Smärta är svaghet som lämnar kroppen

Trotsade träningsvärken i benen (ja den sitter i sen i tisdags fortfarande) och körde ett benpass med fina Mia idag. Gjorde galet ont i vissa övningar men smärta är skönt ;) Tror (eller kanske snarare hoppas) att det ska kännas bättre imorgon! Kanske har jag nu lyckats träna bort smärtan! :)

Helgen har även bjudit på en hel del tentarättning. Men nu är jag iallafall klar med ena klassens tentor så att jag kan passa den vidare imorgon. Gött! Dock kommer ju den större högen imorgon.... :/
.
Tog igår en paus från tentarättandet, hällde upp några glas vin och mötte upp tjejerna för att skaka rumpa på Allstars. Som vanligt bra musik och trevligt folk. Jag och Malin va med om en liten lustig sak i slutet av kvällen. Några boys kom och satte sig med oss och surrade på. Riktigt trevliga och vi slängde käft som vanligt! Visade sig att de är med på Ladies Night. Självklart högg vi direkt på alla fördommar vi kunde komma på... vilket slutade med att de ville att vi skulle komma ner till Globen på lördag för att vi skulle bli överbevisade. Bara att svara på sms:et om hur många vi blir så skulle de möta upp oss vid ingången. Fördrink, middag, vin, show och sedan efterfesten. hahaha galet! Lite roligt ändå att vi var lite skeptiska när de viftade med VIP biljetter till en sådan show i ansiktet på oss och att vi inte direkt sa JA (som alla andra tjejer på stället hade gjort som de uttryckte det). Komplimanger från herr Timell fick vi också när han poppade upp som gubben i lådan. Hela LN gänget va där och det lät sannerligen som att de diggade stället. :)
_____________________________________________
You wanna know how to make me smile
Take control, own me just for the night



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback