Only humans

En jobbig dag avslutades i alla fall med trevligt besök av Kamilla och en massa hundsnack. Väderomslag och alldeles för mycket jobb har gjort att nacken strular och jag har spenderat dagen med att spy, svimma och vara allmänt yr om vart annat.. och självklart hunnit trycka in lite jobb mellan attackerna. Vad gör jag inte för studenterna?!?
 
Mycket tankar som snurrar just nu och de får inte riktigt något fäste. Försöker att analysera och dra slutsatser men varje gång jag tror att jag kommit på hur allt ligger till händer något som gör att jag helt omvärderar allt igen.
________________________________________________
We wear a smile to hide that we´ve been hurt before
 

Lite medvind

Känns som att jag levt i en egen liten bubbla rätt länge nu men nu är jag på väg ur den! Spenderade nästan tre veckor hemma hos mor och far efter mors stroke. När sådan saker händer är det verkligen underbart med flexibelt arbete som gör att jag kan jobba vart som helst. Självklart var det oerhört jobbigt att se mor så tagen men helt underbart att bara kunna finnas där och se henne bli allt starkare för var dag. Är så tacksam att allt ändå gick bra och att hon återhämtar sig! Har upptäckt vart min tjurighet kommer ifrån och min "kan själv" attityd...
 
Var för ett par helger sedan ner till Stockholm för konferens, möhippa och möten. Grymt skönt att få träffa andra handelsforskare och folk i branschen som verkligen är intresserade av handelsforskning. Gav verkligen en kick! Möhippan för Johanna var även den helt underbar så även alla kvällar och häng med finaste vännen Anna-Linda.
Efter att ha jobbat alldeles för mycket förra veckan var det skönt att dra på träningsläger och bara fokusera på hundarna och träning. Underbara människor, fint väder, duktiga hundar, bra övningar och många skratt. Dessa två helger var precis vad jag behövde!
 
Denna vecka har fortsatt rulla på med mycket jobb med studenternas uppsatser men har ändå hunnit träna på bra. Skönt att äntligen kunna ta i lite mer utan att pulsen rusar och skallen sprängs! Har även fått veta att två av mina vetenskapliga artiklar nu är accepterade för publikation! Äntligen lite medvind!! Har skuttat runt i korridoren med ett fånigt leende på mina läppar idag. Jag vet att det säkerligen kan "sticka i ögonen" på andra och att människor kanske tycker att jag skryter men när det väl händer något positivt så väljer jag att fira! Livet är fullt av motgångar och tråkiga saker som händer så det gäller att hålla kvar och fira de positiva sakerna för att sedan orka med det andra. Därför väljer jag att lägga bort alla andra grubblerier och problem för att istället bara le, skratta och dansa ut min glädje idag!
________________________________________________________
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy