Promis och mys med de bästa!

Tog en härlig promis med Malin, Saphira och hundarna som avslutades med parkhäng. Är så grymt stolt över min lilla Chia som numera går gågatan genom hela stan med svansen i vädret (istället för mellan benen som alltid förr). Hon ligger fortfarande på lite, lite i kopplet men det är nog borta snart det med. Förr kastade hon sig ju i kopplet, hade svansen mellan benen och ville fly i panik när vi gick där. Framsteg är bra! :)
Duktiga hundar belönades självklart med varsin glass i parken! Mjums! :)

Är helt slut i kroppen efter gårdagens prövning. Passet imorse kändes ruskigt segt. Pga detta och att ingen är hemma för att leka med mig ikväll (rackarns stugor, piteå dansar och ler och jobb..) så packar vi ihop och beger oss mot stugan redan idag istället för imorgon! Ser fram emot bastu och bad ikväll!
______________________________________________
I´m on top of the world!

Hopp och lek i sand!

Känner mig ruskigt peppad vad gäller allt just nu! Träningen rullar på fint, fick imorse till morgonpromis, en session på crosstrainern och ett bra bröstpass. Vid 11 var det dags att möta upp galnaste paret Wikberg för en rejäl genomkörare. Alltid lika roligt med deras galna upptåg. Idag värmde jag upp med en 30min skogspromenad och sedan var det dags för barfotalöpning i sand. Härlig känsla att springa utan skor och jag kan lova att det kändes rejält trots att vi inte sprang så långt. Vi avslutade träningspasset i ett sandtag där det blev upp å nerför den branta sluttningen. Märklig känsla när man tar i allt men det känns som att man inte kommer någonstans för att marken bara glider under ens fötter. Riktigt bra träning! Är helt slut i hela kroppen nu vill jag lova. Eftermiddagen har jag och Chia därför tagit rätt lugnt och bara myst på i lugnt promenad-tempo.

Underbara Lotta kom med en utmaning idag också, och jag är ju inte den som bangar en utmaning så i september blir det invägning och mätning av fettprocent, muskelmassa etc. för att sedan jämföras innan jul (lr när nu slutet blir) då en segrare skall koras. Tävling är alltid bra, det sporrar! Har ju fortfarande en hel del pluskilon sen "medicinerings-floppen" och nu skall det ju satsas rejält för drag-säsongen så det känns som att denna tävling kommer i helt rätt tid.... Är ruskigt taggad! :)
____________________________________________
I am the one and only, 
Nobody I´d rather be

Möhippa, sol och träning

Möhippan i tisdags blev riktigt lyckad. Grymt mysigt och roligt att hänga med tjejerna lite och den blivande bruden skötte sig alldeles ypperligt på alla uppdrag och test!
Finaste blivande bruden!!

Kanske en aning ofint av mig att hånskratta åt killen som så fint friade till mig och erbjöd mig all kärlek i världen...

Hela ligan samlad hemma hos mig för lite dessert, frågestund och peppning inför utgång! :)


Töserna på Rex...


...en hel del dans blev det! :)

I onsdags var jag och Chia ut i skogen och myste på. Plockade lite blåbär och sprang från myggen (måste skaffa myggmedel tror jag).
Chia myser i skogen!


Imorse tog vi en 1½ timmes promis vilket följdes upp med ett rygg/biceps pass på IKSU innan lunch. Resten av dagen spenderades i solen för att bättre på brännan lite innan det var dags för en löptur med mr T. Lite besviken på mig själv för löpningen.. kanske var det värmen, kanske något annat men det kändes en aning tungt... men men bättre löpning nästa gång så att säga! Tog mig ju iallafall igen 6.4km. Alltid något!
_________________________________________________
Who run the world? - Girls!

Semester del 1

Det här med semester är verkligen inte helt fel! Första delen har spenderats i sommarstugan! Långpromenader, löpning, bastu, bad, sol, kusiner, kusin-barn, familj, vänner, vandring i Höga Kusten, kortspel och bus!

Första natten i stugan! Inte konstigt att jag alltid längtar till denna plats! Paradiset!
Utflykt och vandring med familjen i Höga Kusten för att uppleva platsen där Ronja Rövardotter spelades in. Här fikapaus på Slåttdalsberget innan vi begav oss ner till Slåttdalsskrevan.
Paradiset! Klockan är efter 22 på denna bild.. galet så vackert det är på sommaren!

Chia trivs sannerligen i paradiset. Hon hängde rejält med huvudet och ville inte alls följa med när vi packade bilen och begav oss hem till Umeå i helgen.

Vacker solnedgång i stugan. Far myser vid vattnet!

Pysslade om vackra och underbara Devil in Disguise! Kan lova att tårarna rullade rejält när det var dags att säga adjö. Förmodligen sista gången jag såg honom då det är dags för pensionären att få vila... Ursch, nu blev det jobbigt igen! Kommer verkligen sakna denna häst på samma vis som jag saknar min underbara Skorpan! Dessa hästar lever för alltid i mitt hjärta!
.
Nu hänger vi i Umeå ett tag. Helgen bjöd på bio, fest, sommarstuga, promenader, wakeboard, båt, grillning, trevligt folk, 30-årsfest för underbara Lotta, dans, mys, seghet och en förvånande men trevlig överraskning!! Gött! Umeå-vistelsen fortsätter lika trevligt med fix här hemma, fika med fina Marie och en löprunda med herr Tinglev. Har även slängt iväg en artikel till en journal så nu är det bara att hålla tummarna! :)
_________________________________________________________
You're the devil in disguise 
Oh yes you are 
The devil in disguise

Stockholm, Exeter, Sommarstugan!

Äntligen i sommarstugan för lite semester. Lite typiskt dock att det regnar på första semester-dagen. :/

Stockholm var grymt bra. Fredagen bestod av AW, bubbel, firande och sedan utgång och skaka rumpa på Lemon bar. Lördagen bjöd på fint väder, utflykt, picknick, sol, bad och sedan middag i Alvik i J & P´s nya fina lägenhet. Söndag: lite shopping, lunch med bror och Mia, promenad för att se där deras nya lägenhet kommer ligga, fika med Felix och sedan middag och mys ute på Ingarö hos Jojes familj.

Veckan har spenderats i Exeter på konferens. Ruskigt trevligt och lärorikt. Mysig liten stad med trevligt folk, bra sessioner och vetenskapliga diskussioner. Men framför allt fantastiskt trevliga forskare som jag kommer fortsätta ha kontakt med. Ordet "wicked" har missbrukats rejält och skratten har flödat. Alltid lika roligt att åka iväg på konferens för det ger en sådan kick och en massa idéer att jobba vidare på!
___________________________________________
Wicked!

Det rullar, det rullar....

Idag kör jag ett rullande kontor! Efter två bussbyten sitter jag nu på tåget på väg ner till Stockholm. Måste säga att tåget slår bussen med hästlängder. Här har jag bord, mycket yta och vuxna människor som håller en dämpad nivå (kan iof förändras beroende på hur mycket öl de båda grabbarna hinner hinka i sig). På bussen var det annat. I Sollefteå klev det på några unga, glada, högljudda töser som självklart var tvungna att sätta sig precis bakom mig och surra med höga röster hela resan till Sundsvall! Roliga kommentarer haglade men den roligaste var ändå: "alltså de ha varit tillsammans i TVÅ veckor!! Det är ju hur seriöst som helst". Lite tragiskt dock när en av tjejerna högt skriker åt sin mor i telefon och skäller ut henne med orden "Du måste ju ändå fatta att jag inte vet när jag kommer hem!! Det är gatufest juh!! Är du tröööög??!" Det är inte alltid lätt inte!
Ändå lite skönt med tåg ändå.. härligt att kunna jobba samtidigt som man förflyttar sig mot underbara Stockholm. Måste ju hinna göra min presentation som jag skall hålla på konferensen i Exeter, England i veckan! ;)
___________________________________________
I gotta feeling 
That tonight's gonna be a good night



Snart över...

Nu är det bara denna dag och till eftermiddagen imorgon kvar på detox-kuren! Måste säga att det har gått alldeles lysande. Mår grymt bra, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag blir av med gift som varit i kroppen! :)
Var igår och hälsade på underbara familjen H/L i deras nya lägenhet. Kommer bli så fint där! Lilla Saphira har blivit så stor sen jag såg henne sist. Helt galet vad som händer på bara några veckor! Lilla skruttan börjar ju bli stor!
Börjar verkligen se fram emot helgen nu!!! :)
_________________________________________________________
If you want to fly you got to give up the shit that holds you down!

Saknad eller längtan?

Känner en viss saknad. Men går det att sakna någonting som man aldrig har haft? Eller är det då en längtan som man känner? Hur som haver så håller känslan i sig. Inte bra!
__________________________________________
I don´t want to miss a thing

Underbara vänner!

Efter över en timme i telefon med en av mina underbara vänner slås jag av hur lyckligt lottad jag är! Vi har verkligen funnit en oerhört stark och peppande vänskap i varandra i gänget. Så glad och stolt över alla mina starka, duktiga, smarta och snygga vänner! Det är en underbar känsla att veta att dessa människor alltid finns där, oavsett vart i världen vi befinner oss. Peppande vid motgång, hurrande och glädjandes i medgång. Tack underbara vänner för att ni finns! Önskar bara att vi bodde i samma stad så vi får träffas mer.. men den tiden kommer ju......  :)

______________________________________________________________________
And when it hasn't been your day, your week, your month, or even your year...
I'll be there for you


Härliga helg!

Helgen började med grillning på dagis. Riktigt trevligt som alltid, dock lite trist att inte få hugga in på köttet men jag grllade paket med grönsaker så det funkade. Vinet såg även det gott ut men när kaptenen dök upp då kändes det en aning drygt! Men citronvatten är ju också gott?!! ;)

I lördags blev det en liten utflykt till skogen och mys med lilla hjärtat! Hann byta mina löparbjux också till ett par mindre så nu kommer det gå undan i spåret! ;) Stort tack åter igen till underbara N som står ut med mitt velande! Var ut lite på kvällen också och kikade på lite bilar... kommer ihåg förra året då jag och M åkte med i en... mys
M och Jag förra Wheels! :)

Igår tänkte vi bege oss till havet men det blåste lite väl mycket så det blev en picknick vid älven istället. Kvällen spenderades på 30-årsfest hos A. Oj så mycket gott hon hade dukat upp. Lite jobbigt att måsta avstå då jag vet att A är fantastiskt duktig på att baka! Men ett jättefint fruktfat stod uppdukat så jag mumsade i mig av melon, jordgubbar, vindruvor och apelsiner. Spelade något dans-spel på Wii också. Shit så kul det var. Har ni inte provat är det ett måste. Blev lite sugen på att skaffa mig ett (Jag som nyss gjort mig av med mitt playstation+singstar haha).
Idag kickar vi på kontoret. Eftersom dagis är stängt har jag lilla grisen med mig. Mysigt att höra henne snarka här bredvid när jag jobbar! :) Måste även säga att jag fortfarande mår toppen av detox-kuren! Nemas problemas! :)
Kom även på att jag ska se Rihanna i November! Sweet! :)
___________________________________________
Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Still going strong!

Inne på femte dagen med detox-kuren och det går galet bra måste jag säga! Känner mig bara piggare och gladare för varje dag. Jag som trodde det skulle bli tvärtom! Känns även bra att jag har kunnat träna på. I tisdags bröstpass, i onsdags intervaller i bräntis och igår långpromis följt av lite ben. Lovely! Tar i och för sig inte lika tunga vikter, men gör ju fler reps istället.
Min fina lilla gris!

Fredag, och snart helg. Får se om det går lika bra i helgen. Det är ju lätt med rutinerna när jag sitter på jobbet, en helt annan sak när jag är ledig. Men det går nog fin fint.
____________________________________________
Stop where you are and wish 
Little things couldn't kill this 
Count down from ten 
We could be back to go again