Träning i centrum

Var i stan och socialtränade Chia idag.. Det går bättre och bättre men hon är fortfarande galet stressad och orolig. När hon fick komma upp i soffan här hemma drog hon snabbt en filt över sig och började snarka! Stackarn är helt slut!


Ikväll ska jag och Chia till Amelie för lite vin och melodifestivalen! Ska bli trevligt! Får se om jag hinner kika förbi på dagis innan.. borde ju säga hej iaf!

Nej, nu blir det kloklippning, duschning, tandborstning och övrig rengöring av vovven.... om jag får henne att vakna dvs... =)

He en härlig lördag!!


Galenskaper

Helt galet vad besöksfrekvensen och antal klick i min blogg ökade efter mitt inlägg om satan själv.... nyfikna? Antar att en hel hög av er har koll på vem jag menar.. roliga mail jag fått kring detta ämne oxå! ni verkar gilla min mer elaka sida.. hmzz kanske måste go bad hela tiden haha!!

Känns helt underbart att det är fredag idag! Har som tidigare nämnts en hel del minus på sovkontot så helgen kommer verkligen lägligt! Skulle ju egentligen på fest på lördag med dagisgänget men tyvärr verkar det istället bli mys i soffan med lilla vovven framför melodifestivalen.. kanske lite godis och glass oxå bara för sakens skull! Är dock ruskigt sugen på fruktsallad så jag kanske måste kirra en sådan istället, (men vem har sagt att det utesluter det andra goda, glass till fruktsalld är genialiskt!)

Någon som skall ut på galna äventyr i helgen? Vill höra lite smaskigheter! =)

Älgjakt!

Chia jagade sin första älg igår... Vi tog en långpromis i I20 skogen och vips började Chia bli lite tokig och skällde in i skogen. Helt plötsligt hoppar hon ner i diket och över på andra sidan och sprang mot älgen som jag då upptäckte... hon jagade älgen några steg men kom sedan springandes tillbaka.. men kunde inte riktigt hålla sig när hon fick gå igen, utan sprang då efter älgen lite till men kom snabbt tillbaka igen.. Tror hon tyckte det var lite roligt med det stora djuret som rörde på sig när hon sprang emot det.. Hon är ju så söt!


Blev intervjuad i 1½ timme igår! Får hoppas jag fick fram något vettigt eftersom tidningen som artikeln ska publiceras i går ut till alla på universitetet! En jäkla massa bilder tog de också så jag hoppas jag ser ok ut på någon iaf! Ska bli lite spännande att läsa det hon kokat ihop av mitt babblande!

Nu är det även klart vilka kurser jag kommer att medverka på till hösten... Jag kommer alltså att lära ut vissa delar av marknadsföring A till civilekonomerna samt även till kursen som går för Service Management, Handel och Logistik Programmet och Turism-programmet! Ska bli spännande! Ni som skall börja plugga på någon av dessa linjer till hösten kan skatta er lyckliga! =)


Torsdag...

snart är ännu en vecka till ända. Längtar helt galet till helgen så jag får sova lite mer (har varit en bristvara den senaste tiden) och bara dra täcket över huvudet ett slag. Kom precis på att jag måste försöka ordna hundvakt på lördag.. någon som är sugen? Det är nämligen fest på hunddagis men utan hundar. Skulle vara roligt att gå, men som sagt: måste hitta någon som vill mysa med Chia på lördagskvällen/natten. Kanske får bli en hemma-helg ändå?! Har ju cocktailfest nästa helg och helgen därefter bär det av ner till alla underbara vänner nere i Stockholm! Oj så jag längtar! Kul att med glädje kunna se fram emot någonting just nu!


Ska försöka vara produktiv idag, har inte riktigt lyckats med det den senaste tiden. Ska göra en justering i enkäten (en fråga skall skrivas om och utvecklas) sen är enkäten klar att skickas till NORM, som skall göra den webbaserad och ordna datainsamlingen åt mig! Känns spännande! Har även en intervju med universitetets tidning Aktum i eftermiddag...Får se om jag har något vettigt att säga ;)


Kvällsfika med kollegorna

Igår blev det kvälsfika - semlor - med tjejerna på jobbet. Vi bakade och käkade! Shit vad goda de blev! Chia var helt slut när vi kom hem för hon hade fullt sjå med att hålla reda på lilla joel 1år. Hon är verkligen grymt bra med barn!! Hon smälte även snabbt för alla tjejerna och var till och med upp i knä på therese och ville pussas. Grymt kul!

Fick lite sovmorgon idag eftersom jag ska till sjukgymnasten! Ganska sköna morgnar när jag ska dit faktiskt.... alltid skönt att sova en timme extra!

Håll tummarna för att mitt handlednings./projektmöte går lika bra  idag som det gjorde igår!

xx

FF

Fast forward please!!!! Vart fasen sitter den knappen? Skulle verkligen behöva den nu!

Visningen

Så igår var det visning på lägenheten! Var inte så många som kom men alla verkar ha fallit pladask för den. Dock var det bara en dam som verkligen visade köpsignaler! Mäklaren har även varit i kontakt med en kille som inte kom på visningen, men som hon skulle surra med idag och sedan se till att visa lägenheten nu i veckan! Jag är bara spänd på att se hur snabbt det går nu? Jag hoppas innerligt på budgivning (dock är det kanske för mycket att hoppas på) samt att försäljningen går snabbt och utan krångel!
 
Idag är det fettisdagen och detta skall firas hemma hos Amelie ikväll! Ska bli mysigt med lite kvällsfika med tjejerna på jobbet! Kan verkligen behöva det! Dock är min nacke helt fucked up efter den senaste tiden. Har en känsla av att konferensdagarna i Åre, skidåkningen, bussresorna, inflyttningsstädningen, skottningen och bristen på sömn de senaste veckorna har haft en bidragande anledning till att jag mår sjukt illa av smärtan!

men men, det som inte dödar, det härdar!! - Fasen vad jag kommer vara stark efter den här tiden!

Ännu en helg till ända!

Fredagen blev väldigt lugn, var rätt sliten efter konferens i 4 dagar och bussresa i 7timmar så det var riktigt skönt att bara gosa ner sig i soffan med Chia! Saknade ju det lilla skrället i Åre!

I lördags blev det massa mys och långpromenad med Chia, sen lite vin och drinkar till melodifestivalen. Gick även över en sväng till Online där de hade personalfest... riktigt trevligt faktiskt!

Igår bestod dagen mestadels av städning! Har ju visning på lägenheten idag så hela vindsvåningen putsades till ordentligt! Hann även med en chai-latte med Oskar på Waynes! Var riktigt trevligt! Kul att se honom igen.. det var ju ett tag sedan sist vi surrade så det var kul att höra att allt går bra för honom! Efter fikat blev det ytterligare städning samt lite matshopping! Kvällen avrundades med Ben & Jerry! (lite beröm och belöning måste man ju få efter en sådan städ-dag!)

Idag börjar jag en metodkurs... min första doktorandkurs!! Ska bli ganska spännande och se om något är annorlunda än det är att gå kurs som "vanlig student".....

håll tummarna att det är mycket folk på visningen idag och att de alla blir helt förälskade i lägenheten och bara
MÅSTE lägga bud på den!!!

xoxo

change of plans?

Åre var riktigt nice! Mycket jobb men jag hann åka skidor för första gången på galet länge! Har ruskig träningsvärk idag iaf! =)

Nu är jag tillbaka i Umeå och tillbaka hos lilla vovven min! Har saknat lill-skrollan ganska mycket måste jag erkänna! Hon har varit galet mysig både igår kväll och idag. Nu ligger hon och snarkar i mitt knä!

Är ruskigt taggad för en utekväll ikväll men det verkar tyvärr som att det inte kommer bli av =( jag som inte varit ut i Umeå sen i höstas när syrran var här på besök! Får hoppas att m ändrar sig och blir taggad för utgång igen! känns lite b att sitta hemma själv, dricka vin och se på melodifestivalen måste jag säga! Drygt att behöva ändra planerna när ja va så taggad!  Någon annan som är i Umeå i helgen och är sugen på utgång idag?

xoxo


ÅRE

Befinner mig just nu i ÅRE på konferens med jobbet. Riktigt härligt måste jag säga! Vi bor på Holiday Club, helt gaet hotell som har allt! Ikväll innan middagen ska vi prova bastuvärlden och äventyrsbadet (är över 7 bastu sorter) sen blir det några cocktails med tjejerna och en sen middag med hela konferensgänget!

imorgon är ännu en fullspäckad dag men då ska vi även hinna med och åka lite skidor vid lunch! Jag hoppas innerligt på fins väder så att vi verkligen kan njua av åkningen! Vet dock inte hur mycket åkning jag pallar då min nacke är helt insain efter den 7h bussresan som vi åkte igår samt allt stillasittande på de olika sessionerna! Försöker ta det lugnt nu för att vila skrället lite!

måste erkänna att jag längtar lite till helgen..... ska bli kul att gå ut med Malin! Dels för att jag inte varit ut på krogen i umeå på mer än ett halvår, samt för att jag faktiskt ALDRIG varit ut med henne!

nej, nu ska jag vila en halvtimme för att sedan gå på nästa session och jobba hårt!


Effektivitet?!

Har stirrat på tangenterna och dataskärmen sedan halv åtta imorse men knappt skrivit några rader alls! Ett litet stycke om hapitual decision making är allt jag har fått till! Övrig tid har sprungit iväg pga tankar som inte finner ro! Kanske skulle man gå hem? nej, jag får försöka skärpa till mig och vända denna trend! Jag kommer ju faktiskt inte att vara på kontoret någe mer denna vecka eftersom vi drar till Åre på konferens imorgon och kommer hem fredag-kväll.

Jag lyckas iaf rätt bra med att hålla skenet upp! "Elin du är så himmla positiv och oförstörd! Vi bara klagar vi...." -kommentar från en kollega när vi diskuterade Åre-konferensen och de tyckte att arbetsdagarna skulle bli så långa och betungande samt tråkiga eftersom det vi ska diskutera är lite väl mycket på ledningsnivå - som de uttryckte det! Själv tror jag att det kommer bli intresant och givande! Hoppas på det iaf! Känns som att konferensen inte hade kommit mer lägligt och helt vid fel tidpunkt på samma gång! (hur går detta ihop?!)

Nej, ett sista försök innan jag ger upp denna arbetsdag!

Vad har hänt med duktiga, effektiva och skärpta Elin? Hon som alltid är högpresterande och på g???

Fast forward

Önskar innerligt att livet hade en fast forward knapp som gjorde att det gick att spola fram ett par månader! Bara tills jag fått ordning på allt igen för just nu är det bara konsigt och jobbigt! Försöker koncentrera mig på jobbet och vara effektiv men jag får inte mycket gjort över huvudtaget! Är så mycket tankar som snurrar och saker jag känner jag måste fixa men jag vet bara inte hur! Jag står här bara helt tom och önskar att lösningen bara landade i mitt knä!

Får förlita mig på ett av mina favorit citat! Men som sagt.. Fast Forward!!!!
"Allt man inte dör av blir man starkare av" - Friedrich Wilhelm Nietzche   - fy fasen vad stark jag kommer vara efter jag tagit mig igenom detta!

Keep your head high!

Försöker vara tapper
Försöker vara stark
trots att hela mitt inre skriker och bankar
Jag biter mig i tungan för att inte skrika högt
Jag sätter mig på mina händer för att inte slita mitt hår

Försöker vara glad
Försöker vara stark
trots att det inte finns något som glädjer mig
Jag pressar fram ett leende för att inte gråta högt
Jag klistrar fast en glad min för att världen inte skall se

Söndags-skoj

Har precis kommit in från bus i djupsnön med Chia. Solen skiner idag oxå och det känns riktigt skönt ute! Känner att vårkänslorna börja komma lite.. läntar riktigt mycket tills solen börja värma! Nu ligger en trött vovve på mina ben och snarkar så förnöjt!

Gårdagen spenderades hos Kernell och Malin med lite vin och trevligt sällskap.. blev ingen utgång men det var nog kanske lika bra det.. kom ändå hem efter två, men somnade väl vid sex i morse! Galet trött är jag idag iaf! Får hoppas att denna kväll blir fyllt med en massa sömn!

Ingen som har eller vet en bil som är till salu som kan passa mg? Kombi, men inte för stor.. billig i drift, inte allt för dyr och ändå lite fart it =) känns som att min kravspecifikation kanske inte är så lätt att matcha, men jag måste verkligen hitta en sån bil!


_______

"Gör det bästa av situationen"


Strålande sol

Solen skiner och det är -4 grader.. helt perfekt alltså! Jag och Chia har varit ute i djupsnön i nästan en timme och busat! Tror hon är ganska glad att det inte är så kallt längre. hon vill ju inte vara ute när det är kallt så nu börjar det likna något!

Nu ligger vi i soffan och väntar på att p ska hämta upp oss. En kompis till honom skulle kolla på bilar så jag tänkte att det var lika och passa på att kika lite.. kommer ju behöva skaffa en bil rätt pronto och det skadar ju inte att ha med folk som faktiskt vet något mer än att en bil bör ha fyra däck och en ratt! Vet dock inte riktigt vad jag letar efter... vill ha en relativt liten bil men som ändå jag får plats med en bur till chia i bagaget plus att den ska va rätt billig att äga och köra... Kostnad för en sån?? Vill ju inte lägga ner hur mycket pengar som helst på en bil heller... inte lätt det här inte! Kanske blir lättare efter att man kikat runt lite... hoppas på det iaf!

have a nice day!

Empty room, empty heart



Sanna Nielsen´s Empty Room är galet bra ändå! Ni hittar den 
HÄR

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can't go on
No I can't even read the news today
‘Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room.........

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room..........

zzzz

Har inte sovit en blund i natt! Kanske inte så konstigt med tanke på allt, men jag känner redan nu att denna arbetsdag kommer att vara oerhört tung! Dock har jag bestämt mig för att jobba häcken av mig nu så att jag blir klar med avhandlingen tidigare än planerat. Ska bli snabbast och bäst av alla! Måste bara få ordning på alla delar i mitt liv!

Saknar mina vänner oerhört mycket just nu!!!!!

en positiv sak (får glädjas åt det lilla just nu) är iaf att min fyr-männing Peter Forsberg (nej jag känner honom inte och jag betvivlar att han vet att jag existerar, tyvärr) , åter igen spelar med MoDo och att de igår totalt spelade ut Skellefteå! Kul att han är tillbaka och hoppas han håller ihop och kan avsluta sin karriär med ett SM-guld!

Finner inga ord....

...  jag är helt knäckt och tom! Har aldrig varit med om något som gör så ont i både kropp och själ! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?? Jag som tror på "what goes around, comes around.." .. måste verkligen har gjort något hemskt utan att jag vet om det eftersom jag fått detta slag tillbaka!! Den sista tiden har verkligen inte varit lätt för mig!  Undrar vad framtiden för med sig för utmaningar

Hemgång?!

Det har sannerligen inte varit min dag idag! Vet inte riktigt vad jag skall göra för att vända denna trend! Känns som att jag inte får någonting gjort! I och för sig är det rätt svårt att mäta hur mycket jag faktiskt göra när jag gör sökningar, skummar artiklar och funderar på vilken väg jag skall ta med hela forskningen! Tycker mest om när jag skriver, då ser jag ju vad jag faktiskt åstadkommer under dagen! Kanske ska ta och gå hem lite tidigare idag ändå.. jag har ju trots allt redan jobbat mer än 8h idag! Kanske behöver ett break för att vara ruskigt produktiv imorgon istället!


Dagens låt: Whitesnake - "Here I go Again"  (ännu en klassiker)


Äckligaste händelsen i mitt liv!!

Nog för att jag har hört talas om "bajsmannen" här på jobbet, men jag har aldrig förr fallit offer för hans lämningar! Han arbetar tydligen inte på handelshögskolan men går från sin våning/sin institution till vår korridor för att göra sina behov här istället. Mycket märkligt beteende men efter dagens påtvingade "fynd" förstår jag precis vad tjejerna pratat om och deras brinnande lust att göra en av toaletterna till damernas och pynta till den lite!!


Grymt pinka-nödig efter att ha bäljt i mig två koppar te och en halv lite vatten studsade jag in på toaletten men möttes av en stinkande vägg. När jag i nästa nanosekund ser själva toastolen ville jag kräkas! Någon, förmodligen den omtalade "bajsmannen" har varit dålig i magen och sedan låtit bli att spola! URSCH!!! Jag kanske inte behöver nämna att jag nanosekunden efter denna anblick sprang ut av förskräckelse! Så fruktansvärt äckligt!! Skjutas borde han!! Snacka om att jag mår dåligt just nu!!! Hur fasen ska jag bounsa back från detta?!!


RIP vackra Skorpan!!

Idag fick skorpan göra färden till andra sidan för att återförenas med husse igen! Kan inte ens tänka på henne utan att börja gråta! Hon var verkligen en helt fantastisk häst! Hon lärde mig att rida på riktigt, var min vän som tröstade när jag var ledsen och som på alla vis var en härlig personlighet! Jag kommer verkligen sakna henne något enormt!! Känns så konstigt att jag aldrig mer kommer få rykta, pussa och krama henne, eller bara borra in mitt huvud i hennes man!!!


Älskade häst,
du är redan på andra sidan bergen
Där himmelen alltid är ljus,
gräset alltid grönt och mjukt,
vattnet alltid friskt och klart
och fåglarna kvittrar 

Solen lyser och värmer din rygg

där du flyger fram över ängarna

Utan smärta, utan lidande
I minnenas land är allting bra

du är fri, vackra Skorpan

du är åter hos Leffe!








En liten prins på jobbet

Idag hade vi besök av lilla Elias som är Therese son. Så sjukt söt liten prins! Värsta lilla charmtrollet som sökte ögonkontakt och skrattade så han nästan kiknade!

Tänk så enkelt livet var vid ett års ålder! Och vad spännande och nytt allting verkade! Aldrig gjort bort sig, aldrig fått höra en lögn eller hårda ord, aldrig blivit sårad och trampad på, utan bara helt blank och öppen som ett tomt ark! Oj vad jag önskar det gick att få tillbaka det sinneståndet! Att godtroget lita till 100 procent på människor och inte ha en tanke på att någon faktiskt kan gör något för att skada eller såra en. Jag har länge varit ett sådant oskrivet godtroget blad och faktiskt trivts med att lita på människor, men nu är allting annorlunda! Går det att få tillbaka?


Dilemma

Det är inte egentligen mitt, men ändå lite så. Jag kommer inte att nyttja det men jag vill inte heller bli av med det eller ge bort det till någon annan! Om då någon visar att de vill ha det. Vad ska jag då göra? Kan jag vara egoistisk och behålla det själv, även fast jag inte kommer nyttja det? Eller måste jag ge bort det? Jag vill ju trots allt inte förlorat det eller lämna ifrån mig det så att jag inte kan få tillbaka det. Kommer jag då, trots att jag inte kommer nyttja det själv, att bli bitter och ständigt vara avundsjuk på det jag en gång hade men gav bort? Vad göra?  

och ja jag vet att ni inte förstår vad detta handlar om... det gör inte jag heller, men det är ett jäkla jobbigt dilemma att trilskas med! 

Tisdagsfika

Roligaste citatet från dagens eftermiddags fika:

"Jag hade väl kanske inte så bra grabbradar när jag var yngre.
Mina gamla pojkvänner var verkligen bottenskrap!" haha.. galet roligt!!
Ni kanske förstår att vi andra skrattade så vi grät!!

 

Bjuder även denna dag på en liten favvo-låt för dagen.
Denna tisdag är det Ryan Adams med wonderwall!!

Grymt mycket bättre denna version är än Greendays!

 

"Today is gonna be the day

That they're gonna throw it back to you

By now you should've somehow

Realized what you gotta do

I don't believe that anybody

Feels the way I do about you now

 

Backbeat the word was on the street

That the fire in your heart is out

I'm sure you've heard it all before

But you never really had a doubt

I don't believe that anybody feels

The way I do about you now

 

And all the roads we have to walk are winding

And all the lights that lead the way are blinding

There are many things that I would

Like to say to you

I don't know how

 

I said maybe

You're gonna be the one who saves me

And after all

You're my wonderwall"


träningsvärk i rumpan

Blev en riktig långtur igår med dagisgänget! Vi började med lite koppelträning och tog därför en sväng i koppel bort till Ersboda. Där vek vi av in på en skogsväg för att låta hundarna busa på väg tillbaka. Dock var det helt galet mycket snö! Vi fick plumsa i snö upp till knäna i 1½ timme för att ta oss hem! Det var sannerligen ett gäng trötta hundägare och hundar som efter 2½ timmes promenad och plumsande tog oss hem på stapplande ben.. Idag känner jag en början på en galen träningsvärk i benen och framför allt i rumpan!!


Helgen i bilder..

Bjuder på ett axplock av bilder från helgen.. sjävklart är vissa delar censurerade (så som jag och syrran på spa) men det mesta är nog med! =)


Lina, Johanna och Syster på O´learys för afterwork


Jag och Märta på Olles


Syrran och Anna-Linda laddar inför melodifestivalen


Märta och Lina likaså......


Brorsan lirar ruskigt bra musik på Bonden!!


galna joje!  =)



Underbara häst!!!!!


Syster på skorpan


någon som kan SPSS?

SPSS är inte ett lätt program vill jag lova! Skulle nog behöva gå ytterligare kurser, för att lära mig de mer avancerade grejerna, som jag nu sitter och skall göra.. Är 1000 saker jag vill göra men jag vet bara inte hur! Tur att min handledare har koll och verkar nöjd med det jag lyckats åstadkomma i programmet,...iaf hittills!


Känner mig mosig i knoppen (precis som efter spa-upplevelsen! Trots detta trummar jag på och får en hel del gjort! Tur jag är smart och effektiv! ;)


Längtar till lilla vovven! Trots att vi kramades och pussades en hel del igår så kändes det verkligen som att vi har en massa tid att ta igen efter att jag varit borta från henne sen i torsdags! Hann ju inte pussas så mycket igår heller eftersom jag landade så sent, men det blir annat ikväll! =)


Tillbaka i Umeå igen..

Landade kvart i tolv i natt efter en helt underbar helg!! Är helt galet trött idag efter helgens alla upptåg så jag ser redan fram emot sängen ikväll! Men innan jag får krypa ner i sängen så står hundträning med dagisgänget på schemat och självklart även jobb....


Flygresan ner i torsdagskväll var galet ostabil. Inte det bästa för en flygrädd Elin men jag tog mig iaf levande ner till Stockholm och hem till syster i Solna. Fredagen spenderade vi först ute hos skorpan med en liten ridtur/promenad och mys. När vi väl kom hem var det bara att hoppa in i duschen och snabbt göra sig redo för after work med gänget! Vi slöt upp på O´learys på söder och tog några glas vin och käkade gott. Därefter mötte vi upp några kollegor till syrran på Sansibar och gänget utökades sedan ytterligare av mycket trevligt sällskap!


Lördagen började med lite shopping och därefter begav jag och syster oss till Centralbadet för att få behandling och bara mysa! Vi hade det sjukt mysigt med massage, solning, bastu och bubbel! Tack bror för denna fantastiska julklapp!! Lite mosiga i kroppen och knoppen tog vi ytterligare en sväng i några affärer och köpte sedan med oss lite kinamat på väg hem till syster. Lite puts och doning senare anlände gänget för schlager och vin!


Är lite besviken på den första delfinalen i melodifestivalen men det kanske ordnar upp sig innan la grande finale! Kvällen fortsattes iaf på Bonden på söder där vår bror körde club och spelade fantastisk musik! Helt galet lyckad kväll!!! Var dock några personer som bangade, så jag törs knappt tänka på hur det hade varit om även de varit där och förgyllt kvällen med sin närvaro! Skärpning till nästa gång! ;)


Söndagen spenderades åter igen ute hos Skorpan.. denna gång var det sjukt jobbigt. Jag bröt ihop ett antal gånger när jag kom på mig själv med att tänka "detta är sista gången som....."  följt av antingen - hämtar in henne från hagen, -ryktar henna, - kramar och pussar på henne, - får se henne med utrustningen på, - osv osv. Behöver jag poängtera att det föll litervis med tårar denna dag och att fötterna aldrig känts tyngre när vi vände stegen bort från stallet! Jag älskar denna häst så otroligt mycket! Det är helt galet hur mycket hon har betytt och betyder för oss! Hon var den som lärde mig att rida (alltså inte åka häst utan verkligen rida), den som jag haft galet roligt med i väldigt många år! Shit, kan inte fatta att jag aldrig kommer att se henne igen... underbara skorpan! Försöker hålla modet uppe, men kan inte tänka eller prata om henne utan att börja gråta!


bara mörker idag

skulle vara duktig och checka in mig på flyget ner till stockholm via internet men det fungerade inte... var tvungen att ringa dit för att få tag på bokningsreferensen.. provade därefter igen men det fungerade fortfarande inte.. så ytterligare ett telefonsamtal till sas och vips stod det klart att jag bokat fel datum! 250kr senare är jag nu inbokad på kvällens flyg (tur det fanns platser och speciellt tur att jag fick för mig att checka in via internet.. annars hade jag stått som ett fån på flygplatsen ikväll och fått höra att jag inte alls är inbokad på flyget)


ingen bra dag idag med andra ord! Först snöovädret, sen detta plus att en kollega tillika min handledare har fått oroväckande besked vilket gör att vi alla varit rätt låga på jobbet idag... sen fick jag höra att söta Anna ska på möte ikväll om varslingen på Volvo. Får verkligen hoppas hon får behålla jobbet! Det vore en förlust för Volvo annars!!


säger det åter igen! Tur jag ska få fara ner till Stockholm och faktiskt ha kul i helgen! Det behövs verkligen!


Någon som har något roligt/positivt att berätta?!! Då är det sannerligen dags för det nu!!! Se så och förgyll min annars så mörka dag!


irriterad

verkligen ingen bra start på dagen! Umeå kommun vet sannerligen INTE hur man underhåller vägarna! Det har tagit mig 20minuter EXTRA denna morgon för att lyckas ta mig till jobbet.. ska det verkligen behöva vara så? vissa cykelvägar/vägar har de ju faktiskt lyckats röjja från snö men de allra flesta ligger under 1dm nysnö.... inte det lättaste att cykla igenom och inte heller det lättaste att släpa den tunga cykeln igenom heller. Så varken att cykla lr gå med cykeln var någon hit denna morgon! 

Blöt efter all snö som fallit på mig, varm efter allt stånkande med cykeln och med sminket lite halvt rinnande i ansiktet sitter jag nu på kontoret och är så irriterad och arg att jag inte kan tänka klart. Vad var det jag skulle göra denna dag?!? 

Tur jag åker till Stockholm idag! ska bli nice med en weekend med tjejerna och att komma bort från snöovädret som är och ska vara här i några dagar... 

Förstå mig rätt... älskar snö men hatar när det snöar!  

tell me something nice....

skulle verkligen behöva höra något positivt eller något snällt idag...

Breathe

Bjuder denna morgon på ett stycke ur en låt som just nu har etsat sig fast hos mig... mycket vacker. Här finns den att lyssna på!

Anna Nalick
"And we will only need each other

We'll bleed together

Our hands will not be taught to hold another's

Cause we're the special two


And we could only see each other

We'll breathe together

These arms will not be taught to need another's

Cause we're the special two


I remember someone old once said to me,

That lies will lock you up, with truth the only key.

But I was comfortable and warm inside my shell,

And couldn't see this place could soon become my hell.


So is it better to tell and hurt, or lie to save their face?

Well I guess the answer is don't do it in the first place.........................."


Min vackra, underbara häst

Vackra och underbara skorpan har fått en tumör på bakbenet och måste avlivas. Hon har sannerligen varit världens bästa häst!! Dagen har med andra ord inte direkt varit så ljus och roligt... känns dock bra att jag hinner träffa henne i helgen och säga adjö till min fina häst innan hon måste tas bort!
 

Provenkät idag

Så var enkäten klar för att prövas ordentligt. Ska ner på Patriks jobb nu i eftermiddag och dela ut den. Sen blir det till att lägga in allt i spss och göra några körningar för att se om det går att analysera.. Känns lite spännande.. jag hoppas de tar sig tid och verkligen fyller i enkäten så jag får något att jobba med. Känns grymt bra att vi kommer göra en web-baserad enkät sen iaf.. så slipper jag mata in i spss och vänta på svar, skicka ut påminnelser osv.. nu kommer jag få en färdig fil med alla svar efter typ 2-3 veckor.. sen är det bara att börja analysera! Jag hoppas jag hinner få ut webenkäten nu i februari och då få in svaren i mars.. då känns det verkligen som att jag ligger bra till tidsmässigt! (jag gillar att ligga före tidschemat!)

har fått en konstig känsla när det gäller vår eventuella lägenhetsförsäljning.. känns som att något inte stämmer, som att de puschar lite väl hårt och snabbt.. måste verkligen fundera igenom detta så vi inte gör något överilat pga deras iver..