tisdag

Dagen har minst sagt varit lite splittrad.. många järn i elden nu men efter torsdagens personalfest blir det ju lugnare! Jag och A-C har pysslat lite idag och det kommer nog bli toppen! =) Dock infinner sig en viss uns ångest inför en grej.. tänkte prova ikväll men vet inte om jag törs/vill se egentligen! men men.. ibland får man bjuda lite på sig själv helt enkelt!

Fick mina resultat från första delstudien nu.. ruskigt kul att sitta och göra lite olika tester! Har dock bara hunnit lite basic grejer idag men det kommer! Rätt skönt att allt finns inför nästa handledning iaf.. har nog hunnit göra de flesta testerna +skickat det till handledarna innan handledningen så då kanske vi kommer på fler intressanta tester vi kan göra! Kung!

Är ruskigt sliten så kvällen har hittills spenderats i soffan med boken agility - träna och tävla med din hund. Funderar på om det kanske blir en sväng till klubben ändå för ett kort träningspass.. måste bara hitta styrka. Kom dock på att Sverige kvalar till schlagern ikväll.... blir det final lr ej??? Får verkligen hoppas vi kommer med i finalen annars faller det ju lite med schlager-fest på lördag! Det är ju trots allt inte lika kul om Sverige inte skulle vara med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback