vatten över huvudet?

Har lite smått börjat fundera på om jag inte tagit mig vatten över huvudet när det gäller forskningen. Har upptäckt så oerhört mycket saker som skall göras och hur det inte får göras idag så jag börjar fundera på hur i ****** jag ska lyckas få ihop någon forskning som är något att ha.. Liten ångest-panik känsla har stigit upp i min skalle så här lagomt på fredagseftermiddagen... Shit alltså! Forskningsvärlden är INTE enkel och definitivt INTE okomplicerad! Inget är rätt, inget är fel, det finns inga ramar men ändå en jäkla massa måsten och krav..

Jag försöker just nu att få koll på läget igen samt åstadkomma en stabil plan för hur jag skall inte bara få ihop allt utan hur jag ska få ihop allting så bra att jag gör mig ett namn inom forskningen! Oj nu kom paniken tillbaka.. hur ska lilla jag kunna publicera några viktiga och bidragande artiklar och dylikt?!

Tur det är helg så jag hinner lugna ner mig. På måndag är det ny månad och nya möjligheter att glänsa!

Fredag

Så grymt härligt med fredag! Känns som att helgen kom alldeles lägligt! (eller för sent) är så grymt trött i kropp och själ så det ska bli fantastiskt med lite vila. Ikväll blir det lugna puckar hemma med Chia. Patrik ska på invigningen av nya TC (de har byggt om, lagt till en våning och skall börja köra lite club = kan bli bra!) Imorgon ska jag iväg till Amelie för att  se körslaget, dricka lite vin och diskutera igenom planerna för handelshögskolans damkör.. (ja vårt första uppdrag är namnet... förslag någon?)

men först och främst kanske jag skall ta mig igenom sista arbetsdagen på veckan!


Have a nice day!

Klappat och klart (nästan)

nu har jag åter igen gått igenom och justerat i enkäten så nu verkar vi alla vara nöjda.. hittade dock ett problem men kom på en lösning som gillades så nu är enkäten klar för förstudien! Ska samla in ung. 50 svar och sedan göra några körningar på dem för att kontrollera om allting stämmer... sen blir det till att lägga upp webenkäten och köra.. Har dock inte fått något svar på min prisförfrågan ang. webenkäten men det kommer förhoppningsvis nu på eftermiddagen!

Känns så jäkla skönt att det går bra på jobbet.. skönt att något rullar på som det ska! Känns som att valet att börja forska var ett bra och rätt val för mig!!


snart helg

Var och red shirehästen jamie igår.. riktigt härligt. Han börjar bli ganska bra nu. Har ju iof bara ridit honom fyra gånger men han har gått från att vägra gå framåt överhuvudtaget till att nu bjuda till själv och vilja gå. Igår slängde jag även upp ägaren så hon fick skritta några varv på banan för att hon skall vara delaktig i hans framsteg! Vi red med sadel igår oxå för första gången och jag tror nästan han blev lite stadigare och tryggare av det.

Nu börjar iaf helgen närma sig.. är sjukt trött efter en intensiv onsdag.. hade ett givande möte med alla mina handledare igår så nu är enkäten i princip klar för en förstudie! (ska göra den till veckan tänkte jag) Sen är det bara att smacka upp den på webben och invänta alla svar =)

Har börjat komma iordning på kontoret nu.. har fått stöka om och bygga om hyllorna lite så att jag kan använda mitt höj och sänkbara skrivbord till att faktiskt kunna stå ibland! Förstår inte riktigt vad de tänkte med när de satta upp hyllorna, men det verkar som att ingen står upp och jobbar speciellt ofta. (varför då köpa in höj och sänkbara bord till alla?)

well.. bara två dagar kvar till helg och sömn.... mm

Härliga onsdag!

Ny dag, nya möjligheter! Idag har jag handledning för projektet med alla mina tre handledare! Hade iof en liten handledning igår med bara professor Gärling och nu börjar vi hitta formen och tänka likadant, vilket självfallet känns helt underbart! Jag lyckades förklara vad jag menade och han köpte det faktiskt.. (jag kanske inte är så dum ändå ;) ) så idag skall enkäten spikas och framtiden planeras!

jag gillar verkligen känslan av att vara på jobbet innan de andra.. det är helt tyst i korridoren och på bara en halvtimme har jag fått massor gjort! Det tyder på att detta kommer bli en fantastisk dag! =)


Resan är bokad!

Nu är stockholmsredan bokad! 6-8 feb kommer jag befinna mig i huvudstaden för att gå på spa med syster på lördagen (julklapp av brorsan), gå på brorsans club på lördag och sedan middag med syskonen på söndag. Sen lär det bli en hel del mys med övriga vänner som befinner sig i huvudstaden... kanske till och med hinner med lite shopping?!


Nu är jag iaf antagen som doktorand och har fått byta kontor. Nu delar jag kontor med en grymt härlig tjej som heter Amelie! Känns ruskigt skönt att verkligen fått allting på papper... har kännts lite olustigt att jobba på timmar bara utan minsta lilla papper på vad jag gör men de har ju gått bra och nu börjar jobbet för doktorshatten!

Har haft en massa mysiga långpromisar de senase dagarna.. i lördags var jag och patrik ute och promenixade, i söndags blev det en lång tur med Hanna, Betty och Toja, igår var det åter igen dags för dagisgänget (denna gång 9 hundar) och idag var det dags för hanna, betty och toja igen! Chia ligger helt däckad i sin säng nu... har varit ganska mycket träning och långpromisar senaste veckan så hon är kanske lite slut.. Det är ju inte alltid lätt när man är liten =)

Har gått med i Umeå Brukshundklubb idag oxå så nu hoppas jag att vi ska få plats på en agilitykurs i vår! Skulle verkligen vara hur kul som helst! Tror verkligen att Chia kommer älska att träna agility! Känns som vår sport! =)


Öga mot öga med en älg!

Igår efter jobbet fiskade jag och Patrik upp Chia för en långpromenad i I20 skogen... Vid ett kalhygge upptäckte jag att vi hade sällskap. Ungefär 20 meter ifrån oss stod en älg och tittade på oss. Patrik tog snabbt tag i Chia och jag försökte fota lite.. dock blev alla bilder helt svarta pga mörkret så jag kan tyvärr inte bjuda på några bildbevis. Men älgen den stod så snällt och blev fotad. När vi sedan började gå igen, då vaknade älgen från sin dvala och sprang iväg in i skogen... ganska häftig känsla att stå öga mot öga med en älg mitt i skogen!

Igår fick jag iaf beskedet om antagning som doktorand och att jag skall byta kontor och dela med Amelie.. Ska bli najs... tror dock att jag påbörjar flytten på måndag när hon är tillbaka! Lite tråkigt på jobbet är att doktor Graaf nu har städat ur sitt kontor och lämnat handelshögskolan! Han var en härlig farbror som jag kommer sakna att prata med!

Idag blir det till att jobba hårt... har en hel del artiklar att plöja och lite feedback för enkäten att ta ställning till och justera.. ska jobba hemifrån i eftermiddag hade jag tänkt.. vi får ju besök av mäklaren strax efter lunch så det är lika bra att sen direkt ta tag i jobbet istället för att slänga sig på cykeln igen..


Fokus?!

Försöker fokusera på jobbet men tankarna vandrar ständigt iväg. Har trots detta fått en hel del gjort, men skulle behöva bli lite mer fokuserad känner jag! Har iaf hittat en guldgruva med artiklar (en genväg genom en annan artikel) vilket iof gör att högen med olästa artiklar kommer bli allt högre, men de verkar riktigt bra så det är ju positivt! Tar bara sådan jäkla tid att få hem och printa ut alla artiklar. Ska bli skönt när jag verkligen har betat av hela högen med artiklar.. då kanske jag kommer känna att jag har koll på vad jag gör...

ska iaf lämna ut min enkät till några personer för en liten pilotstudie.. har redan fått svår av två tappra själar som jag tvingat på enkäten! Tack tack! Nu ska jag även börja jaga lite folk här på kontoret, för att få lite mer "expert-tips".. lite jobbigt dock att de skall kritiskt granska det jag gjort.. känner ju själv att jag inte riktigt behärskar det här med att göra bra enkäter.. men får hoppas på bra input som gör enkäten grym! 

nej, åter till högen med artiklar och funderingarna på vilka jag skall terra med enkäten =)  


längtar...

just nu känner jag bara en längtan... längtan efter så mycket...


installationstalet

Idag är en stor dag för Amerika och så även resten av världen. Det är en historisk dag som visar att världen tagit ytterligare ett steg. Jag hoppas att ni såg Obamas installationstal idag! Måste säga att han kan tala den mannen. Ett väldigt väluppbyggt och generellt tal som i dessa tider möjligen har gett en hel del amerikaner tillbaka deras tro på deras land som en frihetessymbol och som det mäktigaste landet i världen. Jag fastnade rejält för följande mening!

"Starting today, we must pick ourselves up, dust ourselves off, and begin again the work of remaking America." - Barack Obaman 2009

tror att detta utlåtande kan vara något för historieböckerna. Får hoppas att USA börjar leva som de lär nu och att Obama verkligen lever upp till alla förväntningar... Ska verkligen bli spännande att följa hans resa i vita huset!


Har även hunnit med att se ARN 2... verkligen bra film det där! Ni som inte sett ARN, ni måste verkligen se till att se både ettan och tvåan! Det är verkligen värt det! Jag diggar egentligen inte svensk film men denna.... ojoj.. mycket bra gjord!




..

Bjuder på några rader från  Anna Nalick som etsat sig fast i min skalle... 
..







"Cause you can´t jump the track
We´re like cars on a cable and life´s lika an hourglass glued to the table
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands and breathe
Just breathe" -

Produktiva tisdag?!

Allt gick galant igår! Först ganska positiva besked från mäklaren (vilket känns både bra och lite förvirrande, vad vill jag/vi egentligen?) Sen fick jag en hel del jobb gjort för att vid tre möta upp Hanna och Betty för en långpromis i I20 skogen. Så grymt mysigt att träffa dem igen! Saknar verkligen Hanna här i Umeå! Skönt att hon kommer och hälsar på ibland iaf...

Veterinärbesöket gick oxå riktigt bra. Chia var inte lika rädd för honom denna gång. Hon tog till och med imot godis från handen på veterinären! (stort!) Vi var i och för sig bara där en snabbis. In, spruta, betala och sen ut igen.

Efter veterinären slöt vi upp med dagsigänget för ytterligare en långpromis i I20 skogen där de 7 hundarna som var med sprang och busade, skuttade och lekte för fulla muggar, varvat med lite inkallningsträning mitt i all skojjig lek! Chia var fantastisk! Jag hade en rätt trött hund hemma resten av kvällen. Hon låg mest bara och snarkade å mådde gott!

Var och fick akupunktur imorse så nu sitter jag på jobbet lite lagomt mosig. Det är sjukt att det går så bra att jobba ändå. Har redan fått en massa gjort.. och mer blir det! =) Känner att det kan bli/ är en produktiv dag idag!

xx


Ny vecka, nya tag, nya möjligheter

Har haft en oerhört stärkande och avkopplande helg hemma hos mor och far! Har blivit serverad god mat och dryck samt hunnit umgås väldigt mycket med föräldrarna och Chia. Chia har varit helt underbar. Vi var och klättrade uppför Nylandsberget några gånger, vilket jag tror hon tyckte var både jobbigt och roligt! Synd bara att vi glömde ta med kameran för det är väldigt fint där uppifrån! s

Har även varit ruskigt produktiv när det gäller stickandet! Var med mor in till Kramfors för att köpa lite garn så jag kunde sticka klart tofforna ja börjat på och helt plötsligt stod jag där med två olika typer av stickor och en massa garn som mor betaldade så glatt. Var även in och köpte lite saker till Chia och lite hushållsgrejer och även där fick jag inte heller betala. Väldigt lyckad resa! =) Mor skämmer bort mig! Stickade iaf klart tofflorna (nu ska de bara filtas) och gjorde även en mössa! (blev faktiskt nöjd)! Har nog lite talang för det där med stickning jag! Ska öva lite mer på lätta saker innan jag försöker mig på att göra en kofta eller klänning. =)

Idag jobbar jag hemifrån vilket är ruskigt skönt faktiskt! Kommer en mäklar hit vid tio och ska värdera lägenheten.. ska bli spännande och se vad hon säger....

I eftermiddag blir det förhoppningsvis först en långpromis med hanna och betty, sen veterinären för vacciation och sedan promenad och träning med dagisgänget! (hur ska jag hinna jobba?!)

nej, dags att piffa till det sista innan mäklaren kommer!

Ha en trevlig måndag!

tom

Känner mig helt tom och nollställd just nu. Jag hoppas verkligen att allt klarnar snart så jag kan andas fritt och känna mig hel igen! Ett ständigt brinnande ljus i allt är iallafall lilla mattegrisen! Hon har varit så oerhört duktig och mysig de senaste dagarna så jag blir alldeles varm och lycklig när jag tänker på henne. Går med löst koppel vid min sida, vänder på ett korvöre och kommer vid inkallning och kommer även fram lite nu och då för att titta till matte innan hon brakar iväg i lek igen. Söt-nöten! Är så skönt att jag har henne. I skogen och på promenad med henne känns allt så bra. Då kan jag glömma för ett litet, litet tag.

Mardröm eller verklighet?

Jag önskar att någon nöp mig hårt i armen, höll om mig och övertygade mig om att det bara är en mardröm. Jag blundar lite då och då i hopp om att vakna upp från detta mörker. What to do? Känner mig bara helt tom, förvånad, ledsen och förvirrad. Varför är ordet som ekar i mitt huvud i många olika kombinationer. Jag önskar jag hade svar på alla frågor och funderingar som bollas i mitt huvud. Jag önskar att livet inte var så förbannat svårt ibland (som nu)!


Molnen skingras en aning, men fortfarande många kvar

Det var grymt skönt att få lite akupunktur imorse! Känns som att mycket av min stelhet försvann och att jag nu ser lite klarare på saker och ting. Lite mer bestämdhet och styrka har jag fått! Skönt!

Efter detta möte jag haft nu också så känns det inte direkt bättre, men iaf som att molnen skingras en aning. Dock finns det en hel del moln kvar att skingra innan jag förstår allt och kan fatta beslut men det kommer. Nu när jag har kraften och styrkan + information så kanske jag klarar det! ursch.. jag önskar verkligen att jag bara vaknade upp från denna mardröm! Jag kan knappt fatta att jag skaffade mig modet och styrkan till att ta initiativ till detta möte.. bland det jobbigaste jag någonsin gjort men nu efteråt är jag faktiskt glad att jag beslutade mig för det!

Avslappning

Äntligen är det dags att få komma till sjukgymnasten igen! Har verkligen märks att jag inte varit där sen innan jul så det ska bli ruskigt skönt. Fick ju lite sovmorgon nu oxå.. riktigt skönt, det behövde jag... inte för att jag har sovit så många timmar, men det var skönt att få ligga kvar lite extra. Behöver verkligen sömn just nu! Är verkligen sliten och går typ som i dvala. Får hoppas att sjukgymnasten kan fixa mig, iaf lite.

Snart är ännu en arbetsdag över

"That which does not kill us makes us stronger" - Friedrich Wilhelm Nietzsche

Upside down

Känns verkligen som att allt bara är upp å ner och kors å tvärs. Måste få en rätsida på allting nu! Är andra natten i rad som jag inte kunnat sova någonting alls i princip. Somnade en sväng i soffan igår men så fort jag landade i sängen började tankarna spinna iväg och sömnen bli allt längre bort. Hjälp mig någon! Skulle verkligen behöva hjälp trots att jag vet att ingen kan hjälpa mig just nu..,(SUCK)...  livet är verkligen inte alltid rättvist och roligt!

Vin-mys

Sitter i soffan med ett glas vin och laptopen i högsta hugg. Har en snarkande hund vid mina fötter och en massa grabbar i bastun. Magen börjar dock kurra rejält men det är bara hålla ut tills grabbsen är klar i bastun.

Var på en ruskigt trevlig middag igår. Fem härliga brudar från jobbet (och så jag då förstås)! En massa vin, mat, surrande och skratt blev det. Precis som det skall vara!!

Ikväll blir det lite vin och mys. Sen ska grabbsen ut och jag och Chia fortsätta med lördags-myset.

Ha en trevlig lördags-kväll!

xx


Redan fredag

Shit vad denna vecka gått fort bara för att jag jobbat hemma måndag och tisdag. Nu är redan helgen här och knackar på dörren. Jag har ju iaf ytterligare en dag lyckats vara på jobbet halv åtta och redan hunnit med en hel del! Tror att jag skall fortsätta vara här så tidigt. det är rätt skönt när korridoren ligger helt öde.

Ikväll ska jag på tjejmiddag hemma hos en kollega (hon jag skall dela kontor med)! Ska bli riktigt trevligt! Var längesen jag var på en tjejmiddag (gänget jag saknar er!).

Igår blev det en riktigt härligt och lång cykeltur med Chia efter att jag fiskat upp henne från dagis. Stackarn löper ju nu så hon får sitta ute i löphuset nästan själv! För oss är det ju iof bara bra eftersom hon nu tvingas lära sig vara ensam. Hon hade ylat lite på eftermiddagen men i övrigt skött sig bra. Hon börjar bli stor och duktig vår lill-tös. Hon är ju dock för smart för sitt eget bästa ibland (därav har vår ensamhetsträning inte gått så bra). Jag hoppas att hennes tid i löphuset skall hjälpa till i träningen och att hon lär sig slappna av och "ha tråkigt" ett tag. Under cykelturen stannade vi till några gånger och tränade lite linförning, läggande under gång och sättande under gång. Hon var riktigt riktigt duktig! Allt för några bitar frolic. =)

Är lite spänd inför telefonmötet i eftermiddag, men jag hoppas att det ska gå bra. Kanske bäst att läsa igenom och begrunna vad jag skrivit ytterligare en gång till innan det är dags.

Puss på er

Brandalarm och födelsedag!

Var även denna morgon riktigt duktig och på plats utanför jobbet vid 07.30, dock fick jag inte komma in förrän nu eftersom brandalarmet var igång och brandkåren på väg. Chi fick jag för att vara duktig! Men men, jag är ändå igång innan 8! Faktiskt riktigt skönt att vara på jobbet så tidigt för det är inte så många andra här. Får en massa gjort på morgonen. Har börjat inse att jag faktiskt jobbar bäst på morgonen. Efter eftermiddagsfikat blir jag alltid lite seg och börjar längta hem till hunden och hunken. (vem kan klandra mig?!) Nej, fler tidiga morgnar lär det bli! ska börja satsa på 07.30 och börja vara extra duktig! (nyårslöfte kanske, jag som inte har något)
 
Jag är btw rätt stolt över att jag lyckades fixa office-paketet till min otroligt söta nya laptop (julklappen från patrik)! Har hållit på i flera omgånger men igår så tordes jag avinstallera ett program och vips så kunde jag installera det nya jag hade! En lätt klapp på axeln till mig själv!

Så en sista sak denna härligt kalla vintermorgon! Min bror fyller idag 28 år så stora gratulationer, fanfarer och pussar skickas ner till Stockholm! Hoppas det värmer och att du får en fantastiskt bra dag! (försökte ringa dig nu på morgonen men inget svar så jag försöker igen lite senare!)

Ha en förträffligt bra dag!
xxx

Produktiv dag

Hör och häpna, men första dagen tillbaka på kontoret var faktiskt riktigt produktiv! Känns skönt att verkligen ha kommit igång igen och enkäten börjar se riktigt bra ut! Får hoppas innehållet är bra oxå ;)

Råkade snubbla över en blogg/hemsida som är riktigt intressant.
www.kriminellt.com är adressen! Vet inte riktigt vad man skall säga men jag tycker det är ett bra sätt att varna folk på! Vet dock inte om det är riktigt lagligt att hänga ut människor med namn och bild?! någon som vet?

Idag var första dagen efter julledigheten för Chia på dagis oxå. Hon såg riktigt nöjd ut när hon började uppfatta vart vi var på väg. Skuttade in på dagis som ett litet barn på julafton! Söt-gumman våran!


Uppe, redo och laddad

Sitter och väntar på att Chia skall äta upp sin frukost så att vi kan bege oss mot dagis så vi är där ungefär när de öppnar. Känner mig rätt duktig som tagit mig upp så här tidigt första dagen tillbaka på kontoret! Är en aning trött, men mest laddad att på riktigt kunna fokusera allt på jobbet och få klart första utkastet på enkäten.. Har flera stora högar med artiklar att beta av oxå så det finns en hel del att göra! Hoppas på en produktiv dag!

Ha en trevlig arbetsdag!

puss


Julsnö!

Så sjukt mysigt det är när det snöar! Kanske är det inre barnet i mig som vaknar till liv men jag njuter! Har precis kommit en från en timmes fotbollsspelande, lekande och tränande med Chia. Vi är båda lite blöta och trötta men ändå väldigt lyckliga! =) Blir inte så mycket bättre än så här! 

"- som en snöboll i en blöt lovikavante!"  (sjukt härligt uttryck från en körmedlem i körslaget!)

Dessa fördomar

Mötte en äldre man nu när jag var ute med Chia som stirrade på oss och sade högt. Vilken aggressiv hund! Jag blev lite paff, då Chia aldrig någonsin visat aggressivitet och för tillfället lunkade så fint vid min sida. Jag stannade upp eftersom han redan stannat och menade på att hon visst inte är aggressiv utan väldigt väldigt snäll och blyg. Mannen fortsatte gå på om att alla dobermann är aggressiva hundar och att det inte alls berodde på ägaren utan att de helt enkelt bara är aggressiva och inte borde få finnas.

Det gick inte att resonera med mannen ens med Chia som exempel för han menade bara att "hon är ju kanske inte aggressiv just nu, men alla dobermann är aggressiva hundar". SUCK!!! Vad less man blir på sånna kommentarer! Dobermann är verkligen en ras som får ta mycket oförtjänta kommentarer och fördomar. Själv kan jag inte tänka mig en bättre, snällare och mysigare ras, men jag är ju lite partisk. Men måste erkänna att jag blir lite ledsen över sånna kommentarer, trots att jag vet att de inte stämmer. Det är bara så tragiskt att alltid behöva förklara och försvara sin hund bara för att det är en dobermann och folk pga filmer och dylikt har fått uppfattningen om att det är en otäck ras.


Vi var iaf hos mackan igår och firade hans födelsedag, så det blev lite vin (är lite seg idag men men det var mycket trevligt så det får det vara värt!) Det kom en tjej som var lite rädd för hundar, men efter ett tag när hon upptäckt att Chia mest bara gick undan när det kom folk i närheten och inte alls var speciellt farlig då satt hon minnsan och klappade Chia så förnöjt och var super-överaskad att hon var så snäll och så fin (trots att hon var så stor).  Ska försöka tänka på det istället för sur-gubben jag träffade idag!

nej dags för lite käk och jobb! Måste vara mer produktiv än igår.. nu börjar det närma sig deadline....


Have a nice day!

xoxo


Amor vincit omnia

Amor vincit omnia måste vara det vackraste latinska ordspråket som finns.. I dagens samhälle känns kanske innebörden lite gammeldags och drömscenario-likt då människor inte skattar sina förhållanden så högt ibland, och inte heller väljer att kämpa. Jag tror att om du som person väljer att bete dig på ett visst sätt så stämmer ordspråket in ! Det handlar bara om att välja att lita på kärleken och fortsätta kämpa för det man håller kärt!

Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt!


söndagsseg

är oerhört söndagsseg idag...är iof fortfarande sjuk så det kan ju vara därför segheten sitter i. Byrån har vi iaf lyckads laga och sen blev det en sväng på ICA-maxi.. utöver det har det bara varit lugnt. Tror att lilla Chia är lite sjuk oxå.. stackars liten.. så det har inte blivit någon träning idag. Hittade däremot två nya kompisar.

Imorgon måste jag börja jobba igen på allvar.. ska ju vara klar med enkäten och skicka in den på tors så det är ju inte så mycket att spela på. men det löser sig nog.. finns ju nätter att grubbla på oxå.. =)

Förstår inte riktigt vad det är men jag har de senaste dagarna haft ett grymt sug efter en ordentlig Chai-latte.. var evigheter sedan jag drack en sist eftersom stället på campus som sålde sånna har konkat. Sakna verkligen det stället. Måste nästan ge mig iv'äg ut på stan imorgon och fixa mig en kopp. Kan ju iof göra en hemma men det är ju inte riktigt samma sak utan skummad mjölk... åhh nu satte suget verkligen in.. attans oxå!


Nytt år nya möjligheter

Så har ett nytt år börjat som medför nya möjligheter och nya spännande utmaningar! Vi firade nyår på rödäng med Fanny och Mackan som värdpar och ett 20-tal ätande gäster. Det bjöds på en fantastisk tre-rätters middag och en mängd vin. Det var fantastiskt trevligt måste jag säga! Var lite halvt orolig innan då festen bestod av ett ihopplock av människor men min oro försvann rätt snabbt! Ruskigt trevlig nyår! Tack till alla som var med och gjorde kvällen helt lysande!

Igår var vi ruskigt "trötta" och låg mest bara i soffan och slappade framför TV:n. Chia verkade oxå ruskigt trött efter nattens bravader så hon snarkade ikapp med oss i soffan =) Idag har varit en lite mer produktiv dag men inte så mycket. Har hunnit jobba lite (nu börjar enkäten ta form på allvar) och jag har varit ivåg och shoppat en skiddress som även passar ypperligt till promenader med vovven oxå. Självklart fick även Chia något (som vanligt när jag är och ska shoppa) Det blev lite godis, ben och en klövjeväska (eller hur man nu säger det). Tänkte att vi skulle prova med lite lätta vikter och se om hon tycker om att få en liten uppgift på våra promenader (som kanske tröttar ut henne lite mer)

Ikväll blir det lugnt oxå. Ska försöka hinna jobba lite men mest blir det till att slappa så att morgondagen blir produktiv!

Btw, jag har börjat bli tant på allvar! Jag stickar! =) Hade önskat mig saker till stickning och fick det av mor och far så nu håller jag på med ett par tofflor (men garnet tog slut, måste köpa mer imorgon) och ett par tjockisockar! Kommer nog bli kanon bra! Tänkte sticka mig en halsduk som matchar min nya skiddress oxå. =)

Ska även passa på och berätta att jag haft en fantastisk jul med oerhört mycket tid åt Chia. Tror det har varit skönt för oss båda! Fick en grymt söt liten minilaptop av gummen min i julklapp så nu är det den jag sitter och knappar på! Han är helt klart världens bästa!! är ju så att man får ångest! 

Jag bjuder på lite bilder från jul och nyår så att ni är uppdaterade =) kram på er och ha en trevlig helg! 

Chia har börjat älska sin mommo och vill gärna sitta i knä och pussas! 

 
Min underbara vän Anna-Linda, dagen före julafton när vi var ute på promenad


Chia dyker upp från diket! Så söt!


Klappgröt hemma hos Anna-Linda! Som att äta rosa moln! Vår lilla jultradition!


Chia blir som tokig när mosse kommer hem för julen!! Hon älskar verkligen sin mosse!


Kusin sara, kusin anna och annas fredrik hjälper alve med pusslet som "tjorvade"! Alve måste vara världens sötaste pojke!


Mosse och moffa spelar fotboll med Chia i sommarstugan!


Vår vackra fotomodell till vovve stannar upp på promenaden för att posera framför kameran! =)


Darling på nyårsafton!


Linnea och Oscar!
 

Ute för att skåla in det nya året!


Jag på Nyår

Värdparet Mackan och Fanny!


Mr Hettinger!