Vardagslyx

Blev bjuden på lunch av mina boys idag. Sötrumporna hade dukat upp så fint i Lindellhallen med som vanligt ruskigt god mat! Vardagslyx så det sjunger om det! Självklart blev det även en omgång yatzy, precis som på söndagsmiddagarna! :) JAg och A var riktigt heta idag men jag lyckades ta hem segern vilket gör att jag även leder den totala cupen! Men viktigast är ändå att J ligger sist! ;)
 
.....

Märkligt ändå hur det går att förtränga en sak ganska bra men att någonting, även en liten detalj, kan göra att allting kommer tillbaka med än större kraft. Det är oerhört svårt att värja sig mot sådant, speciellt när jag känner hur mitt motstånd som jag satt upp trubbas ner allt eftersom.... inte bra!

......

Tänk vad mycket några enkla rader kan göra....fick ett sms av en killkompis igår som gjorde mig så oerhört glad... "Du är en bra tjej Elin! Visst vet du det? Jag och alldeles säkert väldigt många andra, blir glad av dig!...." Tack än en gång för de fina orden!! Blir glad bara jag tänker på det! Jag skall oxå bli bättre på att säga sådana saker till människor istället för att bara tänka dem!
___________________________________________________
Half way 'tween wrong and right


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback