Thats how it is

Mycket som bubblar just nu men även mycket som inte får komma ut... iallafall inte ännu! Planer är det då ingen brist på men det börjar sannerligen bli dags att planerna kommer in i nästa fas och blir något av! Dags att kavla upp armarna ytterligare lite till och get busy! Bara köra ner huvudet och mata så att jag successivt kan bocka av saker från listan... USA närmar sig med stormsteg! 
 
Hade finaste syster på besök i helgen men tyvärr låg jag sjuk. Fick skjutsa, hjälpa och titta på när hon åkte skidor med hundarna men själv satt jag i bilen och drack te. :/ Hostan håller fortfarande i sig men jag hoppas den släpper taget snarast så jag kan tävla i helgen :) 
 
Förvånas lite av mig själv senaste tiden (kan ha varit feberyra i och för sig)... Har varit med om rätt mycket men lyckas ändå borsta av mig och fortsätta. Har ofta fått höra att jag helt plötsligt, när någon försöker komma lite närmare, sätter upp en liten mur. Kan nog kanske ligga en liten sanning i det men vem kan klandra mig?! Jag vet vad jag vill och ingen eller inget skall få stå i min väg eller distrahera mig från att nå mina mål! Det är min tur nu! 
_________________________________________________________
Nobody sees, nobody knows. We are a secret can´t be exposed. 

29 dagar kvar

Nu är det bara 29dagar kvar till starten av Vindelälvsdraget! Hade möte igår med finaste laget så nu är alla sträckor fördelade och längtan blir allt större! Vinterns höjdpunkt är snart här!! :)


Helg i skidspåret

Trött men otroligt nöjd efter en helg i skidspåret med Chia och Niila! Var med på tävlingen "Skärgårdsdraget" i Holmsund både lördag och söndag så nu är kroppen mör och foten gör tyvärr lite ont. I lördags lyckades vi åka snabbare än vi någonsin gjort på det spåret så är supernöjd med gänget!! I söndags tilltog vinden och det snöade lätt vilket gjorde att det drevat rejält i spåret så vissa ställen kändes som att åka i djupsnö... Tungt med andra ord men vi jobbade på så gott vi kunde. Gick inte lika fort som i lördags men fick ändå en bra tid (för att vara mig det vill säga) och vi hade faktiskt några ekipage bakom oss i resultatlistan båda dagarna. Chia och Niila är superfina tillsammans och det är ju så roligt att köra två! Jag som inte är så duktig på skidor behöver ju all hjälp jag kan få!  :) 
 
Måste även nämna hur otroligt trevliga folk är inom draghundssporten!!! Oavsett nivå så är folk trevliga, peppande och glada för andras resultat. Dessutom ges det gladeligen ut tips och trix. Det gör verkligen att en nybörjare som jag blir än mer peppad och känner att denna sport är något jag vill hålla på med!! Blir allt mer biten och längtar, trots min möra kropp, tills nästa pass! :)
_____________________________________________
She´s just a girl and she´s on fire
 
 
 

1 vecka har gått

Nu har det gått exakt en vecka sedan behandlingen och jag mår helt fantastiskt fortfarande! Får träningsvärk på kvällarna men det kan ju bero på att musklerna nu får jobba i ett annat läge. Om någon annan som inte är van skulle känna som jag gör i nacken nu skulle de kanske klaga på smärta och stelhet etc. men för mig så känns det bara helt underbart! Känner mig fri och lätt, som om jag skulle kunna sväva! :) Tror inte att så många i min omgivning riktigt förstått hur pass ont jag faktiskt haft eftersom jag försökt dölja det för att slippa medlidande och pjåskande men nu kan jag vara helt ärlig. Att ha gått med olidlig värk i sju års tid och ständigt haft ont, trots starka smärtstillande till att nu inte känna den olidliga smärtan är sannerligen en lättnad! Gråter fortfarande varje morgon av lättnad och tacksamhet för att den värsta smärtan fortsätter lysa med sin frånvaro. Jag törs inte riktigt tro på att det skall hålla i sig men jag njuter av varje dag jag får känna så här!!! Helt underbart att ha krafter kvar efter en arbetsdag! Att få sova sammanhängande en hel natt och inte vakna på grund av smärtan hjälper ju även det till för att ladda batterierna! Att kunna ta i även med armarna när jag kör skidor! Att kunna sitta på en disputation och inte vilja skjuta mig själv efter 45min utan faktiskt höra vad de säger och må bra hela tiden (två timmar). Eller bara en sådan sak som att stå stilla en liten stund, eller skaka på huvudet i takt till musiken, eller busa med Chia i snön, utan att känna hur allt svartnar... helt underbart!
 
En vecka har gått och jag mår just nu helt fantastiskt! 
________________________________________
"This is the first day for the rest of your life"
 

Disputationsfest, träning och häng i Holmsund

Har haft en helt fantastisk vecka och helg. Kan inte beskriva hur bra jag mår nu när den där olidliga smärtan i nacken är borta. Gråter varje morgon och så fort jag tänker på det hela för att jag faktiskt inte har så där extremt ont längre! En ruskigt härlig paus för kroppen! Är så oerhört tacksam för tipset om denna behandling från underbara Camilla i höstas! <3 Sen att min underbara familj med syster i spetsen ser till att det bokas och faktiskt händer (eftersom jag är så dålig på att prioritera mig själv)! Inga ord kan beskriva hur mycket detta betyder för mig och hur mycket det har förändrat saker och ting!  
 
I fredags disputerade fina Therese. Jag var toastmadame för kvällen och vi hade verkligen en fantastisk kväll. Alltid roligt att fira kollegor som disputerar men i detta fallet känns det bitterljuvt eftersom hon nu lämnar oss för ett annat jobb. Kommer sakna henne otroligt mycket men vet att vi kommer hålla kontakten. Stort grattis gumman! 
Therese försvarar sin avhandling "Tourists´ vacation choice structure: influence of values and implications for green tourism"!
 
Fick denna supergulliga present av Therese efter att hon sovit här natten innan disputationen. Sötaste!
 

Härligaste tjejgänget samlade på bild! :)

Jag och kvällens huvudperson Therese
 
Gårdagen startade med skidåkning i Holmsund och sedan tog jag och Susanne alla fem hundarna och hennes familj ner till isen för att grilla korv. Jättemysig dag som fortsatte med middag och vin hemma hos dem och vi sov över. Fantastiskt mysigt! Idag har vi också kört hundarna i Holmsund. Ett plus med att nacken känns så pass mycket bättre är ju att jag nu även kan trycka till med armarna när jag kör.. känns som att det kan göra rätt stor skillnad på min skidåkning :) 
Flickorna åker skidor, Susanne fixar elden, hundarna busar och jag tittar på och myser... härlig arbetsfördelning :)
 
Nu är jag laddad för en ny vecka med allt som den har att erbjuda! 
___________________________________________
I have the time of my life!