Chailatte och idol...

Efter en promis med Malin och hundarna sitter jag nu och myser i soffan med en Chailatte och ser på Idol! Chia snarkar som vanligt! Mys! =)

Kan inte sluta fundera, vrida och vända på saker och ting. Jag måste verkligen lära mig att inte analysera allt! Det räcker väl gott och väl med allt analyserande jag pysslar med på jobbet?! Lr? Har fortfarande galet mycket att göra så imorgon blir det till att styra upp ett detaljschema, iaf fram till jul. Vet inte riktigt hur jag skall hinna allt, men med planering kanske det fungerar?! Blir nog att jobba lite fler kvällar och helger den närmaste tiden...

... Sen har jag ju lite andra roliga projekt på gång oxå... men det ger ju mer energi och glädje än vad det tar iaf! Kanske det bara smittar av sig på allt det andra så jag blir mer effektiv?! ;)

_____________________________
Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre

Snuvig igen...

Efter gårdagens långa träningspass har jag åter igen blivit lite snuvig. SUCK! Vill bara bli helt frisk nu! Måste ju vara taggad på lördag! Tävlingarna drar igång redan vid nio på morgonen. Ska vara där för mätning senast halv nio... blir med andra ord en ruskigt tidigt morgon. Vi har iallafall haft tur med lottningen och hamnat ganska sent i båda klasserna... då hinner Chia coola ner sig lite från de att jag lämnar henne för banvandring, tills det är vår tur. Sweet!

Har drömt riktigt mycket inatt... både bra och dåliga drömmar. Hade (i vanlig ordning) rivit ut halva garderoben och denna natt även fått för mig att "sortera" papper.. hela köksbordet var fullt av papper, tidningar och böcker i ett enda stort kaos!

_____________________________________
Walk of life!

Tisdag

Galet bra träning idag! Fick mycket beröm får vår utveckling och att Chia blivit så oerhört fin och följsam! =) Ska bli spännande att se om vi kan få till det lika bra på tävlingen som det just nu går på träningen! Då blir vi verkligen ett ekipage att räkna med! =)

Företaget börjar rulla igång på allvar igen också.. efter fredagens succé försäljning har jag stora förväntningar inför lördagens fest! Riktigt kul! Ännu en anledning till att se fram emot lördagen! Börjar bli en hel del anledningar nu!! Hoppas att veckan går fort! =)

_______________________________________________________________________
Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you´re living? - Bob Marley


Just smile!

Multivariata data analyser är dagens tema! Läser in mig på hur mina analyser i min första artikel skall göras. Kommer nog att bli galet bra. =) Funderar på antingen principal komponent analys eller kanske konfirmatorisk faktoranalys.. hmzz.. båda kan bli galet bra men jag vet ju att mina handledare är grymma på principal komponent analysen så det kanske är smartare att gå den säkra vägen?! Försöker även formulera hypoteser kring vilka attribut som är viktiga och som vi kan förvänta oss utifrån tidigare forskning.. inte det lättaste detta! Nästa vecka ska första utkastet på inledning och metod skickas in och veckan efter skall även resultaten skickas. Hmzz.. dags att sätta fart på allvar!! Måste ändå säga att det känns helt underbart att hänvisa till sig själv… ”..consumers´ shopping pattern (Nilsson et al., 2009)!”  =) Gött!

Känner en enorm inspiration och glädje över allt just nu! Träffade T i lördags på invito och fick kommentaren ”vad kul att se dig lycklig!”… Måste säga att det känns helt underbart också! Det må vara stressigt och mycket som skall göras, vilket har resulterat i att jag de senaste veckorna stressat från 06.00 till 21-22 på kvällen! Trots detta gör jag det just nu ändå med ett leende på läpparna! Life is good! =)

______________________________________
If you just smile!


Bra dag!

Har varit en riktigt bra dag på jobbet idag! Började med ett givande telefonmöte. Sen styrde vi stegen till aula nordica för att lyssna på stadsminister Fredrik Reinfeldt! Måste säga att han imponerade. Trots demonstrationer kunde han hålla sig cool och till och med skämta! Gött! Tummarna upp för Reinfeldt!

Skriver för fullt på min första akademiska artikel nu. Känns galet kul men svårt!

Promis med dagisgänget i kylan.. Börjar fasen bli dags att klä på sig lite mer! Helt galet att det har snöat idag! Första snön.. får hoppas vi får behålla hösten ett tag till!

Tankar finner inget fäste, finner ingen ro... dags att ta tag i kanske?!

______________________________________________
I´m just a mortal with potential of a super(wo)man! =)

Qui Vivra Verra!

Full av energi efter en helt underbar helg! Har en fullspäckad vecka att se fram emot! Det är fortfarande galet mycket att göra på jobbet och en hel del hundträning och annat att hinna med... Får hoppas energin räcker hela veckan! =) 

________________________________________
Jag begär ingenting men jag vill ha allt!
Qui Vivra Verra!

Varför är helgen redan slut??

Förstår inte varför helgen alltid skall gå så oerhört fort! Har iallafall haft en helt underbar helg. Mycket god mat, god dryck och mycket trevligt sällskap! Nu väntar en intensiv vecka med både jobb, träning och uppladdning inför nästa helg som bjuder på tävling och festligheter! =)


Bjuder på lite bilder från gårdagen......



mmmm.. plankstek!!


Schmidt och Philip


Philip, Schmidt och Malin hittar lite gamla godingar! =)


Vackra Malin!!!!


Philip, Lars och Malin är galet fokuserade på att hitta de allra bästa gamla godingarna! =)

________________________________
Life is good!!! =)


trötter...

Hade en helt underbart trevlig dag, kväll och natt igår! Jag och Malin gjorde plankstek och myste med drinkar hemma hos mig. Lite senare på kvällen dök boysen upp. Kvällen fortsatte på Invito.. riktigt nice att få dansa av sig lite.. det var galet längesen! Det blev lite efterfest på berghem med ett härligt gäng! Trött och med ett stort leende på läpparna landade jag i sängen rätt sent! Galet skönt med en rejäl sovmorgon idag! =)

Massa tankar snurrar i skallen på mig... What to do now?? =)
____________________________________
Mys!

Grymt härligt!

Kom precis in från en 2½h skogspromenad med Malin och hundarna! Vi tog en liten annan väg än vi gjort tidigare och kom vilse, men till slut hittade vi hem igen! Chia skötte sig ypperligt hela tiden. Vid fem tillfällen dök det upp en hund som Chia såg, kikade på men sedan vände hon tillbaka och kom till matte istället! GÖTT!! Känns helt underbart! Stolt matte idag vill jag lova! =) Får hoppas hon är lika duktig, lugn och fin när jag får tillbaka henne imorgon bara!

Gårdagen spenderades med några kollegor. Jag och fyra härliga boys satt hos mig och drack lite vin och surrade. Mycket härligt! Det är ett härligt gäng!

Ikväll blir det nog lite stök. =) Ska äta finmiddag med Malin först sen blir det nog att joina lite roligt folk för festligheter! Är redan galet laddad! =)

_____________________________________
Dancing the whole way home!


Sömnlös natt

Natten har varit helt och hållet sömnlös. Chia har varit galet dålig i magen så jag har sprungit ut och in hela natten. När vi väl kommit in och jag krypit ner i sängen då har det varit dags att dra på sig kläderna igen och gå ut. Stackars lilla hjärtat!

Trots denna natt känner jag mig ändå produktiv och pigg (än så länge) får se hur länge det håller i sig.. bara att smida medans järnet är varmt!

Gårdagen bestod av agilityträning. Vi fick köra bana! Galet kul! Dock var Chia risig i kistan redan då så vi fick avbryta några gånger... Trots detta gick träningen riktigt bra. Jag och Tove var kvar sist (som vanligt) och fick lite extra hjälp och tips av tränaren. Sweet! =) Nästa helg är det dags för tävling igen!

Galet härligt att det är fredag idag! Jag är verkligen i behov av helg!!

____________________________________
Ju längre du sover, ju kortare blir livet! =)

Härlig start!

Vaknade galet tidigt imorse så jag bestämde mig för att ta en långpromis i skogen innan jobbet. Helt galet mysigt! Chia lunkade runt och såg mest bara nöjd ut... inte samma fart som det brukar vara i skogen men galet bra start på dagen! Nu är jag pigg och reda att "grotta ner" mig i forskningsplaner och artikelskrivande! Det är en rätt konstig känsla att skriva vetenskapliga artiklar ändå! Dags att bege sig in i matchen med alla stora forskare och göra sig ett namn inom konsumentbeteende! =)

________________________________________
Gör aldrig ingenting!
Så länge man inte ger upp har man ingenting att förlora!


Onsdag

45 minuters massage var precis vad jag behövde idag! Dock fortfarande en massa knutar och grejs som hon inte fick ut men jag känner mig betydligt bättre! Längtar redan till nästa gång! Någon som antingen tagit kurser i massage eller som bara är hoppy-duktig och gärna övar lite?!? Jag ställer absolut upp när som helst som testperson! ;)

Måste ringa några riktigt jobbiga samtal, men orkar inte riktigt med det just nu... Egentligen har jag inte tid att vänta men just nu känns det alldeles för jobbigt att ta i. Får ta mig i kragen imorgon istället!

Surrade precis med syster.. alltid lika mysigt! Saknar verkligen att ha henne nära!

__________________________________
You never know how it is going to end..

Another day - another opportunity

En riktigt bra dag på jobbet igår så idag satsar jag på en minst lika produktiv och givande dag!!

Efter jobbet stod träning på schemat. Chia snarkade så sött resten av kvällen efter ett 3h pass. Måste nog införskaffa mig lite bättre skor så jag slipper vara blöt om fötterna från första sekund. Ruskigt skönt iallafall att komma hem, kura ihop sig i soffan under en filt och sörpla i sig lite soppa och te!

igår överkom jag en feghet.. får se om jag lyckas överkomma en annan idag! =)
___________________________________
Another day - another opportunity



Mysgrisen!

Fick väcka Chia två gånger imorse. Först en gång för att få henne att kliva upp och käka. Sen när det var dags att bege sig hemifrån upptäckte jag igen att hon gått och lagt sig igen och snarkade gott. Min lilla mysgris! Även igår på kvällen var hon extra mysig och kramig, så oerhört "mattig" så att hon inte ville vika från min sida ens några centimeter, inte ens på promenaderna!

Huvudet har iallafall gått tillbaka till att snurra en hel massa. Vet inte hur jag skall få rätsida på alla mina tankar och funderingar. Varför gör folk det så svårt för mig?!? Kan inte människor bara vara lite mer raka, ärliga och genuina!

Även denna morgon har jag fått leta min bilnyckel som en galning (andra gången jag gömt den i sömnen). Förra gången dök den upp i besticklådan och denna morgon, när jag tänkt ge upp sökandet och bege mig till jobbet hittade jag den inlindad i en sjal! Tänk så bra gömställen jag hittar på när jag sover! =)
________________________________
It´s all in my head!

Första omdömet

Dagen har varit full av seminarium och till och med lunchen var uppbokad för terminsråd. Nu är jag helt matt i skallen vill jag lova! Var lite nervös inför terminsrådet för att få höra vad studenterna tycker om kursen men nervositeten byttes snabbt ut i glädje. De tyckte tydligen att föreläsningarna var bra och att de tips jag gav dem var väldigt användbara och bra samt att jag stöttat dem bra under seminarierna och i deras case-arbete. GÖTT!! =) Känns riktigt skönt!

Sitter och försöker plita ner ett lite jobbigt mail... vill verkligen få med allt på ett bra sätt så att saker och ting kan förändras till det bättre! Imorgon är det dags att ta tag i saker och ting på allvar också!

Har några lite mindre '"projekt" för mig just nu också... ska bli spännande att se vad det blir av dem! Time will tell!! ;)

____________________________________
"I’m not your anchor so don’t hold on
I’m not the answer you got me wrong
I’m not your savior, save your energy
To find out who you are, yeah who you are without me" (Kate Voegele - Who you are without me)


Melissa Horn

Melissa Horn fyller min lägenhet med en varm, speciell och varm stämma. Förstår inte att jag inte funnit denna artist tidigare! Hon är verkligen kanon! Duetten med Winnerbäck är riktigt fin, deras röster passar så fint tillsammans! Den låt jag verkligen har fallit för just nu är: "sen en tid tillbaka"

_________________________________________________________________________________________
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort...

Tur det finns de som påminner mig! :)

Underbar höstdag!

Det är sannerligen en helt underbar höstdag idag! Har precis kommit in från en 2h cykeltur i solen med lillgumman! Grymt härligt! Är dock lite förvånad över att det inte var fler människor ute för att njuta av solen och det vackra höstvädret! Hade förväntat mig att det skulle vara en massa människor ute men icket! Skumt!

Nu är hjärtat helt slut, så dags för mig att rätta klart alla pm!

Lördagen fylls av David Grays underbara stämma.. "
This years Love" är helt magisk! Slår även ett slag denna dag för underbara Kate Voegele som nu gör succé i OTH. En favvo av henne är "Angel"!
____________________________
Life is good! This is the time of my life! =)


Myshelg!

Fredagen var ruskigt härlig! Middag och bärs på Olles med ett gäng kollegor. Jag gillar det stället men skulle verkligen önska de höjde åldersgränsen! Framåt småtimmarna fylldes nämligen hela Olles med massa småttingar. Vi råkade få ett gäng ruskigt irriterande sådana bredvid oss. En tjej skulle visa sina skor för några kompisar i soffan så hon satte upp den på mitt ryggstöd, rakt i ryggen på mig! Sen hade hon mage att bli lack när jag sa åt henne. Hon mumlade något till sin kompis om att hon ville sparka mig i huvudet. SUCK för småbarn! Jag har verkligen inget tålamod för fjortisar! Jag måste säga att jag aldrig någonsin har varit så där! Vad är det för fel på dagens ungdom???? Respektlösa, högljudda och oerhört barnsliga.. SUCK! Bortsett från detta gäng hade vi iallafall galet roligt och trevligt. Jag har sannerligen grymt härliga kollegor!

Igår var det lägenhetsvisning.. får verkligen hoppas vi får den såld snabbt!!! Skulle vara grymt skönt! Efter visningen blev det lite frunch med P och sedan ut till stallet. Kvällen bestod av mys! =)

__________________________________
Just simply lovely in every single way! =)

Tragiskt, men sant!

Kom precis på att jag helt glömt bort att nämna att jag fått ytterligare ett mail från Umeås egna Gossip Girl. hahaha. Fick det i helgen då jag var borta och hela veckan har ju varit helt kaos så jag har inte riktigt hunnit gå igenom min mailbox men nu fick jag mig ett rejält skratt! Jag menar seriöst, vad tror människan egentligen?!? Helt klart patetiskt eller kanske jag borde kalla det tragiskt och oerhört komiskt!  

__________________________
Det är inte lätt att vara liten

Angel

Agilitykursen gick ruskigt bra igår! Chia var på topp och matte lika så! ;) Vi fick köra bana denna gång med lite kluriga svängar och sådant. Chia var dock lite dryg ibland och började hoppa på mig efter tunnlarna.. vet fasen inte vad som tagit åt henne men nu har hon börjat hoppa lite igen. Kan lova att hon fick sig en rejäl åttutning och sedan var hon perfekt igen! Sötrumpan min!

Nu börjar helgen närma sig med stormsteg! Känns galet härligt! Denna vecka har sannerligen inte varit nådig! Idag blir det projektmöte och artikelskrivande + pm-rättande.

Det är galet mycket frågor som snurrar i skallen på mig nu... måste försöka finna svar och räta ut frågetecknen. Dock krävs det oerhört mycket arbete för detta så det lär ta tid... Jag vill ju veta nu!! =)

Jag drömmer helt galna grejer. Helt stört faktiskt. Sen att jag dessutom även i natt har hittat på bus i sömnen gör ju inte saken bättre. Imorse när jag vaknar har jag i vanlig ordning slitit ut massa kläder plus att jag har dragit fram alla papper ur en byrålåda. Jag har dessutom kommit på den smarta idén att lägga bort bilnyckeln på något "smart ställe". Hittade den verkligen inte imorse utan var tvungen att ge upp letandet och ta reservnyckeln istället... Tro vart jag kan ha lagt bilnyckeln?!!
_______________________
Angel of mine...

Stress och trevlig helg

Har helt galet mycket att göra på jobbet, vet inte riktigt hur jag skall få ihop allting! Det känns verkligen som att det enda jag gjort de senaste veckorna är att stressa runt.. och denna vecka har varit HELT GALEN! Surrade lite med L och sa "tur det snart är helg", varpå hon uttryckte lite fint att det faktiskt bara är tisdag! SUCK! Så som dessa två dagar varit så borde det vara torsdag!

Denna dag har bestått av seminarium då mina studenter har presenterat sina case-arbeten. Riktigt intressant och kul att höra! Skyndade mig till dagis, plockade upp Chia och begav mig till klubben för att träna med Tove och hennes lilla Zigge. Vi körde handling-övningar och slalom träning sen avslutade vi med att åka ut i skogen och tog en timmes promenad på ängarna. Lite mer än två timmar senare landade jag äntligen i soffan med lite käk framför mig. Nu börjar det bli dags att ta tag i uppgiften som skall in imorgon! Gahhh! Note to self: Försök aldrig igen köra undervisning, gå en phd-kurs, skriva RP. skriva artiklar + försöka skriva en plan för nästa delstudie! Det blir helt enkelt för mycket!

Igår bestod dagen av arbete för phd-kursen samt styrelsemöte! Inkallningsträning med dagisgänget. Chia var duktig under själva övningen men ett litet monster när de skulle få leka efteråt... moorrr! Fick en extra hund med mig oxå.. Kvällen/natten bestod av pm-läsning...

Helgen var ruskigt trevlig!! I fredags mötte jag upp M för lite shopping och fika. Mys! Hoppade sedan på pendeltåget ut till sollentuna för att möte upp joje och hennes vänner i G´s föräldras villa vid vattnet. Helt galet hus!! Det är fasen det coolaste, lyxigaste jag någonsin sett, samtidigt som det var ruskigt mysigt och hemtrevligt! Middag, vin, ost och kex. Mums! Vi började lördagen med att packa in oss i G´s suv och drog på loppis. Helt galen tillställning.. trodde nästan att några tanter skulle klubba ner mig ett tag. Stod utanför på slutet och surrade i telefon i väntan på de andra då plötsligt någon klappar mig på axeln, håller fingret över munnen på sig själv och sticker åt mig en lapp med namn och telefonnr.. HAHAHAHAH!

Festen på lördagen var helt galen. Skruvad på alla sätt och vis måste jag säga men mycket, mycket trevlig! =)

Imorgon blir det phd-kurs halva dagen och sedan är det dags att på allvar sätta betyg på pm-arbetena samt skriva på planen för nästa delstudie!

Galet vad jag längtar till helg, sömn, lugn och ro!!!!!

______________________________
Thanks for making me smile

Valet och kvalet...

Jag står fortfarande och tvekar kring vad jag faktiskt skall anmäla mig till för grenar på tävlingen. Tror dock att jag ska köra agility officiella och sedan agility klubbmästerskapet.. Tror inte Chias skall pallar mer. Det skulle dock vara kul att köra hopp officiella också, men jag tror att det kanske räcker med två grenar och agility är ju lite roligare än hopp! Måste bara komma ihåg att anmäla och betala idag innan jag sticker till Stockholm! (sista dagen idag)

Är helt matt i hela kroppen och i skallen. Ska bli galet skönt med helg! Mycket välbehövligt! Vet dock att jag har ännu en ruskigt intensiv vecka som väntar efter helgen! Bara att tagga och ladda batterierna!

Huvudet snurrar som vanligt på i ultra-rapid! Ska bli galet skönt att få omge mig med syster och vänner i helgen som kan hjälpa mig att få perspektiv på allt och räta ut lite konstigheter som spökar i skalle min! Varför kan allt inte bara vara enkelt?! Fasen vad skönt det skulle vara!

_________________________________________
Time to make up your mind! Time to take control!


Stockholm i helgen!! =)

Har precis bokat flyg ner till Stockholm imorgon! Ska bli ruskigt härligt! Precis vad jag behöver just nu känns det som! Ladda batterierna och få lite tid med vänner! Gött!!!

Var på klubben och körde agility idag.. jag och Chia fick lite experttips från en ruskigt duktig karl som brukar tävla i sm och allt! Riktigt kul!

Även denna dag har varit fullspäckad. Har suttit och haft handledning med mina studenter hela dagen.. Riktigt kul, men man blir rätt slut i huvudet. Det verkar iallafall som att de är riktigt duktiga! =) Var tvungen att avvika från jobbet strax innan två för att åka hem, packa ihop massa piff och sedan åka till bostadsrätten för att piffa till den inför fotograferingen! Den nya mäklaren verkar stabil! Jag tror stenhårt på henne! Annonsen kommer ut till veckan och nästa lördag är det en visning.. sen hoppas jag att det tar fart rejält med privata visningar så vi får eländet sålt någon gång! Skulle verkligen vara underbart att slippa den jobbiga ryggsäcken! Måste säga att jag även denna gång blev illamående bara av att vara där. Ryser av obehag!

Det är iallafall verkligen galet roligt med Idol! =) 
____________________________
if you just smile....


Paus?!

Även gårdagen var späckad.. kurs hela dagen, sen hem träna Chia och iväg för att fira V. Riktigt trevligt! Känner mig dock en aningen trött idag och denna dag kommer bestå av handledning av mina studenter. Härligt! Jag hoppas verkligen det går bra för dem och att de inte har så mycket funderingar! =)

Just nu snurrar mitt huvud mer än vanligt. Har galet mycket att göra men timmarna verkar bara flyga iväg för mig. Tis gick bort till seminarium, igår till kurs och idag till handledning... det är verkligen svårt att få tid till sin egen forskning när det är undervisning + PhD kurser som pågår samtidigt!

Är ruskigt sugen att dra till Stockholm i morgon...dock är Chia ett litet problem.. jag kanske borde köra ner och ta med henne?! hmzz.. tror iof att min nacke skulle vara lite fucked up efter en sådan resa själv.. Känns lite ovärt att åka ner lördag (då kan P ta chia).. samtidigt så fyller ju några kompisar år, det är stor fest med massa folk jag inte sett på väldigt länge och jag skulle behöva komma bort för att rensa mina tankar! Går jäkligt mycket i sömnen just nu också och känner att stressen kryper på, skulle behöva en paus! Måste nog få till det på något vis!!

_________________________________________________
Stop, take a second and then decide what to do!

fullspäckad dag...

Har haft en helt fullspäckad dag! (en av många) Hela dagen har bestått av seminarium för mf-kursen. Är faktiskt lite imponerad över hur duktiga mina studenter är! Riktigt pratglada och ambitiösa.. dock skulle de behöva kolla lite extra på hur de kan koppla sina tankar till de teorier vi presenterat för dem... men det kommer nog. Ska bli spännande att läsa deras pm och höra deras presentationer nästa vecka!

Fick stressa lite från jobbet, hämta chia och vidare till klubben för träning med två från kursen. Riktigt kul! Nu har jag äntligen landat hemma! Gött!

Nu blir det att skratta lite åt idol-deltagarna... endel förstår man verkligen inte vad de tänker med! Sen blir det jobb igen.. har massor jag måste göra just nu.. gahh..

____________________________________________
So much to do...so little time!! I really need a break!

Älskade syster!

Måste säga att min syster alltid lyckas göra det svåra enkelt, även fast det fortfarande är svårt. =) Enkla tips och rakt på saken kommentarer uppskattas alltid! Saknar dig sis!! Skulle verkligen vara toppen om jag lyckas få till en resa ner nu i helgen... behöver få surra ut lite om allt som hänt! Det är ju trots allt inte detsamma att surra via mail, msn eller telefon... the real thing is always the best thing! 


Ikväll är det mys i soffan som gäller! Vet att det är svårt men jag hoppas ni har det iallafall nästan lika mysigt som jag och Chia har det! ;)

 

_______________________________________________
Önskar det gick att bara stänga av sina egna tankar...


Skallen snurrar!

Det fullkomligt snurrar i skallen på mig av en massa olika tankar och funderingar, samtidigt känner jag mig helt och hållet tom! Hur är det möjligt? Ord, handlingar, tankar, dåtid, nutid, framtid... Försöker minnas, gå tillbaka, tolka och förstå, men allt går alltid att tolka på olika sätt. Försöker sätta allt i ett objektivt perspektiv och även i mitt eget, men även detta är svårt då jag inte själv vet exakt vart jag själv står i alla situationer som nu snurrar i skallen på mig. Jag vet att jag har en viss förmåga att överanalysera allt (på gott och på ont) och försöker därför att inte vara så analyserande men utan att analysera, hur fasen ska jag då få ihop allt??? Hur ska jag då förstå, tolka och sedan bedöma var jag själv tycker och tänker??

____________________________________________________________________________________________
If you can dream it, and believe it, it can happen!!!  men man måste ju först komma på vad man drömmer om!


Trevligt värre..

Ännu en ruskigt härlig helg börjar lida mot sitt slut... Hade en fest för företaget i fredags och jag måste säga att jag är en grym säljare! =) Trots lite folk och ännu färre som faktiskt beställde sålde jag ändå för mer än vad de senaste festerna har dragit in. Måste verkligen hitta lite fler duktiga säljare... då skulle företaget sannerligen gå ruskigt bra!

Igår träffade jag och Chia på Kernell och lilla Polly! Galet söt liten sak! Riktigt kul att se! Måste svänga förbi och kika på bilen och lägenheten snart oxå.. Kvällen spenderades på mariehem med kollegorna från mf-sektionen. Middag, champagne, vin och fotboll. Härligt! Chia vad självklart med och betedde sig helt perfekt! Hon låg mest bara och sov! Massor med komplimanger fick hon oxå! Min lilla ögonsten! När det började bli dags att bege sig var vi några som var lite sugen på öl så vi hamnade på rött. Alltid lika intressanta och givande diskussioner.. (till och med efter en massa alkohol)! Träffade på härliga Frida utanför och fick träffa lille Gordon och Rocky! Galet längesen, måste vi ändra på!

Såg en lustig sak idag.. två gamla gubbar på exakt likadana cyklar som såg helt identiska ut! Från skor till keps! Varför i hela värden försöker folk se likadana ut?? speciellt när de faktiskt är tvillingar?? Har aldrig förstått mig på sådant!

____________
This is the time of my life!


Kung! =)

Föreläsningen gick ruskigt bra, om jag får säga det själv ;) Studenterna är verkligen duktiga! Ställer frågor, deltar i diskussioner och sådant. Riktigt nice!! Ser redan fram emot nästa gång jag får stå i sal! =)

Även handledningen idag gick bra så nu hoppas jag att återstående del av dagen/kvällen blir lika givande! Work, work!

Imorgon har vi sektionsfest hemma hos en kollega. Ska bli riktigt kul. Blir lite intressant att se hur Chia reagerar och agerar i ny miljö med helt främmande människor. I sommar gick det ju väldigt bra och så även hemma hos Malin när hon varit där för första gången. Nu blir det ju verkligen en hel del folk och helt ny miljö... Tänkte cykla dit (det är på mariehem) så Chia är lite trötter men fundera på att låta en kollega låna min bil fram och tillbaka dit så jag kan sätta in henne där om hon blir för stressad… hmzzzz.. jag hoppas verkligen att det skett de framsteg jag tror det har gjort.

Nej, sista rycket innan det är dags att hämta Chia, käka och bege sig till nästa jobb! =)

__________________________
Snart helg! ;)


Regn på debut-dagen

Helt galet vad regnet öste ner lagomt tills jag skulle lämna Chia på dagis! Nu regnar det i och för sig fortfarande men inte lika farligt. Jag hatar verkligen att bli blöt om strumpbyxorna! Morr!! Får hoppas de torkar snabbt!

Idag är det dags för debut på riktigt i föreläsningssalen! =) Är ruskigt taggad och ser fram emot föreläsningen!! Hoppas jag kan få dem att finna konsumentbeteende lika intressant och roligt som jag gör!

_____________________
Wish me luck!!  =)


Äntligen sängen!

Är nu äntligen dags för sängen, dock lär jag inte somna än på ett tag men jag får iallafall lägga mig ner och ta det lugnt! Känns som att jag stressat i princip hela dagen vilket i och för sig gjort att jag hunnit med mycket. Började med att skriva och fundera lite kring metoden som skall användas i delstudie 3. Kommer bli galet bra! =) Därefter bestod hela förmiddagen av möte... måste säga att jag tycker att det mötet lätt skulle kunna effektiviseras lite så att vi skulle hunnit med allt på agendan, men men vissa saker är värda att lägga lite mer tid på. Eftermiddagen spenderades med RP och undervisningsmaterial...imorgon är det dags för föreläsning.. ska bli riktigt kul!!

Agilityträningen gick helt galet bra idag. Började med att ha Chia kopplad de första fem-tio minutrarna så hon hann dampa av sig lite i kopplet och förstå vad vi ska göra.. när jag sedan släppte henne var hon helt perfekt! Oehört lyhörd och uppmärksam på matte! =) Fick lite tips för att träna ingångar till slalom och vips funkade det från alla vinklar, båda sidorna och även med ett annat hinder innan! Tränaren är verkligen galet duktig!

Avslutade kvällen med fika hos Malin. Mackor, te och en galet god banan-kaka! MUMS!! Precis vad jag behövde efter 2½h träning!



_______________________________________
Good Night, sweet dreams!!! xx


Ännu en händelserik natt

Förstår inte vad det är med mig men mina nattliga beteenden verkar eskalera! Imorse vaknade jag upp tillsammans med Chia i hennes bur.. hur vi båda fick plats är en gåta men jäklar vad ont i kroppen jag har alltså! Alla lampor i huset var tända och (det här är det bästa) jag hade diskat undan tallrik, glas, bestick och tekoppen som jag inte orkade göra igår!! Effektivt att göra sådana tråkiga sysslor i sömnen! =)

Skulle verkligen behöva massage nu! Någon frivillig???? ;)
_____________________________________
Live your life with no regret

Wonderful!

Mina föräldrar är helt enkelt fantastiska! Fick ikväll order om att boka in sista helgen i november för en hel helg med dem i Ö-vik! Det vankas Winnerbäck på fredagen, Hamamn (lr hur det nog stavas.. är iallafall turkisk massage & bad) på lördag dag följt av middag och hockey på lördagkväll! Kan verkligen inte bli bättre!! Längtar redan! Puss älskade föräldrar! 

Har varit på långpromis med Mälin och hennes Leo idag. Grymt mysigt och allitd lika roligt! Chia och Leo brottas, springer, skuttar och pussas hela tiden! =)

Sitter nu under filten i soffan med en kopp te och kikar på finalen av "so you think you can dance". Helt galet vad bra de är! Blir så sugen på att börja dansa igen!!!

_____________________________
Love!

Obehag och behag

Dagen började helt ypperligt! Fick en massa gjort innan morgonmötet vid nio! Efter mötet var det bara att kasta sig på cykeln för att hinna ner och träffa mäklaren. Måste säga att hon verkar betydligt bättre än den förra vi hade. Lite mer pessimistisk dock men betydligt mycket mer ärlig än förra så det blir nog bra! Vill bara få saken ur världen nu!!

Fick obehagliga rysningar i hela kroppen. Ryser fortfarande av obehag lite titt som tätt! Känner mig i princip spyfärdig bara av att tänka på det. Fy alltså!

Sitter nu och läser + luktar på ett gäng böcker från biblioteket. Jag fullkomligt älskar lukten av riktigt gamla böcker som är lånade från biblioteket! Det luktar kunskap, trygghet och ja, helt underbart! Nästa gång ni är på ett bibliotek (helst universitetsbibliotek som har alla gamla avhandlingar och all kurslitteratur) ta er tid till att gå längst raderna, välj ut de gamla böckerna, öppna en av dem och bara andas in. Det ger i alla fall mig lugn, trygghet och glädje! Tack och lov för mitt jobb som gör att jag får traska i biblioteket och leta böcker och tidskrifter var och varannan dag!

______________________
It´s not easy...


Ris och ros

Denna morgon tänkte jag starta med lite ris och ros från gårdagen..

Mina kollegor och jobbet får definitivt ros! Det är ju så härligt att få ont i magen av allt skratt under fika- och lunchraster. Ni förgyller verkligen vardagen!

För gårdagens agilityträning ger jag Chia både ris och ros. Det började väldigt dåligt. Chia kunde verkligen inte koncentrera sig eftersom det var en ny hund med i gänget som hon tydligen tyckte störde henne.. efter ungefär tio minuters time-out i gräset då vi enbart tittade på de andra när de tränade, började hon (som tur var) strunta i hunden och verkligen lyssna på matte istället. Efter detta var hon verkligen fokuserad och vi körde på som bara den! =) Dock avslutade hon hela kvällen med att haka på efter en liten terrier som drog iväg... Hon hann dock inte så jättelångt innan hon pall-nitade och insåg sitt misstag. Hon kom lommandes tillbaka med huvudet hängandes och öronen bakåtstrukna.. skamsen som bara den med andra ord!

Ros ges givetvis även till söta joje som jag pratade med på telefon igår.. jisses vad jag saknar dig gumman! Det måste helt enkelt bli mer joje-elin tid! Varför skall vi bo så långt ifrån varandra?!?! Så onödigt!

Ris till mig själv för att jag ibland kan uttrycka mig så klumpigt.. men men det uppfattades förhoppningsvis på rätt sätt! Får hoppas att människor har lite humor och inte tar så seriöst på saker och ting! =)
____________________________________
I can be who I want to be!


September

Det är faktiskt helt galet vad tiden springer iväg! Det är redan september!

Igår blev det bio med Lotta. Mycket mycket trevligt trots att själva filmen, "Inglourious Basterds" inte riktigt får mina varma rekommendationer. Den kan fungera en kväll hemma i soffan om det inte finns något annat att göra men inte riktigt en film som är värd att springa till bion för. Jag måste säga att jag hade förväntat mig mer av filmen... Efter filmen blev det lite bus med vovvsingarna. Kiwa gör alltid så jag skrattar gott. Den hunden har sannerligen ett eget litet ledmotiv... di-didi-diiiiiii! Varje gång jag ser henne komma igång går detta lilla ledmotiv som ett mantra i skallen på mig. Lilla söt-skruttan! =)

Jag vet inte riktigt vad jag gjort i natt men när jag vaknade imorse var blommorna vattnade (inge konstigt egentligen för det verkar vara enda tillfället de får vatten) och placerade på vardagsrumsbordet (även de från köket), ugnen var på och det var en hel hög kläder framslitna ur garderoben + att dörren hade låsts upp och kedjan tagits bort... Inge vidare!! Hur som haver är jag galet trött idag! Känns som att jag knappt sovit något (vilket jag uppenbarligen måste ha gjort)!

_______________________________________________________________
This is the first day of the rest of your life!! What are you going to do with it?