Träningsläger med draghundsklubben

Är helt död efter ett ruskigt roligt träningsläger med draghundsklubben!! Laddade upp i fredags med AW med tjejerna på jobbet. Igår kickade vi igång 09.00 med ett hundkörningspass. Därefter gjorde vi militärernas fystest (maxtest)... Oj så jobbigt det var! Lite lunch på det och sen blev det spänstighetspass (utformat till volleyboll och friidrottare på typ elitnivå). Kan säga att det i slutet av det passet kändes rejält i kroppen. Redan då insåg jag vilken träningsvärk jag skulle ha. På kvällen blev det en mysig middag på TC och en öl på Lottas innan det var hem å sussa för att orka med denna dag. Kände redan att jag började få träningsvärk.. Speciellt rumpan efter spänstighetspasset! 09.00 körde vi hund igen men provade att köra spåret åt "fel" håll. Blev ett helt annat spår. Mycket jobbigare och mer tekniskt. Grymt kul! Detta följde vi upp med 1h löpning på stigar i skogen och på myrmarken. Vid första backen kändes det rejält i rumpistumpen vill jag lova! :) En härlig lunch med medlemsmöte och sen avslutade vi träningslägret med att köra cykel ansmark-sävar tur och retur. Kommer vara förvånad om jag kan gå imorgon för precis allt i hela kroppen gör ont! Lovely!!! :) 
 
Som vanligt glömde jag bort att fota något.. men tog iallafall en bild.. Sötaste lilla Tyra hittade en övergiven tutte på parkeringen och smaskade  på den precis som barn gör... lilla sötrumpan! 
 
 
____________________________________________________________
It´s a good day to be alive
 

Oväntat

Fick ikväll ett samtal från oväntat håll. Bra tips som jag verkligen ska kolla upp..kanske finns det något som kan göra min nacke bra! :) Blev rörd över att ha blivit tänkt på och i samma veva kom allt över mig. Jag tycker verkligen så mycket om denna människa! så grymt tråkigt att uppbrott gör att andra människor också försvinner ur ens liv.. Kommer iallafall att alltid finnas i mitt hjärta! <3


Som strutsen..

Veckan har verkligen sprungit iväg... I onsdags träffades vi hos G för en massa god mat (5 förrätter, varmrätt, tårta,  vindruvor och choklad), härlig dryck (bubbel, vin, acec) och massa surr med tjejerna från jobbet. Galet härligt! :) Kändes lite tomt i lägenheten i fredags efter en massa härliga dagar med T. Var dock rejält trött nu i helgen efter en intensiv vecka med lite sömn, detta trots en härlig helkroppsmassage i torsdags som verkligen gjorde gott. Badade Chia i fredags, och som vanligt virade jag in henne i en filt och satt med henne i famnen på golvet för lite efter-bad-mys. Lyckades somna med Chia i famnen och vaknade några timmar senare med helt bortdomnade ben. Tror att lilla skruttan va i stort behov av matte-mys för hon ville inte riktigt flytta sig från min famn :) Gårdagen spenderades med jobb, långpromenad och bus i skogen, lite häng hos en vän, skjutsa Marie och sen häng i soffan framför körslaget med lite mer jobb... En lugn och skön helg med andra ord... får hoppas jag hunnit ladda batterierna för ytterligare en intensiv vecka
Full fart mot matte! :)
Gigantiska blåbär
 .
Idag var det tänkt att va träningsdag med draghundsklubben. De flesta var dock krassliga och sjuka så istället för tre gemensamma pass blev det bara ett mountainbike-pass imorse. Jag och Chia bestämde oss dock (jaja, jag bestämde) för att besegra bräntis med ett gäng intervaller. Härligt mör känsla i kroppen nu! :) 
 

Ibland är det lätt att hålla sig sysselsatt för att slippa tänka så mycket.. det är lätt att blunda eller att sticka huvudet i sanden för att slippa ta tag i det där som gror och spökar. Till slut är det dock omöjligt att fortsätta blunda.... men ett tag till ska det nog gå bra!! ;) 
 
 
 __________________________________________________________
You know that I could use somebody

Full fart

Galet så fort tiden går!! Helgen var helt underbar! AW med kollegorna följt av utgång med Marie fick kicka igång det hela. Köpte mig en ny TV i lördags, hälsade på kollegorna på en fest och sen blev det filmmys. I söndags hakade jag på L&M för middag på Allstars följt av bio... Magic Mike är att rekommendera alla ladies som vill se lite hunkar visa hud och skaka rumpa på en scen :) 
 
Igår drog undervisningen igång igen. Verkar vara två härliga gäng jag har att göra med även detta år! Har även besök nu i veckan av finaste kollegan T. 
________________________________________________
We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone