2010 - Välkommen!

Nytt årtionde, nya möjligheter! Ut med det gamla och in med det nya! År 2010 du är mer än välkommen! Har en känsla av att detta år/årtionde kommer bli händelserikt och bra!

Hade en mycket härlig kväll igår. Helt perfekt avslutning på det gamla året! Oerhört god middag med syster och Malin. Toastskagen, fläskfilé inlindad i parmaskinka med rotgrönsaker och två såser och därefter vitchokladpannacotta med hallonsås. MUMS!! Skumpa, vin och drinkar, precis som nyår bör firas! Chia och Leo myste, pussades och busade. Det är ju bara för gulligt när de till och med delar säng (båda inne i buren, halvt liggandes på varandra) och dessutom delar ben! Sötrumporna!! Utgång på Rex blev det en sväng oxå! Måste säga att det sannerligen blev en "trip down memory lane!" Mycket trevligt och rolligt! Kunde aldrig ana att stöta ihop med alla dem bara så där här i Umeå! Myket snack, gamla minnen och jaa..Nostalgin var ett faktum! Hände en hel del oväntade saker och det finns en hel del lustiga citat och händelser från kvällen men de lägger jag censur på! ;) Att vissa människor aldrig slutar förvåna mig! Vissa positivt, andra negativt!

Med det nya året vänder jag blad och byter kapitel! Nu kör vi! Några motton för det nya året: Do it! (en uttryck som numera blivit en klassiker som självfallet hör hemma i det nya året), de tre O:na, truth will set you free och sedan har vi ju mitt och Lottas träningsmotto.. men det lägger vi oxå censur på, eller hur?! ;) Med det nya året följer IKSU-kort och hårdkörning med Lotta! Har inte tränat på 5 år men nu är jag less och tänker köra trots att jag egentligen inte får! Nackskrället får stå åt sidan (hoppas den håller bara så att det går fin fint att träna).

 
Sötrumporna på Nyårsafton! Tack för en ruskigt härlig kväll tjejer!



Chia myser i snön!

_________________________________
New chapter! Here we go! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback