Första dagarna i Philly!

Har haft helt fantastiska dagar i Philadelphia! Hela helgen har gått åt till att traska runt i staden och på universitetsområdet för att få lite koll på läget och jag måste säga att det är en helt fantastisk stad! Tog en sightseeingbuss för att få en överblick och lite tips på saker att se och göra. Sjukt roliga guider dessutom. 
 
Idag var första dagen på Wharton och det blev en riktigt lång (8-19) och väldigt givande dag. Måste erkänna att jag var rätt nervös innan, jag menar det är ju trots allt en av världens bästa skolor. Har idag träffat en hel del människor som sannerligen varit mycket trevliga, hjälpsamma och välkomnande. Sekreteraren skickade ut ett mail om att jag var på  besök och det tog inte lång tid innan det började knacka på dörren och folk kom förbi. Doktoranderna planerar till och med en "Välkommen Elin AW" i veckan så vi får se vilken dag det blir :) Universitetsområdet är sannerligen riktigt pampigt och coolt. Det riktigt osar kunskap kring detta ställe! 
 
Bjuder på några bilder från helgen... 
 
Fina Philly! 
Independence Hall 
 
Inne i Eastern State Penitentiary. 
Philadelphia Museum of Art! När foten är bättre skall jag springa uppför trapporna precis som Rocky! Skall även ta mig en tur bakom byggnaden (fast egentligen är det framsidan och detta baksidan) där det sannerligen var vackert att åka förbi med bussen... 
 
Kyrkogården där Benjamin Franklin ligger begravd
 
Love finns lite överallt i Philly... Här på universitetsområdet
 

Wharton School!! 
________________________________________________
Having the time of my life! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback