ännu en söndag

helgen har varit fantastisk.. började i fredags med aktivafest och sedan födelsedags-förfest.. hamnade till slut på O´learys... taxiresan dit va en upplevelse.. vet fortfarande inte hur jag ska tolka det hela. Mina kompisar och jag skojjade i taxin och någon nämnde ordet pornstar när vi surrade om att jag skulle jobba på lördagen innan jag slöt upp med de andra på puben.. När alla hoppade ur taxin och jag skulle betala tittade den kanske 25-26 åriga föraren på mig och frågade " är du porrskådis på riktigt?" ruskigt förvånad och chockad fick jag fram ett.. "nej det är jag inte,... de va ett skämt" varpå han tittade ner, suckade och mumlade "nähä.." Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller som en förolämpning.. irriterande va det iallafall!!

lördag blev som sagt jobb först... gick riktigt bra trots att de inte var så många... sen hamnade jag på puben. Värsta draget! helt underbart!!!

idag har jag intervjuat folk hela dagen... min nacke och min rygg håller på att döda mig så nu ska jag kirra middag och lägga mig framför tv:n och se OC!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback