Bröllop

Igår blev kusin-Anna och hennes Fredrik, herr och fru Thörngren! Mycket trevlig fest med mycket skratt!


Vackra syster i kyrkan


Det vackra brudparet


Fru och Herr Thörngren


Den fantastiskt fina och goda tårtan!

Resten av kvällen bestod av dans, goda drinkar och många skratt. En riktigt härlig kväll!
______________________________________
When love takes over


Bilder från paradiset!



Paradiset!


Underbara härliga paradis


Bus med moffa...


...som slutade med kramkalas!
____________________________
Welcome to paradise!

Kaptenen

Mår verkligen som jag förtjänar idag.... Efter ett bra pass på IKSU hjälpte jag Petter att flytta. Bra träning! :) Chia och jag tog en liten cykeltur ner på stan för att möta upp Malin i parken å fika lite. Ruskigt mysigt! Grillning med Petter och Lotta och sen kom kaptenen på besök, vilket har satt sina spår idag. Tog en härlig och välbehövlig nattpromis.


Grillat, sallad, rosé och härligt sällskap!


Finaste Lotta!

Nej, åter till tvätt, städning och packning innan det blir lunchgrillning hos Lotta! Sen blir det avfärd mot sommarstugan! :)
_________________________________
In for the kill


Vardagslyx!

Har haft en helt underbar dag och kväll! Började dagen med en 2h promis med Chia och lite häng i parken. Efter lunch körde jag och Lottis ett riktigt härligt benpass på IKSU! Nu har jag precis kommit hem från en mycket mysig utflykt vid havet med Lotta, Ida, lilla Wilma och hundarna!


Härliga sällskapet!


Den fantastiskt goda maten! Bara älskar en somrig melonsallad och grillad kyckling! Hatten av för grillmästar-Lotta. Hatten måste även lyftas för den helt underbara rabarberspajen som Ida bakat! Mjums!  


Chia spanar på havet

Finaste mor och dotter!


Lotta myser i kvällssolen!


Lotta och Kiwa kollar in vattentemperaturen!
____________________________________
Blå, blå vindar och vatten
blå, blå himlar och hav!

...

Har haft en riktigt härlig mys-dag med tösen! Parkhäng, långpromis, lite träning i stan, parkhäng och promis igen! MYS! Följde upp en slapp och härlig förmiddag med ett ruskigt roligt men jobbigt total-training pass! Jag har fasen redan ont i musklerna! haha Vi fick sällskap av Erika idag också. Mycket, mycket trevligt!

Kvällen spenderade vi på Olles för att se VM-finalen.... Med sorg i hjärtat fick jag dock cykla hem! Dessutom i regnet. KUT!!

Gårdagen spenderades även den i solen med picknick, 2h promis med tösen och några glas vin med Lotta innan jag drog ut på TC. Galet rolig kväll som garanterat kommer att minnas! hehehe Tack alla inblandade! ;)





_________________________________________________
Livet är inte alltid rättvist!

En dag med blandade känslor....

Tände ljus för lilla Calle igår på jobbet och skickade alla mina varmaste tankar och krafter till gumman. Finns inget att säga eller göra i en sådan här situation. Nu vilar han iallafall i frid. Lilla ängeln!




......


Trots en väldigt jobbig dag var jag ändå galet produktiv och kan efter lite småfix äntligen gå på semester! :) Firade med god middag med Maira och Malin sen slöt Lotta upp och vi tog oss en sväng på Rex. Härliga tider!

Chia helt däckad på jobbet (förmiddagen)

På eftermiddagen tog sötrumpan filten, drog in den under skrivbordet och använde den som kudde. SÖT!!

_________________________________
Everything´ll be alright


Bad boys vs good guys

I många år har frågan ställts x antal gånger... Tjejer säger att de vill ha en snäll och pålitlig kille men ändå så faller de enbart för bad boys.. Varför?!? 

Har tänkt på det en del och plötsligt slog det mig! Anledningen till att jag lyckas bli attraherad av bad boys är helt enkelt spänningen. En good guy vet du exakt vart du har efter bara några dagar, timmar och ja ibland även minuter.. och vips försvinner spänningen och allting känns bara för vardagligt och för seriöst på alldeles för kort tid. Nästan så det blir lite skrämmande... En varningsklocka slår till inom mig och jag tänker direkt "jag skall fasen inte bli inlåst igen" eller "hmzz.. det här är kanske inte det enda jag vill ha i 60 år till..." och pang så lägger jag benen på ryggen och flyr!

Med bad boys å andra sidan vet jag varken ut eller in! Allting är spännande och lite farligt. På något vis dras jag till denna farlighet... Dock gör denna spänning och den ständiga ovetskapen en galen och det är sannerligen inte det jag vill ha i längden. Slår an en varningsklocka om att människan döljer något och att det något inte går att förlåta. Ändå kan jag inte riktigt hålla mig borta! Men tids nog inser jag mitt misstag, vänder på klacken och går min väg.

Tror att jag och många andra tjejer är lite "Stuck in between" vad vi egentligen vill ha i ett förhållande (i längden) och den spänning vi vill känna i ett förhållande! Förstår inte varför det inte finns några grabbar som har en good guys hjärta och hjärna men en bad boys utstrålning, mystik och farliga edge! Where do I sign up for one of those??! ;)

------

Måste bara älska Alexandra Burke som gjort en låt om det hela! Love it!

Some people call them players
But I'm far from terrified
Cos somehow I'm drawn to danger
And have been all of my life
It feels my heart's divided
Half way 'tween wrong and right
I know I'm playing with fire
But I don't know why

Yeah the bad boys are always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Wah)
I said the bad boys are always spinning my mind
(Ooh Way, Ooh Wah)
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Way, Ooh Wah)
Oooooh, bad boys

Some think it's complicated
But they're straight up fun for me
I don't need no explanation
It's nothing more than what you see here
My heart still feels divided
Halfway 'tween wrong and right
I know I'm playing with fire
But I don't know why

Yeah the Bad Boys are always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Wah)
I said the bad boys are always spinning my mind
(Ooh Way, Ooh Wah)
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
(Ooh Way, Ooh Way, Ooh Wah

___________________________________
Born to run!


Vad händer?!?

Vet inte riktigt vad det är med mig denna kvällen.. Kanske är det allt jag fått veta säkert, som jag inte tidigare visste men ändå på något vis anade. Kanske är det för att jag inte orkar vara lika produktiv som jag varit hela våren. Kanske är det för att jag som alltid ställer sådana höga krav på mig själv. Kanske för att nacken varit lite skräp de senaste dagarna (måste skärpa mig med medicinen så jag får sova ordentligt igen). Kanske är det för att jag helt enkelt bara trött.

Känslan är ingen bra känsla iallafall men imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Bara att lägga sig å sussa och satsa på en bättre morgondag!
_________________________________________
Jag skriver fast jag inte vet vad
Jag funderar men min tanke finner inget fäste


Vardagslyx!

De senaste dagarna har trots att jag jobbar varit kantade av vardagslyx! Spenderade både gårdagens och dagens eftermiddag med Chia i en park. Sol, mys, fruktsallad och litteratur! Härliga tider! :) Igår blev det även grillning hemma hos Lotta följt av tisdagsrex!


Kontorshunden


Parkhäng


MJUMS!


Mer parkhäng!

________________________________________________
This is the time of my life


Rätt ensamt....

.. på kontoret en dag som denna! Tur att jag har Chia som sällskap! :) Har varit lite loj den senaste tiden men nu jäklar blir det ändring på det. Bara att piska klart undervisningsmaterialet sen kan jag ju ta semester! Längtar galet mycket till stugan och det tror jag Chia gör också! :)


Chia myser i stugan på semestern förra året!

Måste säga att jag verkligen gillar nya funktionen på spotify. Så härligt att komma åt sina vänners spellistor, speciellt eftersom jag aldrig orkar göra egna! :) Idag rullar iallafall bara en massa upptaggande låtar... glädje, inspiration och fighting-spirit låtar! Lovely!
________________________________
You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle


Härliga helg!

Ännu en helt underbar helg börjar lida mot sitt slut. Dagisfesten blev ruskigt bra! Alltid lika kul med de brudarna! Café Göteborg va väl si så där men träffade iaf människor som var riktigt kul att se igen! :)

På väg in till Café Göteborg

Lördagen bestod av mys vid Nydalasjön, bus i hagaparken och därefter Wheels. Fick från lite oväntat håll reda på mer saker som jag så här i efterhand inte är förvånad över. Fy fasen vad jag är glad över att vara den jag är, där jag är i dag! Förstår inte riktigt vad jag tänkte med då, men tur jag insåg det till slut! :) När de övriga i bilen skulle käka hann jag in på Rex en sväng och träffade även denna kväll underbara människor! :)


BUS! :)



Vit-Malin och Brun-Elin hihihih ;)



Snyggingar!


Nu har jag precis kommit hem från ett pass på IKSU följt av en löptur med Chia. Trots en hård två-dagars helg fick jag ändå släpa Chia sista biten på löpturen... hahaha stackars tösen! Väl hemma pustade hon först ståendes i hallen i 5min, drack en hel skål med vatten varpå hon lade sig på mattan och pustade 10min till för att sedan däcka. Tur hennes andetag syns annars hade jag börjat fundera på om hon dött hahahaha! Sötrumpan! :)


Så trött blir en liten hund tydligen efter en löptur med matte! :)
______________________________
Girls just wanna have fun! :)


Keep dancin´

Känner mig mer död än levande just nu. Juli månad och semestern börjar närma sig men jag har en hel del kvar att fixa med innan jag helt kan slappna av och vara ledig. Måste bara ta mig i kragen och fixa allt. I need energy!!!

Nej, dags att sova så det blir fredag snart! Är galet trött men ändå ruskigt peppad! :) Dagisfest, grillning, Göteborg och skaka rumpa! Kommer bli alla tiders!! :)
_________________________________
I keep dancin´ on my own