Sista dagen i Nyland

Efter en mysig och händelserik jul är det imorgon dags för oss att åka hem till Umeå! Känns både bra och dåligt måste jag säga. Har haft det grymt härligt här hemma hos mor och far men jag måste ju erkänna att jag blir galet bortskämd! Kanske är lika bra att åka hem till Umeå innan jag blir alldeles för bortskämd! =) Det är ju för skönt att få allting serverat och bara kunna fokusera på hunden och jobbet!Imorgon blir det stallet i Graninge och sedan mellanstop i Örnsköldsvik på vägen hem till Umeå!

Idag blev det en sväng till Anton´s stall för syster skulle rida Nordbjörn (en häst som farmor och farfar + grannen till mor och far är delägare till). Riktigt mysigt! Chia fick komma ut oxå och springa av sig lite på gården där.. Hon sprang mellan två hagar och skällde som en galning på hästarna. Hon hade verkligen hur kul som helst. En av hästarna började till och med busa lite med henne så till den hästen var hon till och med in i hagen till.. de andra skällde hon bara lite på från distans =) Synd att Anton´s söta vovve inte var med idag, tror Chia saknar hundbus!

Tog en sväng på längdskidorna när vi kom hem idag oxå.. Huj vad snabbt det går när hon får upp farten! Verkar verkligen som att hon diggar det! =)


Tidigt måndagmorgon tog vi oss en tur i den nyfallna snön! Chia poserar snällt i nya täcket och dragselen! =)



Nordbjörn och syster på väg ut på en liten ridtur.



På väg hem till stallet och värmen igen (-18)



Full fart på väg mot "mosse"!
_____________________________________
Baby, we were born to run!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback