1:a Maj

Har haft ytterligare en helt fantastisk dag! Rätt skönt att få vara lite halv-ledig ett par extra dagar. Några timmars jobb, men mestadels promenader, träning och fixande.
Startade som vanligt med en långpromis tidigt på morgonen. Älskar att vara uppe tidigt och få gatorna helt för oss själva!

Dagen fortsatte med tvättning följt av ett pass med Kamilla från laget. Löpning i backe samt löpning i backe med däck stod på schemat. Kamilla hade tagit med sig sin saccovagn så den lekte vi lite med också. Chia var verkligen galet duktig. Lite skeptisk först men med lite uppmuntran började hon digga och till slut kunde hon springa lite med matte sittandes i vagnen och Kamilla stod bakpå. Grymt kul! Ännu roligare blev det när vi provkört med alla de ovana hundarna och vi då satte Jussi framför vagnen. Kamilla satt och styrde och jag stod bakom å huj vad det gick! Gruset sprutade och Jussi gick på i full fart så att till och med farttårarna började rinna! Hur häftigt som helst! :)
Efter en rejäl storstädning hemma blev det en härlig långpromis med Malin och hundarna.  En hel del godissök, bus och mys blev det längs vägen. Sista promenaden med Leo... känns helt overkligt. Kommer sakna denna fantastiska hund så oerhört mycket, och Chia med! Men efter imorgon kommer han springa i full fart helt utan smärta på gröna ängar och bli kliad å klappad av alla!
____________________________________________
You´re in the arms of the angel
May you find some comfort here

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback