Längtar!

Har haft en riktigt härlig dag! Började dagen på IKSU med PT Ekman för ett härligt axel-pass! Börjar faktiskt bli lite starkare så det är bäst ni passar er! ;)

Ser fram emot morgondagen! IKSU, jobb, sjukgymnasten och därefter bär det iväg till fjällen med underbara Lotta! Skidor, skoter, god mat, god dryck och trevligt sällskap!! Vad mer kan en tös begära?! Har beställt sol oxå så det kommer bli alldeles lysande! ;)


Hoppas på så här mysigt väder!
___________________________________________________
When you were here before, Couldn't look you in the eyes
You're just like an angel, Your skin makes me cry
.........


Runaway

Kan inte sluta fundera, vrida och vända på saker och ting. Känner mig på bus humör och vill bara hitta på en massa tokigheter! Många säger att livet inte fungerar så utan att plikt och rutin kommer före, att tokigheterna får vänta. Självklart håller jag med om att plikt och ansvar ej går att frånse, men går det verkligen att planera tokigheter och galna påhitt?! Jag tror att vi alla behöver få vara lite galna ibland. Eller som min syster skulle ha sagt; ”you have to be a little bit wild and crazy you know”! Gillar detta uttryck så oerhört mycket, för det är så sant! Jag vägrar falla till föga för de alltför fasta ramar och fack som människor så gärna vill placera in mig i! Jag vet att det ofta känns tryggt och skönt att få placera in människor i fack men då måste hänsyn tas till huruvida det är dag/jobb-människan eller kvälls/fritids-människan du väljer att placera. För mig är det i alla fall en stor skillnad även fast grunden är densamma för båda. Jag försöker att lova mig själv att sluta fundera, vrida och vända på allt! Allt behöver faktiskt inte analyseras in i minsta lilla detalj som på jobbet. Jag vet att jag är analytisk av mig, vilket ibland är en nackdel. Kanske är det därför ”bus-elin” kommer fram titt som tätt för att hitta på tokigheter och falla för spontana infall! :) Jag tycker och vill att livet helt enkelt måste vara lite tokigt ibland, annars blir det bara en massa ihopklumpade torsdagar!
______________________________________
She´s a little runaway!


Sköna söndag!

Hade en ruskigt härlig kväll igår med Marie! God middag, vin och lite drinkar + en massa surr! Skönt att komma ikapp efter dessa månader! Skulle ut på Rex men kön kändes inte så kul i regnet så Allstar blev målet! Riktigt bra musik och mycket trevligt sällskap! :)

Söndag och jag har avklarat ett biceps/triceps pass på IKSU med PT Ekman. Måste säga att jag bara älskar Celsius! Det gör en oerhöt pigg och alert! Måste inhandla lite fler inför veckans träningar och innan vi drar till fjällen! :)  

Är oerhört glad över alla fina människor som jag har i min närhet! Ni betyder oerhört mycket för mig! Tack för att ni finns, bryr er och är så underbara! :)

____________________________________
- Don´t be a dog!  ;)


Get Rhythm!

Ruskigt härlig och rolig kväll igår! Middagen på Allstar var helt fantastiskt gott! Åkte vidare till Lotta för lite drinkar och skumpa innan det var dags att bege sig ut på Allstar igen! En riktigt rolig utekväll med massa "kändisar". Me like!

Förstår ibland inte hur människor tänker. Dags för samhället och alla i det att "step up" och ta sitt ansvar! Jag tror att allla blir sämre och sämre på att verkligen inse sitt eget ansvar i saker och ting samt att inse hur det du gör påverkar saker och ting. Det går inte att slänga ur sig vad som helst och sedan ändå förvänta sig att allt skall bli som vanligt, att allt skall glömmas och förlåtas utan vidare. Det verkar alltför lätt att lägga över skuld för saker och ting på andra istället för att ta ansvar för sitt eget agerande. Tror att det som saknas framför allt är förmågan att tänka först och tala samt agera sen. Det finns så många exempel både i media och i min direkta närhet som tyder på detta. Vuxna människor borde kunna förstå bättre!

Idag väntar benpass på IKSU, långpromis och träning med vovven, middag och mys med Marie och en galen afton! Galet taggad! :)
_____________________________________________
Get Rhythm!


Friday!

Konferenspapperet är nu klart! Så grymt skönt! Dock upptäckte jag att deadline blivit förlängt till 5april istället för idag. Kanske måste låta det ligga och vila några dagar för att sen läsa igenom och förbättra ytterligare?! Skönt iallafall att det är färdigt. Ska fira med att fika med Emma inom kort!

Så oerhört skönt att det snart är helg igen! Veckan har gått galet fort men jag har en hel del sömn att försöka ta igen! Bara den där nedrans drömmen kunde hålla sig borta så jag får sova i lugn och ro! Längtar till påsken och fjällen! Mys!

Well, Ikväll blir det middag med tjejerna på Allstar följt av raj-raj ! Ska bli galet mysigt!______________________________________________
Friday I´m in love!

Hjälplös liten tös! ;)

Tänk så underbart det är att vara tjej ändå! Spela lite hjälplös och vips kommer hjälpen som behövs!  Svängde förbi cykelbutiken på väg hem från träningen imorse för att höra om de kunde hjälpa mig att fixa cykeln, eftersom jag brytit av nyckeln i låset. Fick höra av gubben som va där då att de kunde försöka lirka ut den och om det inte fungerade så kunde de såga upp låset för 180kr. Åkte hem, fixade mig för jobbet och högg med cykeln på vägen. På väg in, släpandes på cykeln skyndade genast två av de som jobbar där fram för att hjälpa till, trots att en gubbe som oxå behövde hjälp redan var framme vid kassan! De lirkade med mitt lås (lr snarare en lirkade och en höll i cykeln och surrade) men kom fram till att detta inte skulle gå. Sagt och gjort, cykellåset sågades upp och cykeln är åter i bruk. Det bästa var ändå att jag slapp betala för det + att jag fick hjälp ut med cykeln! haha! Tänk så oerhört bra det är ibland att spela hjälplös liten tjej! Fungerar varje gång! Blir nästan lite arg på mig själv att jag inte utnyttjar det oftare! ;)

Har spenderat dagen med att skriva konferenspapper! Efter en mysig fika med Emma och en promis är jag nu redo att hugga tag i skrivandet igen!! Bara en dag kvar nu sen är det bara att skicka in! :)
_________________________________________
Lovely!


It aint me babe!

Tog en härlig kvällspromis med Malin och hundarna. Den tjejen gör mig verkligen alltid på så oerhört glatt humör! Massa tokigheter, galna idéer och många skratt! Vad mer behövs?? Thank you darling!  

Lyckades somnade sittandes i soffan med datorn i knät igår! aj aj vad ont jag har i nacken idag! Skönt att jag får massage idag iallafall! ;)

Drömmen väckte mig med ett ryck mitt i natten. Hasade mig till sängen och gjorde ett försök till att somna om, dock utan lycka! Är galet trött nu för tiden vill jag lova! Måste försöka få ordentlig sömn inom kort! Kanske måste åka iväg igen?! Ser verkligen fram emot påsken!!! Så underbart det skall bli!
____________________________________
But it aint me babe
No no no, it aint me babe
It aint me you're looking for… babe

Skruttmorgon!

Dagen började då verkligen inte bra! Mardrömmen vägrar släppa sitt grepp igen! Det som var så skönt att slippa den ett tag men nu verkar den vara tillbaka för att stanna! Suck! Kom dessutom ut i köket och upptäckte att disken inte var gjord. Så typiskt! Har börjat vänja mig vid att disken alltid är diskad på morgonen... Väl på väg till dagis och jobbet lyckades jag bryta av nyckeln i cykellåset...gaah! Måste på något vis få upp eländet så jag kan cykla i det härliga vårvädret! Känns så drygt att ta bilen till och från dagis och jobb. Kanske måste ta mig till ok ikväll och se lite lagomt hjälplös ut?! Brukar juh fungera! ;)

Nej, dags att skaka av sig den tråkiga morgonen och hugga tag i artikelskrivandet!!
______________________________________________
I don´t like it but I guess things happen that way

Arvidsjaur

Har haft en helt underbar helg i Arvidsjaur! Hot Piston Racing tog över hela tillställningen både på själva tävlingen och under middagens prisutdelning! De fanns med på prispallen i alla klasser de ställde upp i! Bra jobbat grabbar och tösen! :) Dagarna kan summeras med skoter, mys, härliga människor, fest och många skratt!


Rätt mycket publik!


Markus tar sig vidare till final!


Malin njuter av första cidern efter nästan 8 timmar ute i kylan


Lite frusen men galet nöjd!



André och Malin under middagen


Kurt och Markus (några av Hot Piston Racing)


Alex och Jocke (Fler Hot Piston Racing förare)


Leif och Andre myser! (ännu fler Hot Piston förare.. dock fastnade inte de 5 övriga på bild... rackarns)

___________________________________________________
Det gäller att njuta av livet och göra det bästa av var dag! :)

Sömnlös natt...

Rackarns oxå! Den hemska drömmen var tillbaka i natt och stökade till min sömn. Jag som trodde jag skulle slippa den nu, har ju ändå gått rätt lång tid sen sist jag drömde den. Galet irriterande!

Efter en ruskigt intensiv period har jag idag varit lite halv-ledig. Jobbade på imorse samtidigt som jag fixade tvätt och bakade limpa. Mums! Sen blev det en mycket trevlig lunch med Emma och Kicke. Ska nu göra mig iordning för en fika med Lina. Galet längesen jag träffade henne så det ska bli riktigt kul!

Står i valet och kvalet.. förstår inte att jag ibland har så galet svårt att bestämma mig! Vrider, vänder och analyserar de olika alternativen för att försöka förutse output... men det är helt omöjligt. suck! Ibland önskar jag verkligen att jag var en sån som inte tänkte alls utan bara gick på impuls!
_______________________________
This is my life, my friend!

Börjar bli dags...

Efter ännu en lång jobbdag + promis med lill-sötrumpan myser vi nu ett litet tag innan det är dags att hälsa på Emma. Chia har kurat ihop sig i mitt knä vilket kan se lite roligt ut då hon egentligen inte riktigt får plats där haha. Sötrumpan!

Kan inte förstå att det redan är mitten på mars! Måste lämna in bilen pronto och boka in besiktning. Hua! Imorgon får bli dagen för att ta tag i alla saker jag har skjutit åt sidan pga för mycket jobb, stress och sådant! Säger mig detta alltför många gånger (speciellt dagen efter att jag hängt lite med min kloka och underbara vän Malin) men nu är det fasen dags att skärpa sig lite. Jag ska försöka jobba och stressa lite mindre. Lättare sagt än gjort men denna helg blir iallafall en bra start! MYS!!
__________________________________
Erase and rewind!


Bilderna som utlovat....

Här finns bilderna från gårdagens "fynd"... Varnar precis som Lotta för äckliga bilder!

__________________________________
Snart helg! :)

Underbart!

Helt slut i kropp och knopp efter dessa dagar. Idag fick jag iväg delstudie 2 så snart får jag in än mer data att jobba med! Har kört en hel del tester på förstudien dessa dagar så jag är definitivt redo för allt data! :) Har kommit igång rätt bra med även artikel nr2 nu. Har gjort första körningarna men måste nu lägga extra mycket krut på skrivandet av både den och den första artikeln. Whiii! Det går bra nu! :)

Glömde berätta om mitt och Lottas "fynd" igår... hualien vad äckligt! Hittade ett djurkadaver i i20 skogen. Huvudet var intakt så även ett ben, i övrigt fanns bara lite ben och tussar med päls. Såg ut som ett rådjurs-huvud men ren-päls.. hmzz.. Frågan är ju: Vad är det för djur som fällt och käkat upp den? Lottade fotade vårt "find" så jag hoppas hon lägger upp bilder på hennes blogg.. ska länka då iaf!
@Lotta, JA, detta är en liten pik ;)

Efter afro-pass på IKSU, där jag trevligt nog av en slump stötte ihop med Linn, och myspromis med Malin och Leo har jag nu hamnat helt utslagen i soffan. Skönt! Saker och ting börjar falla på plats så nu ser jag sannerligen fram emot vad jag tror blir en helt fantastisk helg!! Whiii! Precis vad jag behöver! :)
_______________________________________________________________________
We never touch people so lightly that we do not leave a trace - Peggy Tabor Millin

Sponsrad

Galet intensiv och produktiv dag. Har ont i skallebangen nu vill jag lova! Det händer balet mycket med jobbet just nu så det känns kul och inspirerande samtidigt som jag är helt slut. Glömde mobilen hemma idag (INTE BRA!), åkte direkt för att hämta Chia för promenix och sedan till IKSU för ett pass med Lotta. Upptäckte på väg därifrån att sötaste Emma hört av sig med lite probs. Mötte självfallet upp en trött tös och hjälpte henne att flytta in på hotellet. Myste med lite fika också innan det var dags att bege sig.

Hann svänga förbi lagledaren för draghundslaget också och fick med mig en hel påse med massa snygga och bra grejer! I påsen fanns ett riktigt snyggt täcke till Chia, en Craft-jacka som matchar Chias täcke (sponsorerna syns riktigt snyggt på båda chias täcke och min jacka), en vindväst, t-shirt, koppel, vattenflaska och nyckelband. Fick även tidigare två 20kg säckar med ProPlan Performance foder. Kommer vara galet snygga tillsammans nu när vi matchar så fint! Sjukt proffsigt ser det ju ut oxå! :) Fasen vad underbart det är att vara sponsrad! :)


Chia fick ett galet snyggt och bra täcke.



Mattes saker! :)
________________________________________________
Let me be myself so I can shine!

Memories

Så var jag utan hus och extra hund. Fick en gigantisk toblerone (mums) och en parfym som luktar ruskigt gott (mums igen). :)

Pratade igår och i fredags med två av mina boys i Holland. Galet taggad på att åka dit i sommar på en liten visit. Var ju ändå snart 6 år (!) sedan jag träffade dem irl sist. Tiden verkligen flyger fram. Känns som att det var igår jag sist såg dem. Konstigt ändå hur minnen kan vara så tydliga och hur det med vissa människor kan vara precis som då trots att det gått så lång tid. Många goda och fina minnen har vaknat till liv igen. Saknar dem och holland oerhört mycket!
_____________________________________
Time is flying by!

Härliga helgen

Ännu en mycket härlig helg lider mot sitt slut! I fredags blev det en sväng till Emma följt av långpromis med hundarna och mys framför brasan!

Lördag betydde benpass på IKSU och utflykt i det underbara vårvädret med Lotta, Maria, Malin + 7 hundar. På kvällen blev det middag med kollegan Malin. Plankstek och cheescake svängde jag ihop och till det lite bubbel! :)


Varmchoklad! :)


Maria, Malin och Lotta + nåra av hundarna.


Malin

Denna dag har spenderats ute i solen med hundarna och på sjukan med Emma. Fika och sen en liten titt på lilla miraklet. En liten pojke på 617g. Helt faccinerande hur starka de små liven är ändå! Helt underbart söt! Hann även träffa Camilla och Linda en sväng också innan det var dags att möta upp Lotta på IKSU. Grymt härligt att träffa dessa underbara människor igen, trots att det bara blev en kortis. Det var väldigt längesen nu men ändå känns det precis som då. Lovely! Ser fram emot nästa tillfälle!


Töserna mina på långpromis i solen

Nu väntar jag på att familjen Pärson skall komma hem så jag får överlämna hund och hem.
________________________________
Time of my life

Politiskt korrekt reklam?!

Hahaha... helt underbar reklam!!


_______________________________________________________________
Tänk fel om du vill, men tänk själv!

Mycket intressant dag...

Har haft en ruskigt härlig och intressant dag. Började med en olydig hund som gav lite extra energi på IKSU! Följde upp detta med lite jobb och ett mycket intressant lunchmöte. Kan bli riktigt kul det där! Möte med prefekten och lite surr med L innan det va dags för sjukgymnasten. Galet skönt idag men min skalle verkade inte riktigt acceptera nålarna idag. Pjong sa det bara flera gånger så sköts de små nålarna ut som raketer på golvet! Har inte riktigt plats för nålar i mitt huvud just nu... det är occuperat av för mycket annat! ;)

På väg till Emma höll jag fasen på att köra ner i diket på grund av att koncentrationen blev lite sviktande då ögonen fann något betydligt trevligare att fästa blicken på än vägen. Klarade mig, som tur var, iallafall ifrån att köra ner i diket! :)

_________________________________
Sweet as candy!


Don´t worry, be happy!

Att vara glad och se positivt på saker och ting verkar inte alltid vara helt okej i dagens samhälle. Genast ter du dig oseriös i andras ögon och det verkar som att det går alldeles för enkelt för dig, så det är klart att något måste vara fel! Jag förstår verkligen inte denna mentalitet! Oavsett hur tungt saker och ting ter sig, så vägrar jag låta mig nedslås, jag vägrar ge bort mitt skratt och min förhoppning om att det kommer bli bättre med tiden! JAg skämtar hellre om eländet än att låta mig brytas ned.

Andra kanske sluter sig i sig själv och stänger in sig, vilket är helt okej även det. Men snälla låt MIG le, låt MIG skratta och vara positiv trots allt elände! Det är mitt sätt att bearbeta, fokusera och orka bolla allting samtiigt! Utan glädje, vad har vi egentligen då?? Vi är alla ansvariga för vårt eget liv, och vi väljer själva hur vi vill spendera det. Jag väljer att spendera det i en positiv anda och med ett leende på mina läppar!

________________________________________________
Det är så många som vill ta en ner på jorden!

Känslorna utanpå

Kommer på mig själv att gång på gång. Varför ska jag alltid surra så förbaskat?! Varför har jag alltid alla mina känslor utanpå?! När det gäller mig själv är jag galet dålig på att hålla någonting hemligt. Förstår inte hur det kan komma sig då jag är förbaskat bra på att hålla andras hemligheter. Berätta något för mig och det stannar hos mig till döden. Varför kan jag inte göra det för mig själv?

I och för sig tror jag att jag mår bättre än människor som stänger allting inne och aldrig visar vad de egentligen känner, tycker och tänker. Jag tror att en människa aldrig kan bli riktigt lycklig förrän personen har kontakt med sig själv och sina känslor. Att stå stadigt på jorden, stå för sina ord och att stå för sina handlingar det tror jag är väldigt viktigt för att kunna vara genuint lycklig. Dock kanske det inte alltid är nödvändigt att berätta precis allt jag tycker och tänker! Tror att jag är väldigt lätt att missuppfatta på grund av att jag säger a men kanske inte alltid b eftersom jag kommer på att jag inte egentligen behöver berätta hela storyn... Sen tror jag att jag missuppfattas ganska många gånger också på grund av att jag är väldigt glad, intresserad av människor och omtänksam av naturen.

_____________________________
Allt är inte alltid som det verkar!

Bra skrivardag!

Har haft en mycket härlig och bra skrivardag! Känns som att första artikeln verkligen börjar ta form och att jag kommit igång med andra också! Mycket bra!

IKSU med Lotta och långpromenader har jag hunnit med idag också! Var även förbi Emma för sen lunch, skitsnack och en massa skratt! Den tösen är ju för underbar! :)

Blir just nu helt snurrig av mig själv och mina tankar. Varför har jag ett sådant behov av att veta allt?! Ibland kanske det är bättre att vara lyckligt ovetandes istället för olyckligt vetandes?! Samtidigt vet jag inte hur jag skall värdera saker och ting om jag inte har så mycket kunskap som jag kan få. Ställer mig frågan, "skulle kunskapen om det ena eller det andra göra någon skillnad? Är det något av alternativ som du föredrar?" och jag kan fasen inte svara. Så varför känner jag att jag måste få veta?! Försöker slå bort tankarna men de håller sig ändå kvar.. ibland blir jag helt enkelt galen på mig själv!

____________________________________
Talkin´smooth!

Skravelsjö

Jobbar från huset i Skravelsjö idag. Riktigt härligt och produktivt! Är just nu inne i ett skrivar-flow som jag försöker kram ur allt jag kan ifrån! Känns riktigt skönt med lite medvind just nu! Det behövs!

Fick min ångest stillad igår! Helt klart värt pengarna! Nu kan jag äntligen andas ut ordentligt i vetskapen om att röntgen inte visade några konstigheter med lilla tösen! Nu kan vi äntligen lägga hela historien till handlingarna! Känns som att en sten ramlat av min axlar! Skönt!

_______________________________
hey hey, good lookin´!
what yo got cookin´? 

Whiiii!

Fortfarande ingen mardröm! Känner mig fri! Så oerhört skönt!

Idag är det jobb hemifrån som gäller! Skriver på som en galning och har redan gjort mer än vad jag trodde jag skulle hinna innan lunch! Gött! Bara att fortsätta i samma stil. Är inne i ett good flow just nu så det är bara rida på vågen så länge det håller i sig!

Varför vill jag alltid ha och göra det jag inte får?!?! Allt jag verkligen vill göra är antingen olagligt, onskefullt eller omoraliskt! Dessa tre O´n gör sig alltid påminda!  
 
_________________________________
You can´t loose what you never had!

Helt underbar helg!

Ännu en helt underbar och händelserik helg till ända. I fredags blev det besök hos Emma och därefter lagträff med draghundslaget. Lördag bestod av IKSU, utflykt och middag med Lotta. Mys! En helt perfekt dag att göra en utflykt på! Längtar redan till nästa gång!


På väg till fäboden! Idyll!


Lotta leker "grillmästare" och Malin övervakar


Min vackra, underbara lilla tös!

Denna dag har bestått av två pass på IKSU, häng på sjukan hos Emma, en snabb kopp te i Skravelsjö hos familjen Pärson och slutligen en galet god middag följt av film och dessert hos Lottis! Very nice! Har en galet trött hund som snarkar gott från sovrummet. Kanske börjar bli dags att göra henne sällskap!

_________________________________
Each day is a gift and not a given right

Friday!

Välkomnar helgen med öppen famn! Trots oerhört smärta i nacken har sista arbetsdagen innan helgen varit fantastiskt produktiv! Färdig med min del av rättandet, skönt! Har även hunnit med att skriva om hela inledningen till min första artikel! Gött! Tror att det blir galet mycket bättre nu, men det återstår ju att se vad handledarna säger! Har även filat på papperet till konferensen och börjat på verksamhetsberättelsen för doktorandutbildningen! Duktig kicka! :)

Funderar på att börja packa ihop och bege mig till Emma innan det är dags att hämta hunden och åka på lagträff! Ska bli helt underbart med helg! 

Have a lovely weekend!
_____________________________________
Friday I´m in love!


Pain

aj, aj, aj! Idag är ingen bra dag för Elin! Får tacka Chia för att jag överhuvudtaget tog mig upp ur sängen! Det är så gulligt att hon hjälper till när matte har ont! Min lilla service-hund! Nacken vill inte riktigt vara med idag, men det är bara att kämpa! Helgen och vilan är ju nära nu! Ska bli galet skönt med helg. Får hoppas att dagens underbara väder håller i sig. Håller tummarna för sol och fint väder imorgon så det blir utflykt!! MYS!

______________________________________
What does not kill you makes you stronger!

Hur blir goda människor onda??

Vad är det egentligen som gör att goda människor kan agera och reagera ondskefullt? Är vi alla kapabla till vad som helst eller beror det på individen? 1971 utförde socialpsykologen Philip Zimbardo det omtalade "The Stanford Prison Experiment"  i en källare vid Stanford university. Unga studenter skulle  i två veckor spela rollen av fångar och fångvaktare i ett låtsasfängelse. Men fångvaktarna blev sadister och flera av fångarna bröt ihop efter bara några dagar. Ingen av försökspersonerna såg det längre som ett experiment utan som ett riktigt fängelse, och inte ens försöksledaren själv, som också spelade fängelsechef, kunde riktigt hålla isär vad som var på riktigt och bara på låtsas. Experimentet spårade ur och fick därmed avbrytas redan sjätte dagen. Hur kunde detta experiment spåra så fruktansvärt? Hur blir goda människor onda?

Det är oerhört svårt att se att jag själv skulle agera i linje med fångvaktarna och fångarna, samtidigt tror jag säkerligen att studenterna i experimentet skulle ha tänkt samma sak som jag om de läst om experimentet. Jag tror att människor är kapabla till oerhört mycket mer än vad vi tror, på gott och på ont. Därför tycker jag experiment som denna är hemska, men oerhört viktiga att tänka på för att bli medveten om hur människor fungerar och att situationer kan bringa fram det värsta i människor. I och med medvetenhet om sådana här effekter kanske allt fler människor kan reflektera över sitt handlande och inse att de agerat långt bortom linjen för vad som är moraliskt och medmänskligt!
______________________________
I walk the line

Onsdag

Spenderade lite tid på förlossningen idag hos underbara E! Riktigt kul att träffa henne då det var galet längesen vi sågs men hade ju helst sett att det hände under andra omständigheter!

Provade på Afro på IKSU idag tillsammans med Tove. Skönt att bara släppa lös efter en dag som denna! Riktigt kul måste jag säga fast magen och rumpan kändes en hel del sen igår! Blir definitivt fler Afro-pass! Imorgon kör vi gymmet igen! Konsigt känsla ändå men ser fram emot varenda pass. Hinner inte ens lämna gymmet innan jag funderar på morgondagens pass! Helt underbart! :)
______________________________________
One way or another

Sweet dreams!

Ingen mardröm i natt! Så oerhört skönt!

________________________________
You can´t control me!

Lite mindre ångest...

Tiden är bokad, nu får vi se vad som händer. Känns iallafall skönt att få ett utlåtande och möjligtvis hjälp med beslutet. Kosta vad det kosta vill, jag tar det säkra före det osäkra! Ångesten har släppt en aning i och med tidsbokningen men lär förmodligen dyka upp igen när det närmar sig beslut. Hua! Varför kan saker och ting inte bara vara enkla?!

__________________________
Time will tell!

Ångest

Vrider och vänder på händelsen och försöker hitta rätt utväg. Kan min största farhåga vara sann, eller är det bara hjärnspöken? Är det för sent att göra någonting åt saken eller finns det fortfarande tid? gaahh.. blir galen! Frågan är ju om jag inte ska ta det säkra före det osäkra, kosta vad det kostar vill.. om det nu finns tid till att göra det dvs. Fasen oxå. Ibland önskar jag att någon kunde fatta mina knepiga beslut!
________________________________
Decision time!

Mars

Även denna natt stördes min sömn av den ständigt återkommande mardrömmen. Suck!

Det är helt ofattbart vad tiden går snabbt! Det är redan Mars!! Dags att lägga i ännu en växel och få klart en hel del saker! Känner att jag har ett bra flyt just nu så det är bara att "tugga vidare" och få detta klart! :)

_______________________________________
Dum spiro, spero