Gulligt eller töntigt?!

Kan inte riktigt bestämma mig för om det är ruskigt gulligt eller bara galet töntigt när par är ute och springer eller bara traskar runt iförda likadana eller matchande outfits. Cyklade förbi två sånna par idag. Ett pensionärspar i likadana träningsoveraller och ett yngre par som kom springandes i likadana kläder fast tjejen hade rosa detaljer och killen blåa.... Lite gulligt på ett plan men samtidigt oerhört töntigt!



____________________________________
When two become one?!

Full fart på campus igen!

Studenterna är tillbaka efter sommaren och det känns riktigt härligt med lite mera liv och rörelse på universitetet! Har idag kickat igång de två kurser som jag kommer jobba med de närmaste 5 veckorna och det verkar vara riktigt härliga klasser. Kommer verkligen vara full rulle att köra två kurser samtidigt men ändå skönt att fokusera på enbart undervisning de kommande veckorna och därefter få fokusera helt på forskningen igen.

Efter en mysig långpromis med Chia sitter jag nu till ljudet av Melissa Horn och hundens snarkningar i soffan under en varm filt med temuggen i handen och går igenom morgondagens föreläsning. Givetvis sker detta i skenet av ljus som doftar vanilij (är fasen beroende). Härliga tider!!!
_____________________________________________
med ena foten utanför....

Söndagsmys

Försöker kurera mig inför en hektisk vecka. The, mina nyttiga scones , vaniljdoftljus och tv-mys! Lovely! Är dock lite bitter över att missa middag hos söta Anna men kan ju inte riskera att smitta den lilla. Laddar för att bli frisk och ta igen det i veckan istället! :) Fick iaf träffa min Malin och Leo idag. De trotsade min förkyldning och tittade förbi på fika och skvaller! Träffade även på grannarna med deras söta valp som de fick hem igår. Helt underbar liten boxer vid namn Uffe! :)



____________________________________________________
So tell me why we're talking when we dance so good

Just a little dream

Vaknade upp imorse från en dröm om herrgården där lill-grisen springer runt och den något större grisen släpar runt! hahaha Ändå galet roligt! Kanske måste börja jobba på att bli rik nu då... ;) hahaha

 
Krusengårds herrgård (där vi va på planeringsdagarna med jobbet)

________________________________________________
In my head..

Lördag

Gårdagen var ruskigt bra! Fantastiskt kul att lära känna några nya människor lite bättre! Får hoppas det snart blir av igen. :)

Fick dock en dos förflutet över mig också. Trots raka puckar verkar budskapet inte riktigt nå fram...What to do?!  
 


Ett par bilder från vår mysiga cykeltur idag!
_____________________________________________________
I could really use a wish right now

mmmm lammkött

Idag började doktorandkursen "Classics in Marketing". Ruskigt intressant och bra första seminarium måste jag säga. Vi avslutade det hela med middag på Invito med hela (iaf nästan hela) Marketing-gänget! Härliga människor, god mat och roliga möten. mmmm lammkött! ;)
___________________________________________________
Dancing the whole way home!!


Produktiva onsdag!

Så härligt att vara galet produktiv trots att vi va ut igår! :) Marie och Björn flyttar idag till Holland så vi var ju bara tvungna att ta en sista sväng på en längre tid. Kommer sakna er sötrumpor!

Jag och söta töserna på jobbet satt igår på AW och skrev ihop lite jobbgrejer över några öl. Mycket trevligt! Fler sånna "förena nytta med nöje" varianter uppmuntras! :)

Lite irriterande att min cykel har fått punka IGEN! Denna gång är det iaf (tack och lov) framdäcket så efter blod och tårar lyckades jag till slut fixa eländet! Fasen vad kung jag är! ;)

Snurrar som fasen i skallen på mig. Kan inte sluta gå igenom och analysera saker och ting, inte för att det blir någe bättre av det utan det leder snarare till en än mer förvirrad Elin. När ska jag lära mig?!

___________________________________________________
It´s complicated, it always is, that´s just the way it goes!

Endorfiner!!!

Hemma från ett galet roligt och jobbigt tricepspass med Lotta och Erika! Så grymt kul med mycke pepp och känsla! Är redan peppad för nästa träningspass! :) Kommer dock få klara mig utan söta Lotta på gymmet i 2 hela veckor nu när hon överger mig och drar till Spanien! :(

Nu blir det relax med chillmusik ett tag följt av långpromis med Grisen (fasen, Chias nya smeknamn börjar växa..nu använder jag det ju till och med själv haha)
________________________________________________
So tell me why we're talking when we dance so good

Från Krusenbergs Herrgård till Ekorrträsk

Hemma igen efter några hektiska och väldigt trevliga dagar. Ons-Fre bestod av planeringsdagar på Krusenbergs Herrgård med mina underbara kollegor. Ruskigt god mat, bra diskussioner och galet roliga kvällar! Har helt klart fantastiska kollegor!




Malin, Maira och Anna

Direkt från planet till Ekorrträsk och avskedsfest-helg för Marie och Björn som skall flytta till Holland. God mat, nattbastu och bad, bluffpoker, poker, extreme krocket, kubb och härliga människor! MYS!


Offroad extreme krocket


Nattligt kubbspelande


Chia och Björn myser


Chia myser med Johan och Jens
__________________________________________________________
Waka Waka

Snurrar i skallen

Första dagen efter semestern avklarad vilken följdes upp av middag med underbara Malin i rådhusparken, promis med dagisgänget och sen mer mys med Malin! =)

Dagen har i övrigt sannerligen varit en riktig tänkar-dag! Det snurra i skallen på mig och jag får som inte riktigt ordning på allt. Lite roligt att jag nu läste mitt horoskop för dagen då det står följande:"There may be a very dreamy quality to your day today. Scorpio: If you feel as though you are wandering around in a daze and floating on cloud nine, that´s because your intuition is telling you that something wonderful is about to happen. You can count on good news or happy encounter that will bring a great big smile to your face."

Skönt att min lite flummiga tänkar-dag beror på att något bra skall hända! =)

_______________________________________________________________________
It's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself.......
...a monkey needs to dance so do you

Avtryck

Det är konstigt ändå vilka stora avtryck vissa människor kan lämna! Vissa människor kan du spendera mycket tid med utan att de egentligen lämnar något avtryck medans andra behöver bara ramla in ett kort ögonblick och ändå sätta sina spår. Sen finns de ju det som faccinerar mig nästan mest... när jag helt plötsligt slås av att en tanke eller insikt och således ser på en person med helt andra ögon, på gott och på ont.
______________________________________________________
Something is said, it sits in my head
It's been there too long, it's killing me slow

Kräftis

Sista dagen på semestern och jag måste erkänna att jag inte är jättepeppad på att åka till jobbet imorgon! :(

Gårdagens kräftskiva var helt underbar! Så oerhört härliga människor, god mat och dryck! Är så stolt över min lilla tös oxå som skötte sig över all förväntan!


Vackra tösen min!


Kräftskiva!! :)


Finaste Lotta!


Finaste Mia!

Är lite stolt över mig själv idag... har lyckats komma på hur jag kunde lägga över musik från gamla telefonen, till datorn och nu väntar jag på att den skall ladda över allt till nya luren! Whii så duktig jag är! :) Nu blir det att vänta på att den skall bli klar, sen ta mig en tur till Umedalen och hämta hem bilen!
_______________________________________
Från och med du

Som en prinsessa!

Från lite sömn kantad av tankar och mardrömmar till en natt då jag sovit som en liten prinsessa! Gårdagen spenderades på IKSU med Lottis och sedan middag och utgång med Marie!! Riktigt rolig kväll som gjorde att jag somnade med ett leende på läpparna! 

Nej nu ska vi bege oss mot Umedalen för kräftskiva och galej! :)
_____________________________________________
I know I´m playing with fire but I don´t know why


sökes: sömn!

Finnes: tös som trotts bara några timmars sömn ändå, tack vare den skinande solen, är pepp! :)

Trots att jag jäspade och var galet trött igår kunde jag helt enkelt inte somna. Gav upp vid halv fyra och tog en liten nattpromis med hjärtat i hopp om att sen kunna sova sött. Först vid halv sex-sex snåret. Kanske har (som Lotta poängterade) alla endorfiner+koffein en bidragande orsak, men framför allt är det min skalle som spelar mig ett spratt. Skönt iaf att jag är tillräckligt stark och awsome att jag inte låter det påverka mer än min sömn!

Dags för en långpromis i solen, lite jobb och en sväng på stan! Måste ju lämna in min kära cykel igen oxå så den är lagad och klar inför veckan! Sen hälsa på Lottis på dagis å sola lite!! :)

______________________________________________
Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts

Whiiiii

Är fasen helt död! Lotta Ekman har officiellt kört slut på mig! Triceps och bröst stod på schemat och shit alltså! Endorfiner så det sjunger om det nu!

Blev dock skogstokig på en tant nyss. Var ut med Chia och skulle plocka ut väskan jag glömt ur bilen då chia trycker sig mot mig och jag hör hur tanten säger "kom Nina, går vi och hälsar på den fina hunden". Upptäcker att tantens hund (som ser helt galen ut) nu är väldigt nära Chia. Jag klev mellan hundarna och sa att jag inte vill att min hund hälsar på främmande hundar varpå tanten uttrycker "Hundar måste få hälsa på andra hundar, annars blir de konstiga och farliga!" och hon kommer ännu närmare... Fick ta med Chia och gå runt bilen för att hennes hundskrälle inte skulle komma fram medan jag så snällt jag kunde fick ur mig "min hund har massor av hundkompisar på dagis + bland mina vänner och jag vill inte att hon hälsar på alla hundar vi möter!" MORR! Förstår inte varför folk ska vara så tröga!

Well, nu fick jag utlopp för det oxå så jag kan gå tillbaka till glada Elin! :)

Köpte mig en ny mobil idag oxå. Blev en Xperia (tack igen Martin för alla tips!) Kommer nog ta ett tag innan jag lär mig hantera den men shit så rolig den är! Är som ett barn på nytt! hahaha



__________________________________
I'd rather be anything but ordinary

Home sweet home

Så grymt härligt att vara tillbaka i Umeå igen! Hann inte mer än hem och packa in grejerna så var det dags för en välbehövlig dos av både Lotta och IKSU! VI körde ett ruskigt bra benpass. Jag lär känna att jag lever imorgon! :)

Sitter och kikar på lite olika mobiler. Måste skaffa ny då min bestämt sig för att pensionen är nära... Vet dock inte riktigt vad jag skall skaffa mig. Har varit inne på iPhone men nu vet jag inte. Vill ha en mobil som har en bra kamera, gärna pekskärm och är lätt att använda!! Några tips???

Googlar runt på lite andra grejs oxå! Nu åker silkesvantarna av och det är dags att hugga i på allvar för att få det ur världen!  
_________________________________________
She's just so unstoppable


Sista kvällen...

Så har sista kvällen i Nyland kommit. Ska bli riktigt skönt med rutiner igen efter en härlig semester! Med Joppe på besök blir det en perfekt avrundning! :) Sitter i stillhet och ser på när Joppe, syster och far leker med Chia. Vet inte riktigt hur far skall klara sig utan sin lekkamrat nu när vi åker tillbaka till Umeå igen! :)

Var hos min söta vän fru Egland igår och surrade till midnatt. Är galet ändå hur mycket som hinner hända mellan varven.  Skönt ändå att få surra ut med någon som verkligen, verkligen känner en. Goda & dåliga, nya som gamla minnen avhandlades. Tankarna går tillbaka, finner fäste och vissa saker går inte riktigt att förtränga även fast det kanske vore det bästa.
___________________________
Memories


Min bästa väns bröllop

Är en aning trött idag (inte konstigt med tanke på att jag sovit bara 2h) men kan inte sluta le. Gårdagen var helt underbar. Kan ändå inte riktigt förstå att min Anna-Linda gått och gift sig. Helt underbart. Finns inga ord att beskriva så jag delger en liten glims av den underbara dag, kväll och natt vi hade. :)


Jag och syster


Det vackra paret Per och Anna-Linda på väg in i kyrkan


De bedårande näbbarna och ringbäraren


Fru och Herr Egland


Hela brudföljet


Brudparet med näbbarna och ringbäraren


Jag, Erik (bestman), Klara, Mats (marsalk) och Fia


Erik och jag under middagen


Den fantastiska tårtan!

_________________________________________________
Love is in the air


Umehelg och möhippa

Semestern har sannerligen fortsatt lika underbart som den började!


Syster, jag och Malin laddade för en utekväll på TC! Ruskigt bra utgång med massor av helt underbara människor!

Anna-Linda lite skeptisk till första uppdraget under möhippan.... åka skateboard bakom bilen! Ruskigt tur att vi bara skämtade! ;)


Efter stadsorientering, champagne frukost med jordgubbar och annat bus var det dags för tävlingar....


Brudarna...


Lite trötta, glada och taggade efter en härlig stund på SPA.


Middag på Kramm

Blivande maken på broöppningen i Härnösand.


Söta Fia och jag


Blivande makarna! :)


Malin, Anna-Linda och Annelie


Eva-Karin, Syster, Fia och Anna-Linda

_________________________________________________
Living, liking, loving the life in paradise! :)