Ut och in

Ibland har inte ens jag ord... låter bilderna tala för sig själv....
Mysig eftermiddag vid Nydalasjön! 
 
Efter besök hos veterinären i Vännäs stannade vi till vid Norrfors... 
 
I lördags blev det utflykt till Höga Kusten. 
Bönhamn! 
Norrmjöle
 
Tankarna får inget fäst, vilket jag faktiskt tror är bra just nu, samtidigt som jag verkligen måste samla tankarna. Kaos och jag stirrar som apatiskt framför mig. Konstigt när jag vet exakt vad det är som måste göras men på något vis är det så svårt att få det gjort.. "Du ser glad och välmående ut som vanligt".. Tänk att ytan kan ljuga så bra! Vill inte känna efter, vill inte tänka för mycket för jag vet inte om jag orkar ta konsekvenserna. Oron äter på mig inifrån och jag känner mig svag. 
Klart sötrumpan får vara i soffan när hon är sjuk... Mys! 
________________________________________
Wake me up when it´s all over
 
 

Never give up

Tar in FDR´s kloka ord idag... 
 
"The only thing we have to fear is fear itself." - FDR

"When you reach the end of your rope, tie a knot in it and hang on." - FDR
 

Life

Mycket som hänt den sista veckan. Det slog mig precis att jag inte varit hemma en enda kväll sedan tisdag förra veckan! Highlights har varit: grillfest, paddling, Lunas dop, Maira kom hem, Doktorandhäng, Salsakväll på Båten och massa timmar på kontoret. Nixon behagade inte komma hem vilket har betytt många kvällar ute i Håkmark med promenader och blåbärsplock i bästa sällskap för att fördriva tiden tills han kom tillbaka. Tiden har även kantats av lite oro men i onsdags kom han så fint tillbaka. <3
 
Skönt att ha mycket att göra på  kvällarna så jag slipper tänka och istället bara fokusera på att leva. Otroligt skönt att ha mycket som händer så att jag faktiskt kopplar bort jobbet och allt annat på kvällarna istället för att stirra på skärmen eller låta tankarna vandra. Har varit ruskigt produktiv i veckan men idag går det trögt så jag blir lite trött på mig själv. Oroar för Chia men eftersom det är helt fullbokat och tidigaste tiden jag kunde få träffa någon veterinär är måndag så är det bara avvakta hela helgen... Kolla temp och vila är ordern fram tills dess.. mitt lilla hjärta!! 
___________________________________________
I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
 

Faster Elin!! :)

Kan inte riktigt förstå det. Har blivit många tårar av glädje ikväll! Jag har blivit faster till världens finaste lilla tös!! Längtar så otroligt mycket efter att få träffa Lilla Astrid! :) 
 
Firar att lilla Astrid kommit till världen med en liten whiskey! :) 
 
 
Var i eftermiddag vid Bäcksjön. Har ju mest varit i skogen och på myrarn där så slogs av hur vackert det är vid själva sjön. Chia är helt slut nu efter alåt busande. Blev till att passa hundarna noga eftersom hon löper men de fixade det fint trots att Chia vek undan svansen lite nu och då... Stackars lilla gubben! :)
 
Lovely! 

Solnedgång vid älven

Energin är fortfarande på topp efter gårdagen. :) Efter en riktigt lång men bra och produktiv dag på kontoret begav vi oss ut på en utflykt till Brännland - Sörfors. Ruskigt mysig kväll och precis vad jag behövde för att ladda batterierna för ytterligare en dag på kontoret! 
 
Lite trixigt på vissa ställen att ta sig ner och fram både för tvåbenta och fyrfotade men helt klart värt det! :)
 
 Jag och älskade finaste Chia
 Chia spanar 

 Mys! 
 
 Vackraste tösen spanar lite
 
 Det är ju aldrig fel att sitta vid älven och titta på solnedgången! Harmoni! 
________________________________________
Kom kom
Softa med livet
Vi njuter till max, tar inget för givet
Sol, bad
Festen og glädjen
Du gör som du vill för känslan du bär den

Act a fool

Sjukt mör i kroppen efter Cykel 40 i måndags och Indoorwalking 40 igår på morgonen + styrketräningen så idag får det nog bara bli en långpromis med skruttan. Kan inte räta ut armarna idag. :) Ändå grymt härligt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen och att foten ändå funkar helt ok. Börjar mer och mer tro på att jag slipper operationen! :) Tror jag måste släppa på seriositeten en aning och hitta på lite mer bus och äventyr... __________________________________________ I Wanna act a fool I Wanna lose my cool I Wanna hit the roof With someone like you

Home

När orden inte längre vill komma. När skallen inte längre orkar tänka. Vad finns då kvar?? Jag brukar aldrig fastna på orden i skrift, men nu står allt stilla. Allvaret och pressen gör blockeringen än större och det känns som att skärmen stirrar hånande tillbaka på mig. Försöker släppa allt annat och bara fokusera men allt är annorlunda. Inser att de senaste inläggen varit allt annat än rosa fluffiga moln men det är ju så här på kvällen som tankarna kommer ikapp. Känns som att jag länge levt "on hold" i väntan att bli klar. I väntan på nästa steg. Men vad händer då när nästa steg inte längre är givet? Har funderat på uttrycket "home is where your heart is" men vad händer om hjärtat är i tusen bitar? Utspridda lite här och där? Funderar även på uttrycket "hemma är där jag lägger min hatt". Betyder inte det att hemma kan vara var som helst? blir det då inte överallt men ingenstans?

Tavlan

Var tisdags i Holmsund för att fira Anna. Som vanligt ruskigt gott fika, trevliga samtal och en massa skratt. Passande nog var träningen med draghundsklubben förlagd till Holmsundsspåret så jag hann med båda :) Jag gillar verkligen det spåret. Mycket mer som händer på den banan och hundarna verkar älska det. 
 
Fick även med mig tavlan (priset i "flitiga-lisa cupen") hem efter träningen. Är så sjukt imponerad över hur Kamilla lyckats fånga Chia i tavlan. Helt otroligt snygg och jag kan som inte sluta titta på den! 
 
Känns som att tiden flyger iväg från mig just nu och att all form av kontroll glider mig ur händerna. Känns som att jag sitter på en berg och dalbanan som aldrig tycks ta slut. Försöker kramlar mig fast vid mina rosa små moln för att försäkra mig om att de inte flyger bort... 
______________________________________________________
 Nobody sees, nobody knows

Härliga helg!

Efter en riktigt härlig och händelserik helg kändes det ikväll toppen att bara ta en långpromenad med Sommar i P1 i lurarna för att rensa tankarna lite. Mycket jobb, mycket att fundera på och mycket av allt just nu men samtidigt även massor med positiva och roliga saker! Behöver ta en paus, komma bort och få perspektiv på saker och ting samtidigt som varje sekund, varje minut räknas vilket gör det omöjligt att koppla av och koppla bort allt. Känner att skallen går lite på högvarv just nu men en sen kvällspromenad var precis vad jag behövde! Det är de små sakerna som gör det. Att plötsligt kunna ta en paus och känna att just här, just nu känns det bra. Försöker hålla fast vid den känslan så länge jag bara kan efter ett sådant moment... Inser att jag egentligen behöver ta hand om mig själv bättre för att orka, men fokus har som vanligt varit någon helt annanstans.. Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter.. bara att tänka på de härliga stunderna som denna helg bjudit på och samtidigt planera in mer roliga aktiviteter! 
 
Kikade in finalerna på Swedish Beach Tour i lördags. Kul att se så många IKSU-spelare som det gick bra för. 
 
Blev en härlig cykeltur med hjärtat igår ut till Skravelsjö och bästa familjen Pärson för en ruskigt god trerättersmiddag och lite vin innan vi cyklade hemåt igen (ca.8-9km enkel väg). Mys! Förstår att hjärtat är lite mör idag med tanke på att vi körde en sväng med mountainbiken på morgonen först dessutom.. Hoppas massage och stretching har hjälpt så hon är lite "snärtigare" i steget på träningen imorgon. :) 
 
Fick ännu en underbar paus när A ringde igår. Ruskigt kul att höra hans röst igen och att få en update. Lite lustigt dock att jag råkade säga att det var grymt längesen jag gjorde något tokigt i sömnen... Får ta tillbaka det redan nu för jag hittade bilden ovan i min telefon imorse och har ingen aning om att jag tagit den. Vet iallafall att jag inte var vaken vid den tiden... :)
______________________________________________
 
 
I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
so put it in all of the papers,i'm not afraid
they can read all about it
read all about it oh