Borde lyssna på hjärtat

Har varit lite snurrig och det har svartnat för ögonen sen i måndags så fick ställa in mountainbike-körningen med hundarna. Kändes som att risken för att jag skulle svimma var lite väl stor för att bege sig i full fart med Chia och Nilla. Fick kasta in handsken även i tisdags men igår trotsade jag snurrandet och tog med Chia till bräntis och härligaste gänget för att haka på så gott det gick. Kände att jag behövde den positiva energin som jag alltid får från dessa underbara människor! Hade så klart hjärtat med mig hela passet (vi brukar köra utan hund) utifall att jag skulle svimma (hon är ju van och vet hur matte skall tas) och för att få det lite lättare uppför backen. Gick över förväntan måste jag säga och jag tog mig igenom hela passet. Kände av nacken de sista intervallerna uppför men då var det ju så få kvar och på något vis orkar jag mer i vissa människors sällskap så jag bet ihop och körde klart. Jag avskyr ju verkligen att vika mig så jag bet ihop de sista intervallerna. Dock verkade Chia tycka att det var en dum ide. Det värmer verkligen i hjärtat att se hur hon "kollar" om matte är okej istället för att ösa på för fullt uppför backen. Hon studsar bredvid mig, kollar på mig och ställer sig i vägen.... hon känner mig bättre och har mer koll på mig än jag har på mig själv! Borde kanske bli bättre på att lyssna på henne! <3 
Min kloka vän och jag i somras.
 
Var i fredags på en magisk middag hos M med tjejerna. Han tog verkligen hand om oss på bästa sätt och bjöd på mat och dryck värdig en fem stjärnig restaurang.
Finaste kollegorna och den gudomliga efterrätten! 
 
Kom inte hem förrän 4.30 på morgonen och fick mig några timmars välbehövlig (men för lite) sömn innan det blev en långpromenad i Holmsund. Hann hem till en workshop i ladystyling -salsa. Sjukt roligt! Jag är verkligen fast! Fasen så roligt det är! Spennderade även kvällen på salsaclub så jag fick dansa lite till! :) Hann ju självklart även med att fira hjärtat som fyllde 6år! 
Inte varje dag matte kommer med nya leksaker, ben och serverar glass till efterrätt.. :)
 
Var i söndags först i bräntis med drag-gänget och körde lite roliga övningar med hundarna, skyndade hem för att snabbt duscha och byta om för en eftermiddag i skogen.
Underbar dag för lite backintervaller med hundarna! 
 
I skogen byggdes linbana byggdes åt kidsen som kiknade av skratt för varje tur och Chia mumsade nöjt på pannkaka och muffins som barnen gladeligen erbjöd.
Teamwork!! 
 
Dagen avslutades med 3h salsa! hmmm.. kan kanske vara pga den intensiva helgen som min nacke gick i strejk i måndags! Måste lära mig att planera in paus och vila mellan alla aktiviteter men jag har ju så svårt att säga nej när något roligt dyker upp! 
 ___________________________________________
Sover du vakar jag, 
Min puls är dina hjärteslag, 
När du är vaken följer jag, 
Vid din sida både natt och dag
När jag är vaken är du allt jag ser, 
Och jag skall inte svika, inte falla ner (Raubtier - Dobermann)
 

Dance baby!

Mycket som händer. Ibland är det svårt att få ut orden trots att tankarna trängs, knuffas och behöver få komma ut samtidigt känner jag mig helt tom. 
 
Chia blir stadigt bättre och bättre. Mycket har hänt sedan jag i juli trodde att jag skulle förlora min älskade trogna vän. Det är helt galet skönt att se att energin och livsglädjen är tillbaka! Känns som att jag kan börja andas på riktigt igen och sova lugnt utan att behöva oroa mig för om hon fortfarande lever när jag vaknar. <3 Har kunnat börja köra lite drag igen och det är helt underbart att se hur mycket hon älskar det! I vinter blir vi farliga! :) 
 
Island var awesome! 
 
 
Interna seminariet gick fin fint så nu är det slutspurt innan disputationen i vår :) Efter att i en månad ha undervisat härliga studenter är jag nu ruskigt laddad att bita tag i avhandligen igen och knyta ihop säcken!! Nu kör vi! 
 
Helg med gänget i Höga Kusten var Awesome. Klättrning, vandring, mys! 
 
 
 
 
Kräftskiva med ÖRS-gänget i Stockholm och en välbehövlig justering av Atlaskotan. Känns fortfarande helt underbart att kunna skaka på huvudet utan att det svartnar för ögonen. 
 
Härlig helg i Skellefteå med Maira fylldes med shopping, hockey, lyx 3-rätters middag, vin, bubbel och utgång! Sjukt kul! Avslutade den helgen med att börja kurs i salsa så nu vigs söndagskvällarna till tre timmar salsa. Love it! Måste dock lära mig att låta grabbarna föra istället för att försöka ta över :) 
 
 
 
Var förra måndagen på en föreläsning i tävlingspsykologi vilket gav en hel del tankar. "Jag måste", "Jag vill", inre eller yttre påverkan... mycket som kan appliceras på detta tänk. 
 
I fredags gjorde vi hemmagjord sushi! Galet så gott det blev. Sushi, maragaritas och en massa surr! Mys!
 
Hade Niila på besök i helgen så blev lite hundkörning. En rejäl vurpa i fredags då Niila vände 90grader rakt ut i skogen i full fart gör att jag fortfarande har sjukt ont i svanskotan och nacken. Avslutade helgen med 3h härlig salsa! Så grymt kul det är alltså! Love to dance! Försöker hålla kvar vid känslan och glädjen som dansen för med sig. Behöver fokusera samtidigt som jag behöver få koppla bort allt. Inte alltid lätt att få ihop pusslet. Känns gött och oerhört viktigt att ta några minuter för att se tillbaka på allt positivt och roligt jag haft för mig senaste tiden. Gör att allt känns lite lättare. Live for the moment, live for the day! 
__________________________________________
Tell me why we are talking when we dance so good?!