Justerad

Väntar på flyget hem till Umeå efter ett intressant dygn i Stockholm! Kom ner igår lagom för lunch med syster och finaste boysen F, M och S! Alltid lika roligt och mysigt att träffa dem! :)

Efter lunch följde syster med mig till behandlingen! Var riktigt skönt att ha henne i rummet för jag var ju så nervös och sen snurrig. Behandlingen gick bra. Är fortfarande mörbultad men mår bra! Höll på att tuppa av några flera gånger under behandlingen men det funkade. han som gjorde det var duktig och ingav förtroende! Tydligen låg atlaskotan snett och tryckte inåt på olika nerver och blodådror vilket han justerade. Ruskigt stor skillnad på bilderna före å efter så lite skillnad har de nog gjort :) bilden före ser jag ut som en ostkrok på och den efter mer som en planka. Är rätt mörbultad och det känns konstigt.. men har inte så ont som innan..får se hur de känns när sviterna efter behandlingen släpper. :)

Dags att kliva ombord på flyget!


Nervös!!

Är sjukt nervös inför morgondagen!! Det känna rätt läskigt men jag hoppas verkligen att de iaf provar att göra justeringen så jag inte åkt ner i onödan.. Men törs inte hoppas att de ska hjälpa..

Har åkt en del skidor i helgen vilket har gått bra men i söndags slog det mig att jag ju gått på smärtstillande ett tag så det kan ju va därför det ändå har funkat med foten trots att det gör lite ont ändå..Känns ändå inte 100%. :/


Full fart

Känns som att tiden flyger iväg! Redan snart helg igen! Jobbet trummar på i rask fart å jag får faktiskt otroligt mycket gjort! :) fick i tisdags en överraskning av fina handledaren min. I kylen på jobbet låg en låda märkt "Elins motivationsmellanmål" och innehöll en stor bit hemmagjord prinsesstårta! Sjukt gott :)

I tisdags passade jag på att utnyttja mitt flexibla arbete för en tur på skidorna mitt på dagen med Susanne. Körde för första gången Chia och Niila tillsammans å de flög på fint runt hundspåret. Igår på kvällen va det dags att tests dem igen på Nydalas milspår. Blev en hel del strul i starten å jag lyckades nog underhålla folk med att vurpa två gånger på startområdet på Nydala med två galningar som bara vill iväg plus en Niila som tyckte att Chia som börjat löpa va sjukt intressant så trassel å strul är kanske en underdrift... Kom iaf till slut iväg å shit va de flög!! Bara de coolare ner sig i starten, jag får lite rutin på att hantera två galningar samtidigt eller får hjälp i starten så kommer det här nog bli lysande! :)
________________________


Måndag

Nya vecka och nya tag på saker och ting. Trots att jag vilat oerhört mycket i helgen så hänger tröttheten ändå över mig. Önskar att den kunde släppa taget snart! Denna dag började oerhört långsamt eftersom jag försökte ta mig igenom dagen utan smärtstillande men fick ge upp innan lunch för att orka med. Eftermiddagen fullständigt flög iväg och jag var betydligt mer produktiv! Sitter nu också å skissar på ett första utkast av ett papper som den nya datainsamlingen skall mynna ut i.. känns skönt att ha stommen gjord nu innan datainsamlingen drar igång på ons. Känns som att det händer mycket nu vilket är bra eftersom det är ett måste just nu! 
 
Har iaf haft en härlig helg med tjejkvällen i fredags, vila å sen middag med Malin och Saphira i lördags och igår tog jag och Chia vår första gemensamma pass på skidorna för denna säsong! Oerhört härligt med solen som lyste och ett nypreppat spår! Riktigt mysigt! Orkade dock inte göra så mycket mer den dagen pga nacken men det var det helt klart värt! Foten höll fint men va lite problematisk i högersvängar och uppför då jag saknar kraften att trycka ifrån + att det hugger till i foten... men men, snart så! Längtar tills imorgon då det är dags igen! :) 
______________________________________________
What doesn´t kill you makes you stronger

Tjejmiddag

Har precis kommit hem och landat i sängen efter en mycket trevlig middag med tjejerna på jobbet hemma i Malins nya radhus! Fantastiskt god mat, fint hus, livliga samtal och många skratt! Tack tjejer för en mysig och rolig kväll!

Som vanligt när jag är trött och har extra ont så kliar och kryper det i kroppen och framför allt i ansiktet på mig... Får hoppas jag får sova lite mer än natten till idag då jag låg sömnlös hela natten, för det finns ju lite sömn att ta igen!
___________________________
Girls just wanna have fun!


Älskade familj!!

Kan inte annat än att bli otroligt rörd och tacksam över att jag har en så underbar familj! Vad de, med min älskade underbara syster i spetsen, möjliggjort för mig mig idag går inte att med ord beskriva! Jag är nervös och törs inte riktigt hoppas men nu är det bokat! Jag ska i slutet av januari se om det går att göra en justering på atlaskotan vilket kanske kan göra nacken bättre! Fick i höstas ett oväntat men otroligt trevligt samtal från underbara C (kommer alltid ha en varm plats i mitt hjärta!) som då tipsade om behandlingen och nu, tack vare min familj ska det testas! Vet inte hur många gånger idag som jag fällt tårar av tacksamhet för att de finns!

Jag älskar er!!!
__________________________


Rockar på kontoret!

Picasso sa en gång "If you know exactly what you are going to do, what is the point of doing it?". Försöker vila lite på det citat och speciellt tänka på den sista delen. Famlar, ändrar, ändrar tillbaka, funderar lite mer, ändrar igen, tycker mig komma på en ny vinkel som är intressant, ändrar lite till... etc. etc. Känns många gånger hopplöst och som att jag stampar på samma ställe samtidigt som jag vet hur otroligt mycket jag lär mig genom denna process. Denna morgon känns på topp. Hittar nya vinklar som får flöda för att se om de kan lyfta eller om de kommer falla platt i papperskorgen om några dagar... Nu är jag "on top of the world"! :)
______________________________________
This girl is on fire
 

Update

Längesen jag skrev något nu och det har sannerligen hänt en hel del!! 
 
Lyckades svimma på grund av smärtan i nacken å ramlade nerför en stentrappa så det blev kryckor i några veckor. Foten är fortfarande inte helt återställd trots att det är över 7 veckor sedan det hände. Lite trist att bara kunna åka ett par kilometer på skidorna utan hund och sedan få stå och titta på när de andra kör hund. Tur iallafall att Susanne är så snäll att hon kör även Chia så att iallafall hon får den träningen! 
 
Julen tillbringades på Malta hos bror och Mia. Utflykter, god mat och en hel del sällskapspel. Grymt mysigt att vara hela familjen igen!! 
 
Kan inte riktigt förstå att jag kommer spendera två månader i Philadelphia på Wharton School nu i vår! Sannerligen för bra för att vara sant! Tänkte att jag måste skaka liv i bloggen nu igen så att ni sen kan följa min tid på Wharton! :)
Philadelphia skyline! Ser ju rätt trevligt ut..  ;) 
________________________________________________
Just shoot for the stars, if it feels right!