Vila i frid lilla ängel!

Det är en stor sorg och det går verkligen inte att sätta ord på det. Det är overkligt, hemskt och orättvist hur någon kan ryckas så tidigt! Skickar mina tankar och en massa kärlek till min älskade Emma och hennes familj! Lilla Calle trots att du inte var hos oss så länge lämnade du stora avtryck, vila i frid lilla ängel!! 

                                                  

Är lite trötter idag efter gårdagens mycket trevliga middag med fantastiskt härliga människor!! Vet inte riktigt vart tiden tog vägen men vips var klockan fem på morgonen! Galet! :) Torsdagen bjöd på laserdome, tacobuffé och vin med ett gäng doktorand-kollegor. Ruskigt kul! Har idag haft en härlig lunchdejt med O och en mysig filmkväll med underbara Malin. The ugly truth var riktigt rolig så jag rekommenderar den varmt! :)

Nu följer några hektiska dagar innan det är dags att bege sig till Portugal! Ska bli riktigt kul och intressant!

Kan inte riktigt släppa det... det har som fastnat som ett litet frö som väntar på att få börja gro. Vissa saker och vissa människor lämnar stora avtryck även fast de inte vet om det! eller så kanske de vet det.. hmz..  då är frågan huruvida de vill lämna avtryck eller om det är en omedveten talang..

_______________________________
Cause it´s all in my head

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback