Jobbar...

sitter på jobbet och väntar på att orderna skall gå igenom.. rätt lugn och behaglig dag. Lugnet före stormen brukar det juh heta och imorgon kommer det verkligen storma med arbetsuppgifter inför långhelgen.

Drömmer mig hela tiden bort till vindsvåningen.. kan inte släppa den ur mina tankar och ikväll får vi se huruvida det blir köp eller ej. Mäklaren skall med på en visning ikväll och sedan måste vi bestämma oss. Känns pirrigt. Jag har verkligen blivit förälskad i vindsvåningen. Så ruskigt fin!! Där vet jag att jag kommer trivas. Marmorgolv med golvvärme i hela lägenheten, nytt kakel och klinkers i badrummet. Jacuzzi-dusch, tvättmaskin och balkong både i öst och söder. Lite gammal charm i planlösningen men helt nyrenoverad. ett stort plus för att det är väldigt centralt läge oxå!! Åhh vad jag hoppas att mäklaren anser det vara ett kap! Ingen budgivning lr något blir det heller.. vill vi ha den så är den vår!! 

spännande!!!  

Sommar!!!

Så otroligt härligt att sommaren har kommit!! stter med datorn ute i solen och försöker skriva en hemtenta men det känns lite tungt. Helgen har varit helt fantastisk! Gick upp med uppsatsen i fredags och fick en massa lovord så kvällen bestod av firande.. Det var ju även sista kvällen med gänget så det firades ordentligt!! Träffade på andra fantastiska människor som även de försvinner härifrån iaf ett halvår. Känns rätt sorgligt!!

Gårdagen bestod av jobb och sedan filmmys. Jobbet gick hur bra som helst.. ett ruskigt härligt gäng som var taggade! Sålde rätt bra oxå å då blir det ju ännu roligare!

Idag skall jag förrutom att njuta av vädret hinna tvätta, städa, skriva hemtentan, skriva en annan uppgift som ska in, hämta bilen hos syster, handla och försöka hinna med lite spa-behandlingar. Känner att jag den senaste tiden inte haft tid att ta hand om mig själv som jag borde.

Men nu skall jag försöka ta itu med hemtentan.. *suck*