Energi

Den senaste tiden har varit allt annat än händelselös. Både positiva och negativa saker har fyllt tiden så pass att jag ett tag kännt mig helt orkeslös. Längtar bakåt, längtar framåt men försöker att fokusera på nuet. Det tar på krafterna att alltid vara den starka. Fick iallafall en hel del energi tillbaka tack vare midsommarhelgen och försöker nu att fylla min tid med positiva tankar och händelser för att orka med allt.
 
Var igår till sjukgymnasten och det verkar som att jag kan klara mig utan operation trots allt. Efter en hel del brytande, böjande, stretchande och pressande "mobiliserade" hon om foten och vips var svullnaden borta. Tydligen är det inte alls vanligt att lyckas stukan foten så rejält och dessutom åt båda hållen (krävs en Elin för att lyckas med något sådant). Fick ett nytt träningsprogram för att verkligen testa foten och förbättra rörligheten i den, vilket skall köras nu i två veckor för att se hur foten reagerar på det. Beroende på hur foten svarar på så avgörs huruvida det blir röntgen och eventuell operation eller om det är lugnt. Bara hålla tummarna för att detta kommer lyckas. Är rejält mör i foten idag efter behandligen igår men jag hoppas det gav resultat. 
 
Känns toppen att veta vad jag får och inte får göra vad gäller träningen. Känner att jag behöver få träna på lite mer för att återfå min energi. Känner inte riktigt igen mig själv när jag är så här orkeslös. Träning, roliga aktiviteter och lite bus är nog medicinen... Det är ju trots allt sommar.... nu kör vi! :) 
_________________________________________________
Time to get busy for some rock n' roll
You better get your ass into it, just lose control



Enkelt?!

Har fått höra att folk inte förstår hur jag alltid kan vara så glad och att jag av den anledningen skulle ha det så mycket lättare än alla andra. Till alla er som tror detta vill jag bara säga att saker och ting inte allt är som det först verkar! Ja, jag ler, skrattar och väljer att se det positiva i saker och ting men detta är ett val jag gör, som jag är glad att jag fortsätter göra! Det finns alldeles för många saker som går fel och som är jobbiga så för att väga upp för dessa väljer jag att fokusera på det som är bra! Prova ska du se, det hjälper ibland! 
 
Alla tvivlar vi någon gång. Jag kan ärligt säga att det var tur jag var i Philadelphia på Wharton School i mars för annars hade jag nog sagt upp mig. Ett steg framåt, två steg bak känns som standard just nu. Ett år kvar och oron, tvivlet och stressen har aldrig varit så påtaglig förr! Har dock bestämt mig för att inte hamna där jag var innan Philadelphia så jag tvingar mig själv att sluta stressa. Ändå kan jag inte hjälpa de nätterna, som natten till idag, när tankarna tar över... Sådana nätter är jag fortfarande vaken när väckaren ringer. Jag sträcker på mig, går in i badrummet, ställer mig framför spegeln och försöker att skaka av mig allt. Sakta men säkert förvandlas oron och tvivel till ett självsäkert leende och en positiv anda. Idag skall bli en bra dag, en produktiv och härligt positiv dag! Nu kör vi!
 
Att jag väljer att vara exalterad, positiv och glad är mitt sätt att hantera tillvaron. Mitt sätt att överleva. Tro mig, jag vet vad smärta är för det lever jag med varje dag! Men för att orka fortsätta, för att inte bli förstörd av smärtan väljer jag att försöka ta varje tillfälle jag har till att skratta, le och se det som faktiskt är bra här i livet. Livet suger ibland, men det är även hur underbart som helst. Jag tror att det ord jag använder mest är awesome och många retar mig för att de menar att jag tycker att allting är det. Men varför inte se på livet från den ljusa sidan och verkligen ta in allt det bra?! Det är den känslan jag helst håller fast vid och vill leva mitt liv genom. När jag gör mig klar för dagen eller lämnar kontoret med alla problem jag stångas med (om så bara för en kopp kaffé) så väljer jag att fokusera på något positivt för att få lite ny energi för att orka ta tag i det andra. Känslan av glädje, gemenskap och att se saker från den ljusa sidan håller jag hårt vid för det är den känslan jag vill leva med. Vilken känsla vill du helst leva med? 
_____________________________________________________
 It´s hard to dance, with a devil on your back so shake him off! 

I´m back!!

Har varit hemma i nästan tre veckor nu. Känns helt galet. Går inte att beskriva hur fantastiskt jag hade det i Philadelphia och jag måste ju erkänna att jag saknar tiden där en hel del. 
 
Här hemma har jag hunnit med en hel del på dessa veckor. Förstå och främst var det brännbollsyran här i stan. Alltid lika roligt när gänget kommer upp så jag får se dem lira och festa med dem. Längtar redan till nästa år! :) 
 
Har fått min första artikel accepterad! Dock skall inte den artikeln med i avhandlingen men det känns ändå helt otroligt och än roligare att det är en bra Journal dessutom! Journal of Services Marketing kommer alltså att publicera "Reexamining the place of servicescape in marketing: a service dominant logic perspective" av Nilsson och Ballantyne! I love it! Startade en liten ny tradition på jobbet genom att gå ut och fira publikationen med gänget. Ruskigt trevlig kväll som startade med två shots för att fira med bästa kollegorna! 
 
I torsdags firades nationaldagen ute i Holmsund med ett gäng kollegor. Brännboll, grillning och mys! 
 
Igår blev det en sväng ut till Bettnäs för att kika på beachvolleyboll och sola med tjejerna. En ruskigt mysig dag följdes upp med picknick med finaste tjejerna, fest och utgång på Allstars. Rackarns vilken underbar kväll!! Tack bästa gänget, jag ser fram emot nästa tillfälle! :) 
 
Känner mig i övrigt lite förvirrad. Det slog ner som en blixt från klar ovan och jag som gillar att ha kontroll känner att jag inte riktigt få ordning på det hela. Ska försöka att inte analysera det hela alltför mycket utan istället bara släppa taget och se vad som händer.. kanske, kanske kommer det något positivt fram ur det hela. 
_________________________________________
Time to get busy for some rock n' roll
You better get your ass into it, just lose control