Fantastiska yran-helgen!

Nu börjar den fantastiska yran-helgen att lida mot sitt slut! Glad, trött och nöjd! Fredagen stämplade jag ut efter lunch för att bege mig till ängarna å kika på när boysen spelade! Därefter blev det after work med jobbet och på kvällen en liten cykeltur upp till fysikgränd med chia.. vi blev inte där så länge dock.. känns som att det inte var så mycket folk där som det brukar heller.. smart drag att köra på kajen samtidigt!

lördagen börjades tidigt med en riktigt lång och härlig cykeltur till mariehemsängarna och sedan vidare runt och hem. Chia var rätt slut när vi väl kom hem! köpte med lite go-frukost och sedan blev det picknick på baksidan med marie och chia! riktigt mysigt! Låg ute och solade ett tag och sedan begav vi oss upp till ängarna för finalerna! Lördagskvällen bestod av grillning med boysen och sedan en sväng förbi Lotta. Riktigt trevligt! Hade lite flyt när vi väl kom till rex.. egentligen var det en in en ut men en kvinnas list och charm är inte att underskatta! =) Efter att jag surrat lite med chefen kom brännbollsvinnarlaget oxå och skulle surra med honom så vips fick vi alla gå in tillsammans, trots att det var fullt! Nice! =) Helt galet mycket folk på rex och grymt varmt på dansgolvet.. men kul var det! =)

denna dag har bestått av promenad, lite häng i parken i stan med marie och chia... Var och kikade på tävlingarna på ön (inspirerad till tusen nu) och sedan var vi och kickade lite boll jag och chia!

Nu blir det middag, greek och gossip girl.. sedan ska vi bege oss till ön och träna lite! Dock verkar chia lite slut efter en intensiv och aktiv helg! =)






Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina bilder! Vad högt hon hoppar! =)

2009-06-01 @ 10:09:21
Postat av: Mauline

Vad fin hon är! :) Vi MÅSTE ses efter jag kommit hem från Thailand! kram

Postat av: Elin

Mauline: Det måste vi definitivt göra!! Ha det så gött i Thailand så hörs vi när ni kommer hem! Kramar

2009-06-05 @ 10:58:09
URL: http://meontheinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback