Duktig kicka! =)

Uppe med tuppen idag! Har redan hunnit ta en ganska lång promis med Chia (idag var hon back to normal igen.. igår var inte lika roligt.. tur det "bara" tar en dag för henne att anpassa sig och återgå till duktig kicka igen nu för tiden), tvättat, städat, diskat och klockan har bara slagit åtta! Nu blir det att jobba ett tag innan det är dags att hämta flickorna från flyget! Ska bli så härligt att få hit dem! Saknar mina babes juh! =)

Är ruskigt taggad för denna helg måste jag säga! Kommer bli magiskt =)
_________________________________________
Dancing the whole way home!!


Sötrumpan

Chia har varit helt fantastiskt härlig (till och med mer än i vanliga fall) de senaste dagarna. Nallen hon fick i måndags är hon grymt söt med. I vanliga fall brukar hon ju öppna mjuka leksaker och slita ut stoppning + pipen men med denna springer hon bara runt och myser med. Busar lite med den, tuggar försiktigt och slickar på den! hahaha =) Så fort hon kommer hem hämtar hon nallen och likaså så fort hon vaknar. Sötrumpan min!

______________________________
Längtar till helgen!!! Saknar!

Händelserik dag

Dagen började minst sagt i kaos och elände! Pga olidlig smärta i nacken och stress till jobbet valde jag bort cykeln (trots att jag nu har fått tillbaka selen till Chia) till förmån för bilen.. visade sig vara en dum idé idag.. Någon ställe en gigantisk pick-up ivägen för mitt backande.. tur i oturen att bara min bil gick lite sönder. Fruktansvärt störande och onödigt! Jag brukar aldrig vara så oaktsam!

Presentationen på jobbet gick iallafall bra (jag som gruvat mig så). Diskussionerna på de olika seminarierna var mycket givande! Kul att ha så intelligenta och härliga kollegor! Det är verkligen inspirerande att omges av detta! Tack allihopa för idag! Jag hoppas på en lika givande dag imorgon då doktorand dagarna fortsätter!

Tog en riktigt härlig promenad med Tove och hundarna nu ikväll. Riktigt härligt! Nu är det dags för te och case-rättning! Härliga tider...

_____________________________________
I will not break

Chia!

Hjärtat mitt fyller ju som sagt två och det har firats! Fick med oss Tea hem från dagis oxå så det blev en hel del spring och bus på fotbollsplanen innan vi till sist tog oss hem. 

Chias middag blev en liten delux variant.. De vanliga kulorna blandade i yoghurt med lite korv, köttbullar och ost. Nu när Tea åkte hem fick skrutt-ungen min även lite dessert. Lite glass dekorerat med hundgodis.. Fasen vad bortskämd min lilla donna är! =) En ny liten leksak fick hon oxå.. Chia som brukar slita sönder mjuka djur har med denna burit omkring den så försiktigt så.. haha


Chia sitter fint och väntar på belöningen... efterrätt! =) Å nya leksaken ligger så fint med i bild.. Tur hon släppte den för att äta iaf! ;)


mmmums! =)

_________________________________________________
Angel of mine!!

Ny vecka... nu kör vi!

Så var ännu en vecka påbörjad. Har haft en ruskigt härlig helg, trots tråkiga besked. I fredags blev det vin med Lotta. Mycket trevligt! Lördagen bestod av långpromis med Maria, Lotta och hundarna och därefter vin och utgång med Marie. Kvällen tog en hel del oväntade vändningar som jag fortfarande står lite chockad inför. Men summerat: en väldigt rolig kväll!

Gårdagen spenderades med långpromis med Malin och hundarna, jobb och därefter middag med Anna och lilla Signe. Så oerhört söt och snäll liten bebis!

Nu är det bara att kavla upp armarna och gräva ner sig i arbete igen! Ska försöka smita lite tidigare idag för att hinna köpa present till min lilla gumma som blir hela 2 år idag! Det måste firas! =) Godis, nå smaskens till middag och självklart någon ny leksak!
________________________________________________
It´s all in my head

Helt ofattbart....

Det är verkligen helt ofattbart.. försöker förstå men det går verkligen inte. Hur kan det bli så att en helt underbar människa så full av liv och möjligheter å bara 29 år helt plötsligt nu har lämnat denna värld??? Kommer aldrig glömma alla roliga studner och upplevelser vi delade i österrike! Känns helt ofattbart det som hänt! Den glädje som fanns när vi surrade på facebook bara veckor efter att han gift sig.. Hur han beskrev sin fru och livet i stort... och nu, bara ett halvår senare lämnades en lapp och sedan var han borta. Det är helt oförklarligt! RIP Daniel! Skickar mina tankar till hans familj!!!

__________________________
You will be missed!


Mys

Känner mig på galet mys-humör!! Rackarns oxå! ;)

Det får nog bli nack-massage, soffan, glass och kanske ett glas vin?!.....

___________________________________________________
win-win situation??!! Nej, nu är det Win-more som gäller! =)

Helgen närmar sig...

Redan torsdag! Känns som att denna vecka bara springer förbi! Men det är väl så det är när det är fullt upp och galet mycket att göra hela tiden.. Önskar det fanns en paus-knapp eller ett rum utan tid!

Gårdagen bestod av förkovring i Service Dominant Logic, videokonferens med dr Jim Spohrer (IBM) och dr David Ballentyne. Ruskigt intressant och kul måste jag säga. Efter detta blev det middag och lite vin med marketing-sektionen som följdes upp med några öl på NH, mycket trevligt! (jag som hade tänkt gå tillbaka och jobba efter middagen...)

Hade under middagen en riktigt intressant diskussion om människor och deras tendens till att inte våga säga vad de tycker. Är människor av naturen fega och inte törs säga vad de tycker och tänker till andra människor eller är vi av naturen angelägna om att bli omtyckta så vi hellre håller tyst och är trevlig än att säga vad vi tycker? Det är tex väldigt många människor som till andra kan säga att de inte tycker om en viss person och att den person är si och så men detta är inte något människor törs säga direkt till den personen utan istället nämner till andra. När den kritiska människan sedan träffar objektet för dess kritik är kritiken som bortblåst och det fjäskas å tramsas.. då ska de minnsan vara bästa vänner. Hur går detta ihop?? Hur orkar människor umgås med människor (och då menar jag frivilligt) som de inte ens tycker om? Ruskigt intressant diskussion som inte egentligen ledde fram till några svar.. bara fler frågor och funderingar kring människors dumhet.
____________________________________________________
Life is to short to waste on people you do not even like

Vad är det med mig och älgar??

Har haft en helt underbart härlig helg hemma hos mor och far! Var till stallet och fick båda dagarna se rådjur från ryggen på Devil. Ruskigt härliga ridturer i skogen!! Så lugnande och avkopplande! Mår alltid galet bra när jag varit hos Camilla då fått ridit lite! Tack!

I övrigt har helgen bestått av god mat, härligt sällskap, mys och jobb! Det är galet mycket som skall färdigställas just nu så jag kan knappt andas! Skönt iallafall att få bocka av saker från listan, men ändå alldeles för mycket kvar.. hua!

Bestämde mig för att stanna hos mor och far tills idag istället för att åka hem i mörker och halka.. riktigt skönt måste jag säga.. var ruskigt effektiv med jobb igår och imorse! På väg hem till Umeå stötte jag på två älgar vid två olika tillfällen.. Ena gången fick jag stanna och sedan krypa fram på E4:an eftersom älgen inte riktigt visste om han skulle gå över vägen eller stanna nere i diket... den andra älgen jag stötte på var iallafall bakom stängslet så det kändes ju aningen bättre! Vad är det med mig och älgar?? De verkar allvarligt talat dras till mig! Kanske måste jag gå och bli jägare ändå... det är dock typiskt att jag är så fruktansvärt dålig på att skjuta! haha.. måste nog istället se till att ha någon med mig som kan skjuta istället.. Fasen vad gott med älg-kött! =)

Chia har varit ett monster idag! Dragig som fasen i kopplet, dampig och lyssnar typ inte! På väg hem trängdes hon i trappan istället för att gå så snällt bakom och försökte gå förbi och in i lägenheten utan att jag sagt åt henne att hon får komma in.. sen hoppar hon till för minsta lilla ljud och flyger upp å skäller.. + att hon fiser så in i bomben... MORR!!! Är inte speciellt road eller nöjd just nu! Fasen vad less jag blir!
__________________________________
Bättre är ändå inte tillräckligt!  

Vardagslyx!

Nyligen hemkommen från en ruskigt mysig och trevlig fikakväll med tjejerna hemma hos A-C. Längesen vi sågs allihopa så här på sidan av jobbet.. måste bli oftare! När jag tänker på det så kan det ju bero på att den största initiativtagaren flyttat ifrån oss... dags för oss andra att axla ansvaret och börja styra upp! =)

Fick idag ett litet mission av ledningen... Kommer säkerligen bli alldeles toppen! Känns kul iallafall! =)

Tog en långpromis med Malin och hundarna efter jobbet idag oxå. Mysigt som vanligt! Efter promenaden stannade vi till på en äng och surrade lite varpå hundarna började brottas.. såg ruskigt roligt ut när Leo låg på rygg, chia över och de rullade runt precis som när människor brottas.. hahaha.. sötrumporna!

Nej, nu ska jag springa ner i källaren och konka vinterdäcken till bilen. Lika bra att förbereda så mycket som möjligt så jag kommer iväg snabbare imorgon! Kommer bli en helt underbart härlig helg! Kommer dock sakna Chia, som ska följa med husse istället...
 
_______________________________
I know there´s a reason for everything!

Beslutsångest

Har beslutsångest över något som egentligen borde vara ruskigt enkelt att bara bestämma sig för... vet inte om beslutsångesten kommer från tröttheten eller om tröttheten kommer från beslutsångesten... gaaahh!! Måste nog se till att få mig lite sömn i natt!! Hoppas sömn gör att nacken gör mindre ont (så jag slipper skringa och krama porslin hela tiden) och att jag kan fokusera bättre så att stressen släpper lite... har för mycket att göra just nu för att ha tid med smärta och beslutsångest!!

_______________________
left or right??

Tisdag!

Har suttit och haft handledning med studenter hela långa dagen.. var galet mosig i skallen efter detta vill jag lova! Det är tur att de är duktiga och ambitiösa! =) 

Fick iallafall en galet härlig promenad med Malin och hundarna.. mötte älgarna även denna gång men iallafall inte lika nära men ändå! Helt galet! Kanske måste bli jägare eller ta med en jägare när jag drar ut i skogen... verkar ju dra till mig älgarna! =)

Blev bjuden på middag hemma hos Malin oxå.. värsta vardagslyxen! Det tackar jag för! =) Skönt att äta gott, snacka massa skit och bara skratta!

Det är så galet mycket tankar som snurrar i skallen på mig just nu... kan inte riktigt få rätsida på saker och ting eller förstå andra saker... Finns så många saker som kan tolkas både positivt och negativt eller kanske inte alls?! Varför skall det vara så svårt ibland! Kan ändå inte riktigt, av någon anledning, släppa det... märkligt!

_____________________________________
All in my head!


Galet roligt!!

Fick tips om katten och hundens dagbok idag på jobbet... helt galet så roligt det är! Skrattade så tårarna började rinna och likaså nu när jag lyssnade på det igen! Så klockrent!!




__________________________________________
Ett gott skratt förlänger livet


Ny vecka

Känner mig oerhört pigg och på g idag! Helgen gjorde mig verkligen gott! Mer sådant efterlängtas! =) Fick tillbaka min cykel från reparation i fredags så nu är det cykling till och från dagis + jobbet som gäller. Måste säga att det var lite kallt imorse men men, ganska uppfriskande ändå! Jag är ju helt klart vaken när jag väl är på plats på jobbet!

Nu är det dags att hugga tag i de sista tentorna och sedan lägga allt krut på artikelskrivandet! Idag skall det produceras! Måste i och för sig även börja förbereda nästa föreläsning som är till veckan, men men.. en sak i taget =)

Är fast besluten om att inte låta någon eller något trycka ner mitt humör och min energi! Livet är alldeles för underbart och härligt att leva!
___________________________________
The time of my life!


Utflykt

Har haft en helt galet härlig förmiddag! Har precis kommit in från en mer än 5 timmar lång utflykt i skogen! Så oerhört härligt!! Vi njöt för fullt! =)


Vackert vid vattnet!!


Full fart när matte ropar!!! =)




Jag och Chia tar en liten paus...

Som sagt... en helt underbar dag! Kan inte bli mycket bättre än så här! Vacker natur och härligt väder! Helt klart perfekta förhållanden för en utflykt som denna! Mys!

Nu blir det att rätta lite tentor och laga lite mat! Känner mig full av energi inför den kommande veckan! Denna helg har gjort mig gott! =)

__________________________________
You can´t control me!!!

Härlig höstdag!

Har haft en helt underbar dag!! Promenad, tvättning, lång cykeltur, fika med härliga Kristin, långpromis i skogen och god middag! Jag älskar verkligen hösten när det biter lite i kinderna samtidigt som solen värmer. Så oerhört vackert och fridfullt att traska runt i skogen med vovven en dag som denna! Mys! =)

Tänk att det finns så mycket att vara tacksam för här i livet...försöker verkligen fokusera på det just nu och försöka förtränga det dåliga, det onda. Stundvis går det ruskigt bra! Försöker verkligen lösa allt strul, men just nu är gensvaret noll. What to do?? Det går ju inte under de här förutsättningarna!! Jag ger snart upp och struntar i allt! Förstår verkligen inte hur människor tänker!

Satsar denna helg på rekreation, funderingar och mys! Helt underbart! Känns som att jag får rensa båda kropp och själ vilket är oerhört välbehövligt!

________________________
Keep smiling, keep shining!

Fredagsmys!!

Helt galet härligt med helg! Mina studenter har skött sig ypperligt idag! Verkar vara ett riktigt härligt och duktigt gäng! Sådant gillas! =) Kommer nog bli riktigt roliga veckor med dem!

Ikväll blir det mys framför Idol med Malin och hundarna! Känns oerhört välbehövligt och härligt!! Tror att denna helg kommer att få bestå av rekreation och mys! Imorgon blir det fika med härliga Kristin! Så kul att du är i stan gumman! Ska bli kul att få lite uppdatering om vad som händer uppe i norr! =)

nej, dags för oss att bege oss mot Malin och Leo!
_______________________________
Waiting for the world to change!

Avslutning agilityn

Igår var det avslutning på agilitykursen.. Gick riktigt bra måste jag säga! Vi hade en tävling som gick ut på att plocka poäng på olika hinder på tid.. Tove som jag tränar med tog hem segern och jag & Chia hamnade på en andra plats! Ruskigt nöjd! =) Vi fick även köra en bana och Chia var verkligen på G igår! Nu planerar vi redan inför tävlingsförberedandekurs till våren innan tävlingarna drar igång! =)

Fick ryktesvägen lite beröm igår oxå. =) En kollega hade hört av studenterna att jag gjort en bra föreläsning! Känns riktigt kul att höra!! Då är det bara att fortsätta i samma stil! =)

Idag blir det seminarium hela långa dagen.. skall även in en sväng på Business Forum och berätta lite om varför jag är doktorand och hur det livet är... kan bli roligt!

Måste säga att jag verkar ha gjort en hel massa tokiga saker i natt! Vaknade även denna morgon upp i duschen.. hela lägenheten var tänd, disken diskad och undanplockad, datorn och tv:n stod på och mobilen hittade jag till slut vid Chias bädd... verkar som att jag ringt och sms:ad folk i natt... ber om ursäkt om jag stört någon!

___________________________________
Snart helg!!

Att våga....

Har ikväll funderat väldigt mycket kring mod. Det finns oerhört mycket saker som egentligen kräver en viss portion mod och förutsättningar för mycket saker här i världen är just att någon vågar satsa! Utan någon som vågar satsa skulle vi inte ha några företag, inga idrotsstjärnor och inga nya uppfinningar!

Utan någon som vågar släppa på det trygga i att vara anställd och veta sin månadslön så skulle som sagt inga nya företag uppstå. Det behövs även folk som törs satsa på sina intressen för att antingen starta eget eller helt enkelt satsa på en sport! Att satsa allt man har på detta vis är för mig en dimension av mod! 

Mod är en personlig egenskap. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget. Mod betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap, en dygd. Man brukar skilja på fysiskt och moraliskt mod. Fysiskt mod är förmågan att övervinna smärta och kroppsliga plågor, medan moraliskt mod är förmågan att övervinna risker för anseende och prestige. Mod är att vara rädd men övervinna rädslan för att göra det som ska göras. Mod stärker individens självkänsla och hjälper personen att övervinna sin rädsla genom exponering.

Att våga kasta sig in i något utan att egentligen veta konsekvenserna av satsandet är för mig i många fall lite läskigt.. jag vill oftast ha en liten aning, en säkerhet att luta mig tillbaka på. I andra sammanhang spelar denna säkerhet ingen roll! Vad är det då som gör att jag kan vara modig och våga i vissa situationer och i andra inte???

________________________________
Att vara eller inte vara...det är frågan!  =)


mer än halva veckan nu...

Nu är mer än halva veckan gjord! Skönt!! Stressig dag på jobbet med först kurs i SDL, tjugo minuters lunch och sedan föreläsning med mina studenter! Har bara 40 tentor kvar att rätta dessutom! SWEET vad produktiv och duktigt jag varit nu i veckan! Fick dock banningar av min roomie på jobbet när jag tänkte hugga med mig en hög tentor hem idag.. Tack P, var nog lika bra att lämna dem på jobbet och ta lite ledigt ikväll! Har ju trots allt inte mått så där toppen idag! Var tvungen att sätta mig ner på rasten för att sedan köra rejält igen sista timmen innan jag lät mina studenter sluta... höll seriöst på att svimma av smärta på slutet, men jag lyckades hålla mig tills jag satt på kontoret igen! Då svartnade det rejält och jag fick vila lite mot skrivbordet! Jäkla tur att jag inte tuppade av mitt under föreläsningen! haha.. hade ju kunnat vara kul!

Tog en långpromenad med Malin och hundarna i I20 skogen... riktigt härligt, men nu börjar det bli mörkt ute! Snart rätt svårt att gå där... :( Alltid lika mysigt och kul att promenera med M iaf! Tack gumman! Ska nog kanske möjligtvis följa dina råd.... hahhaa.. försöker till och med slingra mig det här.. haha..

__________________________________
Drömmer mig bort...

Ännu en dag har nått sitt slut

Lite otäckt är det ju ändå att vara ute och traska i mörkret sent på kvällen.. kom precis in från en uppfriskande tur i regnet och blåsten! Just nu känns sömn galet långt borta! Skönt iallafall att lillgumman är som hon ska igen och har varit betydligt behagligare att promenera med idag än igår! Blev en hel del bus och tokigheter på promisen... sötrumpan min!

Tentorna jag plockade med mig hem är rättade (är rätt nöjd att jag inte tog med alla ändå) och det känns rätt skönt att ligga lite före.. imorgon är det kurs halva dagen och sedan har jag föreläsning! Ska bli kul! Hinner dock knappt med någon lunch, men men.. snart är denna stressiga vecka halvvägs... helgen börjar skymta!!

Tror seriöst att jag MÅSTE få tag på min sjukgymnast imorgon... förstår inte att han skall vara så svår att få tag på... jag är i stort behov av akupunktur och massage!

________________________
Couse you make me smile

Work, Work!

Efter att ha plockat upp vovven på dagis blev det en kort promis och lite mat. Nu är det dock dags att hugga tag i en hög med tentor och fortsätta rätta!

Hade en ruskigt givande och bra presentation/möte med norrlands alla butikschefer. Riktigt kul att träffa dem och att de är så positiva till min forskning, att hitta på case och uppsatsarbeten till studenter samt att tillhandahålla mig material till forskningen och även tid i deras butiker och med deras teknik för att således få mer information om kunderna och därigenom komma fram till bättre saker som även kan vara dem till gagn i framtiden! Gött!! =) Vårens datainsamling kan med andra ord bli riktigt nice! =) Härligt med lite positiva saker som händer just nu!

Bjuder på en bild på Chia och hennes agilitypolare Zigge! Så söta tillsammans! =)


_______________________________________
Just do it! ;)


Tisdag så härligt!

Trots lite otrevligheter och irritationer igår lyckades ändå dagen åter igen vända så jag somnade med ett leende på läpparna! =) Känner mig därför idag full av energi och pepp! Det kommer bli en fantastisk dag! =)

Dock hann jag inte rätta så många tentor som jag hade tänkt igår på kvällen men idag blir det hårdkörning! Ska även ner och presentera min forskning för ett gäng butikschefer på ICA... ska bli spännande!

Med David Cook i lurarna kan inget gå fel! Älskar verkligen hans låt
The time of my life (länk för er som använder Spotify)

Have a nice day! ;)
___________________________
This is the time,
To be more than a name
Or a face in the crowd
I know this is the time
This is the time of my life

Skogspromenad

På promenaden med dagisgänget fick vi lite oväntat besök av två älgar. En ko och hennes kalv... Ruskigt nära kom vi också! 

 
Lite oskarp bild, men ändå beviset på hur nära Lotta är älgarna! Galet ändå!

________________________
Think twice!!


Ny vecka...

Ännu en intensiv vecka har påbörjats. Sitter just nu och pillar på min artikel och väntar på att den riktiga stormen skall börja. Ny kurs, tentarättning, doktorandkurs, presentation för ICA, möte, seminarium, en liten presentation på business forum, alumni-afterwork och lite andra små uppgifter hör denna vecka till. Känner redan nu att jag längtar till nästa helg och sömn! 

Dags att ta tjuren vid hornen, gräva ner huvudet i sanden för att hålla borta distraherande tankar och bara köra på!
________________________________________
There's so much going on
It gets hard to breathe

Förvirrad...

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut och lämnar efter sig ett avtryck av förvirring, klarhet, besvikelse, glädje och skratt. Tänk att bara några dagar kan åstadkomma allt detta!

Agilitytävlingen gick väl inte så jättebra. Chia fick damp och tog ett ärevarv, hamnade utanför planen en sväng och vi blev därmed diskade.. Efter ärevarvet kom hon tillbaka och vi kunde köra banan.. bitvis gick det galet bra, men som sagt, det spelar ju ingen roll eftersom hon redant dampat och fått oss diskade. Hur får man bort dampandet?? Finns något kvick fix? Fungerar ADHD mediciner på hundar??? Blir galen på detta dampande!

Kvällen spenderades först här hemma, sedan på teg och därefter blev det Rex. Måste säga att det var en händelserik, rolig och samtidigt ruskigt konstig kväll! Träffade en hel del trevlig folk! Nostalgi-prat, dans, några studenter, beröm, folk som bara försvann hela tiden (illa), smicker, ännu mer trevligt folk, donken häng och en regnig hemfärd. Hade någon som gick bakom mig nästan hela vägen hem så jag kan lova att jag halvsprang hela vägen! Ganska irriterande att man blir så skeptisk och halv-rädd bara för att någon tar samma väg som en själv.. hmzz vart är världen på väg?!

Söndag och jag har helt missat att det är kanelbullens dag! ILLA! God mat, avkoppling och försök till att ta hand om en än mer smärtande nacke! Vetekudden har varit min bästa vän idag! Försöker jobba, men det är lite svårt. Söndagströttheten, smärtan och alla konstiga tankar gör det oerhört svårt att koncentrera sig.

_____________________________________
"Det är bara att köra!" ;)


Agilitytävling!!

Nu är vi redo att bege oss ut för en lång cykeltur för att blåsa ur lite energi och värma upp inför tävlingen! Var och tränade igår också med lite spridda resultat. Men på slutet gick det galet bra, varpå jag tror på en rejäl uppvärmning och uttröttning innan det är dags för vår tur på banan! Håll tummarna för oss! =)

_______________________________
Rise and shine! =)


Helg!

Nu pallar inte min nacke detta mer så nu blir det hemgång, lite ärenden och sedan uppladdning inför morgondagen!

________________________
Have a nice weekend!

Pain!

Idag är verkligen dag som går i smärtans tecken... För att ens komma upp ur sängen var jag tvungen att rulla ur sängen så att jag landade sittandes på golvet med ryggen mot sängen. Därifrån var det lättare! Tog en riktigt lång och kokhet dusch för att mjuka upp nacken en aning, men föga hjälpte väl det. Måste erkänna att det är galet svårt att koncentrera sig på jobbet när det gör så ont och bokstäverna på skärmen fladdrar till lite då och då. 
 
Vad fasen kan jag göra för att ta bort denna irriterande smärta?? Blir så galet irriterad, speciellt eftersom jag har sjukt mycket att göra och jag känner att det går lite långsammare än vanligt! Är galet irriterande att måste springa iväg och krama keramiken hela tiden.. är redan uppe i 2 besök och jag kom hit halv åtta. En gång i timmen med andra ord.. USCH!

Var precis uppe och hälsade på mina studenter som skriver tenta (lycka till allihopa). Riktigt kul att vara "på den andra sidan" och få svara på frågor kring tentan och se dem sitta och skriva så pennan brinner. =) Nej, back to work!
_____________________________
Det som inte dödar, det gör dig starkare!

Time is flying

Agilityträningen idag gick både ruskigt bra och ruskigt dåligt. Började helt katastrofalt då Chia verkligen inte tyckte om att det var två hussar med svarta mössor som hakade på denna gång... hon var verkligen helt uppe i varv och irriterad.. Efter ett tag lyckades jag ändå tagga ner henne och få henne att börja jobba. Hon har dock börjat slarva lite i slutet av slalomet och kan hoppa över två pinnar.. inte bra inte bra.. När alla andra åkt stannade jag och Chia kvar och fick lite privat-lektion av Johan.. En massa teknik övningar och massor med bra tips och trix! Chia har verkligen blivit följsam!!

Känns helt galet att veckan redan börjar lida mot sitt slut och att det numera är Oktober!! Tiden fullkomligt flyger fram!! Har haft en ruskigt produktiv dag på jobbet idag måste jag säga, trots ruskigt lång eftermiddagsfika. Studentlitteratur var på besök så det var tårta och grejer! =) Tog mig tid på morgonen att göra schema för resten av terminen och det är verkligen galet så fullspäckat den kommer vara! Nu har jag bara fyllt i kurser, undervisning, möten och deadlines som jag vet om just nu och det är sannerligen inte många dagar över.. gäller att vara lika effektiv som idag, varje dag! + att jobba en och en annan kväll och helg. Men men.. sånt är livet! Får se till att fylla den övriga tiden med extra roliga saker som ger mig energi! =)

_________________________
If you want it...