Kräftskiva, jobb och söndagsmys

Kräftskivan i fredags var fantastiskt trevlig. Festdeltagarna bestod av tio glada människor och en lycklig hund. Kändes helt otroligt bra att Chia har blivit så lugn och glad i närheten av andra människor.. förr var hon livrädd och vägrade komma fram till andra så det har verkligen skett en hel del utveckling! =)

igår tog vi bilen ut till Ida för att låta Chia och Douglas träffas för första gången. Jag glömde dock kameran i bilen så bilder på de båda kommer nästa träff! Douglas är en fem månaders dobbermann hanne. Först blev det lite maktspel men så fort kopplen åkte av var det bara bus och tokigheter. De sprang, brottades, vilade och sprang igen. Så kul att se Chia leka med en hund i samma storlek..  hon brukar ju föredra riktigt små hundar, så att hon verkligen får bestämma allt =) Det blir definitivt fler träffar mellan Douglas och Chia... vem vet, när de är äldre kanske det till och med blir valpar =)

På kvällen var det dags för jobb ute i vindeln. Ruskigt trevligt gäng (som vanligt måste jag säga, har haft dem förr) Har redan bokat in nästa fest med dem, samt en fest med en av deltagarnas lillasyster. =)

Idag blir det tlil att ta det lugnt och bara mysa =) Tror att Chia behöver ta igen sig oxå efter helgens bravader!

Här nedan kommer lite bilder på Chia.. dels från kräftskivan och lite andra bilder nu från i sommar.


Även Chia fick en partyhatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback