Vardagslyx!

Nyligen hemkommen från en ruskigt mysig och trevlig fikakväll med tjejerna hemma hos A-C. Längesen vi sågs allihopa så här på sidan av jobbet.. måste bli oftare! När jag tänker på det så kan det ju bero på att den största initiativtagaren flyttat ifrån oss... dags för oss andra att axla ansvaret och börja styra upp! =)

Fick idag ett litet mission av ledningen... Kommer säkerligen bli alldeles toppen! Känns kul iallafall! =)

Tog en långpromis med Malin och hundarna efter jobbet idag oxå. Mysigt som vanligt! Efter promenaden stannade vi till på en äng och surrade lite varpå hundarna började brottas.. såg ruskigt roligt ut när Leo låg på rygg, chia över och de rullade runt precis som när människor brottas.. hahaha.. sötrumporna!

Nej, nu ska jag springa ner i källaren och konka vinterdäcken till bilen. Lika bra att förbereda så mycket som möjligt så jag kommer iväg snabbare imorgon! Kommer bli en helt underbart härlig helg! Kommer dock sakna Chia, som ska följa med husse istället...
 
_______________________________
I know there´s a reason for everything!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åååh! va roligt att Chia oxå kommer hit! Lilla charmisen :)

2009-10-16 @ 10:48:14
Postat av: Elin

roligt vet jag inte om jag skulle säga.. snarare tråkigt. Saknar juh gumman min!! =/ Hoppas ni har en mysig helg och att Chia å Svea har kul! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback