Julen i Nyland

Har haft en helt underbar jul med nära och kära! Julafton firades med släkt på fars sida. Fick gosa lite med Mia och Simons lilla bebis Ebbe. Grymt söt och snäll liten grabb. Juldagen bestod av sällskapsspel, god mat och mys med familjen. På annandagen var det dags för svullo-fika med mors sida av släkten. Fick då chansen att hälsa lilla Harry välkommen till släkten. Även han en glad och snäll liten krabat som älskade att hoppa! :)
Igår föll temperaturen äntligen till lite varmare än -30 så skidorna åkte självklart på. Blev en liten längre tur än vad jag tänkt eftersom spåret inte var preppat så vi plumsade runt i djupsnö och åkte lite vilse...men men bra träning är det ju iallafall! ;)
Funderar lite lätt på varför vissa människor har så svårt att släppa taget och gå vidare... Det förflutna är det förflutna så släpp det bara! Utan att släppa det gamla kommer du aldrig lyckas gå vidare till något nytt!
Nej, åter till läsningen av "Samordningens dynamik"... :)
_______________________________________
Just let go!

Dan före doppardan

Sitter hemma hos mor och far i Nyland och jobbar lite. Så härligt vad lite miljöombyte kan ge en energi! :)
Jag har börjat inse hur mycket jag älskar julen. Jag gillar precis allt som har med julen att göra. Inte ens kylan (-28) kan få mig att sluta le. Mina ögonfransar hade till och med isklumpar i sig när vi kom in från lunchens långpromis. Chia verkar tycka att matte är fullkomligt galen som skall gå så långt i kylan. haha sötrumpan min! Skulle dock gärna få bli lite varmare så vi kan åka lite skidor oxå! :)
Fick besök av finaste vännen Anna-Linda igår på kvällen också. Alltid så härligt att få surra ikapp och bara kramas! Fick ett jättefint armband i julklapp av henne oxå så det åker definitivt på imorgon! :)
____________________________________
You and I have something different
and I´m enjoying it cautiously


Härlig känsla

Hemma efter ett ruskigt bra benpass följt av en sväng på skidorna med Chia! Lite mör i kroppen nu måste jag ju erkänna, men ack så härligt det är! :)

Fick en glad överraskning igår när jag kom hem och finner goaste vännen Marie i trappen med en julklapp i famnen. Är ruskigt sugen på att öppna paketet, men skall vara en duktig kicka och vänta till julafton! ;) Gårdagen bestod även av långpromis med söta Madelene följt av en långpromis med underbara Malin. Uppfriskande att få träffa tre så härliga damer på samma dag! :)

Nej, nu kanske det är dags att börja packa lite... imorgon efter ärenden, ett besök på jobbet för utskrift av ett efterlängtat manus och kanske lite skidåkning är det äntligen dags att bege sig hem till mor och far för lite julfirande!! Ska bli helt underbart!

___________________________________________
Just do it!

Sista helgen....

Snart slut på sista helgen i Umeå för detta år! Snart jul och snart nyår! Känns faktiskt ruskigt härligt att detta år snart är slut!  

I fredags blev det en liten spontan utgång på Allstar! Hade ruskigt kul måste jag säga. Vissa människor lyckas verkligen lysa upp tillvaron för en! Däremot måste jag åter igen ifrågasätta vissa killars raggnings-knep.. Helt ärligt, vad tror de skall hända när de tar mig på rumpan på dansgolvet?? Eller bara tar en på rumpan när de går förbi en vid baren?! Grabbar, helt ärligt, de t är dags att skaffa sig lite mer finess! Om detta beteende på något vis är en tanke om att vara lite "badboy" så går ni helt fel! För en badboy räcker det med en enda blick....

I lördags blev det lite mer än en mil på skidorna i spåren på Kulla... en aning mycket snö så ruskigt tunga spår. Chia trampade igenom en hel del också så jobbigt för både matte och vovve. Men riktigt härligt ändå! :) Lite julklappsshopping och några långpromenader senare avslutades kvällen med mys i soffan framför en dålig film. :)

Denna dag har även den tillbringats med träning. Långpromis på morgonen följdes upp med lagträff i Holmsund. Fick köra med Camilla´s extra-skidor idag och galet så mycket bättre det går med ett par riktiga skate-skidor+pjäxor istället för mitt gamla ihopplock! Körde ett pass biceps/triceps/mage på IkSU också.  Känner mig riktigt stark i kroppen just nu. Ruskigt härligt! Längtar redan till nästa pass! Hur skall jag klara mig utan IKSU i en månad???

_______________________________________
I get lost sometimes, but that´s alright

Vart är världen på väg?

Bockar av ännu ett zumba-pass på IKSU. Måste säga att jag verkligen diggar den träningsformen. Aldrig fel att få skaka lite rumpa! ;) Dock förstår jag inte riktigt varför alla trängs längst bak och ut vid sidorna... Själv brukar jag se till att komma rätt bra i tid för att få stå långt fram i mitten så jag ser instruktören bra.. Idag råkade jag dock köra lite mage i gymmet först + surra lite skit så jag kom in i salen precis när det skulle börja... trots detta var det helt tomt på folk längst fram i mitten och alla var istället tryckta längst väggarna. Förstår inte hur folk tänker faktiskt. Förr ville jag stå lite längre bak oxå, men efter något pass därifrån och sedan längst fram insåg jag ju hur mycket bättre man ser längst fram och hur mycket mer "med i matchen" man är! Galet mycket roligare att stå där framme och få energi från instruktören!

Måste även kommentera självmordsbombaren i Stockholm. Stirrar på nyheterna och kan inte riktigt förstå att det faktiskt har hänt. Inte ens i Sverige är vi skonade längre. Fruktansvärt otäckt tycker jag! Är glad och tacksam över att inte alla bomber han hade på sig detonerade, att det inte var oskylidga människor i närheten som blev skadade eller än värre dödade samt att mina älskade syskon inte var i närheten när det hände!

_____________________________________
Waiting on the world to change!


Träningsläger

Har haft en helt underbar träningsläger-helg! I lördags blev det lite mer än 2mil på skidorna (uppdelat på 3 tillfällen), några långpromenader och ett pass biceps-triceps på IKSU. Ett av passen körde jag med draghundslaget på isen ute i Holmsund. Ruskigt kul att köra med andra åkare. Chia skötte sig ypperligt också med att köra om och att bli omkörd. Riktigt stolt över tösen! Hann mellan två skid-pass ute i Holmsund hälsa på Anna och Morgan oxå. Riktigt trevligt! Skönt att få komma in i värmen, dricka lite te och äta några mackor innan det var dags för nästa pass! :)


Härlig skidtur i soluppgången i lördags.


Fina tjejen!


I lördags blev det också 2 mil på skidorna och några långpromenader och ett benpass på IKSU. :) Lunch passet med draghundslaget kördes denna gång ute på spåren vid kulla. Ruskigt härliga spår och Chia sprang på fint även denna gång med alla hundarna! :)


Söndag, soluppgång över isen



Lagträff vid kulla!

_________________________________
waka waka!

Halfway in between

Att vakna vid 5-snåret börjar bli en vana... vet inte riktigt om jag gillar eller ogillar detta faktum. Jag börjar sannerligen bli tant på riktigt! Ändå skönt att kliva upp och ta en promenad innan frukost. Känner mig mycket piggare och mer effektiv på jobbet tack vare det!

Dagens absoluta guldkant var en mysig långlunch med sötaste Ina! Det blir alldeles för sällan vi ses så det fanns en hel del att skvallra om! :)

På eftermiddagen började dock nacken göra sig påmind igen. Ryggpasset fick därför bli lite lugnare vad gäller vikt-mässigt.. däremot tuktades magen lite istället! Gött!

Kom på ett nytt "trick" att lära Chia och måste säga att tösen är ruskigt lättlärd! Efter bara några försök fattade hon vad "stäng dörren" betydde och puttade distingt igen dörren med nosen! Duktig kicka! Grymt kul att hon lär sig så snabbt! Synd att matte har så dålig fantasi bara... Tips på roliga trix och nyttiga saker att lära hunden tas därför emot med öppna armar!
______________________________________
Come along to make you see
take a seat and wait for me
meet me halfway in between
I swear we like to go
the answers we will know
somewhere halfway in between


Underbara måndag!

Har haft en helt underbar helg (igen)! :)

I fredags blev det middag hos Malin och André, promenad med hundarna och mys framför Idol. Kände lite på Malins mage och direkt när min hand nuddade magen sa bebis hej med att röra sig och sparka lite mot handen min! Så oerhört häftigt! Ser verkligen fram emot att träffa den lilla krabaten! :)

I lördags blev det en tidig start med 2h promis, ett pass på gymmet+ett pass zumba, följt av julmarknad med sötaste Malin och sedan lite drinkar med Marie. Vi for ut en sväng på TC men då musiken inte var den bästa och det inte var så mycket "kändisar" ute så blev det en tidig hemgång. Ruskigt skönt att vakna tidigt även söndag för långpromis och mys innan det var dags för  skidåkning och IKSU! :)

Denna dag har även den varit ruskigt härlig! Vaknade vid 5-snåret och tog en långpromenad. Har sen fått ruskigt mycket gjort på jobbet, tagit en härlig långpromis med Chia efter jobbet och sedan besökt IKSU för lite zumba! Love it! :)
___________________________________________________
If you can dream it - you can do it!


1 december

Nu är det inte länge kvar till jul!! :) Saknar och längtar efter min familj fruktansvärt mycket nu! Ska bli så mysigt med julen då alla är samlade! Extra mysigt att vi för första gången får tillskott i familjen också! :) Hoppas även på att få träffa de 3 nya små tillskottena i släkten. :)

Jag hade egentligen inte tänkt skriva något om detta eftersom jag inte vill att de ska få mer reklam, men jag blir helt galen över att deras radioreklam spelas upp flera gånger om dagen på mix megapol. Det handlar alltså om den nya "dejtingsajten" Victoria Milan som har mottot "Gör livet levande - ha en affär". De beskriver sajten själva som:

Victoria Milan är nätverket för dig som har redan en partner men som söker det där lilla extra i livet. Här kan du enkelt och anonymt få kontakt med potentiella partners via din dator. Vi erbjuder dig en helt privat atmosfär där du kan hitta en partner som kan uppfylla dina drömmar. Vare sig om ditt äktenskap går på tomgång, lite nyfiken eller bara intresserad av ett känslomässigt förhållande igen, så är detta stället för dig. Du förblir anonym redan vid registreringstillfället och vidare när du pratar med andra medlemmar.

Jag kan inte riktigt förstå att det är sant! Vad fasen är detta för något egentligen!! Fruktansvärt vidrigt att marknadsföra otrohet som något naturligt och positivt. Är det jag som överreagerar eller vad händer egentligen?… det är inte ok!!
_______________________________________________
I'm just a little rough around the edges of this life.