Prinsessa!

Har sannerligen haft en helt undebar helg. Kickade igång med ett bra pass på IKSU. Kvällen bestod av dejt med finaste Ina! Vin, ost, kex och en massa surr! Helt underbart! Avslutade kvällen med en att skaka rumpa på Allstar där vi fick sällskap av Marie. Träffade en hel del härligt folk! Tydligen är jag "modern tids ideal kvinna"! hahaha helt underbart! ;)

Efter alldeles för lite sömn styrde jag tidigt på lördagen bilen mot Övik för att möta upp mor och far. Lite shopping och sedan blev jag avlämnad på Hamam. Helt underbart härligt!  Inte helt fel att bli skrubbad, tvättad, masserad och ompysslad av en hunk med bar överkropp. :) Snacka om att bli behandlad som en liten prinsessa. Efter närmare 3h var jag något mosig när mor och far fiskade upp mig igen. Hann knappt lämna stället innan jag hade en liten jäger-flaska i handen. :) Lite vin på hotellet och fantastisk god middag på mammamia där Modos sportchef tittade förbi och peppade inför matchen följdes upp av lite mer vin på hotellet. Sen var det dags att bege sig till Fjällrävencenter och se Modo spöa Södertälje med 6-3.


Fredrik Andersson - sportchef Modo


Älskade mor och far på Mammamia


Modo in action! Ruskigt bra platser hade vi! :)

Denna härliga söndag började med hotellfrukost, hemfärd och IKSU med Lotta! Vi fick till ett helt sinnessjukt bra ben-pass. Tog mig knappt uppför trapporna ut från IKSU och trappan upp till lägenheten. :)

__________________________________________________
If perfect's what your searching for then just stay the same


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback