wohooo! =)

Fick plats på kvällskursen i agility istället för dagtidskursen! Kommer bli betydligt mycket smidigare än att häcka fram och tillbaka till jobbet samt lita Chia ut och in på dagis! Känns ruskigt skönt faktikt! När jag surrade med Lotta om det tidigare idag trodde jag inte att det spelade mig någon större roll men nu när jag fick klartecken kändes det inget annat än klockrent!!

Sol!

Så grymt härligt väder idag! Måste erkänna att det var ruskigt skönt att sluta vid lunch för att hämta bilen och vovven innan det stängde på verkstan och dagis. Nu sitter sommarfälgarna på, härligt!! Tog en långpromis med Lotta i solen oxå.. ruskigt härligt!!

Har även donat lite med ett av projekten... kommer bli toppen-bra! Synd bara att jag inte får/ska behålla resultatet av pysslandet! =/

Så va valborg här!! Vad har alla för sig ikväll??

Trött!!

shit vad trött jag är! Höll på och fixade å donade fram till halv två igår... ändå nöjd att jag var på jobbet innan halv åtta i vanlig ordning! Duktig kicka! =)

Idag skall jag lämna spss bakom mig  (until next week) och istället skriva på avhandlingsplanen samt redigera planeringen! Behöver strukturera upp lite känner jag! Inser när jag börjar räkna veckor och dagar att sommaren alldeles snart är här! Känns helt underbart samtidigt som det känns en aning skrämmande! So much to do, so little time!

xxx

Donar...

Träningen med dagisgänget blev tyvärr inställt idag så istället blev det först en lång cykeltur och nu på kvällskvisten en långpromenad med P. Riktigt härligt! Tänk vad ljust det är nu ändå.. till och med vid tio på kvällen är det ljust! Nu är våren verkligen här! =)

Nu är jag hemma och donar på för fullt.. vad jag donar med är ett hemligt projekt, men det kommer bli toppen! =) Har ju flera sånna här små hemliga projekt för mig men förr lr senare kommer alla att avslöjas =)


Middag med tjejerna!

Har precis kommit hem från en mycket trevlig middag med tjejerna från jobbet. Tyvärr var det dock en avskedsmiddag för underbara A som skall flytta! =( kommer sakna min kontorskompis! Kvällen började på Olle´s och avslutades på Bishop Arms! En kväll fylld av en massa prat och skratt! Underbart!!

Första natten jag tillbringar själv i lägenheten! Alla andra kvällar har jag ju haft Chia här eller när Chia var borta sist var ju syster och johanna här. kommer kännas konstigt att kliva upp imorgon och inte ha något annat än mig själv att täka på.. ganska skönt ibland ändå, även fast det är lite tomt. Svår känsla att förklara, men ibland behövs lite egen-tid! 

Såg något så lustigt idag på väg hem från jobbet. En tjej i snygga, nya träningskläder med ipoden på armen och solbrillor (trots att det regnat i umeå idag). Hon traskade på i power-walk fart och såg ruskigt hurtig ut, förrutom ciggen hon hade i handen och tog ett bloss av lite nu och då! Hahaha.. vilken härlig träning! Var ciggen och solbrillorna där för coolhets faktorn lr vad var syftet?   

nej nu ska jag njuta av slutet på denna afton och sen sussa gått i min härliga säng!

lekker schlape!

xuss xuss

Dobermann!

Fick denna låttext skickad till mig av P idag! Gillar verkligen vissa rader skarpt (andra är kanske lite hårda)! Får mig att längta efter underbara Chia-gumman!!


"Sover du vakar jag,
Min puls är dina hjärteslag,
När du är vaken följer jag,
Vid din sida både natt och dag
När jag är vaken är du allt jag ser,
Och jag skall inte svika, inte falla ner
Det får aldrig någonsin ske,
För världen är vår fiende

Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Alltid tätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag

Du är trygg hos mig, jag är för alltid din
Och ingen djävul kommer någonsin röra vid ditt skinn
Varje ed är sann och de har svurits medan blodet rann
När jag bevisat vad jag kan
Din dobermann

Jag blir här till mitt bittra slut
evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar"


So much to do… so little time!

Efter gårdagens handledning har jag sakta men säkert börjat inse hur mycket jag måste hinna med under det kommande året, men samtidigt hur lite tid det egentligen är! Denna morgon har börjat med mina klassiska scheman över vad som behöver göras! Månadsvis, veckovis och även dagligen... schemat fram till sommaren är klart och det kommer bli a lot of work! Don´t get me wrong! Jag älskar att det händer saker och att jag känner att jag faktiskt gör något och kommer någon vart! Dock börjar mitt motto "just a mortal with potential of a super(wo)men" få en helt annan innebörd! Som planeringen ser ut just nu kommer jag ha häcken full det kommande året! Bara att skriva snabbare och jobba hårdare! Schup, schup, nu kör vi! =)


Always expect the unexpected

Helt galet att lettland gjort 2-1 i slutet av andra... nu gäller de att skärpa till sig boys!!!

Jag och syster har lite bus på gång... kommer bli galet bra! Längtar nästan lite tills vi får förverkliga planerna! Tror det kommer bli en härlig överraskning!  =) Vi är en god bit på väg, men det är inte klockrent ännu så planerna fortskrider!

Har den senaste tiden lärt mig att alltid förvänta mig det oväntade (always expect the unexpected) Saker är inte som de ter sig vid första anblicken. Inte alltid heller efter 10:de anblicken! På gott och på ont bör jag väl tillägga! Vissa gånger kan ju detta faktiskt vara en fördel, men jag personligen har mest bara uppmärksammat detta som något negativt! Nog för att det är roligt med överraksningar, men vissa överraskningar (de som inte är positiva för mig) kan jag helst leva utan! Visst, det kan ibland sätta gulkant på vardagen med en liten överraskning, men så som de flesta överraskningarna jag varit med om den senaste tiden innehållit allt annat än positiva nyheter eller händelser så skippar jag dem gärna! Nu måste jag dock poängtera att jag INTE är emot gulliga och romantiska överraskningar eller en gullig gest från en främling, men de där obehagliga överraskninarna som dyker upp är jag däremot inget fan av.

Ikväll är det simultanförmågan som fått jobba! Har donat lite på mitt och systers projekt., kollar hockeyn, myser med vovven och jobbar! - tur jag är tjej så allt detta var möjligt!


Beundrar-mail?!

Dagen påbörjades med en långpromenad från Ersboda.. var och lämnade in bilen så sen var det bara att knata till jobbet! Tur man är hurtig! Lite irriterande bara att det började regna lite smått på mig!


Har fått ett ruskigt konstigt mail..mitt första riktiga beundrar-mail skulle man kunna säga! lite scary måste jag erkänna! Killen hade tydligen sett artikeln om mig i Aktum Extra och därefter sökt reda på min jobbmail-adress. Han började med att beskriva sin utbildning osv, varpå jag trodde resterande brev skulle handla om min forskning och kanske ett gemensamt forskningsintresse.. men ICKET! Det handlade bara om mig som person (vilket är lite scary då jag inte har någon som helst aning om vem mannen är!) Ett exempel från mailet är: "Jag gillar din ambitiösa natur. Du verkar vara en person med hög interpersonell intelligens och förmåga att se genom andra människor. Antagligen såg jag dig när var jag på Umeå. Jag tycker att det är svårt för mig att skriva någonting utan att komma nära dig. Men jag kan inte sluta att skriva --du ser oerhört intressant till mig." Lite roligt, men samtidigt känns det lite obehagligt eftersom jag som sagt inte vet vem personen är! Tur iaf att människan inte befinner sig i Umeå, eller ens i landet! Det är nu bestämt i alla fall! Det blir definitivt inte några fler intervjuer! Som Märta sa: Tänk så många som kanske hade skrivit om det varit en vettig bild på dig!" =)


Tillbaka i Umeå

Så var jag tillbaka hemma i Umeå efter en (som vanligt) mycket trevlig helg i Stockholm. Fredagen bestod av middag på båten Patricia följt av några drinkar på stället. Lördagen spenderades i solen på stan med shopping följt av hemmafest! Även söndagen spenderades i solen och avslutades med middag hos Märta! Mycket trevlig helg med andra ord!

Har shoppat en hel del! Med mig hem fick jag en svart skinnjacka (3/4 arm), 3 klänningar, 1 kjol, underkläder och 3 par skor! Härligt med lite nytt! =)

Nu är det dags att sussa! Tänkte bjuda på lite bilder från helgen men det verkar inte gå att ladda upp...

Stockholm

Nu åker jag till Stockholm för en härlig helg med tjejerna!!! =)

Borde packa...

Har haft en mycket trevlig kväll med drinkar, planering och trevligt sällskap! Personalfesten kommer nog bli hur bra som helst! Verkar som att jag och min underbara handledare skall agera toast-masters oxå.. kan ju inte bli annat än succé! ;)

Borde ju egentligen börja packa nu men blev så trött....Har iallafall packat Chias saker! Alltid något. Måste dock hinna sätta däcken i bilen imorgon så packningen måste nog ske nu innan jag går och sussar.. hua vad jobbigt.. vet itne vad jag ska packa ner.. och inte har jag någon bra väska heller! Fuck, det hade jag inte ens tänkt på.. kommer bli jobbigt utan rullväska och inte har jag min bollsta väska heller för den är kvar i haparanda.. inge vidare! Hur ska jag lyckas med detta nu då?

Kanske är dags att iallafall ta fram det jag ska ha med mig och sen fundera på väsk-problemet imorgon?!

Natti natti!


Moral

Har haft litteratur-seminarium idag med den nybildade forskargruppen och artikeln för dagen var "Economics: A moral science because persons matter more than things"! Galet intressanta diskussioner! Vad är egentligen moral, kan forskning vara moralisk rätt, vad är omoralisk forskning, vem bär det moraliska ansvaret? Är det producenterna eller konsumenterna som bör ta det moraliska ansvaret? Här sitter lite principen i att tjäna pengar, skulle det inte finnas någon efterfrågan skulle det inte säljas, men skulle det inte finnas att köpa skulle det förmodligen inte finnas någon efterfrågan heller. I dagens samhälle skapas efterfrågan lätt av företag och individer... Jag ställer mig lite lätt frågan huruvida det är jag som upptäcker att jag har ett behov och köper för att mätta detta behov eller om jag blir lite hjärntvättat och blir påprackad ett behov eftersom ett företag funnit en lösning???

Moral är för mig ett viktigt men svårt ämne! Vart börjar och vart slutar ansvaret för moraliskt handlande?! Oavsett hur jag agerar, hur jag vinklar min forskning eller överhuvudtaget vad jag gör så kommer folk alltid att kunan vinkla detta till det håll som passar dem. Konsumentperspektiv eller företagsperspektiv? - spelar detta någon roll när det förmodligen ändå är företagen som kommer ta del av forskningen till större utsträckning än gemene man och därför kunna använda informationen (oavsett perspektiv) för sin egen agenda, moralisk eller omoralisk. Svårt.. mycket svårt! Oavsett hur moraliskt man själv handlar kan man ändå råka ut för omoraliska handlingar gentemot sig själv. Hur kan detta tacklas? Varför agerar människor och företag omoraliskt? Är det ett försök att sko sig själv till varje pris eller är individerna och företagspamparna helt enkelt för blinda för vad omoraliskt handlande är?!

Only one day to go...

.... sen är det Stockholms weekend som gäller! Sweet!

Riktigt härligt väder här i Umeå idag! Skinnjackan fick göra debut till och med! =) Runt 5 grader imorse vid halv sex när jag klev upp... nu är våren här! Fick höra igår att våren är 10 dagar sen här i Umeå.... nu är det dags att ta igen dessa dagar så vi kommer ikapp! Snöfritt till veckan kanske?!

Känner mig full av energi! Datainsamlingen är igång! Känns spännande! Det är ju till och med att jag längtar tills jag får svaren, men fram till dess blir det att skriva på forskningsplanen och analysera artikeln vi skall diskutera i den nybildade forskargruppen (min handledare är full av goda idéer

have a nice day! =)

xo


Trött och belåten!

Träningen med Chia gick ruskigt bra även idag.. hade dock inte så stora förväntningar då Chia hade damp när jag hämtade henne och var helt tossig när vi gick bort till där vi skulle träna. När vi till slut gjorde halt och samlades lugnade hon genast ner sig och var sedan riktigt duktig tills vi hade tränat klart! När vi sedan promenerade en sväng på slutet blev hon åter igen dampig! Men men.. jag tar vara på det goda och försöker att enbart komma ihåg hur skärpt och lättlärd hon var under träningen. Platsliggandet sitter riktigt bra! Läggande under gång gick även det riktigt bra.. hon har börjat söka min uppmärksamhet mycket mer fö hon vet att hon snart kommer få ett kommndo. Hon börjar även förstå vart hon skall sitta vid inkallning och start på moment (shit vad vi jobbar på det momentet alltså! men övning ger färdighet) Valde att stundvis bara sitta och titta på de andra oxå. bara för att passivitetsträna och hon var faktiskt helt lugn.. lade sig til och med ner självmant och låg och tittade på de andra tränande ekipagen! Duktig kicka!! Måste dock göra något åt hennes dampighet och få henne att inte vara så jäkla exalterad...

Nu ligger pigan helt däckad.... hon har ju verkligen fått jobba med skallen idag så jag förstår att hon är trött! Känner även jag att sängen börjar locka oerhört mycket! Min fantastiskt underbart sköna säng!!!...

God natt på er!
xuss xuss


Fokus!

Galet mycket idag nu! Full huggning hela dagen och det bara fortsätter! Men det är gött! Då känner jag att jag lever och faktiskt presterar någonting!


Det var i alla fall helt underbart att få sova i min säng i natt! Äntligen! Shit så grymt skön den är alltså! Har inte sovit så här gott på jag vet inte hur länge.. om någonsin! Är ju nästan så att jag läntar tills jag får krypa ner i den ikväll igen! =)


Ser grymt mycket fram emot helgen i Stockholm! Ska bli härligt att komma ner till våren och värmen. Hörde att det skulle vara runt 22 grader och sol i helgen! Iiiihh! Bara att packa ner lite tunna kläder å solbrillorna och lämna kappan hemma då med andra ord! Ska bli så mysigt att träffa tjejerna! *saknar*


SPSS-tjorvandet är klart för denna gång.. nu är testen godkända och företaget skall imorgon bli informerade om att det bara är att tuta och köra med datainsamlingen! Grymt nice! Nu är det bara att kasta sig över forskningsplanen igen och snickra vidare på den! Tror att även den börjar ta form nu!! Kan ju billigt erkänna att fokus var på drift där mitt i hela eländet, men nu börjar "riktiga Elin" komma tillbaka, mer fokuserad än någonsin!!


Träning

Så är sängen på plats! så jäkla nice.. det är ju nästan så att jag längtar tills jag får krypa ner i den ikväll!

Träningen med Chia gick grymt bra... efter en knacklig start! Började med att Chia inte ville kliva in i bilen utan isället springa runt lite utanför dagis... Rackar-unge! Sen var hon lite väl på g i början av träningen och mest intresserad av att leka med pinnar och dylikt.. efter ett tag fattade hon dock vad vi pysslade med och var en liten stjärna! Platsliggandet går framåt med stormsteg.. nu är vi uppe och nosar på 2min tiden och har även jobbat med avstånd så en 10m har jag iaf gått. Nice! Inkallningen funkade också klockrent! Tror hon börjar förstå vart hon skall sätta sig... hon är duktig tösen.. övade även på fot-gåendet vilket funkar fint! Passade på att knalla runt lite så Chia fick börja bekanta sig lite med miljön inför den kommande agility-kursen!

Chia med Umeå som bakgrund!

Den som väntar på något gott....

....väntar fasen alltid för länge! Trots att jag har med mig jobb så jag är sysselsatt känns det ändå som att tiden står stilla. Fick order om att sängen skulle dyka upp någon gång mellan 13-15! Galet att de inte kan vara mer exakta än 2 timmar, men vad ska man göra?! Det är bara att sitta här hemma, läsa lite artiklar och vänta! Får se om det blir till att fortsätta jobba hemifrån eller om jag ska åka upp igen... beror ju lite på när de kommer.

Ikväll tänkte jag iallafall åka ut till klubben och se om banan är ledig så vi kan prova lite... är ruskigt taggad! Längtar tills kursen börjar! =) imorgon är det ju lydnadsträning, tors blir det lite inför jobb-festen planering och trevligheter (ryktas om att midorin kommer plocka fram) och på fredag är det stockholm som gäller!  Härlig vecka med andra ord!

Nej tillbaka in i artikeln!

xoxo


Äntligen!

Imorgon får jag äntligen min säng!!! Ska bli helt galet skönt! Kan knappt förstå att jag sovit på en uppblåsbar madrass i 3veckor! Galet! Kommer sova som en liten prinsessa imorgon-kväll iallafall!

Har varit och köpt systers present idag... är dock lite fundersam på om jag skall hitta på något annat. VILL HA SJÄLV JUH! =) Längtar grymt mycket till fredag och min systers födelsedag! Åker ner till Stockholm redan halv tio på morgonen.. ska jobba lite därifrån så jag är på plats för firande på kvällen! Sa bli så mysigt så! Saknar alla tjejerna här i Umeå juh!

Tur jag har mycket att göra denna vecka så att tiden går fort! =)
 
xxx

Respektlöshet

I dagens samhälle verkar många människor tro att det går att göra och säga precis vad som helst och att det inte alls är viktigt att ta hänsyn till och visa respekt för sina medmänniskor! Att slänga ur sig saker, strunta i sociala regler och att på något vis tro att allt skall ordna sig av sig självt verkar ha blivit normen istället för artighet, respekt gentemot medmänniskor och eget ansvar! Att enbart se till sig själv och sina behov har lett till att många i samhället idag struntar fullkomligt i att deras handlande kanske ger andra lidande.

Inte nog med att börja tänka på detta inför framtiden, dags även att ta sig en titt i backspegeln! Kanske finns där något som du bör be om ursäkt för?! Det är ett så enkelt och bra ord.. "Förlåt".. mer krävs ibland inte. Vet dock att många har väldigt svårt för att uttrycka detta ord.. Kanske för att det är att erkänna att man gjort fel, att man inte är perfekt. Kanske för att man faktiskt inte är ledsen utan anser att som andra skulle be om ursäkt för är något som är helt okej i dennes värld.. Till syven och sist är vi ju alla olika och har olika stort hjärta och moral. Det vissa skulle tycka var otänkbart att göra eller säga faller sig naturligt i andras världar. Dock anser jag att det alltid går att vara ledsen och be om ursäkt när det är uppenbart att en person i omgivningen farit illa av ens ord och handlingar!

Time to step up! Samhället bör ställa sig upp, borsta av sig respektlösheten och börja ta ansvar för sig själv och sina handlingar! Allt får konsekvenser, frågan är bara vad människor väljer att göra åt det! "Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad" är ett fantastiskt bra uttryck.. dags att börja fundera på det folket! Även detta tycker jag har att göra med synen på sig själv också. Kan du se dig själv i spegeln med ett leende och en övertygelse om att du faktiskt är en bra och god medmänniska?! När alla i samhället kan göra detta, ja då skulle nog samhället och hela världen se annorlunda ut!!


Söndags-action

Andra delen av söndagen har verkligen bestått av action! När jag och Chia traskade på ök mot Lotta för att fiska upp cykeln svänger helt plötsligt en civilpolisbil upp precis bakom oss och nitar. Två poliser hoppar ut och snart kommer även en till polisbil... vi fortsätter trraska på men nyfikenheten är ju galen. Kollade bak några gånger men kunde inte se vad som hände.. Jag antar att det var detta jag bevittnade..

Vi tog en lite längre cykeltur och stannade till på ICA-berghem för att inhandla några saker till kvällens middag. Bara en liten stund från det att jag kom in i butiken så kommer en kille springandes och ropar åt mig. -Visst var det du som hade hunden här utanför?? Det visade sig att han sett en man gå fram mot Chia och att hon då på något vis slitit sig och sprungit iväg. Jag rusar så klart ut för att hitta lilla gumman och utanför möter jag en taxi som även han sett vad som hänt och lokaliserat Chia nere vid gång-stigen mot stan (bara precis på andra sidan vägen) Han hade själv unghund och hade även han uppfattat det som att en man gick rakt fram emot Chia och att hon blev grymt rädd. Mannen de sett hade försvunnit därifrån utan att se sig om eller kolla efter hunden som han skrämt till flykt! Chia var iallafall grymt duktig när jag kom springades över vägen. Hon satte sig bara ner och inväntade matte! Shit vad förbannad jag blir på människor! Vad tänkte gubben med egentligen? Finns ingen anledning till att gå fram mot en främmande hund, speciellt inte när ägaren inte är i närheten! Chia hade ju kunnat begett sig upp på stora vägen och blivit påkörd eller något! Jäkla galning!

Väl hemma fick Chia en massa smaskens innan hon slocknade! Min middag blev jojjes fantastiska kycklinggryta!! MOMS!! Kvällen har bestått av mys, OTH, GossipGirl och nu väntar filmen!
Ha en mysig söndagskväll!!
xuss


Helgen snart avklarad...

Pysslar lite med söndagsbestyr efter en mycket trevlig helg! Tvätten är i gång, städningen påbörjad och vovven ska få lite putsning och dylikt. Det är ju så grymt härligt väder idag, vårkänslorna börjar komma allt starkare! Längtar tills all snö är borta!!

Känner mig rätt pigg, trots gårdagen! Blev ju en massa vin, drinkar och lottas shot! shit alltså! Förfesten var ruskigt trevlig, lika så utgången! Träffade en hel del härligt folk som jag inte sett på grymt länge! Enda negativa under gårdagen var att Marie på något vis lyckades tappa telefonen i toaletten på krogen så den är numera död. Förstår dock inte hur hon lyckades med detta!

Nope, tillbaka till söndagsbestyr innan det börjar bli dags för en långpromis... måste juh bland annat hämta tillbaka cykeln oxå...

ha en strålande söndag!

p&k

Analysera mera!!

Kommer ofta på mig själv med att sitta och analysera saker och ting samtidigt som jag stirrar rakt framför mig med tom blick. Vad jag analyserar? Ja det kan vara precis vad som helst.. kanske något jag läst, sett eller varit med om. Jag analyserar min del i det hela, hur jag agerat, hur andra agerat och hur det hade kunnat se ut om något ändrades. Detta gäller stora som små saker i livet. Ibland fylls tankarna av de livsavgörande situationer och val jag gjort genom mitt liv som format den jag är och fört mig dit jag är idag. Hur skulle det se ut om jag gjort något av dessa val annorlunda? Vart hade jag varit i livet då? Andra gånger, som nu är det mer en händelse, obetydlig men som hade kunnat vara betydlig... Vad hade hänt om jag agerat annorlunda? Om berörda parter agerat annorlunda? Om omgivningen varit annorlunda? Lite läskigt men ändå spännande att fundera kring.. Roligt att måla upp olika extrema händelser i sitt inre! Det hjälper ibland, ibland leder det bara till fler analyser och funderingar.. Det gäller att hitta en balans. Jag är ganska bra på att överanalysera saker och ting.... På gott och på ont! Ibland kanske det går till överdrift och jag analyserar saker som inte egentligen är verkliga... men andra gånger leder det till sanningen och till större insikt om mig själv och andra!!


Snart helg igen..

Idag fyller gumman halv-tant! Grattis grattis! Synd att jag inte kan vara med och fira ikväll men vi kirrar det nästa helg istället! =)

Känns inte riktigt som att det är fredag idag men det är ju rätt gött! Aldrig fel med helg.. frågan är ju vad man ska hitta på denna helg..hmzz...

Har ramlat över lite härliga citat och motton som jag bara måste dela med mig av.. I just love it! 
"Learning is not compulsory....neither is survival"

"Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som finner styrkan att resa sig igen"

"Såra hellre med sanningen än gör någon lycklig med en lögn"

"Det som inte dödar härdar"

"Allt går med lite vilja och våld"
"If you can dream it you can do/be it!"
"Det krävs 26 muskler för att le åt någon du hatar - Men bara 4 för att slå till den fan" 

"Bryt ihop och går vidare"

"Today is the first day of the rest of your life"
"Just a mortal of potential of a super(wo)men"

Har ni några egna favoriter??


fick äntligen en plats!!

Fick en plats på agilitykurs som börjar i maj! Ska bli ruskigt kul! Dock är kursen under dagtid och en ruskigt dålig tid oxå... 11.30-13.45 och 8 tillfällen.. men men det får lösas på något vis! Fördelen med att ha ett flexibelt jobb, jag kan jobba före och efter kursen. =) Funderar på om jag skulle åka ut till klubben i helgen och prova några hinder =)

Massage

Är tillbaka på kontoret efter 50 minuters massage och shit vad snurrig jag är! Allting bara svartnade och snurrade när jag gick från behandlingsrummet i ena korridoren och genom hela USBE till mitt kontor. Försökte fokusera och gå rakt fram bara men höll i min korridor på att gå rakt in i väggen. Måste typ ha sett packad ut! =) Det hjälper ju inte heller att man är helt skrynklig i pannan av handuken man legat på heller samt att man känner sig helt flottig av massageoljan! Känner mig vimsig, men det är ju ett tecken på att massagen gav något! Behövde verkligen det där! (det sa hon som masserade oxå)

Nu ska jag kicka lite SPSS innan det är dags för lunch och sedan t´s lic.seminarium!

forskning i alla ära men...

....ibland går det kanske lite väl långt!! Nu har forskare lyckats klona en dromedar och hoppas på att kunna "skapa racingdromedarer"! Bra drag Dubais ledare! Härligt oxå att det i artikeln nämns att de mänskliga jockeysarna redan bytts ut till robotar som styrs via radio från medföljande bil! Vart är världen påväg egentligen? Är det inte bättre att lägga pengarna på forskning av sjukdomar som vi idag inte kan bota istället för att försöka leka Gud och klona djur. Snart klonar de väl människor oxå! Kommer vara en massa Elin som springer runt i världen då lr?!

Världens första klonade dromedar heter iallafall Injaz (betyder tydligen prestation)! Söt var den ju iallafall..


teknikens värld...

Jag skulle ju vara snäll igår (som alltid) och scanna in två grejs åt P. Tänkte att det inte skulle ta mer än fem minuter men ack så jag bedrog mig. Det var verkligen inte min teknik-dag igår! Lite mer än en timmes tjorvande så fick jag skiten att äntligen fungera! Då hade jag slagit av både dator och skrivare, ryckt ut alla sladdar för att sätta tillbaka igen och ändrat inställningar (jag som inte ens vet hur det går till)... tillslut fick jag scannern att gå igång och faktiskt visa bilden istället för bara ett svart papper! JA, jag erkänner! Jag är tekniskt handikappad men skam den som ger sig! =)

Chia var så trött igår efter träning, tjorvande med scanner och nattpromis så när vi kom hem och jag bara skulle stänga av datorn somnade hon stående med huvudet i mitt knä! Gullungen! Var bara att bära i säng och stoppa om lilla tösen! =)

bjuder på lite Chia-bilder från påsken...

Linslusen!


Bus med far i solen!


"Sa någon boll??"

Hundträning och Greys

Kvällen har bestått av hundträning, middag och Greys! Chia var riktigt duktig idag oxå! Hon blir allt lugnare mellan momenten och lade sig till och med ner självmant och tog det lugnt ibland! Alla moment gick bra dock gick vi en promenad efteråt och Chia fick någe fel i skallen och sprang fram till en karl som var ute och letade sina nycklar.. Morr vad arg jag blev! Surt oxå när hon varit så duktig.... känns trist att avsluta med det så vi tränade lite till när vi kom hem så nu är Chia på plus igen! =)

Ruskigt gott med middag till Greys.. kan lova att magen kurrade högt innan jag äntligen kunde slå mig ner och käka! Nu ska jag vila maten en liten stund och sedan scanna in lite grejs åt p. Blev bara så trött efter minst sagt en fullspäckad dag!

Ben & Jerry

Ben & Jerry har nya smaker.. nu har de provat på att göra sorbet! Jag skulle tippa på att detta kommer bli en stor succé nu när solen börjar värma och man blir sugen på något svalkande! Är ruskigt sugen på att prova de nya läckerheterna, har dock inte sett till dem i någon affär här i Umeå men det kommer nog inom kort, lr så har jag bara varit dålig på att leta! Igår var jag med i Ben & Jerry flavour contest.. gå in på deras hemsida och komponera ihop en egen smak ni också så kan ni vara med och tävla om en resa till dominikanska republiken samt kanske få er smak i frysdiskarna! Lycka till!


Smidig?!

Det är ändå helt galet vad smidiga människor tycker att de är ändå. Genom att säga eller för den delen skriva (som jag gör här) bara lite, utan att berätta hela sanningen men ändå berätta lite så verkar vi alla tro att vissa inte ska förstå medans andra ska göra det. Ganska intressant!

Det blir i många fall väldigt enkelt att lista ut vad personen i fråga vill säga med sina halvdana meningar. Något vi alla tenderar att glömma bort är att många människor faktiskt inte är korkade. Något annat vi tenderar att tro är att vi själva är så grymt mycket listigare och smidigare än andra så bara för att jag skriver kryptiskt så förstår ingen men jag förstår allt kryptiskt andra skriver! Galet roligt ändå! Jag anser att det ligger en liten skillnad i hur människor gör detta. Själv skriver jag halv-kryptiskt för att göra ett statement men ändå inte anslöja allt (för att inte vara elak och outa någon)..dock vill jag att människor skall förstå innebörden och faktiskt fundera över saker och ting. Vissa som skriver kryptiskt verkar tro att halv-meningar gör dem mystiska och mer spännande samtidigt som ingen förstår riktigt och de på så vis håller sina dirty secrets för dem själva! Trams säger jag om detta då som jag tidigare nämnt människor inte är korkade utan faktiskt kan dra egna slutsatser och analyser över meningar och därigenom förstå innebörden som personen i fråga egentligen ville hålla hemligt men samtidigt ändå berätta (för att verka coolare,mer mystiska och som att det händer så mycket spännande i deras liv!) Nu vill ni säkerligen ha exempel på de olika varianterna och jag har funderat på att ge er några, samtidigt som jag då kanske övergår till att avslöja för mycket och outa någon.. What to do?

Idag är det SPSS-analyser som gäller..

Ha en trevlig dag, och glöm inte att analysera er omgivning och saker som händer i världen! =)


ny kyl och frys

fick hem ny kyl och frys idag.. ruskigt mycket bättre lådor och grejer på denna än förra.. den var ju rätt sliten den förra så det var på tiden med nytt..

känner att jag varit extremt produktiv sen jag kom hem... städat, plockat undan en massa, kirrat tvätttid, vattnat blommor och lagat grymt god mat!  det blev lax i ugnen med kokt potatis och beasås till... MUMS! galet så got det blev.. var riktigt längesen jag käkade lax!

Nu blir det långpromis bort till ersboda och hämta cykeln... (fick köra en tvärsom som igår  i eftermiddag så nu är saga tillbaka på parkeringen och då istället är cykeln på vift på ersboda... ingen ordning)

såg precis att det är dubbla avsnitt av desperate idag... tro om jag hinner hem till det... lr rättare sagt jag får se till att jag hinner hem till det.. =)  

Internet... härligt, lr?

Helt galet vad mycket man får reda på via Internet ändå.. vare sig man vill det eller inte så ramlar det ändå ner i ens knä! Funderar över varför människor envisas med att försöka undanhålla saker och bända på sanningen. Med dagens kommunikationsmöjligheter kommer sanningen ändå alltid fram förr eller senare och då slår den bara upp rakt i ansiktet på dig! Ärlighet varar längst är ett klassiskt uttryck som jag står stadigt fast vid! Så länge jag är ärlig har jag ryggen fri och kan se mig själv i spegeln utan att sky den som tittar tillbaka på mig! Jag tror dock att det finns många som inte kan göra detta! Själv skulle jag inte stå ut med att inte kunna se mig själv i ögonen... därför ställer jag mig frågan hur andra klarar av detta???


Känns som att det är både för och nackdelar med att allt finns så tillgängligt på Internet. Nu behöver man ju inte ens söka informationen själv för att få den serverad vilket kan vara besvärande när informationen inte är önskvärd samtidigt som den är det...

nej nu knorrar magen efter lunch... slut på djupa tankar och back to SPSS-analyser efter lunchen!


ingen bra start..

denna dag fick verkligen ingen bra start.. Vaknade imorse av att Chia sitter och tittar på mig med väldigt ledsna och skamsna ögon.. Hon har blivit dålig i magen lill-stackarn! och damn vad dålig i magen hon var.. not nice not nice!! Hoppas det ordnar upp sig under dagen för lill-skruttan! Jag skyller allt på mina föräldrar då jag antar att de gett henne massa smaskens igår när de var ensamma med henne i några timmar... "snällheten" av att ge gumman massa gott tar ut sin rätt på mig då Chia ofta är lite risig i magen när hon får smaka något annat än hundmat, hundgodis och dylikt. Nu är det strikt förbjudet att föda min hund annat än saker som faktiskt har ordet hund i sig (hundmat, hundgodis, hundben...)

Morgonen fortsatte med en biltur till Ersboda och sedan en cykeltur till dagis för att avsluta med en cykeltur hit till jobbet! Nu är man garanterat vaken och redo för dagen! Känns som att allt bara blir lättare från denna start.. så mycket värre kan det ju inte bli..... lr?

Det ekar btw ganska tomt i korridoren även denna morgon men det kanske ordnar upp sig under dagen!

ha en förträffligt trevlig dag!
xuss xuss

Tillbaka i Umeå..

... efter en grymt skön helg hemma hos mor och far i Nyland! Dock skulle jag nästan behöva en eller två dagar till att ta igen mig =) Har varit ut i stallet två dagar.. Chia var med ena dagen och fick busa med tre av Camillas hundar... vi provade även lite agility över hopphindren på ridbanan! I söndags blev det långpromis och sen baksidan för att försöka få lite sol på oss! Imorse var vi i stallet igen, men denna gång fick Chia stanna med "mommo" och "moffa". Mor tog en långpromis med henne och sen fick hon vara resten av dagen på baksidan med massa boll-lek och chill.

Vi har precis kommit hem från att ha cyklat och lämnat cykeln på Ersboda och sedan promenerat hem. Är lite orolig över att ha lämnat cykeln på Ersboda ändå... får hoppas den är kvar imorgon när jag lämnat bilen.. annars blir det en lång promenad först till dagis och sedan till jobbet....


nu är det verkligen dags för soff-mys innan det är dags att sussa sött...


Natti natti!


Påsk i Nyland...

Påsken firas som tidigare nämnts i Nyland detta år. Igår var vi i stallet typ hela dagen. Chia fick en massa hundpolare att busa med och jag å syster en lektion på hästryggen! Riktigt nice men har lite träningsvärk idag...

Jag och Ally var å kikade på folket och träffade massa gamla kändisar. Riktigt nice! =)

Denna dag har so far bestått av långpromis med Chia och syster samt en massa bus ute på baksidan i solen!

Riktigt härligt att solen lyser och man får vara lite ledig! Det behövs lite uppladdning!!

Ha en härlig påsk!

xoxo

Havsutflykt

Blev att åka ut till havet med F, lille V och Tea istället för att åka till klubben. Ruskigt nice.. har precis kommit in, duschat och är nu färdigpackad för färd mot Nyland! Glad påsk allihopa!


Chia och Tea har dragkamp


Full rulle när F ropar!


Så vackert!!


Tidig start

Jag som skulle ta lite sovmorgon idag, men icket! Vaknade runt sex, gav upp och klev upp vid halv sju... Det har gått riktigt bra att jobba idag oxå måste jag säga.. är inne i ett flow så det är ju lite synd att helgen redan är här!!

Funderar på om jag skall packa in vovven i bilen och bege mig till klubben för att träna lite idag innan jag skall börja bege mig mot Nyland! Känns lite konstigt att det är påsk då traditionen är utbytt... har i många år gjort samma sak men nu blir det Nyland istället.. men det blir nog bra!

nej, om man skulle packa, diska undan frukosten och sen fara till klubben.... får jobba vidare senare idag! Måste ju trots allt nyttja att det är en röd dag....

Bra köp!!

Var och köpte en halti och en leksak på rep till Chia idag och shit vilken skillnad. Bra tips som vanligt från Lotta och Maria! Gick förbi tre hundar och Chia drog inte alls! Ruskigt skönt! Tränade inkallning med nya leksakenoxå och shit vad Chia vände snabbt efter några turer.. Hon fick till och med syn på en hund men vända ändå för att busa med matte! =) Guldstjärna till vovven!

Hittade även lite nytt och sexy till mig själv! =)

såg btw en mycket upprörande sak på väg hem idag... en tant var ute och cyklade med sin lilla hund och hunden i princip släpades efter cykeln trots att den sprang allt den kunde! Förstår inte hur folk tänker! Hunden såg helt knäckt ut och ömsom sprang, ömsom släpades efter cykeln som tanten trampade så fort hon kunde på! Blir så förbannad!


ska jag bryta mot en töntig princip??

Har gått ruskigt bra nu på förmiddagen faktiskt! Dock är det fortfarande rätt öde här i korridorerna.. inte många tappra själar som är här en dag som denna. Måste snart dra och hämta Chia jag oxå men det blir till att fortsätta hemma sen.. är ju inne i ett skrivarstim! =)
 
FYI ösregnar det här i Umeå (kommer bli en blöt långpromis med Chia) Det är ju i och för sig bättre än att det snöar, men ändå! Jag börjar inse att jag måste lägga en töntig princip på hyllan och införskaffa mig ett par gummistövlar! (Ally, joje ni har rätt, I surrender) Känns som att våren kommer bli jobbig utan ett par ordentliga stövlar att traska runt med Chia i.. Var ruskigt blöt och kall om fötterna igår när jag kom hem från lydnadsträningen... Är som sagt mot mina principer med sånna stövlar men nöden har ingen lag, snart sitter ett par på mina fötter! =/

Helt öde....

korridorerna ligger helt öde, jag börjar tro att jag är den enda här idag! Jack Johnson håller mig sällskap med sin härliga stämma, men trots detta kan jag inte få bort känslan av ödslighet! Får hoppas att iallafall några kollegor dyker upp snart!

Är galet trött idag trots att jag gick och la mig tidigt.. kan ju iof bero på att jag trots detta inte sovit mycket eftersom en massa olika tankar och funderingar har ockuperat min hjärna! Inge vidare! Hatar att hamna i grubblerier som jag faktiskt inte kan lösa... helt bortkastad tid och energi men jag kan inte låta bli! Det är kanske tur att helgen börjar nu (trots att jag ska jobba) Får ju iallafall ta mig lite sovmorgon! =)

Tro om man får något påskägg iår btw.....

Lydnadsträning

Ikväll var det lydnadsträning med dagisgänget igen! Chia var inte lika dampig denna gång utan faktiskt riktigt lugn stundvis mellan momenten! Momenten gick oxå bra så en liten stjärna i kanten till Chia... passivitetsträningen kanske har börjat ge resultat?! Mer sådan träning blir det definitivt!

kan inte förstå hur snabbt tiden går.. imorgon är det skärtorsdag redan! Shit alltså! Blir till att jobba halvdag, hämta Chia foch ta en långpromis med henne efter lunch och sedan fortsätta jobba hemifrån på eftermiddagen... Ska förmodligen ut til havet på fredag och sedan åka till nyland antingen fredag-kväll eller under lördagen.. Har inte riktig bestämt mig, beror lite på hur bra det går att jobba imorgon... Vad ska ni andra göra under påsken??

har upptäckt att jag har galet mycke vin här hemma... både rött och vitt. Kanske blir till att ta sig några glas imorgon lr fredag (om jag åker lördag).... någon som är sugen på att joina?

slö-tittar lite på efterlyst och blir lätt illamående av det faktum att en serie våldtäcktsman härjar nere i Helsingborg.. ruskigt läskigt!... minnen från haga-mannen tiden kommer tillbaka lite lätt.. hua! Mina tankar går till de flickor och kvinnor som fallit offer för ett sådant övergrepp!!!

Mitt i veckan musik

Har idag "ramlat" över Joshua Radin inge.. Riktigt skön "mitt i veckan musik"! Låtarna Only you och Amy´s song hör till favoriterna.... Måste ju även slå ett slag för Marit Bergman feat Moneybrothers låt Last Word... riktigt nice!

Har ruskigt ont i nacken idag.. ska bli galet skönt att komma till sjukgymnasten nu i eftermiddag! Det är verkligen välbehövligt! Är ruskigt frusen idag oxå.. sitter med halsduken på kontoret plus att jag svept in mig i en sjal.. vart är en tjock filt, tjockisockar och vetekudden när man behöver det??


Nostalgi!

Var lite lat och tog bilen till jobbet idag och shit vilken nostalgitripp alltså! Creeds: "with arms wide open" spelades och gamla minnen bara forsade fram! Det var bara att höja volymen och njuta! =) Det är rätt härligt vad vissa låtar kan föra med sig för starka minnen och känslor.... Bra när det är bra minnen och lite sämre ibland då musiken är förknippad med sorg och eländigheter. Denna låt är definitivt förknippad med goda minnen! Bra start på dagen!

Kom oxå att tänka på vad jag och Chia fick höra igår; "Ni är ett vackert ekipage!" =) Känslan av obehag har börja släppa något men ligger ändå kvar en aning.. vi får se vad dagen har att erbjuda!

Have a nice day!

Obehaglig känsla

Som vanligt slutade jag senare än tänkt men idag var det ju faktiskt tur eftersom Maria trots allt kunde haka på pomisen med mig och Lotta! Vet inte vad Chia fick för fel dock men hon sprang fram till en fotgängare under promenaden.. i ett ruskigt tempo så det var tur att tjejen inte verkade bry sig... men jag kan säga att Chia var ruskigt billig just då! Hade kunnat sålt henne på plats. Är det något som verkligen får mig att flippa så är det när hundar skiter i vad man säger utan istälet väjer attspringa fram till någon... Chia brukar ju annars, om hon nu får ett sådant ryck, stanna på säkert avstånd och kanske skälla några skall innan hon springer tillbaka till mig men idag måste det verkligen ha slagit slint i skallen på henne!


Vi tränade dock nu senare under kvällspromisen och då skötte hon sig galant och bjöd verkligen till i övningarna.. Börjar tro att hon är lite schizo lr något =)


Är galet trött men samtidigt inte sugen på att sova, ganska konstig känsla men jag har fått en känsla av att morgondagen kommer bringa med sig dåliga nyheter...Grubblar på vad det kan tänkas vara men självklart kommer jag inte på det... Jag uppmanar därför er alla att berätta något roligt och positivt för mig imorgon! Jag vill ha positivt skvaller,. nyheter och idéer!!!


Nej, nu ska jag försöka sova lite... sov så sött! lekker schlape!


xus xus


Vårsol!!

Så grymt härligt med sol.. vi var ut en sväng på lunchen vilket var ruskigt härligt! Det känns verkligen som att solen har börjat värma! Lite vårkänsla får man juh allt.. känner sig lite lättare, lite gladare och lite mer effektiv!


Fick på fikarasten se en liten schäfervalp som en kollega ska få hem nästa vecka.. så grymt söt!! Verkar ha riktigt bra stamtavla dessutom! Får genast längtan efter Chia när jag ser bilder på andra vovvsingar! Min lilla ögonsten... ska bli härligt med en långpromis med Lotta och Tex senare! Har en del frustration att promenera bort...........


Verkar som att sängen förmodligen inte kommer förrän efter påsk-helgen. Ska dock ringa igen på torsdag förmiddag för att försäkra mig om att så är fallet! Ruskigt less jag börjar bli på att den aldrig kommer. Min nacke börjar verkligen bli jobbig nu.. men men så kan det gå! Många brutna löften den senaste tiden så jag borde ju snart ha vant mig vid att inte kunna lite på vad folk lovar mig!


Dagens bästa: "Jag gillar den här tjejen!" Detta sagt till övriga om mig.... tur att chefen gillar en! =) men jaa  vad säger man?  vem gör inte det? Men det är ju alltid kul att höra! ;)


Nära en natt ute i kylan...

När jag kom hem från en sen kvällspromis med Chia fick jag nästan panik. Hur jag än försökte, våldade och lirkade så gick det inte att öppna porten! Efter tio minuter var jag uppgiven, trött och förbannad... Efter ytterligare några minuter dök en granne i huset bredvid upp och hjälpa mig lite. Tydligen gick det att gå i källaren från den andra porten så hon sprang in där och öppnade åt oss. Ruskigt härligt med lite trevligt folk som hjälper till istället för att bara traska vidare. TACK! Du räddade mig och Chia från en natt ute i kylan!


äventyr i leran...

Hämtade upp Chia från dagis och vi begav oss ut på en cykeltur i skogen. Tänkte först promenera en långis men Chia hade sån energi så det fick bli en cykeltur istället! Förstår dock inte att jag med mitt fruktansvärt dåliga lokalsinne alltid får för mig att "hitta nya spännande vägar"! Efter ett tag på den "vanliga vägen" tänkte jag att vägen till höger säkerligen leder ner till stora vägen och kanske någon mysig cykelväg tillbaka mot stan... Trots att vägen såg lite lerig ut ibörjan tänkte optimistiska jag "det blir nog bättre snart"  men ICKE! Det gick efter ett tag inte att cykla, och knappt heller att gå! Lite lerigt byttes ut mot en stor lerpöl till väg men dum som jag är var min tanke "vägen tar nog slut snart". Visst tog vägen slut, men då hamnade vid botnia-bane-bygget och det enda som gick att skåda var fler gyttje-vägar! Chia verkade dock tycka att allt var riktigt latjo, jag däremot svor och insåg att det smartaste nog var att vända om! Väl tillbaka på den "riktiga vägen" hade jag en ruskigt lerig jycke och en cykel som bestod mer av lera än något annat!

Trots denna fadäs såg vi ändå till att träna på vägen hem. Chia skötte sig galant! Tror hon fick göra av med all sin extra energi i leran så hon var ruskigt på och tog kontakt hela tiden! =)


Chia innan vi hittade lervägen!


Chia verkar iallafall inte ledsen över att det snöar! Jag däremot längtar efter sol, värme och torra vägar!


Ny bank

har bytt bank nu, till en riktig bank! =)

känner mig galet trött idag... inge vidare då jag har grymt mycket att göra! Galet så snabt tiden går ändå! det är ju snart sommar!

btw, för er som inte redan uppmärksammat det: sex and the city film nr 2 kommer om ett år! något att se fram emot! =)

nu blir det att göra ett rejält ryck, sedan hämta chia för en långpromis!

xxx

äntligen måndag?!

Tillbaka i verkligheten efter en mycket härlig helg! Morgonen startade inte så där jättebra idag..Först och främst: Det snöar! Vilket jädra öde! Jag vill ha sol, värme och vår! Sen när jag väl cyklat till jobbet upptäcker jag att företaget som skall göra min enkät har skickat en ny version av webbaserade enkäten men inte gjort alla ändringar jag bet dem om. Bakslag kan man lugnt säga! Trodde jag skulle bara kunna säga ok och att enkäten skulle gå ut idag! Rackarns också! Känner att jag har galet mycket att göra denna vecka så resan hem till Nyland för påsk blir nog senare än jag hoppats på (ledsen syster)..

Helgen...

Helgen startade lite tidigare än vanligt. Direkt när syster landade drog vi ut till villvattnet. Fredagen bestod av ridning, vagn och slädkörning med häst. Ruskigt kul! Var iof lie jobbigt att sätta sig på hästryggen igen.. (har inte ridit någonting sedan jag red skorpan för sista gången innan hon avlivades) jag blev lite sentimental men det var nog bra att sätta sig upp på hästryggen igen! Senare på fredagen fiskade vi upp Johanna och det blev lite tjejmys hemma hos mig med vin och god mat!

Lördagen började med städning och en lång cykeltur med Chia medans tjejerna gled på stan. Jag var över till grannarna och har nu kirrat så jag får låna in mig på deras internet tills jag får mitt eget! rätt skönt att vara tillbaka måste jag säga! Har känt mig lite avskärmad den senaste veckan, men nu är jag up and running igen! =)

Igår blev det inflyttningsfest här och sedan utgång på schlagerbaren! Vi lämnade knappt dansgolvet på hela kvällen! Galet längesen jag var ut och dansade känner jag! Det är ju ruskigt nice! =)

Idag har vi inte gjort många knop. Käkade frukost +paj och kladdkaka framför sex and the city filmen. Sen tog vi en sväng på strömpilen innan  Johannas plan skulle gå. På väg hem fiskade jag och syster upp lite kinamat och en film. galet konstig film måste jag säga men med Josh Hartnet som ögongodis så funkade den ändå fint =)

Nu är det Gossip-girl och mys med Chia som gäller. Ska ut på långpromis sen tänkte och kanske hinna se en tredje film!

xoxo

Dagens....

Dagens mest irriterande: Måste säga att det är drygt att inte ha Internet i lägenheten! Måste verkligen beställa idag! Dock är jag fortfarande fundersam på hur jag ska göra. ADSL lr mobilt bredband?? Funderingen ligger i tiden det tar att få eländet. Med mobilt kan jag ju hämta ut det idag, men om jag beställer ADSL tar det ju flera veckor! Galenskap!


Dagens näst mest irriterande: Min säng verkar fortfarande inte har kommit, vilket verkar betyda att sängen inte kommer vara på plats innan helgen =( Måste nog ringa dit och kolla om de bara är sena med att höra av sig!


Dagens musiktips: Är så skönt att sitta på jobbet och få lyssna lite på massa bra musik via spotify! Parenteserna är låtar av dessa artister som ni måste kolla in, om ni inte redan gjort det så klart! Just nu är det Ane Brun (true colors), James Morrison (broken strings) och Hinder (lips of an angel) som dominerar spellistan! Måste dock snart byta till lite mer party-musik för att ladda upp inför helgen! =) kanske lite Kings of Leon (use somebody), the Killers (somebody told me) och the Calling (keep your hands to yourself).. där har vi en bra start!!


Dagens huvudbry: Varför tenderar jag att alltid bry mig mer om andra personer och hur de mår istället för att fokusera på att själv må bra? Medmänsklighet eller bara för snäll och omtänksam för mitt eget bästa? Är det möjligt att vara så omtänksam att det går till absurdum?


Dagens beslut: Börja fokusera på mig själv, hur jag vill ha det och vad jag vill göra!

xoxo


Lydnadsträning med dagisgänget!

Igår hade vi lydnadsträning med dagisgänget. Galet roligt! Chia skötte sig galant vid alla moment men hade som vanligt damp och visade säkra tecken på ADHD mellan momenten. Hon blir så lätt uttråkad och börjar gräva i marken, hoppa på matte, jaga sin svans eller bara gnälla. Galet irriterande men sen är hon grymt duktig när vi tränar de olika momenten! Det blir mycket passivitetsträning för oss denna vår! Vill dock att det ska bli lite varmare så att iallafall matte tycker att det är härligt att bara sitta och titta på folk! =)

Fick besök av Linnea och Cath igår oxå! mycket trevligt. Te och hallon,blåbär & vitchokladpaj blev det! mums! 

Idag gäller det att jobba hårt! Har fått en hel del källor och tips på kurser att söka så dagen är uppbokad. Har även möte med sektionen från 12-17 så själva skrivtimmarna blir få denna dag! 

Jag som hade tänkt hinna kika lite på Headhunt... får se om jag hinner springa runt lite... 

Ikväll kommer sistra mi! Shit vad jag längtar! Ska bli så mysigt att få hit henne! puss på dig!

Have a nice day!  


Galet härligt!

Helt galet skönt det var att få behandling hos sjukgymnasten denna morgon! Känns verkligen att jag burit en massa tungt och hållit på hela helgen för nacken är helt fucked up. Nålarna gjorde galet ont idag, men det är ju iof ett tecken på att behandlingen verkligen fungerar och nu efteråt så känns det lite bättre.


Mäklaren ringde idag och det är en spekulant som skall kika på lägenheten på fredag! Känns spännande! Jag hoppas verkligen att han/hon/de slår till!

Fick idag Aktum i postlådan på jobbet... helt galet dålig bild på mig alltså! Själva reportaget var ju bra men bilden alltså! Jag ser typ helt sliten ut, man skulle kunna tro att bilden är tagen 01.30 en blöt lördagsnatt! Shit alltså, hur tänkte fotografen?


Var och köpte bilbur och sov-bur till Chia igår. Fick som tur var hjälp av Lotta att få lös en rull-grejsemojs i bagaget så att buren fick plats. Vi fipplade och trixade men fick inte lös den först men efter några samtal lyckades vi fälla ner sätena men den jäkeln satt fortfarande som berget. Ytterligare ett samtal och vips så funkade det! Sparka lös den var tipset och vips så åkte den av! Allt går med lite vilja och våld! Det har i alla fall blivit galet härligt att köra bil nu när buren är på plats! Från att ha en crazy dog i bagaget, som springer runt, gnäller och skäller så är det nu alldeles tyst och stilla. Hon ligger typ och snarkar! Så ruskigt nöjd jag är, det var värt varje krona! =)