installationstalet

Idag är en stor dag för Amerika och så även resten av världen. Det är en historisk dag som visar att världen tagit ytterligare ett steg. Jag hoppas att ni såg Obamas installationstal idag! Måste säga att han kan tala den mannen. Ett väldigt väluppbyggt och generellt tal som i dessa tider möjligen har gett en hel del amerikaner tillbaka deras tro på deras land som en frihetessymbol och som det mäktigaste landet i världen. Jag fastnade rejält för följande mening!

"Starting today, we must pick ourselves up, dust ourselves off, and begin again the work of remaking America." - Barack Obaman 2009

tror att detta utlåtande kan vara något för historieböckerna. Får hoppas att USA börjar leva som de lär nu och att Obama verkligen lever upp till alla förväntningar... Ska verkligen bli spännande att följa hans resa i vita huset!


Har även hunnit med att se ARN 2... verkligen bra film det där! Ni som inte sett ARN, ni måste verkligen se till att se både ettan och tvåan! Det är verkligen värt det! Jag diggar egentligen inte svensk film men denna.... ojoj.. mycket bra gjord!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback