer bli galet bra! :)

Söndag och boysen är inte hemma så ikväll får jag försöka roa mig på egen hand. Träning, städning och långpromenader är redan avklarade, nu då??
__________________________________
Only girl in the world!