Valborg

Blev en sväng upp till Campus ikväll med Malin, André, Saphira, Micke och Karin för att kika in majbrasan. Jag och Chia råkade visst hamna på bild i VK. :)
Vaknade galet pigg vid 5-snåret imorse. Tänkte först ta mig en löprunda i det härliga vädret men eftersom Chia var mer död än levande fick det bli en långpromis istället. Tror att det inte bara är jag som känner av gårdagens däckdragning och intervaller i backe! Längtar tills imorgon då det är dags igen! :)
_______________________________________________
And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go



Barmarksträning

Ruskigt härlig helg! Middag med olika årgångar av HHUS-ordföranden i fredags. Ruskigt roligt och härliga människor det där! I lördags körde jag och Kamilla i laget premiär på cykeln. Oj så roligt det är alltså! Långpromis med Malin, en sovandes Saphira och hundarna hann jag också med innan det var dags för en sen lunch. Idag har fokus varit intervaller i backe med laget samt däckdragning i backen. Efter lunch blev det en härlig promis med finaste Malin, Saphira och hundarna. Första glassen ute i solen blev det dessutom! :)
Aktiv helg med andra ord, vilket syns på stegräknaren och på en hund som ligger utslagen och snarkar gott! Gött mos! ;)
Alltid lika roligt med MB-körning! Chia gick riktigt fint!
Tomteverkstad! Nu drar barmarksträningen med laget igång på allvar. Däcken är fixade och första omgången intervaller i backe + däckdragning är avklarad! Ruskigt härligt!

Trött tjej efter en massa intervaller uppför omberget + en hel del svängar uppför med däcket.
Söta Saphira
______________________________________________________
I´m bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away



Game on!

Mysig kväll igår med middag hos finaste familjen Lindström. Lilla Saphira är verkligen en go, glad och bestämd liten donna! :)

Ändå lite spännande vilken påverkan vissa har på en ibland. Vissa människor får en att känna sig stark, andra lugn, vissa busig, andra lite nervös, vissa smart, andra glad, vissa lycklig och andra otillräcklig. Den effekt som andra människor har på hur jag mår är både glädjande och skrämmande. Skulle ju vilja styra det själv och inte bli så påverkad av andra men faktum är att bara av att vara i närheten av vissa människor ger mig en viss känsla som jag ibland inte kan skaka av mig. Underbart ibland men ibland väldigt störande!
.
Som tur är drog stegtävlingen igång i måndags så att jag får fokusera på det istället för att grubbla. Tävlingar är bra för mig. Vips kommer vinnarskallen fram och inget kan distrahera mig. Låg bara två individuellt efter tisdagen varpå det blev några rejäla promenader igår så nu ligger jag etta, som det ska vara. :) Blir kanske nästan lite väl manisk men vad gör det?! Jag tänker vinna! Kommer va fit i juni när tävlingen avslutas, helt i linje med mina träningsmål! ;)
.
Har en bra och produktiv period på jobbet nu också. Skallen går sannerligen på högvarv just nu. Bara att njuta och utnyttja det hela så länge det håller i sig! Nu kör vi!
______________________________________________
You make me dizzy, running circles in my head


Göteborg, Stockholm, Umeå

Tiden går sannerligen fort.. idag fyller älskade syster år!! April är med andra ord snart slut! Galet!
.
Lite deppad blev jag av att komma tillbaka till Umeå igår efter att ha huserat först i Göteborg (gröna gräsmattor) och sedan i Stockholm (ingen snö). Men som Lotta sa imorse, regnet gör att snön försvinner snabbare så bring it on! Mera regn!!! :)
.
Göteborg och Stockholm levererade (som vanligt). Bra seminarium på kursen i Göteborg följdes upp av en mysig middag med bästa Anna! I torsdags var jag på ett inspirerande seminarium om Eye-tracking och satte mig sedan på stadsbiblioteket för att jobba. Helt galet vilken mäktig byggnad. Jag är nog lite nördig men jag fullständigt älskar häftiga byggnader som osar kunskap. När de dessutom är fyllda av gamla böcker som luktar så där härligt så är jag fast! Fick oerhört mycket gjort dessutom, alltid bra med milijöombyte! Lunch med härligaste Micke och Stefan, mer jobb och middag med syster yster innan det var dags att bege sig till Märta och hälsa henne välkommen hem!
.
I fredags blev det besök hos naprapaten. Gjorde galet ont, som vanligt, men nu känns det mycket bättre (som alltid). Han lyckas verkligen utföra mirakel med min nacke och rygg! Lunch med fina syster följt av jobb och sen AW med bästa gänget! I lördags strosade jag runt på söder med finaste Joje innan det var dags att kika in Jens lägenhet. Hann dock inte mer än ta av mig skorna innan syster ringde från akuten och jag fick rycka ut. Sparkad av hästen men som tur är verkar det ha gått bra.. skönt! Efter halva dagen och kvällen på akuten mötte jag upp tjejerna för lite drinkar innan vi mötte upp resten av gänget för en hel del skaka rumpa! Lovely! Gillar verkligen att dansa, speciellt med underbara vänner som röjer loss rejält och inte är så brydd. :) Kom hem till Märta vid 5-tiden  så lite sovmorgon blev det innan jag mötte upp Anders för en fika i gamla stan, följt av häng hos syster och sen middag med Viklunds! Full rulle med andra ord.
.
Får alltid en konstig känsla när jag åker hem efter en sådan underbar helg med mina härliga vänner... känns tomt. Längtar bort!
____________________________________________________
Hey I heard you were a wild one Oooh
If I took you home It'd be a home run
Show me how you'll do
I want shut down the club With you
Hey I heard you like the wild ones


Så kan det gå...

Helt galen kväll med finaste Lotta igår! Vad som skulle bli en lugn barrunda och ett par öl slutade med en hel del kaptenen och en sen kväll med massa skratt. Ruskigt kul var det sannerligen! Tack raring, det blir alldeles för sällan! Det var sannerligen precis vad jag behövde! :)
_______________________________________________
Hey I heard you were a wild one

It´s times like these

Eftersom solen uteblev tog vi oss en cykeltur och landade på kontoret för att jobba istället. Känns som att det är lite för mycket jobb som ligger över mig just nu. För många deadlines och måsten på en och samma gång + det där lilla extra som jag vill göra också. suck. Skönt ändå att få några timmar på kontoret trots att det är lördag. Nördar ner mig i naturalistic decision making idag. hej å hå! Tyst och lugnt är det i korridorerna iallafall :)
.
Trevlig middag igår med härliga människor. En kompis till P va i stan så vi va ett litet gäng som fick go-middag serverad. Rosé-premiär blev det också! synd bara att vädret inte har riktigt greppat att det är vår. Nu kan det väl ändå sluta snöa någon gång.. jag vet att det är typiskt april-väder men jag börjar bil less. Helt ok om det snöar i skidspåren men låt det bli vår i övrigt iallafall!
.
Längtar bort trots att jag nyss kommit hem. Tur att jag ska iväg till veckan! Kurs i Göteborg, seminarium i Stockholm, naprapaten, jobb och massa trevligheter med underbara människor! Blir nog nice! :)
_______________________________________________________
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?



Påsk i Björnrike

Har landat hemma i soffan och slås redan nu av en längtan tillbaka till "fjälls". Har sannerligen haft det helt underbart hos farmor och farfar. Björnrike levererade som alltid!
.
Anlände torsdag lagom till middag med farbror+fru, mor+far och farmor+farfar. I fredags blev det 14km längdåkning med Chia på förmiddagen och en eftermiddag i slalombacken med härligaste syskonen Viklund. På kvällen anlände syster och gjorde stugan komplett.
.
Lördag förmiddag bestod av slalom och på eftermiddagen fiskade jag upp Märta för en sväng på längdskidorna. 8+3km klarade vi av på ett helt ljuvligt spår i Storhogna. Spåret gick i kringelkrokar uppför en backe och vi fick passera liften ett par gånger. Riktigt härligt spår och kul att få lite tips från Märta.. Nu har jag lite bättre koll på vilken växel jag skall köra på! ;)
Syster, mor och far vilar lite i solen! :)


Finaste Märta i skidspåret


Chia är laddad för att ge sig iväg... skäller en del på matte som tydligen är seg... :)
.
Även söndagen bestog av en förmiddag på slalomskidorna och en eftermiddag i skidståret i Storhogna. Även denna dag klarade vi av 8+3km men denna gång i ett ruskigt bra tempo! :)
I måndags testade syster att köra Chia innan det var dags för henne att bege sig hem till Stockholm. Tror hon tyckte det var rätt roligt men kanske lite svårare än vad hon trodde?! ;) Jobb resten av förmiddagen och sedan en sväng (drygt 10km) på längdskidorna i Björnrike.
Syster och Chia
Sorry sis, var tvungen att lägga upp denna.. går ju inte att hålla sig när jag lyckades fånga en vurpa på bild juh! ;)
.
Igår åkte jag åter igen till Storhogna för att besegra skidspåret. Även denna gång 8+3km. Eftermiddagen spenderads med jobb följt av en löptur upp till spårcentralen och hem igen.. Kan lova att det inte var mycket kräm kvar i mina ben efter den löpturen... känns nästan som att jag varit på träningsläger juh! haha.. Tur jag har fått en massa god mat å dryck som kompenserar upp det hela! ;) Allt smakar verkligen bättre i fjälls.. på något vis så förtjänar man den där whiskeyn, ölen, bastun, vinet, drinken, maten etc. Kan bara sammanfatta denna påsk som helt lysande! Saknar redan farmor och farfar (plus övriga familjen och släkten så klart)! När jag blir gammal vill jag också bo så där precis vid slalombacken i fjällen!
Chia myser med farmor.
___________________________________________________
Walk of life

Trötter...

Full fart idag också. Känns att jag behöver en paus snart så påsken kommer sannerligen lägligt! Hade ju kanppt förstått att det är påsk denna vecka.. ska bli skönt att komma bort från stan och umgås med nära å kära! Hoppas Chias tass har återhämtat sig tillräckligt då bara så vi kan åka lite skidor också :)

Väljer att försöka ignorera vissa saker just nu. Vet inte om jag tolkar in för mycket i det hela så då är det nog bättre att ignorera och le istället för att älta och försöka analysera saken?!? Måste försöka att lägga fokus på vad jag vill och känner istället!
.
Det är iallafall mycket att se fram emot nu... först fjällen i påsk, sen lite drygt en vecka hemma innan det blir Göteborg för kursen följt av Stockholm där det vankas seminarium, besök hos naprapaten (äntligen!!) och sedan blir det säkert lite galej också innan det är dags att  åka hem igen. Väl hemma drar stegtävlingen med jobbet igång och självklart satsar jag på att mitt lag skall ta hem segern även detta år!! :)
Nej, åter till artikelskrivandet ett tag till innan denna tös stämplar ut och hoppar i säng!
________________________________________________
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Härliga måndag!

Vilken tur jag har som får låna andras hundar för att köra lite nu när Chia är skadad! Blev milspåret med Spira och Kajsa och sen konstspåret med Gizmo! :) Förstår inte riktigt varför jag aldrig åkt milspåret förr! Grymt fint spår, nypreppat och i princip orört var det, så jag njöt i fulla drag! :)
_____________________
Good day!


1april

Helgen har sannerligen bjudit upp till dans! Fest hos Marie i fredags som följdes upp men en hel del skaka-rumpa på Allstars. Träffade en massa nytt å fantastiskt trevligt folk. Inte ens ett besök från det förflutna kunde ta ner mitt humör den kvällen! Förstår dock inte att det ska vara så ruskigt svårt att förstå vad jag säger och släppa taget någon gång! Well well en helt underbart trevlig kväll var det i övrigt iallafall! Kul med nya bekantskaper också. :)
.
En aning seg igår när jag vaknade men efter en härlig promenad i solen kvicknade jag till. Dock slog tröttheten till igen på kvällen men när Marie hörde av sig och ville lämna jobbmiddagen för krogen å dans är ju inte jag den som är den. Te-koppen byttes ut mot en öl och tequila och vips dansade jag runt i vardagsrummet i underkläder till "skaka-rumpa" spotify listan! :) Även denna kväll bjöd på en hel del dans och trevliga människor.
.
Idag har snön vräkt ner! Asfalten är borta och det är full vinter igen. Galet! Nog för att jag vill åka mer skidor, men jag vill ju ha vår i övrigt! Chia var dock glad och lycklig åt snön. Skuttade runt som en annan toka i djupsnön. Kan inte riktigt förstå att det är April. Tiden springer verkligen iväg.. skulle vilja stanna tiden ett litet tag (men då inte just idag pga all snö).
.
Har inte hunnit med så mycket i helgen men det var nog exakt en sån här helg jag behövde just nu! Aldrig fel med en massa komplimanger! ;)
________________________________________________________
Dance the night away