Ännu en helg till ända!

Fredagen blev väldigt lugn, var rätt sliten efter konferens i 4 dagar och bussresa i 7timmar så det var riktigt skönt att bara gosa ner sig i soffan med Chia! Saknade ju det lilla skrället i Åre!

I lördags blev det massa mys och långpromenad med Chia, sen lite vin och drinkar till melodifestivalen. Gick även över en sväng till Online där de hade personalfest... riktigt trevligt faktiskt!

Igår bestod dagen mestadels av städning! Har ju visning på lägenheten idag så hela vindsvåningen putsades till ordentligt! Hann även med en chai-latte med Oskar på Waynes! Var riktigt trevligt! Kul att se honom igen.. det var ju ett tag sedan sist vi surrade så det var kul att höra att allt går bra för honom! Efter fikat blev det ytterligare städning samt lite matshopping! Kvällen avrundades med Ben & Jerry! (lite beröm och belöning måste man ju få efter en sådan städ-dag!)

Idag börjar jag en metodkurs... min första doktorandkurs!! Ska bli ganska spännande och se om något är annorlunda än det är att gå kurs som "vanlig student".....

håll tummarna att det är mycket folk på visningen idag och att de alla blir helt förälskade i lägenheten och bara
MÅSTE lägga bud på den!!!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback